Heroes of Newerth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap itt is sikerült összeakadnom 2 magyar sráccal akik szerencsére elég jól játszanak (sose dotáztak, csak gyorsan fejlõdnek), úgyhogy én építgetem a team-et mire kijön a hivatalos változat Ranked play-el tudjunk indulni ligákban.
Bloodscalp se volt vészes amíg én játszottam (preBC), hogy utána mi történt az már mese habbal...
Az más kérdés, hogy legutóbbi mmo-ban (aion) kb. 2xer váltottam és a végén egy nemzetközi guildben kötöttem ki, hozzáteszem nézetbeli és játékbeli célok különbözése miatt...
U.I.: a WoW nagyon rossz példa, ott is megvolt a normális MAGYAR közösség, de elég sok hülye kattant rá, meg hát "divat" lett,könnyen megtanulható/elérhetõ nagy reklámmal, anyuci apuci megvette karácsonyra, szülinapra stb... ennek is betudható amirõl Te beszélsz szvsz
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
a helyzet az, h kicsi ország vagyunk, kicsit a netes közösség és az is inkább a fiatalabbak körében elterjedt, a netes kultura nem igazán nyulik vissza hosszu idõre
ezzel szemben más külföldi országban sokkal nagyobb a netes társadalom, igazábol már az orszá lakosságának számábol kiderül ez, és náluk régebb óta elterjedt a net, ráadásul az idösebbek is tolják azért a játékokat, mig Mo-n egyenlöre "ciki", ha vki idösen játszik
amugy pl. a németek+oroszok szvsz vannak akkora gyökerek mint a magyarok 😄DD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
em-rõl meg nem tudok beszélni, mert szinte soha nem játszom, de az hogy hol van sok retardált nem függ annyira szorosan attól, hogy em-e vagy nem
btw az elsõt nem nagyon értem. Mondj egy embert aki ha felhúzza magát vmin, nem vörösödik el, nem kapkodja a levegõt, vagy nincs heves szívdobogása 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
vérpisti fóbia 😄DD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
1.Általános szorongásos tünetek
Az alapvetõen labilis idegrendszerû emberek a szorongató helyzetekben számos testi tünetet élhetnek át: ilyen az izzadás, az elpirulás, a szájszárazság, a vizelési inger, a szédülés, az émelygés érzése. Súlyosabb esetekben mellkasi fájdalom, heves szívdobogás, fulladásérzés kísérheti a stresszhelyzetet – ez utóbbi tünetek a pánikbetegség tipikus formájára jellemzõek.
A szorongás elõidézhet alvás- és szexuális zavarokat is, és a falásrohamok mögött is jelentékeny tényezõ lehet.
2.Specifikus fóbiák
Majdnem minden ember életében vannak olyan élõlények, tárgyak vagy helyzetek, amiktõl szívesen távol tartja magát. Betegségrõl akkor beszélünk, ha a szorongás olyan erõs, hogy fóbiája tárgyától már azelõtt fél a személy, hogy azzal találkozott volna, és ha életében korlátozó viselkedéseket vezet be a fóbia tárgyának elkerülése érdekében, mely viselkedések akadályozzák megszokott életvitelében. Betegség esetén az egyén a szorongás tárgyával való találkozás esetén súlyos szorongást él át.
Leggyakrabban állatokkal, természeti eseményekkel ill. vérrel, sérüléssel, betegséggel kapcsolatosak az ebbe a csoportba tartozó fóbiák.
