Heroes of Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szvsz engineer teljesen jó lett csak több attack speedes itmet kell venni.
Új update óta mindenki azért nyafog ,hogy milyen imba a forsaken pedig olyan könnyû szét szedni... minionokba van az ereje legalábbis az elején azokat meg pár lövésbõl szét lehet verni csak senki nem csinálja, razor jóval gyorsabban lõ a forsakennél miden simán lelehet fogni laneen már kevésbé 😄 ezt csak azért írtam le hátha van aki nem bántja a minionjait^^

Új engineer meg totál felesleges lett semmire nem jó 😄 hála égnek elején nagyon tetszett de totál tönkre tette a játékot így örülök ,hogy lenerfelték.

kellene a barátomnak is egy béta kulcs, ha esetleg van még valakinek.
elõre is köszönöm
gf7keli(kukac)freemail.hu
zsakosfrodo2
Tegnap este (vagyishogy ma vagy mi) játszottunk meccset Zomil-val, és az elsõ meccsre amire beléptünk, úgy kezdtük, hogy kilépett valaki tõlünk. De még a karakterválasztás során. Mondtuk legyen remake. A másik csapat meg nem egyezett bele, állandóan leszavazták a remake-t. A vége az lett, hogy kidobott minket a szerver idle miatt. Mivel nem akartunk rontani a statunkon.

Hegi90
ma csak 3 játékot vesztettem el úgy, hogy már az elején kilépett legalább 1 csapattársam.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Zomil
Righteous Strike nerfet nem értem eddig sem volt tul erös sztem

remélem rmk ujra müködik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ez az új patch érdekes lett szerintem jere nerf nem kellett volna viszont engi meg forsaken rész nagyon király lett😊 Keeper nek is szerintem átváltoztatott skillje egész jó de még így is gyenge szerintem.

ahogy a gamebõl összevágott csatajelenetek voltak nagyon tetszett, remélem a Replayeknél teljesen szabadkezet kapunk a kamera forgatásánál is... wanna make a video!

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

csak remélem lesz HD verzió is nem csak "mozis"

Nightwish006
Sziasztok! Ha valakinek van esetleg egy beta kulcsa számomra nagyon megköszönném;>

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Zomil
tetszik, de miért csak azt a pár hõst emelték ki? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

sziasztok, szeretnék kérdni egy beta kulcsot, ha van még valakinek, azt nagyon megköszönném!

[email protected]
sziasztok, szeretnék kérdni egy beta kulcsot, ha van még valakinek, azt nagyon megköszönném!

wowra(kukac)freemail.hu
Facek
nekem kb 4 napja csinalta ezt, mostanaba nem neztem. ha hon forumon nem irkalnak sok mindent hogy mia fasz van akkor ajanlom a jatek ujrarakasat, vagy krealj te gamet
Persze csupaszon lószar, chain light al meg már gyilkoló gép.

ToCsEk
mennék játszani, erre 0/0 szerver... ez mi?

jah bf must have neki, kell a mana regen miatt is, mivel elég karcsú a manapoolja...

mask of madnessel tizedmásodperc alatt szétszed bármilyen intest 1v1-ben.

gankben meg a silence, meg az ulti, meg a lassítás, battlefuryval durva...

ToCsEk
hp,armor 😄

dark lady imba, egyik kedvenc hõsöm, gankelésre tökéletes silence/lassítás/atk speed 😊 mi kell még egy heronak?!

ez nem kérdés, elõször voltam vele, nem éreztem át a hõst, csak úgy észrevétel. persze lehet, hogy rossz, darkladyre is azt mondtam, hogy használhatatlan vacak, aztán megszerettem

Zomil
ugy kell csinálni, h ulti+turret, akik kinnt vannak be kell jönniük a turret-ért, aki bent van, meg v leüti v elkezd kirohanni mint a mérgezett egér aztán nkeimegy a keritésnek 😄

a gránát hamar elveszti a szerepét dmg-ben, viszont kitûnõ távolságtartásra, pl. melee próbált odamenni a toronyhoz egy gránát -> knockback aztán csókolom 😊 erre tökéletes a gránát...

