6177
-
#2211 Tény, hogy a csapatodnak dominálnia kell, hogy tudj farmolni rendesen, mert nem mászkálhatsz összevissza defelni, meg a társaid seggét menteni, de azért annyira nem vészes vele játszani. BTW abból a buildböl kimaradt egy elég alapvető cucc neki, shrunken head. OFC szitu függő, hogy kell-e, de azért általában nem rossz, ha nem tudnak stunolni ultizás közben :)
És elöször abyssal skullt, aztán brutalizert/shrunkent veszek (brutalizert mindenképp, a sorrand változik), és ha jólmegy a farm (márpedig miértne menne jól) utánna jöhet a shieldbreaker. Egyébként olyan lvl 12 környékén lehet vele kongort solozni hamár megvan vmeik cucc, remélem tudjátok :) -
donatus13 #2210 Szvsz ne nagyon használjátok warbeastet túlságosan late hero, nagyon kemény de kb olyan mint a régi chronos, 30 min ig kb nem sok mindenre jó, utána már elég jól lehet vele darálni, de addig sajnos nem sok mindent , nagyon jó csapat kell mellé. -
prau #2209 Ugye azt tudjátok hogy azzal a chronossal a VILÁG egyik legjobbja játszott? Sztem csak tudja mit csinál... -
#2208 refresher-el szépen meglehet szopatni az ellent :) -
#2207 Én ebbe csak annyival szólnék bele, hogy ha gondolod próbáld meg a "Keeper of the Forestet". Abból csinálsz egy megállíthatatlan tankot és képtelenek megölni, ha mégis gáz van magadra nyomod a láthatatlanságot. -
SipKab #2206 sztem erdöbe jobb a primal raget fejelszteni, meg amugy is mert +as és % based +dmg. a whispering helm szvsz fölösleges mert elején kirakod a ring of teachert és mire kijönne a whispering helm addigra vagy lvl5 kb akkor a kutyák elég erösek, kész az abyssal skull és az a kutyáidnak is ad lifestealt igy nem nagyon fognak halni. ha raksz vmi +str itemet akkor a abyssal skull több dmg-t ad mint 20... persze az erdüzéshez jol jön egy csirke -
donatus13 #2205 Gondoltam leírom nektek a War beast-hez kitalált két buildomat érdekesek de működnek:D
Először is el kell dönteni hol akarunk játszani, lane en vagy jungle-ben általában mindig junglet ajánlok mert lanen nem valami jó.De fontos ,hogy ezt a pick elött közöljük a csapattal mert akkor lehet hozni még egy solo romboló hőst bottom solo ra.Vagy top solo-ra hellbourne nél.
Skillezésnél két fajtát írok le mind a kettő jó lehet de az egyik egy kicsit költségesebb a ruhák miatt.
Az elsőnél és a másodiknál is a kezdő cuccok mivel mind kettő jungle build.Tehát:
Ring of the Teacher, 2 mana potion.
ekkor:
1 summon hellhounds
2 Battlecry
3 summon hellhounds
4 Battlecry
Nos itt ellehet kezdeni nézelődni milyen ruhákat tovább én ilyenkor:
Steamboots,Abyssal Skull.
5 summon hellhounds
6 metamorphosis
7 summon hellhounds
8 Battlecry
9 Battlecry
10 PrimalRage
11 Metamorphosis
12 primal rage
Itt már erösen készül a shieldbreaker és mellé a shrunken head ha jól megy a dolog szoktam hozzá tenni egy Brutalizert mivel stun nagyon jól jöhet, frostburn meg azért nem jó mert shieldbreaker is attack modifier és váltogatni kell akkor ami így elég fos ezt sokan figyelembe se veszik és megveszik a frostburnt a shieldbreaker mellé és csodálkoznak ,hogy nem működik...:D
13 primal rage
14 primal rage
15 stat
16 metamorphosis
17-25 stat
Late item Symbol of Rage,Demonic Breastplate
Másik build annyiban tér el ,hogy elején abyssal skull előtt Whispering Helm-et veszek és minotaurt vagy valami tank creepet hozok és akkor az tankol a jungleben.
Ehez.
1 summon hellhounds
2 battlecry
3 primal rage
4 battlecry
5 primal rage
6 metamorphosis
7 battlecry
8 battlecry
9 primal rage
10 primal rage
11 metamorphosis
12 summon hellhounds
13 summon hellhounds
14 summon hellhounds
15 stat
16 metamorphosis
17-25 stat
Itemet hasonlóan
Akinek van kedve próbálja ki nekem bevált. Sok sikert hozzá. -
Scorpionhun #2204 Kösz szépen a segítséget, így már sokkal világosabb a helyzet!
