Heroes of Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem, este haza érek meglesem.
külsõleg alatt mit értesz?😊 bejelentkezel és ha van jogod hozzá tudsz szerkeszteni/írni stb...

hon.blog.hu pl

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

elég sok pluszt nyújt a játék ez így van, de egy valamit át kéne dolgozniuk, mégpedig a PSR rendszert, K/D/A változatra 😊 hiába volt ~1200/400-as statom de a psrem nem érte el az 1600-at :o megtévesztõ igencsak... 😊
Másik, a végleges játék után megint lesz statreset?
Kíváncsi vagyok hogy oldják meg a többi hero játékba hozatalát, mivel a kockák fogynak 😊 bár gondolom nem kell sok mindent átírni/designolni újabb herokhoz...
A voice chat használható végülis, nem laggosítja a játékot, dotával ellentétben itt vissza tudsz lépni a játékba dc után AMI NAGY ELÕNY!
Gondolom majd bekerülnek a bajnokságok! ami nagyon jó, nem kell elõre leszervezni, replayt menteni, stat stb... ugye mindent megcsinál helyetted... (erre gyúrjatok mert én tervezek ilyenen elindulni és team is kell hozzá😛)

Biztos hogy nem, max open beta lesz. De azt se hiszem. 😊 Egy blog.hus oldalra külsöleg is belehet küldeni, írni cikket?
nahugye😊 vagyunk itt egy páran 4-5 ember kb. annyi bõven elég is az "üzemeltetéhez", ki az a vállalkozó szellem aki legyárt egy ilyet?😊
blog.hu-s verzióval mi a baj? A lényeg, hogy legyen pár ember aki tud szerkeszteni/cikket írni stb...

#1164 petecz:
tegnap barátnõm nézegette hon fórumot ott látott valami ilyesmit, de furcsának találtam, ugyanis még nem érte el az 1.0-t a játék, de majd ma én is rákukkantok

az ratyi 😊 soha nem szerettem az ilyen elõre legyártott dolgot. Pláne hogy html nem egy nagy kunszt. Viszont jobban belegondoltam a dologba és tényleg ideje lenne egy ilyesmi.
Hegi90
egy blog.hu-s lap simán elég lenne

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Zomil
30$, szvsz nem nagy pénz ahhoz képest, h amennyit nyujt a játék és szvsz pont annyival van benne több dolog ami a dota-bol hiányzik, h meg is éri kifizetni ezt az összeget

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát, egy html alapú sima kis oldalt össze tudok dobni, buildek, infók, hírek. De egy komolyabb php alapú portál sajna még nem megy.😊 Honnan veszed h vége a closed betanak? Én nem hallotam ilyesmirõl. 30$ meg simán jó érte szerintem.
ursa ulti kicsit más volt😊 minnél több hpd volt annál nagyobb és minnél többet vesztettél belõle annál nagyobb volt a +dmg, imba is volt elégg😊 1v3-akat simán lehetett vele csinálni egy lotharral^^

apropó nem kell túl nagy oldal akár elég egy blog-os oldal is aztán meglátjuk, szívesen vállalnék cikkezést én is, ha van rá igény...

ennek még nem néztem utána, valaki? "moron" egyik csóka nagyon szídta a másikat meg közben folyamatosan ezt a szót ismételgette mondjuk így írta "morron" aztán valamelyik másik okos a csapatból kiokosította, hogy az "moRon" 😊)

Más... Jövõhéttõl vége a bétának!?, ergo elindul a rendes game?

