Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár a hordonak sajnos elég pici a hatóköre, én legalábbis azt tapasztaltam, h elég, ha egy picit elmozdul a másik hös és már nem hat rá
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
bár arra is jó, h ha kis hp-n vagy benyomod és eltudsz menekülni, mert silence közben nem nagyon nyomnak rád semmit 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
az elején pénzgyüjtésre tökéletes a torony, fent voltunk pesti-vel, és a robbanos hordo nagy segitség 😊 + a tinkerrel felbuffolt torony is elég szépen sebez, ráadásul azért brutális, mert ugye minden tárgyunk tulajdonságát megkapja, az ultiját kicsit gyakorolni kell, mert ugyebár ugy a leghatásosabb, ha belesétál az ellen
amugy egy másik gyerek a forsaken archert választotta, ö középen volt és ö is elég brutálisan gyilkolászott, én kiprobáltam practice-ban a höst, és azok a csontvázak elég erõsek 😊
végül összehoztam egy 5-0-5-ot de az ellenfél hamar feladta igy nem sikerült teljesen kiaknáznom a höst 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az ára 😄😄 haha ez meg azért van, mert a legtöbb "dotás" ingyenes szerón játszik garena/kani stb... miért is fizetne egy "dotaklónért"...
beszélgettem egy ilyen sráccal, megkérdeztem tõle miért is jobb a dota, nagyon nem tudott rá semmit mondani, csak az árat hozta fel szintén, az ilyenek megmosolyogtatóak, jah meg hogy itt gyengék a herok! 😄😄😄😄 példaképp a behemoth-ot hozta fel, nah mondom az a hero egy az egyben dota port minden skillje...
minõségi és technikai különbségek vannak a dota és a HoN között és szerintem a játék lassan eléri azt a pontot mikor nem dotaklónként emlegeti a sok iqbetyár, hanem egy új játékként 😊
Már csak ha megnézel pár + dolgot ami a dotában (wc3 motor, custom map) sose lesz: reconnect/psr rendszer/ab/sok ember nem tudott gamet csinálni wc3-ban portok miatt/ha egy ember laggol a többi nem fog szívni miatta/egyszerû és gyors meccsszervezés/beépített voice system, amit az elején szídtam, hogy de szar, de mikor pl beszél valaki elég ránéznem a minimapra és látom ki hol beszél stb..😊/alapból bindelhetõ keyek mindenféle külsõ program használata nélkül/ és még sorolhatnám a rakat fíícssõõõrt, de azt hiszem akkor lekopna az ujjamról a bõr! 😛
Személy szerint kurvára unom ezt és az összes ilyen dotás maradjon is ott.
1 kész sincs a játék de már várják a ligát meg azt ,hogy teli legyen klánokkal meg minden féle csapattal a játékosok fele új mint pl én sosem dotáztam mégis játszok és nem lehet elvárni ,hogy pár hónap után már klánba menjünk..
2. Új mapok szerintem meg jó lesz az a map editor feldobná a játékot pár sivatagos pálya , vagy ami hegyekbe játszódik vagy akárhol csomó dolog van amit még lehetne csinálni.
3 Csomó player ide jön látják jön új hero kapásból nincs hely hova teszik? Gondolom senki nem halott gördítõ sávról ?:S...
4. Túl drága a játék LOOOOL jönnek ,hogy a warcraft 3 k ez meg 5 még ez egy friss játék warcraft mennyi volt vadi újba ? 10 k?....
Nah gondoltam csak leírom nem tom kinek mi a véleménye errõl...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
😄DDDDDDDDDDDDdd
nagy meccs azt elkezd laggolni 😄 és még pofázógép is van(kommentátor) epic fail.
http://www.gamestah.com/files/pc/heroes-of-newerth/cybergamer-prelude
http://www.e-rev.tv/
Ha gondolod fogadd majd el. 😊 (Shadowhaunt játékból, Undying xfire-röl: btw Undying sajnos már foglalt volt. =( )
Ajánlott chanellek: honerth, Exsanguis716, HoNLeague
Ezekbõl rohadt sokat lehet tanulni.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Valaki nem tudja, hogy az eddigi lejátszott meccseknek is letölthetõek lesznek a replay-ei?
a 2. elején nem indultunk tul jól, de végülis sikerült nyerni
mind a 2-szer sand wrath-et vittem, egész jó kis hõs, bár azt vettem észre magamon, h a support hösök valahogy jobban bejönnek nekem, nem vagyok az a tipikus megyek elöre mint a terminátor 😄
az ultijával lehet csunya dolgokat csinálni az biztos 😄
a 2. végére 5-2-16 lett a statom, sajna defiler ultija elég erös igy nekem csak az assist maradt, de végre élveztem a játékot 😊
most nem irok regényt h minek milyen helyzetben kell mikor hackandslasht venni mert késö van
egy rakás agis ehronak fölösleges csak mivel pubban ownoltunk ezért gondoltam belefér
attölmég hülye vagy No offense ^.^

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
pont ezért nincs magyar csapat