6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • ToCsEk
    annyi magyar "klán" van mint égen a csillag :D
    btw kéne csinálni egy sg klánt :D
  • Lackokoma
    Halló!
    RaSzTaH köszi a segítséget de sajna nem jó még mindig:S
    Amikor válaszoltál újraraktam a video driver-t és jó is volt azon a napon (kb. 5-6 game jah és uygan azt a drivert frissítettem ami fent volt) Ati x2600Pro-m van és 10.3-as driver-el és a 2010.februári directx! Kipróbáltam 10.2-es driver-el is de azzal is még fenn állnak a gondok:S
    Amúgy ez az egész onnantól indult el hogy újraraktam a Win-t (de azóta még 1* újraraktam) és ki jött a 3.3.2-es patch de Win-re nem raktam fel más programot ami eddig is fent volt!

faber
    -PSR az mindig változik ha nyersz,vesztesz,concede-nél is,dc-nél is ha nem lépsz vissza 5percen belül meg leave esetén is!
    Psr csak 1 módon nem változik ha No Stat game-et játszol (piros csillaggal jelölt game-ek)!
    -Gyakorló game-be be kell rakni ellenfelet! Bal felső sarokban van 1 menü amit ha legörgetsz ott tudsz ellenfelet berakni, itemeket, lvl adni neki és persze magadnak lvl + pénzt!
    -Magyar Clan-ról én nem tudok de biztos van!
  • D4v3
    Hi!

PSR-t úgy kapod, ahogy írtad. Ha idő előtt kilépsz, dc-zel, akkor az olyan, mintha veszítettél volna. Ha concedel az egyik csapat, akkor ott egyből vége a meccsnek és nyert a másik team.
    Magyarokat a hun csatin találsz, belépni /join hun-al tudsz.
    Gyakorláshoz a practice-on kívül a legjobb, ha a filterek között beállítod a noobs only szűrőt és nem nagyon mész 1500 feletti játékokba, ill. kerüld a NO AB (no autobalance) szervereket, mert valószínűleg 4-5 összeszokott ember ellen fogsz játszani 4 tök ismeretlennel.
    Komoly magyar klánról én nem tudod, bár régebben itt sg-n volt erre valami próbálkozás.
  • faber
    Sziasztok!

Én még kicsit új vagyok ebbena játékban (eddig League of Legendset játszottam többnyire ebben a stílusban...DotA-t nem), de eddig tetszik...viszont noobként lenne egy-két kérdésem a bölcsebbek felé:
    -psr vagy mi, ami 1500-ról indul, az pontosan hogy nő/csökken? azt nagyjából levettem, hogy a csapat fügvényében x-el csökken vesztésnél, és y-al nő nyerésnél, de csak akkor változik, ha a bázis kerül lezúzásra, vagy concede-nél is? dc-esetén is? leave esetén is?
    - hol játszanak jobbára hazánkfiai? :)
    - pontosan hogy lehet gyakorló játékot játszani? ok, hogy csinálok egy practice gamet, de ott botok nélkül voltam, egyedül....tudom, béna vagyok, sorry érte....
    - van esetleg klán/csapat, ahová nem csak prOk léphetnek be?

Előre is köszi a válazt, üdv,
    F.
  • Viktor99
    Sajnos a lényeg benne hogy próbálta, de az ő "hero"-jánál is akció volt! :/
  • ToCsEk
    brazilokat, sőt az indonézeket se hagyjuk ki a jóból :D
  • Masakari
    jaj az oroszok..:) ők minden játékba említésre se méltóak!:D
  • Masakari
    a kedves barátod miért van???ha ő közvetítette mit csinálnak a heroddal akkor tenni is tudott volna ellene ugyanis ő is tudja irányítani-> veszettül kattint a kút felé és nem fog kimenni a herod ennyi!én mindig ezt csinálom(haverokkal sose csinálunk ilyen baromságokat) random csapatnál meg teljesen egyértelmű hogy nem hagyom hogy tovább imbítsák az ellent ilyen baromságokkal aminek semmi értelme,ez a kiviszem meghalni a herot akkora baromság kb mint az 1esével menni defelni és meghalni megint mindenkinek a csapatba(elég gyakori jelenség)
  • nasser666
    RasztaH merre fele vagy ?
  • RaSzTaH
    akkor még nem találkoztál oroszokkal!:)
  • Viktor99
    Tök érdekesek ezek a németek. Puppet masterrel megy. Én a drága jó T-offlinének hála kifagyok erre haver még bent van és közvetíti ahogy a nyomorék német szar kiviszi az irányítható karimat az 5 ellen közé 3-szor megöl és mire vissazmeek, leírom a fejét és erre én vagyok a low és közlik velem hogy "l2p". Erre én csak igen gusztustalan szavakkal tudom csak illetné a jó édes anyukáját amiért erre veri magát hogy ő a pro miközben ő feedeli fel 25-re a többieket.
    Imádom ezt a játékot :)
  • donatus13
    Nekem meg lóval tetszik jobban :)
  • ToCsEk
    ló nélkül faszább lenne
  • donatus13
    Ez a múmiás micsoda nekem tetszik:D
  • ToCsEk
    hát most hogy így mondod
  • ToCsEk
    menekülni tudni kell :D

