BME

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
Nem értem hogy miért kell azon lovagolni amúgy, hogy mennyi a férfi és a nõ a viken. Valszeg aki ide jár, rohadtul nem azért jött ide, hogy csajozzon. Arra van lehetõség máshol. És a tévhitekkel ellentétben nincs tele kockával, bár ezt mondjuk rossz helyre írom.
Le van szarva hogy menni a csaj.

Spread De Love!

Csirke4
A Kata bijomérnök. 😄
úgy hogy vik karon a statisztika szerint a vége felé 99% fiú. nem vicc.

Ott tanulok egészen konkrétan. Mi érdekelne?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

N1ggA
Van pár ismerõsöm aki odajár, és nagyon szeretik. Tényleg sok a nõstény és nagyon színvonalas az oktatás, nem csak országszinten.

Spread De Love!

A vegyészek épületénél rengeteg jó nõt láttam, kb ennyit tudok mondani 😄

vegyészmérnökirõl, biomérnökirõl valaki valamit?
wordsworth
Ez elég gáz dolog 😄 Ennyire hogy lehetnek kiéhezve? xD

PSP user n\' soon ps3 user too :)

tudod hány állófaszú ttk-s és vik-es állta végig ezt a showt? a csaj jó, a buli maga nem kifejezetten. voltam már párban : )

bardocz
Elvi hiba még érettségin is nulla pont.
BaliBoy
Mivel már nincs Kandó koli ezért már csak nevében van Club 104-es buli.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

wordsworth
Engem mondjuk annyira nem érdekeltek BME-n a csajok, sõtt jobb is volt, nem tudtam felremenni.. barátnõ.. 😊

Viszont itt IBS-en meg kicsit több a csaj sztem mint a pasi, és nem kell mondanom, hogy milyen picsák járnak ide 😄D Gusztustalan 😄

Csirke4
Ottmikor van buli?😄 Énisakarok menni 😄
BaliBoy
Sztem. fel sem lehetne sorolni, hogy annak idején a Club104-es bulikon hányszor voltak strip csajok.... 😊

Trance Angel
A GTK-s bulikon csak azért kevés a csaj, mert a töbi egyetemrõl hozzánk jönnek át a faszik a jó csajok miatt. 😛 Csütörtökön Uszi-buli lesz, na ott se véletlenül több a pasi, jönnek nyált csorgatni.

Molnibalage
Ez nem kizárólag villamosmérnök privilégium... 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

wordsworth
BME-VIKen nekem speciel bõven elég volt 1 év. Az info érdekelt, matek meg fizika nagyon nem, de ment azért, de a szopatasokbol, akadásolból, szar központ... Sok szar volt ott na 😄

BiG G

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

szar bulik, szar zene, igazából egy corvinus/bgf/elte bulihoz képest kevés csaj.

nyissunk topikot a húgyos vagina Fõsuliról is... elég a fõiskola topic , minek nyitogatsz ujat , puna hiányod van vagy mi ?

Csirke4
Digitális technika.
Mikor ilyen soklábú fekete dobozok vannak összeforrasztva mégtöbb lábú kis fekete dobozokkal és ha föltekered a supplit akkor világítanak meg felrobbannak meg füstölnek púposodnak morognak recsegnek brummognak elégnek temeg kapod rá a jó jegyeket.
Mi az a digit ? :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Csirke4
Kici ócó IC kiforraszt beforraszt egy kettó harom MÚKODIK!!!!!!!!
autoszimulator
igen, ennyibõl jó ez a rendszer. de inkább adják le normálisan, vagyis legyen kicsit normálisabb maga a tárgy, és nem szívnék 😄

.: mobilize.hu :.

Bandee1987
😄DDD

Egy híres mûvész jut errõl az eszembe :

Van mááásik 😄DDDD

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Csirke4
Tetszik az elõadásmódja nekemis, de még a ZH-ját nemláttam remélem azért megoldható lesz. <#vigyor>
Csirke4
Most egy kicsi füst meg olvadt mûanyag mitszámít? 😄
Csirke4
Matek zh 2009-rõl beszéltem. 2005 mikor volt már... 😄 <#idiota>
Csirke4
Azaz. 😄
Nehéz de jó. Külön életérzés.
Semmilyen más egyetemmel nem ér fel ( na jó, akad egy-két kivétel) na de hogy BMF, mint egyetem? Ne nevettessetek már...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Bandee1987
Nálunk is az elején sok a matek, fizika meg hasonlók, de ha túléli az ember az elsõ fél évet-évet, akkor azért már jóval több szakmai tárgya van az embernek.

