BME
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le van szarva hogy menni a csaj.
Spread De Love!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Spread De Love!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Viszont itt IBS-en meg kicsit több a csaj sztem mint a pasi, és nem kell mondanom, hogy milyen picsák járnak ide 😄D Gusztustalan 😄
PSP user n\' soon ps3 user too :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
PSP user n\' soon ps3 user too :)
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Mikor ilyen soklábú fekete dobozok vannak összeforrasztva mégtöbb lábú kis fekete dobozokkal és ha föltekered a supplit akkor világítanak meg felrobbannak meg füstölnek púposodnak morognak recsegnek brummognak elégnek temeg kapod rá a jó jegyeket.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
.: mobilize.hu :.
Egy híres mûvész jut errõl az eszembe :
Van mááásik 😄DDDD
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Semmilyen más egyetemmel nem ér fel ( na jó, akad egy-két kivétel) na de hogy BMF, mint egyetem? Ne nevettessetek már...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Bár én villanyos vagyok, de itt is hasonló a helyzet, csak több a digit, kevesebb a prog, mikmak helyett anyagtudomány van ami egy (szerintem) halál unalmas tárgy, "szoftkémia".
Spread De Love!
Ám BME mérnök infon matek-fizika-info 30-30-30 % ? (maradék 10 meg egyéb mielõtt vki belekötne...)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
a
bme
ennyi
Nálunk (BMF-NIK mérnök infó) ha elbaszol valamit a programkódban, ki lehet javitani általában következmények nélkül. (Bár itt is lehet bõven kárt okozni 😊)
Én csíptem Erdõst, bár villanyból nem õ tanított.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Villanytan zh, 2005 október:
Mellettem ülõ gyerek beadás után: "Tanár úr, azt hiszem jó eredmény jött ki, csak negatív elõjellel, kaphatok rá pontot?"
Erdõs Endre Levente: "Valószínûleg rosszul vette fel a generátorirányokat. Elvi hiba, nulla pont."
De tény, hogy ha valaki nem keni vágja a matekot, az ne jöjjön ide.
Spread De Love!
Nem igaz.
"Az órarendem is elég foghíjas a BME-n kezdett osztálytársaiméhoz képest. (Ugyanúgy villamosmérnöki karon)"
Ez tény, de nem minõsíti a BME-t. Azért van sok óránk mert komoly a szak. Bár tényleg lehetne kevesebb.
Spread De Love!
Én ma írtam az elsõ matek ZH-t. Nemisvolt nehéz, és ráadásul a BMF-en adnak részpontokat a BME-n ha nem jó az eredmény akkor 0 pont szevassz.
Az órarendem is elég foghíjas a BME-n kezdett osztálytársaiméhoz képest. (Ugyanúgy villamosmérnöki karon)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.