6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • j0nNyKa
    hrrrrrrrrrrrrrrrr.......

muszáJ
  • RaSzTaH
    szvsz muszály kommunikálni, amúgy meg miért baj az ha jó hangulatban játszotok, nem pedig úgy mint a robotok?:D bár mi kihasználtuk a voice-ot is, egyből más is lehalkította a zenét:D
  • RaSzTaH
    jóhát, az első meccsnél az egyik az én halálom 2v1 bot lane!:D amúgy jah jó meccsek voltak, csak kb igy nem sokáig tartottak az ellen hamar feladta :o
  • ToCsEk
    mi most nyomtunk 5en 2-öt egymás után
    öö mennyi is lett
    22:2 meg 30:4 :D
  • Hugh Hefner
    magyarokban engem is idegesit, hogy MINDIG beszel mindenki. nem tudok ugy figyelni, hogy folyamatosan azt olvasom, hogy mit irnak. de komolyan, MINDENKI, MINDIG beszel. baszottul zavaro
  • j0nNyKa
    azt azert megnezem, hogy

1) hogy tornaszod fel a psred, ha eleve minden jatekodban 4vs5 van ugy, hogy a 4 tarsad nemhogy lemarad letszamban az ellenfeltol, de azzal fognak foglalkozni, hogy teged kurvaanyazzanak (joggal), tehat KURVARA nem fognak nyerni SEMMIKEPP
    2) tegyuk fel hogy eljutsz 1600 fole (nem jutsz el), ki fog beengedni a jatekaba, ha meglatjak, hogy van 16xx pontod, meg ilyen 0/0/0 kdred? :D ne viccelj mar :DD
  • sonic syndicate
    psr semmit nem jelent, bárki tud rohadt magas psr-t csinálni, ha csak a forrásnál áll, és a többiek meg lehozzák az egész meccset

btw játszottam már pár magyarral, az egész meccset átrédzselték - voice és chat egyaránt, kár, hogy nyílt béta lett :(
  • ToCsEk
    ma toltam egy 2v2 fun no statots :D
    nagyon epic volt :D
    4chipper, olyan raksi war volt hogy wuuuu :D

• Hugh Hefner
    ezt a játékot 5v5-re találták ki. játszottam 2v2-t, semmit nem ad vissza abból amiért én ezt a játékot játszom (ahogy írták is alattam, dettó). és a psr tornászás meg szerintem eleve hülyeség. egyszer felmentem 1660-ig, lecsúsztam, most a határon vagyok, de van egy-két 1600-as játék, amihez kevés vagyok. nagyjából azért ott vagy, ahol lenned kell. az a zavaró, hogy 1500-on vannak olyanok, akik lövésem sincs, hogy kerülnek oda, gondolom az ilyen 1v1-ből felmákolom a psr-em, mert az ellenfél megunja 10 perc után játékokból. elrettentő példa : (
  • RaSzTaH
    hirtelen google-be ezt találtam:Question

How do I fix the D3DERR_DRIVERINTERNALERROR crash?
    Answer

The D3DERR_DRIVERINTERNALERROR crash is caused by out of date graphics drivers. Please update the driver for your graphics card by visiting nVIDIA (/www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us), ATI (http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx), or your graphics card manufacturer's website to download the latest drivers.

Magyarul lehet hogy a videokai drivered nem túl friss:) esetleg uninstall és újra felrak..
  • Lackokoma
    Helló!
    Lenne 1 kis problémám! Kb. 10perc után kilép a játékból ezzel a hiba üzivel--> D3DeRR_DRIVERINTERNALERROR ez utána nem enged vissza a játékba gép újraindításáig mert ekkor már ezzel fogad--> D3D_SetMode: Unable to set desktop video mode! Néha nem dob ki a játékból henem a kurzor beáll középre és kattingathatok láthatatlanba és valamikor hejreáll 1 kis időre és újrakezdi! Sajnos nem tudok angolul és így nem tudok rá keresni megoldást és így hozzátok fordulok hátha tudtok valami okosságot mondani ezzel kapcsolatban!
    Előre is nagyon szépen köszönöm!
  • penge25
    figyeljetek már, neketek van olyan hiba, hogy csinálok egy hostot és a hevrt nem tudom meghívni mecsre, plusz nem is találja az általam létrehozott hostot a keresőben. De ő tud engem invelni, én megtalálom az ő hostját név alapján. Ez hogy létezik, hogy ő tud enegm invelni én meg őt nem. Másik érdekeség mikor csinálom a hostot ugye mikor már ott a képernyő, hogy joinolhatok én is haver is, akkor státászumnál azt mutatja, hogy nem is vagyok ingame, holott tudtommal ilyenkor már azt kell mutatnia. Tegnap próbáltak segíteni, mondták relogoljak ez be is jött egyzser de utána 20 relogolás után se sikerült nekem invelni őt csak fordítva ő engem, bosszantó ez nagyon :(
  • Hegi90
  • j0nNyKa
    ---hiába az h noob allowed-ben játszok.-így is szopok-

