Heroes of Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a lefogas nagyon nagyon eros, olyasmi mint roof ultija kicsiben

ez az uj nyilas hos eleg paraszt. nincs tul sok hp-ja, es nem is ut olyan sokat, de azert meg lehet vele enni hosoket reggelire. kar hogy a kis idezett csontik nem tudnak creepeket tankolni

Zomil
hm valóban ez egy jó 5let 😊
bár a hordonak sajnos elég pici a hatóköre, én legalábbis azt tapasztaltam, h elég, ha egy picit elmozdul a másik hös és már nem hat rá

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tempest ulti + engineer ultival imbán lehet tolni.. engineernek is jo lehet a dagger
láttam elkezdted a valkûûûûrt 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Hmm csak engem nem enged be a játék?😄

az a trükkje hogy a stunodnak nagyobb a range és mögé dobod a sörös hordot ezzel õt belõkve 😊
Zomil
hát azért lehet okoskodni vele, menekülési utvonalba tenni stb. 😊

bár arra is jó, h ha kis hp-n vagy benyomod és eltudsz menekülni, mert silence közben nem nagyon nyomnak rád semmit 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mondtam én hogy a builder atom király.Ultija a blinker hõsök ellen tökéletes az ,hogy bele sétáljon az ellenfél azt nehéz lesz elérni mert szerintem senki nincs olyan hülye ,hogy silence be rohanjon😄

Zomil
nos enginer tesztelve, hát öszintén szolva sztem nagyon erös karakter lett 😊

az elején pénzgyüjtésre tökéletes a torony, fent voltunk pesti-vel, és a robbanos hordo nagy segitség 😊 + a tinkerrel felbuffolt torony is elég szépen sebez, ráadásul azért brutális, mert ugye minden tárgyunk tulajdonságát megkapja, az ultiját kicsit gyakorolni kell, mert ugyebár ugy a leghatásosabb, ha belesétál az ellen

amugy egy másik gyerek a forsaken archert választotta, ö középen volt és ö is elég brutálisan gyilkolászott, én kiprobáltam practice-ban a höst, és azok a csontvázak elég erõsek 😊
végül összehoztam egy 5-0-5-ot de az ellenfél hamar feladta igy nem sikerült teljesen kiaknáznom a höst 😊

na igen 😄
van benne valami😛

Hegi90
PSR= Pub Skill Rating !!!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

dota meg a balance😊)))))))))))

Ez teljesen megérthetõ, nehéz egy megszokott valamirõl váltani. Általában az a legjobb érv a dota melett hogy miért váltanának egy jol balanceolt játékrõl egy tök új unbalanceoltra. Engineer valami isten! 😄

egyszóval lehet fikázni, de felesleges, mert míg ezt folyamatosan fogják újítani/fejleszteni addig a dota lassan de biztosan elhanyatlik... (akármennyire is szerettem, de azért lassan 2010-et íruk😛)

hehe, igen láttam én is ilyet, igazából nem kell nagyon foglalkozni az ilyenekkel 😊 általában ilyen nagyon hülye indokokat hoznak fel, vagy meg se tudják indokolni, hogy ez miért szar a DOTA meg miért jó...
Az ára 😄😄 haha ez meg azért van, mert a legtöbb "dotás" ingyenes szerón játszik garena/kani stb... miért is fizetne egy "dotaklónért"...
beszélgettem egy ilyen sráccal, megkérdeztem tõle miért is jobb a dota, nagyon nem tudott rá semmit mondani, csak az árat hozta fel szintén, az ilyenek megmosolyogtatóak, jah meg hogy itt gyengék a herok! 😄😄😄😄 példaképp a behemoth-ot hozta fel, nah mondom az a hero egy az egyben dota port minden skillje...
minõségi és technikai különbségek vannak a dota és a HoN között és szerintem a játék lassan eléri azt a pontot mikor nem dotaklónként emlegeti a sok iqbetyár, hanem egy új játékként 😊
Már csak ha megnézel pár + dolgot ami a dotában (wc3 motor, custom map) sose lesz: reconnect/psr rendszer/ab/sok ember nem tudott gamet csinálni wc3-ban portok miatt/ha egy ember laggol a többi nem fog szívni miatta/egyszerû és gyors meccsszervezés/beépített voice system, amit az elején szídtam, hogy de szar, de mikor pl beszél valaki elég ránéznem a minimapra és látom ki hol beszél stb..😊/alapból bindelhetõ keyek mindenféle külsõ program használata nélkül/ és még sorolhatnám a rakat fíícssõõõrt, de azt hiszem akkor lekopna az ujjamról a bõr! 😛

