Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
  • TommyC
    matek: húzós
    kémia: nagyon húzós
    fizika: eléggé húzós
    biológia: eddig nem sok :D (bio-n)

lesz egy csomó interdiszciplináris tárgy pl fizikai kémia, biokémia, ahol az alapokat bőven kell tudni.
    Mindenhol azt olvastam még felvételi előtt is, hogy vegyészen is és bio-n is jó kémia nélkül nagy szívás, és én meg is szívtam, mert még mindig szívok egy első féléves tárggyal -kémia számítások...de vannak így még egy páran az évfolyamból...
    Aztán jó pár ismerősöm még Matek A1et csinálja, ami szintén első féléves(Analízis), második félévben van A2 (Analízis folytatása, mátrixok,vektorok,függvénysorok stb) és A3 (val.szám. a kamu matek).
    Fizikából első félévben van olyan h vegyipari géptan, ahol rajzoltunk meg számolgattunk laboron (áramlástan); második félévben mechanika, harmadikban elektromosságtan (laborral ha jól tudom); de nekem még mecha. van xD

Ha bio-ra jössz első félévben van sejtbio, másodikban mikrobió., aztán a biokémiák, meg még csomó más (genetika stb) nézd meg a mintatantervet ha érdekel pontosan; sztem ezek nagyon könnyűek, mondjuk emelt angol biosszal jöttem.

kémia meg minden mennyiségben: általános majd szervetlen és szerves mind laborokkal...

kérdezz ha kíváncsi vagy, nem tom mit írjak