#1145 Petecz:
Az oldalnak pont az a lényege, hogy lassan de biztosan terjedni fog és játékosokat fog bevonzzani, míg dotáztam kb elképzelhetetlen volt, hogy áá HoN miez, kaptam meghívót, kipróbáltam azóta egy dotát se játszottam 😊)
Persze sok ember nem fog fizetni a HoN-ért, merthogy sok az a 30$ LoL , a dotával "ingyen" játszhat stb..stb.. lehet szídni a HoN-t de azért tegyük hozzá hogy igencsak ráfért a dotára egy mind grafikai, mind pedig játékbeli újítás (sokkal pörgõsebbek a meccsek mint dotába voltak) pl.: tegnap játszottam egyet, miden jött az ellen kb körbálltuk õket és szétnukeoltuk, de nem is ez a lényeg, hanem maga az effectet, valami iszonyat jól nézett ki😊 nah értitek ti mire gondolok😊

szerverek abszolút halottak

Nem olyan rég volt a hír, hogy a noob szó bele is kerül(azaz már belekerült) a szótárba. 😊
Hegi90
sztem a noob még a legújabb oxford szótárban is benne van.
és amúgyis: hol marad a felfedezés öröme? 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ToCsEk
wikin már fentvan 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

bogarászd már ki nekem csak tankönyvi angol tudással, hogy mi az a zomgwtfkthxbye(unub) -.-

ha sokat ölsz, akkor azért mert noob hõssel vagy, vagy azért mert noob itemeket vettél neki (mondjuk ezekben van valami, magebane hack&slashal...), ha nem ölsz sokat akkor noob vagy, ha sok az assistod mert supporter hõssel vagy akkor noob vagy, ha sok a killed akkor noob kill stealer, igazából mindenhogy noob vagy.

kár, hogy nem lehet szelektáltan ignorálni. amiben benne van, hogy miss, az átjön, amúgy meg semmi. kicsit sok fiatal játsza ezt a játékot, trollkodnak keményen

Zomil
nekem eddig a kedvencem amikor csávoka lenoobozott, miután megöltem succubussal😄
megkérdeztem miért, azt mondta azért, mert használtam az ultimat is 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hegi90
ehhez csak angol tudás kell 😄

ToCsEk
uninstal fucking game, go play tetris you trolllll, ezt kihagytad 😄

ha lesz oldal, akkor legyen benne szakszótár és a szavak megfelelõ szövegkörnyezetben való felhasználása, ami minden játék elengedhetetlen kelléke

noob - omg you noob, wtf are you doing noob, die slowly you noob, feed them more you noob, omg l2p you noob, all of my mates are noobs

Hegi90
én meg ha megtalálom a photoshoppot, akkor megpróbálok összedobni 1-2 bannert még vizsgaidõszak elõtt 😄

nerubian weaver

madman láthatatlanul sebzõ spellje a dotából a póké (nem emlékszem már hogy hívják) az ultija ha jól emlékszem ursa-é részben

ToCsEk
szerdán nekikezdek heggeszteni egyet 😄

...vonzana. 😄
így hirtelen, zephyr, electrician, puppet master, dark lady teljesen új. Más kérdés hogy a többi nem 100% port. Egy rendes oldal jó lenne. Bár én nemtudom mekkora "tömeget"
én úgy tudtam zephyr meg a madman tényleg új ezt dota sok mondták.

ToCsEk
nem hiszem el, csak nállam fagy le sûrûn ez a szar, ha game közben a menüre kattintok? 10böl 8x kifagy és csak gép rr-el megy, ezzel basztam el egy gamet...

azért a puppet teljesen újnak tûnik, a többibe van port dotából

a blog se rossz ötlet, mert nem sokan ismerik az sg forumot, sõt...
találkoztam már ingame jópár magyarral akik kérdezték, hogy nincs-e valami magyar HoN-os oldal.
Szóval nem lenne hülyeség indítani egyet, ahol nem csak karakterleírások/hírek lehetnének de pl. guildek alakulhatnának vagy talán könnyebb lenne egy két embernek partyt találnia, mint az állandó Pubi

1. The madman (100% new)
2. The Dark lady (100% new)
3. Puppet Master (100% new)
4. Zephyr (100% new)
5. Nymphora (100% new)
6. Kraken (100% new)
7. Maliken (100% new)
Ezek fasságok
akkor még bõven jönnek herok elvileg😊 helyes...

ToCsEk
ez volt szeptemberben az állás:

* DHC = Dota Hero Count
* DHONDPC = Dota to Heroes of Newerth Direct Port Count
* D/H DONE% = Dota/Heroes of Newerth percentage DONE of how much % all heroes are ported. (To see if all heroes are actually taken from dota or not!)

