6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Hegi90
    kapcsold ki a torrentet
  • F1re
    ott is laggol de haverokkal játszom nekik nem csak nekem há faxom eldurran de tuti nem a gépem gyenge hozzá és nem tom kitalálni mi a baj
  • ToCsEk
    kevés fps? eu szerverekre menj
  • F1re
    Valaki válaszolja meg nekem azt a kérdést h mi a tetvesqrvaannyáért laggolok ha neten akarok játszani teamspeaken normális a pingem meg minden játékba de ebbe belépek és laggolok ha practice-ba indítok akkor full jól megy minden
  • Zomil
    Szvsz e107 az egyik legjobb cms, rengeteget használtam, viszonylag könnyen lehet benne változtatni mindent :)
  • RaSzTaH
    HON match history KATT <-- fórumon találtam, egész pofás, ráadásul vissza lehet követni, hol mennyi psr-t buktál/nyertél
  • ToCsEk
    nem csak 5secre megy el a net, hanem akár órákra is..
  • RaSzTaH
    reconnect?:o
  • RaSzTaH
    tegnap egyik meccsen blink-es pyro volt ellenünk, érdekes volt, de eredményes is a stunjaival :)
  • ToCsEk
    bocs, nem rajtam múlik, nem én fizetem a netet, de nem is fogok akkor honozni egy darabig, majd csak nyáron :/
  • j0nNyKa
    csak most így nincs előttem, hogy sima statikus különálló tartalmakra mennyire jó a a wordpress (ezek a.. tárgyleírások, hős leírások, meg a jövőben ki tudja mik)
    azér modom, drupal

illetve sok játékos oldal e107-re van építve, de az szvsz kurvagagyi

sminkelni mindenesetre kb. ugyanolyan egyszerű mind3at
  • RaSzTaH
    Tocseknek én is a wordpress-t ajánlottam volna, azt is lehet szerkesztgetni hasonlóra, fórumot meg lehet oda is belinkelni, szóval nem veszne kárba semmiféle munkája...
    Tocsek: válts netszolgáltató mert ez volt az utolsó, hogy 4v5ben játszottam miattad:P
  • j0nNyKa
    #2474: http://www.bash.hu/14617

#2471-hez: igen, ilyen játék-fan oldalakhoz egy drupal, vagy egy wordpress (attól függ miket akartok a jövőben) lenne a legegyszerűbb, leghatásosabb, és nem is kell érteni a webprog.-hoz
    de mondjuk amerre most halad a dolog, az sem rossz, csak az a fórum motor furcsa nekem, életemben nem hallottam róla:) phpbb? phpnuke?

ez meg egy nem-is-rossz kategóriás meccs
  • Hegi90
    sörtől kifekszel :D
  • Masakari
    Mehetsz hát!Mekkába lekvárt kapálni te fakezű!
  • RaSzTaH
    majdnem minden nap szoktam lenni mostanság
  • SipKab
    a chat channeleken még mindig van admin jog csak nincs jelezve(pl én tudom szerkeszteni a klánom topicját) ha megtallállak vmikor online elcsevegünk a csapatosdirol
  • donatus13
    Egyenlőre egyikre sem kaptam még választ.
  • RaSzTaH
    egyszerűen a channel-hez régen volt úgymond admin jog, tudtad szerkeszteni a chat topicját stb... most ez az új kliens óta megszűnt, továbbá lesz-e ill. mikorra tervezik a Team Match Making-et kb ez a 2 érdekel:) kösz
  • donatus13
    Őőő leírod kicsit bővebben mit szeretnél és mihez , rákérdezek szívesen.
  • RaSzTaH
    ennyiből jobbak ezek a blogos oldalak ott kapásból kapsz hozzá admin felületet meg minden ilyet :( azokat is lehet szerkeszteni csak annyira nem értek a webdesignhoz (mondhatni semennyire)

Donatus: ilyet nem kérdeznél meg s2-esektől irc-en, hogy chat szobákhoz mikor lesz admin jog? (topic szerkesztése miatt érdekelne)
  • donatus13
    Össze csődíteni az embereket nehezebb lesz szerintem :S
  • ToCsEk
    bazze nézd meg forumban :D
    kb 4 hős van kész ha jol emlékszem :D
    tárgylista 0% :D
    admin felület? :D csinálsz berakjuk :)
    nem nagyon értek én ezekhez
  • RaSzTaH
    oh, jó lesz ez :) kérdés, hogy lesz rajta adminfelület amin lehet cikkezni? hős- és tárgylistával hogy állsz?
  • ToCsEk
    már fel van töltve de top seecret :D nem nagy cucc, forum kész, már csak hösöket kéne berakni meg a tárgylistát..
    wöff
  • Hegi90
    én mehetnék?
  • donatus13
    Nem téma :D mondjuk abba a meccsbe tök felesleges volt a tempest 4 szer ultiztam kb és mind a 4 et kinyírta a riki kb 2 mp n belül szóval értelme nem volt oda:)

Tocsek: nem tudom majd kiderül, a lényeg ,ha valaki nem tudná a játék csak interneten lesz megvásárolható.
  • RaSzTaH
    hogy áll az oldal?:o van valami amit mkár meg lehet nézni belőle?
  • RaSzTaH
    elég sok replayt végignéztem a "top" klánok közül, hát nem tudom egy két kiemelkedő játékos volt max a "kisebb" csapatokból, de a 5 és a LOAD játéka tetszett legjobban de ahogy néztem ők amerikaik - valaki cáfoljon ha nem így lenne -
  • ToCsEk
    mikor lesz?
  • RaSzTaH
    doni nálam ignore-on vagy a szombati tempest akciód óta ;D
  • donatus13
    Én arra vagyok a legjobban kíváncsi am mennyi lesz az agi tényleg megveszi a játékot tegnap pl 64 k ember volt fent szerintem ebből max 10-20 k ember veszi meg, de az is elég szép szám. Kíváncsian várom a kiadást:)
  • ToCsEk
    +1
  • donatus13
    Skillesen kívül végül is minden kritériumba beférek :D de majd kiderül mi lesz.
  • Hegi90
    határidő? :D
  • donatus13
    jelentkezem:D:D:D:D:D:D
  • RaSzTaH
    megbízható, skilles,mikrofonnal rendelkező(és használó)+ a játék megvétele kiadásra játékosokat keresek csapatépítés céljából.

- célok:taktikák begyakorlása etc..;cb, esl és egyéb ligákban való részvétel -

Priv.
  • prau
    srácok honcast.com
  • ToCsEk
    most load is elég lama volt, lich 1 értelmes ultit nem nyomott :D mondjuk mikor pestilt kimentette portallal az fasza teamwork volt
  • j0nNyKa
    1. meccsük btw 200x minőségibb volt, jutubon a megfelelő helyen megtalálja, akit érdekel