Ez az amit imdádok 😊 most nézek csetre újabb dotás szidja a játékot a következõ érvekkel pl Pug Game az egész.Új pályákra húzzák a szájukat.
Személy szerint kurvára unom ezt és az összes ilyen dotás maradjon is ott.

1 kész sincs a játék de már várják a ligát meg azt ,hogy teli legyen klánokkal meg minden féle csapattal a játékosok fele új mint pl én sosem dotáztam mégis játszok és nem lehet elvárni ,hogy pár hónap után már klánba menjünk..

2. Új mapok szerintem meg jó lesz az a map editor feldobná a játékot pár sivatagos pálya , vagy ami hegyekbe játszódik vagy akárhol csomó dolog van amit még lehetne csinálni.

3 Csomó player ide jön látják jön új hero kapásból nincs hely hova teszik? Gondolom senki nem halott gördítõ sávról ?:S...

4. Túl drága a játék LOOOOL jönnek ,hogy a warcraft 3 k ez meg 5 még ez egy friss játék warcraft mennyi volt vadi újba ? 10 k?....

Nah gondoltam csak leírom nem tom kinek mi a véleménye errõl...

ToCsEk
mi az hogy lami? mikor utoljára honoltam 1-2 hónapja (lol? :| ) akkor nem nyomta rosszul..

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

http://www.gamestah.com/on-demand/4/3381
😄DDDDDDDDDDDDdd
nagy meccs azt elkezd laggolni 😄 és még pofázógép is van(kommentátor) epic fail.

Nem láttam még senkitõl, úgyhogy itt van 2 oldal, ahol egyre színvonalasabb meccs közvetítések vannak. Gondolom idõvel még több lesz.
http://www.gamestah.com/files/pc/heroes-of-newerth/cybergamer-prelude
http://www.e-rev.tv/
hát az xfirem peteczz. Bárki felvehet, de figyeljen hogy két z betû van a végén szomorú ok miatt. 😊
Petecz, küldtem egy buddy add-ot Xfire-ön!
Ha gondolod fogadd majd el. 😊 (Shadowhaunt játékból, Undying xfire-röl: btw Undying sajnos már foglalt volt. =( )
Sipka még mindig ennyire lami? =(
hát tudok párat: fileplay hon szekció. Valamint egy nagyon jó kis movie:Winner of the Xfire video contest Replayek letölthetõek lesznek, ha kész lesz a rendszer.
haha, ez nem kinövés kérdése😊

video célzattal is kérdeztem a replayeket, a mostani rendszerrel realtime ingame felvételekbõl nehéz összevágni egy jó videót...

Én már kinõttem a játékon való idegeskedésbõl 😄 de azért nem vagyok koknoob csak slither ahoz a meccshez alkalmatlan volt meg az amúgy se legkönnyebb herok közé való meg mid game be ha már van valakinek shamans headresse elég felesleges az egész hõs és ez nem csak az én véleményem😊

Hegi90
youtubon van egy csomó, csak keresni kell

Ajánlott chanellek: honerth, Exsanguis716, HoNLeague

Ezekbõl rohadt sokat lehet tanulni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

+ engem igenis felbasz ha valaki koknoob 😊 bocsi 😊 no offense😛

senki nem állította az ellenkezõjét, ha figyelmesen elolvasod a postomat akkor mondtam hogy van még mit fejlõdnöd, (ahogy mindenkinek) senki nem 1-2 hét alatt lesz jó játékos sõt... + ahogy hallottam te nem is dotáztál még 😊. Mindig van mit tanulni, ellesni az ellenféltõl, de a REPLAY-eket igazán hiányolom...
Valaki nem tudja, hogy az eddigi lejátszott meccseknek is letölthetõek lesznek a replay-ei?

