367
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
-
Hugh Hefner #87 gtk meg.. közgáz
kárbelédadiploma -
Fbn Lx #86 Oda felvételiznék idei szezonban, úgyhogy elkezdtem most nyomni a kémiát. Rájöttem, hogy érdekelne, csak soha nem vettem komolyan. remélem még nem késő részemről :] Leginkább az érdekelne, hogy milyen szintű felkészültség kell bioszból/fizikából/matekból. A fizika sajnos gyengém volt mindig :|
Emellett, hogy mennyire megy ott a szopatás, arányban van-e a leadott anyag a számonkérésekkel, milyen arcok a tanárok, milyen arcok járnak oda... ilyesmi. Szóval sok mindenre kíváncsi lennék :D -
Cat 02 #85 Hát ponthatár nem sok oda pedig :) -
spy803 #84 Pirosat írtál? :D -
ba32107 #83 Nekem meg oda kellett volna menni. BME-VIK-en kezdtem, most PTE-TTK-n vagyok programtervező infós. Hát nem mondom hogy egy nagy vászizdász ez a hely. Eltével sokkal jobban jártam volna. Mesterképzésre oda akarok majd menni. -
Cat 02 #82 Az fasza, oda akartam menni >.<
Másik opció az elte ik volt, de az meg ponthatár miatt gyanus. Meg ott elvileg nagyon sok a matek. -
#81 igen -
#80 hát nem a gyökereket kell megtalálni. én villanyos vagyok, itt lényegesen kevesebb amúgy a gyökér, mint infón. gtk meg.. közgáz -
Cat 02 #79 BME VIK az a mérnökinfó is ? :D -
ba32107 #78 Aláírom, hogy tényleg tele van gyökerekkel. Többek között ezért is jöttem el onnan, mert a három szobatársammal heti három szót váltottam összesen. Egész nap a gép előtt ültek -.- -
Hugh Hefner #77 -nagyobb motivációt érzek arra, hogy bemenjek előadásra, ha vannak lányok is, mintha csak fúikkal kéne végig ülnöm
-a nagy büdös lófaszt nincs. az, hogy vannak normális arcok, és hogy nincs tele kockával nem ugyanaz
-gtk buliba nem jönnek vikesek, kicsit más a mentalitás a két karon
-amúgy meg akkora gyökerek járnak oda, mostanában kísértenek. akármikor bemegyek tanulni az E-be, mindig jön valamilyen vidám kis infos csapat, akik üvöltve röhögnek és mesélik hogy aznap hogy szivatták meg őket. jó, arrébb ülök, hogy tudjak tanulni (mert az E arra van, csak ezek a kis prosztó infos gólyák még nem tanulták meg), odajön egy másik infos csapat. jó, akkor kiülök a parkba, ott is infosok. szörnyű egy kulturálatlan bagázs. nem sok együttérzést mutatok az emberek felé, de amikor látok olyan arcokat, akiket még én is sajnálok, hogy hogy elbánt vele a sors, azokról mindig kiderül hogy infos. de ismerek onnan sok jóarcot ettől még -
#76 Nuki, te gondolom jól haladsz... -
#75 énmeg bio... -
#74 Vagy kifejleszted azt a képességet, hogy egyszerre figyeled az előtted lévó csajnak a cuki g-stringjét meg a fantasztikusan érdekes előadást is :D -
#73 kimondottan jó, hogy előadáson nincsenek lányok, így legalább nem őket kell nézni, hanem lehet figyelni az előadásra :) -
#72 Nálunk is hasonló az arány a bmf-niken. Még jó, hogy állandóan jönnek át hozzánk a könnyűipari karos csajok tanulni, különben kukitúltengés lenne az aulában XDDDD -
#71 vegefele? egy frissen indulo evfolyamban is 95% fiu van ott. -
#70 Naja csak lehet, hogy valakinek fusztráló pl egy gólyatáborban, vagy mondjuk átlagos minden napon, hogy egy pinát sem lát előadáson ^^ -
Nuki #69 Mellesleg a vikesnek ha csaj kell, átjön a VBK-ra bulizni, vagy a GTK-ra. Ki van ez találva gyerekek. -
Nuki #68 csodálkozol? -
#67 Nem értem hogy miért kell azon lovagolni amúgy, hogy mennyi a férfi és a nő a viken. Valszeg aki ide jár, rohadtul nem azért jött ide, hogy csajozzon. Arra van lehetőség máshol. És a tévhitekkel ellentétben nincs tele kockával, bár ezt mondjuk rossz helyre írom.
Le van szarva hogy menni a csaj. -
#66 A Kata bijomérnök. :D -
Hugh Hefner #65 úgy hogy vik karon a statisztika szerint a vége felé 99% fiú. nem vicc. -
Nuki #64 Ott tanulok egészen konkrétan. Mi érdekelne? -
#63 Van pár ismerősöm aki odajár, és nagyon szeretik. Tényleg sok a nőstény és nagyon színvonalas az oktatás, nem csak országszinten. -
ba32107 #62 A vegyészek épületénél rengeteg jó nőt láttam, kb ennyit tudok mondani :D -
Fbn Lx #61 vegyészmérnökiről, biomérnökiről valaki valamit? -
#60 Ez elég gáz dolog :D Ennyire hogy lehetnek kiéhezve? xD -
Hugh Hefner #59 tudod hány állófaszú ttk-s és vik-es állta végig ezt a showt? a csaj jó, a buli maga nem kifejezetten. voltam már párban : ) -
#58 Elvi hiba még érettségin is nulla pont. -
#57 Mivel már nincs Kandó koli ezért már csak nevében van Club 104-es buli. -
#56 Engem mondjuk annyira nem érdekeltek BME-n a csajok, sőtt jobb is volt, nem tudtam felremenni.. barátnő.. :)
Viszont itt IBS-en meg kicsit több a csaj sztem mint a pasi, és nem kell mondanom, hogy milyen picsák járnak ide :DD Gusztustalan :D -
#55 Ottmikor van buli?:D Énisakarok menni :D -
#54 Sztem. fel sem lehetne sorolni, hogy annak idején a Club104-es bulikon hányszor voltak strip csajok.... :) -
#53 A GTK-s bulikon csak azért kevés a csaj, mert a töbi egyetemről hozzánk jönnek át a faszik a jó csajok miatt. :P Csütörtökön Uszi-buli lesz, na ott se véletlenül több a pasi, jönnek nyált csorgatni. -
#52 Ez nem kizárólag villamosmérnök privilégium... :) -
#51 BME-VIKen nekem speciel bőven elég volt 1 év. Az info érdekelt, matek meg fizika nagyon nem, de ment azért, de a szopatasokbol, akadásolból, szar központ... Sok szar volt ott na :D
-
#50 igen -
Hugh Hefner #49 szar bulik, szar zene, igazából egy corvinus/bgf/elte bulihoz képest kevés csaj. -
huntofa #48 nyissunk topikot a húgyos vagina Fősuliról is... elég a főiskola topic , minek nyitogatsz ujat , puna hiányod van vagy mi ?