637
-
#117 Fogalmam sincs, szerintem nem volt semmi baj azzal a képpel, jól nézett ki.
Amúgy a honlapon levő zene is jó, illik egy Ufo/X-com játékhoz. Igazából engem az Ufo Defense/X-com Enemy Unknown zenéjére emlékeztet. -
#116 De vajon, miért szedték le azt a képet?? :)) Mondjuk eléggé jól állnak a fejlesztéssel, már amennyire a képek alapján ezt meg lehet ítélni. :) -
#115 Tényleg eltűnt a kép, de most már van zene. :) Jobb felső sarokban levő hangszóró ikonnal lehet engedélyezni. -
#114 Tényleg három volt, egy repteres, épp az irányító toronyban akcióztak :D -
#113 Basszus, ez a kép tényleg eltűnt.. :D De kemény! :D -
#112 Hát nekem még mindig azt a 2-t mutatja csak ami eddig volt. Ti hol látjátok a 3-at? :) -
#111 Állati, a harmadik screenshotnál megérkezett a newsletter, hogy "New UFO2Extraterrestrials screenshot at http://www.ufo2extraterrestrials.com/screenshot/ has been released.
Enjoy and stay tuned."
:) -
#110 Ha így haladunk, jövő hétre kész a játék :D
Amúgy ezek a screenshotok, tudom hogy direkte van beállítva, de ki az a marha aki í]y belerohan az enemy karmaiba? :D -
#109 Szinte hihetetlen, de igaz!! Kint van a 3. kép! :) -
#108 Második screenshot!!! :) Nekiálltak dolgozni? Leálltak a wow szerverek? :) -
#107 Talán nyugdíjas koromra egy ingame videő is meg fog jelenni...:-) -
#106 ejha, ez igen, már van 1 db screenshot :)
Amúgy a release datenél mióta szerepel hogy szeptember? Bár nem hiszem hogy addigra kint lesz, azért az mégiscsak kb. 3 hónap. Azért egy játékról ami ilyen közel van a kiadáshoz, több infot szoktak dobni mint 1 screenshot.
Félreértés ne essék, én is nagyon várom a progit :) -
#105 Azért ez a Sludge Suit (Iszap(os)ruha) azért ééérdekesen hangzik. :) -
#104 ATYAÚRISTEN!
SCREENSHOT!
Bocs a kiabálásért, de ez döbbenet, hogy már egy screenshotig eljutottak. :D -
#103 azért 1-2 havonta volt valami beröffenésük asszem -
#102 Vagy bármilyen új tartalom az oldalon.. :)) Emlékeim szerint azért az első résznél híreztek viszonylag sűrűn, nem? :) -
#101 Szerintem majd akkor kezdhetünk izgulni a megjelenéssel kapcsolatban, amikor a pre-order oldalon már lesz valami tartalom :) -
#100 Remélem, ez is megjelenik majd.. és nem olyan soká.. :) -
#99 :)) Nem a szöveg, hanem egy-két kép, videó, hír a játékról... a Eise of Flight fejlesztésben ez nagyon tetszik, hogy mindig tájékoztatják a felhasználót, hogy most épp merre haladnak, mit csinálnak.. :) -
#98 emlékeim szerint az első résszel is ugyan ez volt a helyzet..pár étvágygerjesztő kép eleinte, nagy kuss majd egyszer csak megjelent -
#97 Tavaly júliusban megírták a bevezetőt. Azóta a folytatáson gondolkodnak. :D -
#96 Legalább nem hazudnak mint a többi kiadó :D
Hogy ilyen jó meg olyan innovatív, meg ekkora szimulátor, meg ......
Most a reklámszöveg hiányzik tényleg? hogy a pofádba hazudjanak ? :D -
#95 Háát igen... Nem is emlékszem mi volt az első dátum... de azért az elég meredek, hogy lassan másfél év alatt semmilyen dolgot nem raktak ki a weboldalra a játékról.. se egy kép, egy videó, egy hír... semmi. :( -
#94 kiírhatták volna a Duke Nukem Forever szlogent... "When it's done"
de legalább annyit megtudtunk, hogy még élnek, legalább is valaki néha ránéz a honlapjukra és lecseréli a szöveget :) -
#93 Tegnap gondoltam rá, hogy poénkodok egyet vele, de aztán hagytam, már fáradt voltam. :) Szerintem szeptemberben meg fog jelenni... valamelyik évben. :D -
#92 Na megvan az új megjelenési dátum...
2011, szeptember.
De ha megnézed a képtulajdonságokat, ott a kép szövege ez:
UFO2Extraterrestrials: Shadows over Earth, Release date Q4 2010
Szerintem, idén nem megjelenni... :D -
#91 -
#90 Te mocsok! :D
Remélem igazad lesz :D -
#89 Elvileg már ebben a hónapban már játszhatunk az UFO2 Extraterrestrials: Shadows over Earth-el...
Végül is ma bolondok napja van... -
#88 Bizony bizony... sajna én is így látom.. :( -
#87 Hát ezért néhány screenshot meg a megjelenés az két, egymástól eléggé távoli dolog... -
markastor #86 Az 1-nek is volt vagy 4 megjelenési dátuma, ennek ez az áprilisi még csak a második. :( -
#85 :(
Kár, hogy hitegetik a népeket... :( -
markastor #84 E-mailben jött a [email protected] - ról:
"First ufo2extraterrestrials screenshots will be available in the beginning of the April 2011."
Nem lesz itt április megjelenés. :( -
#83 Jó hír! :D -
#82 Nem megy megint a hivatalos weboldal.. Remélem, valami érdekes tartalommal frissítik... :) Elvileg jövő hónap ilyenkor már játszhatunk a játékkal. Bár.. :)) -
#81 De bamba vagyok, én kérek elnézést! :) -
#80 mert angolul kerested :)
#11 -
#79 Ufo2extraterrestrials FAQ
Nem leltem itt a fórumon.. :) Hátha valaki nem látta.
Boldog Karácsonyt! :) -
#78 Gratula!