* DHC: 93 | DHONDPC: 41.
* D/H DONE% = 44% done.

* Dota: | HON:

* Sentinel INT:
* Reference shortcut: ("SEI(number)")

1. Crystal Maiden - Glacius
2. Enchantress - Not yet implemented.
3. Faerie Dragon - Not yet implemented.
4. Holy Knight - Ophelia (Comented by LegoPirate)
5. Keeper of the Light - Not yet implemented.
6. Lord of Olympia (zeus) - Thunderbringer
7. Prophet (MalfurioN) - Not yet implemented.
8. Silencer - Not yet implemented.
9. Slayer - Pyromancer
10. Storm Spirit - Not yet implemented.
11. Windrunner - Not yet implemented.

* Sentinel STR:
* Reference shortcut: ("SER(Number")

1. Admiral - Not yet implemented.
2. Beastmaster - Not yet implemented.
3. Centaur Warchief - Not yet implemented.
4. Earthshaker - Behemoth
5. Omniknight - Jereziah
6. Pandaren Brewmaster - Not yet implemented.
7. Rogue Knight - Hammerstorm
8. Stone Giant - Pebbles
9. Treant Protector - Keeper of the Forest

* Sentinel AGI:
* Reference shortcut: ("SEA(number)")

1. Anti mage - Magebane
2. Dwarven Sniper - Not yet implemented.
3. Juggernaut - Swiftblade
4. Lone Druid - Wildsoul
5. Moon Rider - Moon Queen
6. Morphling - Not yet implemented.
7. Naga Siren - Not yet implemented.
8. Phantom Lancer - Not yet implemented.
9. Priestess of the Moon - Valkyrie
10. Stealth Assassin - Night Hound
11. Troll warlord - Not yet implemented.

* Scourge INT:
* Reference shortcut: ("SCI(Number)")

1. Bane Elemental - Succubus
2. Demon Witch - Not yet implemented.
3. Oblivion - Not yet implemented.
4. Dark seer - Not yet implemented.
5. Death prophet - Defiler
6. Obsidian Destroyer - Not yet implemented.
7. Enigma - Tempest
8. Lich - Plague Rider
9. Necrolyte - Soul Reaper. (wrong name pointed out by Hippie
10. Queen of Pain - Wretched Hag
11. Warlock - Hellbringer

* Scourge STR:
* Reference shortcut: ("SCR(number)")

1. Axe - Legionnaire
2. Chaos Knight - Not yet implemented.
3. Doom Bringer - Not yet implemented.
4. Lifestealer - Predator (Not to 100%, commented by LegoPirate)
5. Lord of Avernus - Accursed
6. Lycanthrope - War Beast
7. Night Stalker - Not yet implemented.
8. Pit Lord - Not yet implemented.
9. Butcher - Devourer
10. Skeleton King - Not yet implemented.
11. Slithereen Guard - Pestilence
12. Undying - Not yet implemented.

* Scourge AGI:
* Reference shortcut: ("SCA(number)")

1. Bloodseeker - Blood Hunter
2. Bone fletcher - Not yet implemented.
3. Broodmother - Not yet implemented.
4. Nerubian Assassin - Not yet implemented.
5. Nerubian Weaver - Not yet implemented.
6. Phantom Assassin - Not yet implemented.
7. Shadow Fiend - Soulstealer
8. Soul Keeper - Not yet implemented.
9. Spectre - Not yet implemented.
10. venomancer - Slither
11. Netherdrake - Not yet implemented.

* Neutral AGI:
* Reference shortcut: ("NA(Number)")

1. Bounty Hunter - Not yet implemented.
2. Drow Ranger - Not yet implemented.
3. Faceless Void - Chronos
4. Geomancer (meepo) - Not yet implemented, but there's a suggestion on the forums
5. Lightning Revenant - Not yet implemented.
6. Gorgon - Not yet implemented.
7. Templar Assassin - Not yet implemented.
8. Ursa Warrior - Not yet implemented.
9. Vengeful Spirit - Andromeda - added 01.09.2009

* Neutral STR:
* Reference shortcut: ("NS(Number)")

1. Alchemist - Not yet implemented.
2. Bristleback - Armadon
3. Clockwerk Goblin - Pharaoh
4. Dragon Knight - Not yet implemented.
5. Magnataur - Not yet implemented.
6. Sacred Warrior - Not yet implemented.
7. Sand King - Magmus
8. Spiritbreaker - Not yet implemented.
9. Tidehunter - Not yet implemented.