• RaSzTaH
    elviekben nem port:o, meg amúgy is furán nézne ki egy kaszás csaj, osztódással, hálódobálással, meg szirén énekkel:D
    Zomil: lehet a hétvégén? vagy max kövi hétvége:)
  • Zomil
    Azt lehet tudni, h mikor jön ki? :)
  • ToCsEk
    én Slithice, the Naga Siren-re tippelek ha port lesz :)
  • j0nNyKa
    tény
  • RaSzTaH
    blogon azt írta s2-es hogy phade lesz (agi), eddig ami oda ki volt írva az úgy is lett:o
  • j0nNyKa
    én úgy tudom, hogy str-es hero a köv.
  • ToCsEk
  • RaSzTaH
    eh és tényleg:D kb. mikor elkezdtem tavaly hon-ozni akkor játszottam párat azon a mapon, azóta sose de így már ok:) még nem ittam meg a kv-mat:P
  • ToCsEk
    kép
  • ToCsEk

• ToCsEk
    dehogy nem tudni, lol? nem játszottál még a fejjel lefelé mapon?
    kongor helyett ez a böszme szar van :D van neki még 1 kis csicskása is, tokent dob meg egy tárgyat amivel látod az invist.
  • RaSzTaH
    hmm, találtam még érdekes ÚJ concept artokat, ha valami már volt akkor sry:

• RaSzTaH
    Na akkor a kövi hero már biztos, hogy a "Phade" lesz agis, nagy kászas csaj :P

meg találtam egy ilyet is, elég beteg concept art bár semmit nem tudni róla:
  • nasser666
    Igaz, hogy tegnap kérdezted, de ma leszek délutántól kezdve. j0nNyKa kösz a linket.
  • Masakari
    nemtom miért probléma egyeseknek hogy szokás kommunikálni játék közbe...én haverokkal hiába vagyok ventrin/ts-n játék közben is pingelünk meg írunk,ha meg idegenekkel játszok akkor is ugyanúgy irok meg pingelek,ez alap
  • j0nNyKa
    diablo fanoknak
  • j0nNyKa
    innen letoltheto
  • RaSzTaH
    jah, fail lol gg alap:D kb ennyi a chatkommunikáció a miss / re-n kívül :) a többi voice chat
    Hefner: voice chatet csak magyarokkal használjuk külföldiekkel kb. ha 2xer használtam azok az értelmesebb fajták voltak és nem oroszul dumáltak pl:)
  • ToCsEk
    pedig első 2percben tök fun dumálni :D az adja meg a hangulatot. :D utána már csak voice megy, nah meg a genocide után megy lol fail gg szöveg :D
    villogni kell aztán csá. meg írogatni a miss-eket ennyi bőven sok :D
  • Hugh Hefner
    kommunikálni tényleg kell, de folyamatosan azt olvasni, hogy "óbazeg" "elbasztam" "faszmák" "ehh" "nyüff" "mingyá megvan", a játék felétől meg inkább chatbe átmenő beszélgetés nekem sok. valahogy amikor sok ugyanolyan anyanyelvű van, akkor mindig mindenki beszél. akkor is zavar ha nem értem épp. meg amikor épp ír, akkor nem figyel, nem egyszer haltam már meg emiatt. imádom azokat a játékokat, amikor nem beszélnek a kötelezőnél többet, illetve ha igen, akkor nem netről felszedett teljesen hibás angollal. magánvélemény, de én úgy sokkal jobban játszom. a voicechatet meg alapból letiltom mindig, zavar amikor 5 különböző nyelven beszélnek, nem érteni amit mondanak, nem hajlandóak leírni, vagy egy nem mutáló kisfiú üvölt. elvétve mondjuk találkoztam jópofa emberekkel -.-
  • RaSzTaH
    leszel-e ma?
  • nasser666
    Lich modell tényleg durva :D
  • j0nNyKa
    lich modell, bár eszméletlenül bejönnek a newerth hősei, szerintem a lich jobban illett ahhoz a karakterhez, mint most a plague

ez meg inkább fun, battle chipper !!
  • RaSzTaH
    mybad és tényleg:P