most te azt mondod, hogy nem sikerül pro játékot játszanod noob allowed-ben ? még így is szopsz ?!?!
    öö, nahát ?! :)
    most nemtom bemutassam-e a "pro only" módot, vagy magadtól is rájössz

1v1-eztél valaha ? :D

1v1eztem valaha, semmiféle olyan hangulatot nem teremt, amiért én ezt a játékot játszom
    ha ap van, akkor az nyer, aki később pickel (vagy aki az utolsó másodpercben jobbat pickel), ha meg nem ap van, az nyer, aki bemákol egy jobb hőst

... persze senki se akar repickelni mer az milyen már h gét vesztenek-.- ...

aha, a "noob allowed" játékaidban biztosan :)

igazából a pub gamekban azt a stílust kedvelem mikor tőlünk elmennek 3 an

ugyanazt tudom mondani, mint az előzőre, hozzáteszem: kíváncsi lennék, miért mennek el 3an

am azt h "mostanába az 1v1 ből élek" arra értettem hogy akit elbuktam pubbal felviszem 1v1 el :D

ezt a mondatodat nem sikerült dekódolnom, de ha arra referálsz, hogy 5v5ben balfasz vagy, aztán 1v1ben valahogy visszatornászod a psr-ed, hogy aztán a hasonló psr-es játékosokat megintcsak lehúzhasd néhány 5v5 játékban, akkor itt nem is biztos, hogy másokban kéne keresni a hibát :)
  • sonic syndicate
    az a másik csapat arányától is függ, ha ők pl 4-en vannak, akkor később enged kilépni
  • morsumka
    zomil ok:) sry
    ameg igen mehetek büntetlenül... sőt ha véletlen nyernénk aszem akkor sem kapok PSR-t de rohattul leszarom az egész 1500-as rendszert-illetve bárcsak megtehetném hogy leszarhatnám:) sajnos figyelni kell rá:/
  • Zomil
    Ez nem chat...szedd már össze a gondolataidat, nem kell 4 post egymás után.
  • Hegi90
    ha jól tudom, akkor ha 3an lelépnek a csapatból, akkor te is mehetsz büntetlenül
  • morsumka
    am azt h "mostanába az 1v1 ből élek" arra értettem hogy akit elbuktam pubbal felviszem 1v1 el :D
  • morsumka
    igazából a pub gamekban azt a stílust kedvelem mikor tőlünk elmennek 3 an marad magmus meg scout és WIN vagy legalábbis szétszopatjuk a teamjüket:D nekem igazából ez a stílus a kdvencem :D jobban szeretem talán az 5v5 (teamharc!!) nál is :D
  • morsumka
    am a random azzal csak aza bajom hogy szinte mindig elcsesződik a pick a randommal... fáj a tudtat h el se keztük a gamet és lehet feladni...
    1v1 ben a random meg azér szar mer kb ugyanaz mint az 5v5 de még annyi esélyed sincs... és igen persze a repick :D -.- xD múltkor cs intes volt a teamünkbe... persze senki se akar repickelni mer az milyen már h gét vesztenek-.- jó mondom ha senki repickelem a tundert... mi jön ki? pyroman b+xD
  • morsumka
    nem a team gameről beszélek hanem a pubról ami tényleg szar és minden 1000. pub game ben lesz izgalom, és nem az lesz a végeredmény h vmeik csapat elhúz a p*csaba... az se jó ha a tied... abba mi a játék h az itemtelen -6 leveles szarokat csapkodod? ha meg ők húznak el mer 2 őnek is sikerült leavelnie az még jobb... persze lehet azt mondani h csak a noob game van ez így ... ez így van! ez csak az a helyzet h körülményes kiszűrni h melyik lesz noob game és melyik nem---hiába az h noob allowed-ben játszok.-így is szopok-
    1v1-eztél valaha ? :D tényleg jobb a (team vs. team) 5v5 de 1v1 se olyan cudar mint ahogy gondolják... más a stílusa... más a tactik... az itemeket nem aszerint válogatod h mi tesz jót a teamnek hanem aszerint h mivel szopatod az ellent...
  • j0nNyKa
    miért szar a random? mert tudni kell játszani xy hőssel. bocs? :)