* Neutral INT:
* Reference shortcut: ("NI(Number)")

1. Gobling Techies! - Not yet implemented.
2. Invoker! - Not yet implemented.
3. Necro'lic - Not yet implemented.
4. Ogre magi - Blacksmith
5. Shadow Priest - Demented Shaman
6. Shadow Shaman - Pollywog Priest
7. Tinker - Not yet implemented.
8. Tormented Soul - Torturer (commented by LegoPirate and Phax)
9. Twin Head Dragon - Not yet implemented.
10. Witch Doctor - Voodoo Jester

* Unsure heros that can be debated / chosen by the community to an DOTA Hero:

1. Scout (25% Sniper 25% Gondar 50% new) - Commented by LegoPirate
2. Arachna (50% Drow 37,5% Viper 12,5% new) - Commented by LegoPirate

I have made this list with an old HON Hero list I found on ze googles. So please remember me of hero's i've forgotten. I would like to encourage no trolling on it all and would like to hear what you think is right and what is not.

* New Heroes (that are not based on 100%-DOTA versions, even if they have some abilities of old Dota heros)

1. The madman (100% new)
2. The Dark lady (100% new)
3. Puppet Master (100% new)
4. Zephyr (100% new)
5. Nymphora (100% new)
6. Kraken (100% new)
7. Maliken (100% new)

azóta hozzájött: Pandamonium, Sand Wraith, Vindicator, Rampage, Corrupted Disciple, Witch Slayer,

ez +6 hero, abból csak a panda az új. ez kb 50%, remélem, hogy áthozzák mindet, nah meg lesz még egy rakat új is.

érdekes dotában nem volt ilyen népszerû a Lion se a Razor, itt minden játékban már elõre kipickelik (Witch Slayer/razor port neve nem jut eszembe)....
Másik érdekesség, hogy a Rampage (Barathun- dota port) sokkal többször adja be a basht mondhatni mass disable amit csinál 😊
Lehet tudni mennyi herot terveznek még? Mert ha csak annyit amennyi szabad hely van még az elég kevésnek tûnik, pedig egy pár portnak örülnék még😊

Hegi90
én inkább maradok az angolnál

Akkor sem adom fel.

Hát hihetetlen... Valami baja van az imageshackel
Nem találtam törlés funkciót.

Hegi90
ezt fogalmazd újra légyszi 😄

ja, én is haverral játszom, úgy legalább 2 ember van az 5-bõl, akire lehet számítani.

engem is megkereshet bárki, szívesen játszom, ha valaki a kulturált emberi hangnemet képes megtartani

Szeva!
Küldtem meghívót!

Szevasztok!

Ha esetleg valakinek lenne még meghívója az légyszi küldjön egyet a [email protected] -ra a haveromnak, egyedül elég unalmas.
elõre is köszi
Lehet de nem mindenki érti tökéletesen az angolt mit ,hogy csináljon vannak sokkal részletesebb leírások is nem csak ,hogy milyen skillt vigyél meg item list...

Hegi90
blog minek?

faq talán, de arra ott vannak a guide-ok, elég részletesen le van írva minden.

Hmm nekem ma jó napom volt 4 win és most az utolsó lose😊) Azon gondolkoztam kéne csinálni egy magyar blogot hon híreket,update-t meg hero infokat fordítani és azokat kipakolni😊 meg esetleg egy FAQ mellékelését hozzá kezdõknek ,hero buildeket is bele rakni szerintem kezdõknek rengeteget segíthetne meg akik nem olyan jó angolosok.

Hegi90
Ok aki akar az keressen meg: Hegi, illetve Evilgood néven szoktam játszani.