-
#2203 Ha meghalsz pénzt kap az ellenfél, valamint tapasztalatot, így nagyobb szintüek lesznek. Ez nevezik feedelésnek "etetésnek", azért kickelnek, mert ha sokszor halsz értelmetlenül akkor elönyhöz juttatod az ellenfelet. -
#2202 A játék lényege, hogy a 2 "főépületet" lebontsák a csapatok. Gondolom ezt sikerült megtalálnod:)) Tehát ahoz, hogy ezt megtudd tenni, elöször lekell bontani az elötte álló őrtornyokat amik lőnek. Ehez viszont cuccok kellenek, meg szintlépés, mert az elején pár lövésböl kinyir. Szintet lépni ugy tudsz, hogy a creepjeid mellet állsz, és nyirod az ellenfelét, meg az ellenfél hőseit. Pénzed ugy lesz a legkönyebben, ha ha ez ellenfél creepjeit te ütöd le, tehát te viszed be az utolsó ütést. Ez nagyon fontos, mert pénz nélkül nincs cucc, cucc nélkül pedig gyenge maradsz. Ami még fontos, hogy külön kategóriáju hősök vannak. Egy jó csapatba kell mindenféle. Van tank, aki nyilván azért tank mert bírja a gyürődést, van support aki a csapatot segíti gyógyítással, és hasonlókkal. Van disabler aki kitudja vonni a forgalombol egy kis időre az ellenfelet, így ember elönyben küzdhet a csapatod. Ezen kívül még vannak initiatorok akik megkezdik a harcot, carryk akik általában gyilkolnak, ők viszik a csapatot a hátukon a nagy sebzésükkel, viszont önmagukban gyengék, nekik van szükségük a support hösökre. Van még pár alfaj, pusher meg ilyeneket, de ez most mind1. Ami a lényeg, hogy nézz sok meccset a honcast.com-on, innen tanulhatsz. Amikor játszol kérdezd meg a tapasztaltabb társaid, hogy mit vegyél a hösödnek. A cipő, meg ilyenek ez alap dolog, kezdésnél vegyél vmi élet regen cuccot, potiont meg runes of fasztudja mit:D És az én tanácsom, hogy amíg belenem rázódsz a játékba ne pickelj carryt (általában agility, de van intellectes meg str.-es is), inkább supportot (vodoo jester, soul reaper, accursed, nymphora, etc...) vagy tankot (armadon, electrician, accursed, etc...), ezekkel viszonylag könnyü játszani, és ha mégsem megy még mindig lehetséges hogy a carryd legyilkolja az ellenfelet:) Ha bármi kérdésed van nyugodtan tedd fel. -
Scorpionhun #2201 Észrevettem, ha bézázok, a csapattársaim ki tudnak szavazni. Ez miért jó nekik?
Így eggyel kevesebben lesznek.
Mit ártok a csapatnak ha bénázok? -
#2200 jah és azon ne lepődjetek már meg, hogy jester nem ölt creepet chronos mellet abban a gémben, nyilván szándékosan hagyta farmolni a carryt:) -
#2199 Hi! Regaálnék itt pár dologra, így a noob fejemmel :))
Szóval a kedvenc hősök :
ag: dl, cd, slither
int: reaper, puppet, jester
str: pharaoh, war beast és ennyi. D:
Valaki kérdezte hogy mit kell venni dl-nek, hát én ugy szoktam, hogy rush runed axera, ezután máris tudsz farmolni mint az állat, és damage is lesz ugye, aztán steamboots, majd riftshard. Ennyi elég is neki. Olyan 1100-1300 körül szokott critelni. :) Nem nagyon szokott ellenfél lenni, amikor ezek megvannak :) Aztán ha döl a lé symbol of rage, meg amit csak a fantáziád enged:)
BTW jól last hitelni igenis nehéz, nem proság, de azért egy alap játékostól elég messze áll egy 300g/min:) -
Hugh Hefner #2198 mostanában szinte csak a denyból áll a játék... mivel mostanában nem sikerült kikapnom egy épkézláb csapatot, ezért az elejét gyakorlom, van, hogy vagy 40 denyom van... -
RaSzTaH #2197 a last hit nem tudom mióta számít proságnak:D szerintem minden alapjátékos tud lasthitelni/denyolni de biztos igazad van -
#2196 amikor rajta volt a kamera, es epp mobolt, mindig nagyon szepen last hitezett
szerintem nem lehet noob a srac, csak ezen a meccsen valamiert teljesen leblokkolt (egyebkent 1-2 szep ultija azert volt)
hammernek nem rossz az ugras, bar nem sokszor lattam, hogy hasznalna -
Masakari #2195 kíváncsi leszek^^ -
#2194 pyro ultit sem láttam, söt még voodoot sem :S -
Santata #2193 Elvileg egy olyan hős jön, akiről semmi infót nem adtak még, lepődjünk meg. -
RaSzTaH #2192 kraken vmi ultra szarul ultizott úgy hogy blinkje is volt ráadásul szerintem egyáltalán nem volt szép játék vele...
chronos 0 atk speedel wtf... stunlock sehol
viszont hammer blinkel érdekes:)) -
Masakari #2191 és azt lehet tudni melyik exdota hősre fog hasonlítani? -
Santata #2190 Jövő héten jön egy Intes -
Masakari #2189 tudja valaki hogy mik lesznek az új herok? -
prau #2188 Dark Ladyre build: runed axe, whispering helm, riftshard. A többi tetszés szerint. Elején a lassitást maxold mert ha nem férsz oda a creepekhez akkor azzal is lehet last hitelni. Dark Bladesre 1 pontot level 4esen a többit chargera. Ultira meg akkor ha mind a 3 skill maxolva.
