6177
-
#2171 elején választasz 1 hőst, amivel a játék folyam goldot és expt szerzel crepek, hösök ölésével, max szint 25 van 4 skilled, vannak shopok amiből tárgyakat tudsz venni, ami erősíti a karaktert. youtubon nézz meg egy meccset és akkor sok mindenre rá jöhetsz. -
Scorpionhun #2170 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert az egész játékot nem értem!
Kerestem volna hozzá leírást de minden angol!
Előre is köszönöm -
solikka11 #2169 Igen, lesz egy ingyen statreset amikor kijön a játék! -
#2168 20 dollár, de mikor kijön a játék, lesz még egy ingyenes statreset. -
Hugh Hefner #2167 hozzátenném, hogy a stats reset pénzbe kerül, nem? -
donatus13 #2166 Nah ma nyomtam pár meccset mind lose persze , warbeastel voltam mindig, egész jól ment csak mire meglettek az itemeim ilyen 28 3 ra mentek a társaim 0 10 0 8 meg ilyesmivel így sajnos nehéz nyerni. -
solikka11 #2165 Eladó egy Heroes of Newerth account!!!
Ára: 3500 Ft. Ez majdnem fele az eredeti árának!
Provátban lehet jelentkezni! -
#2164 letettem tálcára és becrashelt a játék, reconnect után már mutatta normálisan
elvileg lesz goblin hős. -
SipKab #2163 graph beállitásokat vedd lejjeb kicsit(nem a felbontásra gondolok) -
jo kis bug -
D4v3 #2161 Ez tegnap esett meg egy noob game-ben velem :) I <3 open beta
-
#2160 pont most nyomtunk egyet ahol velünk volt, 40es armorra meg 0,4es attack-al csapatta neki nagyon :D -
#2159 gondolj bele hogy gyorsan üt, nagyot üt, gyorsan üt, nagyot üt, etc.
mi kell emellé? életszívás, armor leszedés, mégnagyobb ütés, méggyorsabb ütés :) -
donatus13 #2158 Dark ladyt mondják a legjobb carrynek a prok ,de én még sosem találtam meg a helyes utat vele:D Nekem is nagyon tetszik csak nem tudom hozzá a jó item buildet :P -
#2157 najó már én is
agi: dark lady, magebane
int: blacksmith, tempest, voodoo jester, nymphora
str: armadon, behemoth, legionnaire, maliken -
Hugh Hefner #2156 jaj a múltkor de megszívták azok akik velünk voltak... bementem meglátogatni haveromat koliban, és leültem az ott heverő laptopra játszani. kivettem chronost, mondom jó lesz. először is szaggatott mint a rohadás, ezért le kellett vennem a grafikát, de ott kifagyott. akkor újraindítottam, levettem előre, és úgy mentem játszani. na ilyenkor a többiek már lvl 6 voltak, míg én a bázison álltam. aztán felhúztam nagyjából, akkor túlmelegedett a laptop. akkor megint pár szint hátrány. a végén már csak abból állt a játék, hogy a csapatunk egyetlen jól játszó arcát kezdtem el szidni poénból -.- -
#2155 biztos odaengedte inkább a spanját játszani, aki eddig mögötte ült és röhögött:D -
#2154 na, akkor énis:
str:rampage, maliken, war beast, jera, pharaoh, arma, legio
int: puppet, soul reaper, plague
agi: swiftblade, MQ, fa, cd, chronos
lehet sok, de ezekkel tényleg bármikor szívesen játszok :D -
Dns5000 #2153 nincs replay, pedig de visszanézném :S -
Dns5000 #2152 Bazze iszonyat milyen durva csavók vannak.
Pestivel votlam. A hammerünk dczett 2x, lvl1 volt amikor én lvl7 voltam közben lett még 1 dc-nk, gondoltm már ezt vesztettük. Aztán hammer elkezdett kinyirni mindenkit 6 szint hátrányból felhúzta magát. A végén hammer 25 én 17 a többiek 16-18 körül.
-
RaSzTaH #2151 "We will have 1 new hero in on the next patch next week, as what you guys can see in the interview video of Ruby Mae from HonCast with S2Maliken.Also they plan to release more new heroes during the open beta and 3 more heroes in the retail.
Who will be the 61th hero? Is it the actuall 61th hero or maybe Phade or those Turtle guy?"
köv héten hero, ha hetente kidobnak egy herot utána release kb. 1 hónapos ob lesz tippre.
-
#2150 szvsz lvl6-tol elég erös :P -
RaSzTaH #2149 shunken+brut+parasite azt csókolom -
donatus13 #2148 War beastet én is szeretem csak nagyon late hős de amúgy kúrva kemény lategamen szerintem a második legerősebb,mondjuk kitudja lehet betudná zúzni a chronost mondjuk azt kétlem. -
#2147 agi: valkyrie,dark lady
int: succubus, hellbringer
str: jeraziah, war beast -
#2146 str: pebles,accursed,rampege,maliken
int: slayer,pupet,woodoo
agi: swift,slitherm,bloodhunter, -
donatus13 #2145 Kezdőnek valk elég nehéz, igen skilles a stunja, magebane játék elején gyenge.
Én kedvenceim vagy inkább amivel jó vagyok:D
str: Electrician,pebbles,accursed
int: vindicatort(soha nem volt vele jó statom de szeretem nagyon:D) soul repaer ,Ophelia
Agi:Wildsoul,Razor,Slither régen szerettem a chronost is de annyit játszottam vele hogy elég lett:D -
#2144 ott a pont, mostanság abszolult demented buzi lettem :D
be találtam menni tegnap egy olyan játékba, hogy "5on5 sd", semmi psr limit, na mind1, lényeg hogy enyhén szólva.. kiemelkedtem a mezőnyből
volt a játékban 9 (!!) carry, meg én a dementeddel: sejtettem, hogy vagy nagyon elpicsáznak, vagy én picsázok nagyon :)
2. variáció nyert, valahol 12es szint körül voltam, amikor a riki először láthatatlan lett :) hja és top lanen voltam, nem középen
ha láttatok már igazi lámulásokat: a magebane rádultizik, amikor full manád van; a valk elugrik előtted, de se nem előled, se nem feléd; a valk nemhogy téged nem talál el a nyillal, de soha SENKIT; a predator 1x SEM rakja magára az "armort"; a forsaken rányom az ultira, aztán azonnal rád támad: a játék végéig nem fogja fel, mi az a channeling
na hát hagy ne soroljam tovább, rég röhögtem ennyit :) -
#2143 str: Behemoth, Hammerstorm, Keeper of the Forest
agi: Magebane, Slither
int: Demented Shaman, Thunderbringer -
RaSzTaH #2142 *Hellbringer:D -
RaSzTaH #2141 str: Deadwood, Kraken, Accursed
agi: Darky Lady, Soul Stealer, Moon Queen
int: Puppet Master, Bellbringer, Soul Reaper
Valahogy így:) de sok más kedvenc van még;D -
#2140 on:
kedvenc hős(ök) ? -
#2139 Ez a röhögés! :D Tegnap óta kb 10szer halgattam meg :DDD -
#2138 lol mi a szar ez? XD kecske felmászik a létrán lol xD -
samuRaihax #2137 innen van a nevetés az epic failben -
donatus13 #2136 jah pumpálhatod a statodat aztán virulhatsz:D -
RaSzTaH #2135 annyira nem, bár így is biztos lesz egy csomó új reg, akinek nem számít a leave, feederség etc.. -
donatus13 #2134 nem:) pedig jó lett volna:D -
RaSzTaH #2133 *resetelték -
RaSzTaH #2132 statokat reseteltél?:o