367
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
  • Hugh Hefner
    gtk meg.. közgáz

kárbelédadiploma
  • Fbn Lx
    Oda felvételiznék idei szezonban, úgyhogy elkezdtem most nyomni a kémiát. Rájöttem, hogy érdekelne, csak soha nem vettem komolyan. remélem még nem késő részemről :] Leginkább az érdekelne, hogy milyen szintű felkészültség kell bioszból/fizikából/matekból. A fizika sajnos gyengém volt mindig :|
    Emellett, hogy mennyire megy ott a szopatás, arányban van-e a leadott anyag a számonkérésekkel, milyen arcok a tanárok, milyen arcok járnak oda... ilyesmi. Szóval sok mindenre kíváncsi lennék :D
  • Cat 02 #85
    Hát ponthatár nem sok oda pedig :)
  • spy803
    Pirosat írtál? :D
  • ba32107
    Nekem meg oda kellett volna menni. BME-VIK-en kezdtem, most PTE-TTK-n vagyok programtervező infós. Hát nem mondom hogy egy nagy vászizdász ez a hely. Eltével sokkal jobban jártam volna. Mesterképzésre oda akarok majd menni.
  • Cat 02 #82
    Az fasza, oda akartam menni >.<
    Másik opció az elte ik volt, de az meg ponthatár miatt gyanus. Meg ott elvileg nagyon sok a matek.
  • N1ggA
    igen
  • N1ggA
    hát nem a gyökereket kell megtalálni. én villanyos vagyok, itt lényegesen kevesebb amúgy a gyökér, mint infón. gtk meg.. közgáz
  • Cat 02 #79
    BME VIK az a mérnökinfó is ? :D
  • ba32107
    Aláírom, hogy tényleg tele van gyökerekkel. Többek között ezért is jöttem el onnan, mert a három szobatársammal heti három szót váltottam összesen. Egész nap a gép előtt ültek -.-
  • Hugh Hefner
    -nagyobb motivációt érzek arra, hogy bemenjek előadásra, ha vannak lányok is, mintha csak fúikkal kéne végig ülnöm
    -a nagy büdös lófaszt nincs. az, hogy vannak normális arcok, és hogy nincs tele kockával nem ugyanaz
    -gtk buliba nem jönnek vikesek, kicsit más a mentalitás a két karon
    -amúgy meg akkora gyökerek járnak oda, mostanában kísértenek. akármikor bemegyek tanulni az E-be, mindig jön valamilyen vidám kis infos csapat, akik üvöltve röhögnek és mesélik hogy aznap hogy szivatták meg őket. jó, arrébb ülök, hogy tudjak tanulni (mert az E arra van, csak ezek a kis prosztó infos gólyák még nem tanulták meg), odajön egy másik infos csapat. jó, akkor kiülök a parkba, ott is infosok. szörnyű egy kulturálatlan bagázs. nem sok együttérzést mutatok az emberek felé, de amikor látok olyan arcokat, akiket még én is sajnálok, hogy hogy elbánt vele a sors, azokról mindig kiderül hogy infos. de ismerek onnan sok jóarcot ettől még
  • TommyC
    Nuki, te gondolom jól haladsz...
  • TommyC
    énmeg bio...
  • wordsworth
    Vagy kifejleszted azt a képességet, hogy egyszerre figyeled az előtted lévó csajnak a cuki g-stringjét meg a fantasztikusan érdekes előadást is :D
  • N1ggA
    kimondottan jó, hogy előadáson nincsenek lányok, így legalább nem őket kell nézni, hanem lehet figyelni az előadásra :)
  • Bandee1987
    Nálunk is hasonló az arány a bmf-niken. Még jó, hogy állandóan jönnek át hozzánk a könnyűipari karos csajok tanulni, különben kukitúltengés lenne az aulában XDDDD
  • 5c0rp330n
    vegefele? egy frissen indulo evfolyamban is 95% fiu van ott.
  • wordsworth
    Naja csak lehet, hogy valakinek fusztráló pl egy gólyatáborban, vagy mondjuk átlagos minden napon, hogy egy pinát sem lát előadáson ^^
  • Nuki
    Mellesleg a vikesnek ha csaj kell, átjön a VBK-ra bulizni, vagy a GTK-ra. Ki van ez találva gyerekek.
  • Nuki
    csodálkozol?
  • N1ggA
    Nem értem hogy miért kell azon lovagolni amúgy, hogy mennyi a férfi és a nő a viken. Valszeg aki ide jár, rohadtul nem azért jött ide, hogy csajozzon. Arra van lehetőség máshol. És a tévhitekkel ellentétben nincs tele kockával, bár ezt mondjuk rossz helyre írom.
    Le van szarva hogy menni a csaj.
  • Csirke4
    A Kata bijomérnök. :D
  • Hugh Hefner
    úgy hogy vik karon a statisztika szerint a vége felé 99% fiú. nem vicc.
  • Nuki
    Ott tanulok egészen konkrétan. Mi érdekelne?
  • N1ggA
    Van pár ismerősöm aki odajár, és nagyon szeretik. Tényleg sok a nőstény és nagyon színvonalas az oktatás, nem csak országszinten.
  • ba32107
    A vegyészek épületénél rengeteg jó nőt láttam, kb ennyit tudok mondani :D
  • Fbn Lx
    vegyészmérnökiről, biomérnökiről valaki valamit?
  • wordsworth
    Ez elég gáz dolog :D Ennyire hogy lehetnek kiéhezve? xD
  • Hugh Hefner
    tudod hány állófaszú ttk-s és vik-es állta végig ezt a showt? a csaj jó, a buli maga nem kifejezetten. voltam már párban : )
  • bardocz
    Elvi hiba még érettségin is nulla pont.
  • BaliBoy
    Mivel már nincs Kandó koli ezért már csak nevében van Club 104-es buli.
  • wordsworth
    Engem mondjuk annyira nem érdekeltek BME-n a csajok, sőtt jobb is volt, nem tudtam felremenni.. barátnő.. :)

Viszont itt IBS-en meg kicsit több a csaj sztem mint a pasi, és nem kell mondanom, hogy milyen picsák járnak ide :DD Gusztustalan :D
  • Csirke4
    Ottmikor van buli?:D Énisakarok menni :D
  • BaliBoy
    Sztem. fel sem lehetne sorolni, hogy annak idején a Club104-es bulikon hányszor voltak strip csajok.... :)
  • Trance Angel
    A GTK-s bulikon csak azért kevés a csaj, mert a töbi egyetemről hozzánk jönnek át a faszik a jó csajok miatt. :P Csütörtökön Uszi-buli lesz, na ott se véletlenül több a pasi, jönnek nyált csorgatni.
  • Molnibalage
    Ez nem kizárólag villamosmérnök privilégium... :)
  • wordsworth
    BME-VIKen nekem speciel bőven elég volt 1 év. Az info érdekelt, matek meg fizika nagyon nem, de ment azért, de a szopatasokbol, akadásolból, szar központ... Sok szar volt ott na :D

• BiG G
    igen
  • Hugh Hefner
    szar bulik, szar zene, igazából egy corvinus/bgf/elte bulihoz képest kevés csaj.
  • huntofa
    nyissunk topikot a húgyos vagina Fősuliról is... elég a főiskola topic , minek nyitogatsz ujat , puna hiányod van vagy mi ?