jobb az 1v1, mint az 5v5? aha. :)
    mindenképp megadja a "verseny"hangulatot, a csapatjáték hangulatát, a nagy hentek hangulatát, stb.
    oh várj.. nem is adja.. öö.. akkor miért is jobb? :)
  • morsumka
    ebben a játékban pubozni nem szabad mer cs a szopás van belőle...
  • morsumka
    shut up ! :D 1 nem is ap---jobb az sd vagy banning... DE NE SZAR RANDOM!
    2 a pubozásnál az 1v1 jobb...talán még az ap is mer ám nagyon szórakoztatő tud lenni az 5v5 ből a 2v4 meg a társai... a leaver védelem ááá :S akkor talán volt még egy kis értelme mikor még mehívózás volt... már lassan eléri a league of legens szintjét a játék...
  • j0nNyKa
    te nyilván nem gondoltad komolyan, hogy lesz rajtad kívül emberi lény, aki nekiáll 1v1 ap-zni ?! :)

igazán feltételezhetnéd a többi fórumozóról, hogy nem balfasz :)
  • morsumka
    ammeg mindenki rinyál a pub miatt ... :D menyen mindenki 1v1-ezni :D én mostanába ncs 1v1 ből élek ... és rohattul nem igaz h az nyer aki elöbb pickeli pl. cronost apn...mondjuk a random szar:D 1v1 ben végképp lehet szopatni pl scoutal...
  • morsumka
    van új hős vagy mi ez a "chippert"? :D
    amúgy ide meg nem megy fel a hon mer nekem is írja ezt a elcseszett hiba üzenetet... sőt azt a filet se találom amit át kéne nevezni ... Ekkor mi van létre kell egyet hozni? azt meg hogy kel ak ? (létrehozni ilyen filet...)?????
  • Twetr0x
    shop bugnál felröhögtem hangosan. Elkezdtünk itemek nélkül játszani.
  • Viktor99
    Kezeket fel kinek rossz a HON!
    (Rossz szerverkereső, shop bug)
  • Aradebil2
    lámák ezek az s2-sök...és folyton lehal a fórum is ráadásul,hogy még infót se lehessen szerezni
  • donatus13
    Én most láttam vele gy jól játszó embert , kúrva jól küldte a rakétákat slow is meg minden a helyén volt érdekes , de nekem akkor sem tetszik.
  • RaSzTaH
    eddig senkit nem láttam vele jól játszani, szvsz nem túl jó, bár én nem rajongok az intesekért lehet azért mondom:)
    vagy hungary meg hun channel is wtf:)
  • D4v3
    Valaki chippert kipróbálta már? Én csak este fogok játszani talán, de a beta-beta alapján egész használható hősnek tűnik early-mid game.
  • Zomil
    A hun már a béta kezdete ota megvan kb. :D
  • Aradebil2
    vagy legalább eldönteni,h Hungaryn,vagy hun-on gyülekezünk,kezdésnek ez is elég lenne:)
  • donatus13
    Találtam megoldást nálam működött rengeteg ember szenved ezzel a hibával
    íme a megoldás:

solution
    1: Open up your HoN folder (Default is C:\Program Files\Heroes of Newerth\)
    2: Rename the file "log.txt" to "tos.txt" OR you can create a new text file and rename it to tos.txt - Make sure that the file name is "tos" and the file type is ".txt"
    3: Delete the Update folder.
    4: Run Hon_update.exe from the same folder.
  • donatus13
    Valamiért nem tudom felupdate olni a honomat állandoan game crashel kiver ilyen nekem még nem volt :S nem tudom miért csinálja.
  • Hegi90
    nem.
    de a reklámokból származó bevételt szivesen elfogadom.
  • RaSzTaH
    fizeted a domaint?:)