N1ggA
30-30-30 nem mondanám. Elsõ félévben még nincs fizika, csak nagyon sok matek, és van még programozás meg digit. Egyéb a mikmak.
Bár én villanyos vagyok, de itt is hasonló a helyzet, csak több a digit, kevesebb a prog, mikmak helyett anyagtudomány van ami egy (szerintem) halál unalmas tárgy, "szoftkémia".

Spread De Love!

mumpic
Hja, kérem, minket kirúgtak annó ha 3.-ra sem lett meg. 😊

autoszimulator
4x vettem fel villanyt, lassan minden más tárgyam meg lesz ... szar

.: mobilize.hu :.

Jó kis végtelen ciklus mindig okoz meglepetéseket ^^
Ám BME mérnök infon matek-fizika-info 30-30-30 % ? (maradék 10 meg egyéb mielõtt vki belekötne...)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BiG G
a béjeme a legjobb hely, fõlega gétéká a féktelen bulikkal és seggriszáló picsákkal😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

corvinusos kisgólya is van itt látom

Én is ma írtam matekzh-t, bakker 10:45ös óra? 😄

leszophat
a
bme

ennyi

Bandee1987
Azért villamosmérnököknél jobban kõ vigyázni, nálatok egy kis hiba elég nagy gebaszt okozhat 😊

Nálunk (BMF-NIK mérnök infó) ha elbaszol valamit a programkódban, ki lehet javitani általában következmények nélkül. (Bár itt is lehet bõven kárt okozni 😊)

BaliBoy
És igaza is volt. 😊
Én csíptem Erdõst, bár villanyból nem õ tanított.

Vaxi
ha valakinek van esze, belekattint a kis checkboxba, amivel lehet keresni a saját fórumokban is.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

mumpic
Részpont?
Villanytan zh, 2005 október:
Mellettem ülõ gyerek beadás után: "Tanár úr, azt hiszem jó eredmény jött ki, csak negatív elõjellel, kaphatok rá pontot?"
Erdõs Endre Levente: "Valószínûleg rosszul vette fel a generátorirányokat. Elvi hiba, nulla pont."

N1ggA
Annak kell odamenni, akinek van érzéke is hozzá. Aki nem jó matekból/fizikából/informatikából az ne menjen BME-re. Én ismerek olyanokat akiknek megy, és szeretik is.
De tény, hogy ha valaki nem keni vágja a matekot, az ne jöjjön ide.

Spread De Love!

N1ggA
"BME-n ha nem jó az eredmény akkor 0 pont szevassz"
Nem igaz.
"Az órarendem is elég foghíjas a BME-n kezdett osztálytársaiméhoz képest. (Ugyanúgy villamosmérnöki karon)"
Ez tény, de nem minõsíti a BME-t. Azért van sok óránk mert komoly a szak. Bár tényleg lehetne kevesebb.

Spread De Love!

BaliBoy
Így legalább a keresõ sem adja ki...... 😊)

Csirke4
Nem ez megy. 😄
Én ma írtam az elsõ matek ZH-t. Nemisvolt nehéz, és ráadásul a BMF-en adnak részpontokat a BME-n ha nem jó az eredmény akkor 0 pont szevassz.
Az órarendem is elég foghíjas a BME-n kezdett osztálytársaiméhoz képest. (Ugyanúgy villamosmérnöki karon)
5c0rp330n
valamennyire ez megy mindenhol, mindenhol szop az ember, de azert a bme egy kulon kategoria azon belul is, az mar nem sima szopatas ami ott megy, inkabb neveznem melytorkozasnak..

Vaxi
a <#idiota> lemaradt 😄

Vaxi
látszik, hogy csak Szegeden van ész, mi a sajátba nyitottuk anno, ahol nem spammeli tele senki.