Tény ,hogy az a két meccs nem ment jól, de ne alkoss véleményt két meccsrõl😄 a másik meg supportolni egész jól tudok a kérdés inkább az ,hogy ki ,hogy tudja ezt kihasználni😊 de nem vitatkozom az a két meccs nem ment jól azt én rontottam el de vannak jó pillanataim is😄

tank/dps karik <3 nagyon ritkán int/support, egyetlen oka van az intesek hamar halnak illetve a mid/lategamebe már nem sokat érnek, mivel pugolok éjjel nappal így kb intessel csak akkor lenne értelme ha early gameben már bezúznánk õket, de ez nem így szokott lenni ezért is preferálom jobban a tankokat illetve a dps-eket, bár még mindig a tank-dpst szeretem a legjobban, abból meg ugye van egy pár

Zomil
hm most estére toltam 2meccset levezetésként és végre sikerült mind a 2szer szervezett ügyes csapatba kerülni 😊
a 2. elején nem indultunk tul jól, de végülis sikerült nyerni

mind a 2-szer sand wrath-et vittem, egész jó kis hõs, bár azt vettem észre magamon, h a support hösök valahogy jobban bejönnek nekem, nem vagyok az a tipikus megyek elöre mint a terminátor 😄
az ultijával lehet csunya dolgokat csinálni az biztos 😄
a 2. végére 5-2-16 lett a statom, sajna defiler ultija elég erös igy nekem csak az assist maradt, de végre élveztem a játékot 😊

nem volt ez rossz példa, de mint mondtad fejlõdik õ. =)
ezért kell hasonszõrû skilled játokosokkal játszani, a statból azért sok mindent ki lehet olvasni, nem akarom megbántani Dodzilla-t de neki még bõven van mit fejlõdnie, ergó õt nem raknám olyan csapatba ahol rajta vernék el a port mert bukták a gamet... ez csak egy rossz példa volt 😊

nézz egy mailt majd😛

tudom hogy az vagyok mester.. várom a csodás cikkeidet amivel feldobod a blogot. =)
"pickeljünk mindig agis herot és vegyünk neki hack and slasht!"

most nem irok regényt h minek milyen helyzetben kell mikor hackandslasht venni mert késö van
egy rakás agis ehronak fölösleges csak mivel pubban ownoltunk ezért gondoltam belefér

attölmég hülye vagy No offense ^.^
ja eltûntem mert szopos a suli, majd december közepe fele leszek inkább. Egyszerûen most nincs idõm. Sipka milyen értelmes cikkre gondolsz? "pickeljünk mindig agis herot és vegyünk neki hack and slasht!" No offense ^.^ Amúgy sok magyar honozik csak egyedül vagy pár haverjával és nem tud egyik oldalról se. Google is baszik a blogot kiírni. Nya mindegy hajrá. Ja még annyit hogy béta béta-ban újra volt matchmaking. Elképzelhetõ hogy hétvégén szép nagy patchet kapunk. Új hõs 100% biztos vagyok hogy lesz egy progos arc twitterérõl idézve: We played a game with one of the new heroes. It was one of the most interesting and bizzare games I've played in to date.
Remélem a builder jön a hétvégén ,legalábbis valószínû utána az új agis aztán a 3 ik elvileg a chaplain port lenne a savage bõl😊 kéne még több origi hero 😄 egy leonidasz port jöhetne, kicsit valósabb hero 😄

[email protected] ha kell mail
adnátok blogon admin jogot talán szebbé tudnám varázsolni meg tudnék irni hasznosabbnál hasznosabb hireket, cikkeket stb
Jah, most már jó a magyar team nem ugatnak annyira petecz se szokott már annyira mondjuk õ most eltûnt 😄 nem nagyon játszik innen ember sipka jár föl még néha de mással már nem találkozom annyit 😊

ToCsEk
az régen volt -.-

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ha vki bénázik legalább nem lesz a földig szidva.

pont ezért nincs magyar csapat

zsakosfrodo2
Rossz emberekkel játszotok... 😄

Szervezzetek itt a fórumon vagy a blog segítségével közös meccseket és akkor ha vki bénázik legalább nem lesz a földig szidva.

Én is mennék csak szar a net a koliban...