No oFFense! <#pias>#pias><#nyes>#nyes> csak oltalak 😊
10 percig lent szarakodtak 3an a csapattársaim közül, nem öltek meg senkit, nem tudták lebaszni a kibaszott tronyot se, de engem meg az 4. csapattárasm szét szopatnak fent 3an. Mondom valaki jöjjön már a kurva isten bassszameg, azt mondja "miért?" hát basdzmeg már a bázisnál vannak lassan, ti meg nem jutottatok semmire 10 percen keresztül. Azt mondja, ez az én fail-em, meg hogy mi vagyunk a szarok. Hát persze, csak Lv 8as enginer meg NH aztán olyan kibaszott jól tud menni zephyr, fa, meg feltápolt zeus ellen, mikor még kb 0 sebzése van mindkettõnknek, fa meg healeli a többieket. Meg, még kitanít, hogy van olyan dolog, hogy harrassment, amit én nem csinálok. De kurvára csinálok csak kibaszott fölösleges ha healelik egymást 0 manából. Inkább kiléptem a gecibe....
Komolyan mondom hogy a gecibe lehet ilyen logikátlanul gondolkodni??? DE ÕÕÕÕK A PRÓÓÓK hát persze. Itt mindenki pró basszameg csak én vagyok a helikopter.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
aiur999
a kdr-em is leesett 1,8-ra:S
ja és még az emebrek is basznak rmk-t ha valaki esik..
be manner
Psr teszi tönkre az egész játékot ott van pl 1600+ stb multkor bejött egy jó szar k d a s meg szar psr es gyerek és 30 adik percbe annihalitiont csinált szóval ezek csak statisztikák de nem mond el mindent egy játékosról.
felvehettek engem is buddyba
ingame: RaSzTaH 2.1 KD
Magamtól 10bõl 1x ha megyek, mikor reggel nincs egy normális game se, csak ami EM. Kb ennyi, amikor olyanba megyek.
sosem játszol em-et? 😄😄😄 27%-ban tolod.
a ladder kiírja 😄
1385 a psr
Közel 1580+ psr-rõl esett le, most vhol 1380 körül lehet....
de szakadjon rám a plafon ha még vkit megmentek aki amúgyis egy fogyatékos.
sose játszok EM-et mégis ez volt a 6. játékom zsinórban amit elvesztettem a leaverek meg a retardáltak miatt.
Már a KD-m is megy le mert vkit mindig meg akarok menteni vagy arra számítok, hogy ez a kurva szerencsétlen csapat tud még gankelni is. Hát kibaszottul nem, úgyhogy 0.8 KD FOR THE WIN.
200+ letolt játék alatt 1db em-et játszottam, hogy megmutassam barátnõmnek a játékot gyorsan. 1500+ game volt és lényegesen gyengébb játék folyt ott mint egy normál n00b gameben 😊 vakáció volt
aki akar, vegyen fel friendnek: catskull
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
hiába van pozitiv statom, ha mások meg rohannak bele egyedül v ketten az 5fös push-ba....egyszerüen elkeserítõ
Amúgy meg szerintem itt is az mint a guild warsnál ,hogy hiába lesz valami imba azt bármikor patchelik és javítják ez volt a jó a guild warsban is ,hogy kb minden héten volt balance update itt is megvalósítható.De amúgy jól fejlesztik a játékot szerintem.
Magebane-el tegnap 1v5ben szedtem szét az embereket igazából nem nagyon tudtak mit csinálni a massbash/150%life steal/blink ellen :o
kentaurt viszont mai napig nagyon hiányolom a játékból.. 😞
rmket meg 6 playerre... így fair lenne
én csak azt utláom, h annyi gerinctelen ember van a játékban, a hös választó képernyön dc-zik valaki a csapatból, de azért sem szavaznák meg az rmk-t nehogymár egyenlö esélyekkel játszunk, free psr 'oszt jóvan
így már látszik
ez a lol 😊
Fa még jobban support hero lett a 3 képessége hp reget és armot ad 😊 már nem tud fát kitépni.
Forsaken meg update olva lett elég erõs de azért meglehet fogni.
Kétszer nyomtam vele quad killt egy meccs alatt, és sikerült vele nyerni, annak ellenére, hogy egy maliken 7et feedelt az elsõ 15 percben. Fuckyeah
- Life Essence now costs 7/8/9/10 mana per attack
lol, nice