-
#2187 azert a lvl32-hoz tenyleg kell skill :)
amugy igen, a chronos nagyot alkotott, eleg a creep killeket megnezni, magasan tobb mint 50% creepet olt
voodoo valami horribilisan keves creepet olt, kb mintha ott sem lett volna
a krakennek az alapveto jateka szep volt, csak magaval a hossel nem tudott ervenyesulni
az arachna jateka tetszett. vegere azer a bloodbath becsuszott neki :) -
#2186 eléggé lealázták őket, pedig egyik sem noob banda, chronos pl lvl 32es :D
jo kis meccs volt, bár a gond ott volt nem mertek támadni aztán beszorultak majd simán beverték őket. -
#2185 uhh ez nagyon baba
ha valaki nem akarja mindenkepp streamen nezni, itt van direkt letoltesi link:
Alien_Finals.flv -
#2184 Alienware Launch Party Final -
Dns5000 #2183 meg mindig nincs replay :S
-
Hugh Hefner #2182 ha nagyon kezdő vagy, akkor a recommended itemssel nem lősz nagyon mellé. logikus sorrendben és kombinációban érdemes kirakni. mondjuk tegyük fel, ami közelharcos ellen véd meg kis pajzs, tök haszontalan, ha nincs közelharcos az ellenfélnél -
#2181 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is bírom mikor az osztálytársam debilkedik. Mindig valami szarral nyaggat. Multkor megkérdezte hogy kell célkeresztet váltani (miközben énis állandóan ilyeneket irok vissza neki hogy: "google-youtube") Mikor már ideges lettem csupa nagy betűvel irtam neki hogy : Bazdmeg gondolkozz már... a googleba ird be ezt b***: "how can i change my fuckin crosshair in team fortress 2"
Ez elég volt neki. Azóta nem nyaggat ^^
Am Scorpionhun és innen szoktam nézni a guidekat. A "Premium Guide" és a "Guide" menüpontok alatt kell rákeresni a hősre. -
#2180 Miért, te most valami extra infót mondtál ezzel a hozzászólásoddal?
Megmondtuk neki, hogy tutorial, játszon, videót nézzen. Ahogy mindenki más. tocsek felvetette, hogy nem érti mi a gondja, én meg leírtam.
Problem, dawg?
Az meg, hogy nem érti, mi a játék lényege? Kérem, az ami minden más játéké: hogy nyerj. -
#2179 hát ha tutorial alapján/videok alapján nem jön le a lényeg, akkor ez felejtös neked :)
Ha a buildekkel van gond, akkor hon forumon a guides alforumban(ha jól emlékszem) vannak jó hös leirások, angol tudás nélkül is ki lehet belöle nézni az ajánlott itemeket/skillezési sorrendet :) -
SipKab #2178 hegit ne vedd figyelembe.. még 1 építőjellegű kommentet nem láttunk tőle -
#2177 én próbáltam segíteni, de hát ha nem akkor nem...
mondtam nézz videót youtuben, vagy játsz a játékkal néz mit csinált a többi aztán úgyis abból tanulsz :) vagy beírod googleba hogy hon heroes guide akkor találsz leírásokat hogy melyik hősnek milyen tárgyakat érdemes venni, esetleg ha ismered a dotaportal.hu-t és tudod hogy ott melyik hős felel meg hon-os hősnek akkor nyert ügyed van mert ott írnak jó kis leírásokat magyarul :) -
Scorpionhun #2176 Nem tudok angolul, nem dota-ztam, ettől függetlenül a játék tetszhet!
Pl: Savage 2, annyi benne a lényeg hogy mész és ölsz, de viszont ha nem ismered benne a trükköket, nem mész vele semmire, állandóan meg fogsz halni,Az s2 games nagyon összetetten csinálja meg a játékait, minden összefügg mindennel, ott sem tudtam angolul, mégis elég jó vagyok benne.
Normálisan segítséget kértem, mert ez egy fórum, és ez erre való, ha nem akartok segíteni, elég lett volna azt leírni! -
#2175 1. nemtud angolul
2. nem dotázott -
#2174 hát ha neked ez a játék bonyolult akkor nem neked való :(.
Nem értem mi a gondod. -
Scorpionhun #2173 Köszönöm a segítséget, de a játék ennél kicsit bonyolultabb!
http://www.youtube.com/watch?v=mGtG8W25Q7E
Ezt nézegettem , ez jó lenne de ez teljesen angol, + a tutorial is teljesen angol
A játék mikor lesz kiadva? Lesznek benne más pályák is? Ha esetleg lenne egy magyar klán, nagyon szívesen beszállnék plusz ott tudnának segíteni is! -
#2172 hát pedig az új verzióban már van tutóriál