6177
-
RaSzTaH #2091 tegnap pont erről ment a témázás, mert hogy a srác megpróbálta megmagyarázni, hogy az em kb ugyanaz mint a sima, igen kb. deny-nak semmi értelme, gyorsabb toronybontás/creepelés/xp/gold ha egy helyben állsz egy carryvel és nem halsz akkor is simán összeraksz bármilyen cuccot, simába azért nem egészen:) -
RaSzTaH #2090 em nem véletlen easy mode -
Hugh Hefner #2089 sosem mondtam, hogy nagyon jól játszanék, de ez az em annyira felkúrt, hogy olyan hibákat csináltam, amilyeneket még sosem. nem mintha ezen múlt volna, de akkoris. ez az em egy tök más játék, mint amit én szeretek, és úgy ismerem, hogy HoN -
#2088 mai nap tanulsága, soha ne játsz em-t de ha mégis akkor csakis 4haveroddal. -
donatus13 #2087 OFF de azért nézzétekmeg ritka kemény fail:D -
RaSzTaH #2086 zephyr pedig kitűnő menekülésre is, volt a múltkor egy olyan gameünk zephyr végig erdőzte magát ki se jött onnan mikor kellett voln akkor se, lényeg a lényeg tempestünk blink-> ultizott el is kapott 4-et, Zephyr kolléga megjelent és egy mozdulattal mindet kisöpörte tempest ultijából! :D gg thx -
#2085 én ebben a gameban randomra kaptam :D -
Hugh Hefner #2084 nekem vannak olyan játékaim, amikor semmi mást nem csinálok, csak a halálom árán is, de megölöm zephyrt. meg scoutot. bassza meg hogy kivette -
#2083 muszáj volt mert a mindig én voltam az első számú célpont :S nem hiába van az a sok halál -
#2082 furcsak :)
tank lettel vele, amit nem teljesen vagok, mivel most az egyik legjobb carry a jatekban :)
egy radiance, vagy akar egy frostburn, vagy barmi ilyesmi cucc.. na mind1, tanknak jo voltal :D -
#2081 mi a baj velük? ( de most komolyan :D ) nagyon szarok? -
RaSzTaH #2080 hogy bírtad el ezt a sok cuccot zephyrrel?:D -
Hugh Hefner #2079 publicban is vannak jó játékok, 1600 felett, de most lesüllyedtem, egyik haverral játszunk noob játékokat, hát zseniális. 5 carry, ellenfél együtt jár, mert 3 supporter, mindenki egyenként öleti le magát, zseniális játékok szoktak születni. -
#2078 public ereje, ap. nem em -
Hugh Hefner #2077 szerintem túl sok volt a rangetek -
#2076 true story, ment a flame erősen, pebi középen elimbult aztán gg, érdemes nézni ezt a csodálatos last sec csapat pick-et xD jah és szokás szerint szarfos voltam...
http://i41.tinypic.com/263ah6b.jpg
-
RaSzTaH #2075 pedig megtörtént, kraken porszívója befigyelt:)) -
#2074 replayt vagy meg se történt -
donatus13 #2073 Most nyomattunk egy elme szaggató meccset lájtos 60 percel de a semmiből hoztuk vissza elején madlaint luckal szét ks eltem utána meg leszaggattuk őket, ilyen epic meccset mutogatni kéne a proknak:D -
#2072 zh időszak van -
donatus13 #2071 Hmm,pár régi arcot nem látok mostanában:D hiddenone meg petecz de eltűnt :D -
Hugh Hefner #2070 ezért is szigorították meg a leaver arányt 8%-ról 5%-ra. nem mintha számítana, most hogy gyakorlatilag korlátlan mennyiségben tudsz accountot kreálni. de ez a dolog meg fog szűnni remélhetőleg mikor megjelenik a játék -
#2069 -
#2068 ok -
#2067 tudom már miért imádom ezt a gamet :D
lámák mind hozzám kerülnek, sőt 5v5ben lehetetlen lejátszani egy meccset... mindig kilép valaki, de MINDIG tőlünk.. -
Soulstorm #2066 :p Hátigen, én is szoktam lámáskodni, vagy csak lusta voltam megkeresni. :L Tytytyty -
#2065 ööö -
RaSzTaH #2064 hajrá, bár szerintem az itteni fórumozókon kívül más nem nagyon fogja látogatni;D ha kell valamit segíteni szólj:) a sajátot már rég abbahagytam mert egymagam csináltam:) -
#2063 vagy nem :D -
#2062 megy a hon, úgy látom stat rezet volt -
#2061 elkezdtem csinálni egy hon magyar rajongói oldalt :)
remélem lesz igény rá és nem fölöslegesen készítem :)
ha minden jól megy lesz fasza fórum is -
Soulstorm #2060 Tehát akkor végülis mennyi lesz összesen ez a 30$ ?
Magyar forintban persze. :) Nem vagyok tisztában a mostani árakkal kapcsolatban. (btw bocsi ha már feltettem a kérdést!) -
Madlain #2059 jah amit én veszek,és senki nem használja:D -
RaSzTaH #2058 nálunk alap, meg a legtöbb gamebe amit játszottunk mostanság support alap hogy veszi, meg courier is mindig van -
#2057 én wardolok mint állat, de ahogy látom, publicon rajtam kívül kb senki nem használja :( -
donatus13 #2056 Mondjuk múltkor csúnyán beszoptam egy 1 10 9 es statot :D soul reaperrel demented pestilence kombot kaptam armadon társammal , kb mozdulni nem bírtam az elején , legyilkoltak mint állat misst nem írták szóval mides is elkapott minket, utána meg már kész voltam :D -
#2055 én is jövök gémelni, felkell javulnom mert kb 2-3szitnel le vagyok maradva mindig :S ellámultam :S -
donatus13 #2054 Jah, van ts em is ha van szerveretek. -
donatus13 #2053 Hát ha ma lesztek akkor jönnék én is pár menetet, sajnos amiket említettél én is találkoztam velük, a "kulturált" játékos csapattal :D Azt bánom 1450 csak a psr-em pedig mostanában jó meccseim vannak és általában mindig többet ölök mint halok szóval már azt mondom normálisan játszom, de ezeket a dolgokat amúgy én se vágom, pl blacksmithel egy gyerek kb 10 ből 9 szer 3 as multicastot csinál kb nekem 10 ből 2 szer, rampage el betámadnak nem tudok megmozdulni,nekem bezzeg ilyen sosincsen :D -
Madlain #2052 csak szerencsétlen vagy:D
de bezzeg a Hellbringer adja mi? Te Haxxor:D