Facek
Valamit nagyon elronthattal 😛
nem olyan imba ez az engineer...

a torony szemét, de amikor vele voltam pl akárhova raktam, azonnal leütötték, mindenki beleüt 1-et és kész, az a gránát meg a kijelzett kör negyedében sebez/stunol csak, az ultija meg ugyan leszedi a harmad hp-dat, de ha nem mesz neki a keritesnek, akkor semmit sem csinal. ha odafigyelnek ra siman kivedheto ez a hos, ellentetben egy-ket tenyleg imba szarral

Zomil
ugy imádom mikor csak ennyit hallok: choose wisly..scout 😄D
a másik meg nh...persze mind a 2 akkora noob volt, h ihaj 😄
mondja a csapattárs scoutnak, h silence-et használja, erre megszolal: ö nemtud silence-lni xDDD

nh meg a creepekre dobálta a smoke-ot 😄DDD

de legalább a csapattárs jókat szorakozott, h mekkora nobb mind a 2, én azért ennyire nem élveztem :S

lenne egy kérdésem. melyik csatin szoktak a magyar emberkék gyülekezni? 😊
hali ha vki tud küldene bétakulcsot? e-mailem [email protected] elöre is köszi
TurboX
több üzenetet nem kérek ezzel kapcsolatban mivel nincs több
TurboX
akinek kell pm egy mail címmel
úgy néz ki akkor már nincs beta kulcs :S
Barbed Armor azt cs turret ellen.. hal azonnal.
turret nek sima hp-t adnák enm ezt az 5 ütést mert igy 1v1 be kipicsáz erdöben akármit... vagy pedig alap dmg-t kisebbre venném és az itemek 80%-át kapná + dmgben/ atkseedet csökkenteném 1-er tinkerrel meg 2 és az attack speed bonuszokat nem kapja meg itemektöl
Mind 1 felesleges a rengeteg szidás ami most is megy a játékban még nem jelent meg... majd ha megjelent kiderül mi lesz belõle nézzétek meg a lol-t minek lett beharangozva és most mi ...

Facek
egnineer turretevel en azt csinalnam h orb nem megy at ra , es a cuccok altal kapott dmg/atkspeed nek csak 50-70 szazalaket kapja meg
szóval senkinek nincsen beta kulcsa? :\
Hegi90
nagyobb dmg? akkor voodoo ultija kb mehet a kukába :p

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Az igazi próbléme (szerintem) az engineerel az ,hogy nagyon nehezen balancolható most túl erõs ha pl lenerfelik ,hogy a turret ne vegye át az itemektõl az effektjüket akkor meg már túl gyenge mert a turret úgy már felesleges. Ezért kéne az szerintem ,hogy a turetnek nagyobb dmg több hp de ne tudjon effektelni.

Zomil
az a baj, h pub-on ismerös nélkül lehetetlen megállitani, ha csak nem béna aki játszik vele, egy összeszokott csapatnál természetesen más a helyzet, ö a prioritás, stun neki és már hullik is, de ezt egy pub mecccsen összeszervezni nagyon nehéz

Akkor lehet szétszedni ha noob aki használja de elég könnyû amúgy chain light megvan neki onnantól kb egy csapatot egyedül undorítóan imba.

ToCsEk
hát nem tudom el hinni, hogy nincs ellene megoldás 😄
én ch-al simán szétkapnám? (nemjátszott1hónapjaxD)

fórumon is sírnak miatta, várható a nerf hamarosan 😛

Zomil
basszus megértem én, ha egy höst feed-elnek akkor az imba lesz, de azért az tényleg durva, h 2napja az a csapat nyer amelyikban az enginer van, és 0kill-el már van charged hammer neki, egy stunner lestunnol pár embert az meg ulti+turret elmegy vacsizni és annihilation....

sziasztok, erre a zárt bétára vki meg tud hivni? ha igen akkor tudna küldeni egy pmet? köszi 😊
Hegi90

Zomil
a charged hammerröl ne is beszéljünk 😄

nem akarom én mondani, hogy megmondtam 😄 igazából onnantól imba, mikor már megvan nékije a ministun (+100dmg az alapdmgn felül) nah akkor már oda se érsz a toronyhoz anélkül, hogy szarrá lõne 😊 gl hf 😛

akkor csak nálunk volt egy olyan balfasz, hogy miatta vesztettünk...

Zomil
sajnos be kell látnom azoknak volt igaza, akik azt mondták az enginer túl imba...sajnos tényleg az
kicsit kiverte a biztositékot mikor 1v5-ben benyomot egy genocide-ot, csupán azzal, h benyomta azt ultiját lerakta a tornyot és elkezdte kalapálni :S