6177
flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Hegi90
    japp, kéne egy heroesofnewerth.hu :c
  • Nightwish006
    Bár lehet hülyeséget mondok, de kéne vmi közösségi oldal, ahol összelehetne gyüjtögetni a magyar népeket, és elkezdi egy rendes magyar scenet építeni vagy vmi, mert ez így elég szar:D
  • D4v3
    Egész biztos, hogy nem lehet majd boltban kapni. Kis cég csinálja, olcsóbb így árulni, mint dobozososan. A release-ről viszont még nincs semmi hír.
  • penge25
    valaki tudja mikor ér véget a beta és azt esetleg hogy dobozos verzió lesz e, mert én nem szívesen vásárlok digitálisan játékot, bár ha más nem lesz akkor úgy veszem meg. Nagyon bejövős ez a játékstílus. Játszottam már rengeteg mmoval, rpg-vel, rpg rts-sel, de ilyen stílusú játékkal még nem, nagyon jó főleg nekem, akinek egyre kevesebb a szabadideje :)
  • Aradebil2
    mindig support szoktam lenni,de főleg melee supportokkal már lanen kiszopok:D am most pont nyertünk kettőt:D
  • D4v3
    Szerintem ha magasabb rating-űekkel játszol, mint amin te vagy, akkor érdemes valami intes supportal lenni (kb. mindegyiket lehet supportként játszani, talán puppetet meg hag-et nem) és venni courier-t, ward-okat meg support cuccokat (pl. nomes wisdom, astrolabe). Ezzekkel marha sokat segítesz a teamfight-okban, és hiába halsz meg esetleg többször, nem lesz nagy gond, hogy nem lesznek jó cuccaid, mintha pl. chronos-t pick-elnéd és nem tudsz vele farmolni, mert mindig nullázod magad a halálok miatt.
  • Aradebil2
    detto haverokkal nyomom mostanában,de ők meg 1600+-ok,és én még oda kevés vagyok,és ha nagyon kicsik a különbségek ált. rajtam megy el egy meccs :S
    de h soha többé nem pubolok az biztos...no leaver meccsek közül 1ben sikerült megtartani az 5v5-öt,de egyszer maradtunk 3v4-be,úgy h egyik gyereknek kb 5. game-e volt :S
  • donatus13
    Mi szoktunk együtt játszani :D mondjuk nekem rossz napom van akkor 1-2 bukás után feladom és aznap már nem játszom többet, chronos meg zephyr nagyon kiborító.
  • Viktor99
    Szinte csak úgy élvezhető az open beta miatt. Ha mondjuk 3-an mentek és "értetek is hozzá" akkor a leaverrel is lehet nyerni. Meg amugy is jobb a csapatmunka. (Ajánlani tudom a mindenféle beszélgetőprogikat. Gyorsabb mint irogatni :P)
  • Madlain
    sorry h későn reagálok: 1. Én voltam Soul Reaperrel
    2. 3-an kergettek,és a blink+fagyasztás fail-t próbáltam demonstrálni:D

Ui: Bocs Doni:D
  • RaSzTaH
    játsz ismerősökkel, haverokkal :)
  • Dns5000
    99% hogy az egyik csapat teljesen idióták ból áll és semmit nem lehet csinálni, vagy semmit nem kell csinálni és nyerünk.
    Normálist meccsek nem szoktak lenne mostanában.
  • RaSzTaH
    na egy kis játékkal kapcsolatos, lehet szavazni a hero contest legjobb str hőseire és egy bekerül a játékba:
    SZAVAZZ
  • RaSzTaH
    Már ne is haragudj, de kb. 1 hete fárasztod a népet azzal, hogy ez a savage3 hiába lett elmondva százsor, többen leírták hogy ez nem az, próbáltunk segíteni, de te akkor is meg akartál minket győzni a hülyeségedről mint newb, eddig türelmesen válaszoltam de egy idő után már azt gondolja az ember, hogy van álreg vagy vagy teljesen hülye, másodikra tippeltem :)
  • Scorpionhun
    Rasta!
    Az ilyen "savage 2 núúbokat" kihagynám, ha nem tudsz kultúráltan válaszolni,akkor inkább ne írj semmit! Én sem fikáztam senkit sem! És nem is fogok!
  • Scorpionhun
    Közben rájöttem hogy ez teljes egészében dota, csak a neve változott meg:)
    Jó a klip, tetszik!
  • Omlás
    Ja bocs áj em
  • ToCsEk

dotttttaaaaaa
  • RaSzTaH
    az "doTTa" !!
  • Omlás
    Játsz a DOTA-val elötte azután majd rájösz...

Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy ez nem dota hanem Demigod klón...
  • RaSzTaH
    ahogy Hegi is elmondta valamivel át kellett csábítani a savage 2 núúbokat ide, ez igy egy reklám, de legközelebb nézz már utána a dolgoknak mielőtt ilyen baromságokat kezdesz el mondani, mert egyszer még vicces, másodszor is de te folyamatosan igyekszel bebizonyítani hogy a kitalált baromságodat és meggyőzni az itteni embereket, hogy ez a játék a Savage 3 és nem a dota, jah mindenki hülye?! wtf
  • Aradebil2
    Még mindig ellenkeznünk kell veled,ez a játék bevallottam egy DOTA-klón.Az hogy ettől még ráhúztak egy Savages vagy milyen témát,attól még dota marad 90%-ban.
  • Scorpionhun
    A lényeg amire ki akartam lyukadni, hogy erre nem lehet úgy tekinteni hogy ez dotta, nem lehet rá úgy tekinteni hogy ez savage2, nem lehet rá úgy tekinteni hogy ez warcraft, mert ez mind az egyben. Aki dotta-s, ránéz és azt mondja hogy ez tiszta dotta, aki savage-s, ránéz, azt azt mondja hogy ez tiszta savage. Én erről a játékról nem is tudtam. savage 2-tem, nagyban ment a játék, egyszer csak látom, egy srác írja : "incoming savage 3-heroes of newerth". Kiléptem a játékból, kíváncsi voltam hogy mi lehet az és így találtam meg.
  • j0nNyKa
    gondolom replayben
  • Hugh Hefner
    hogy lehet a kamerát mindenfelé forgatni? látok néha képeket videokat, ahol össze-vissza áll a kamera
  • Hegi90
    ?
    Am azthittem aki a képet csinálta az a Soulreaper.
  • SipKab
    azt hogy epic fail
  • RaSzTaH
    donatus kolléga ellenben blink után befagyasztotta magát így bukták a ganket :D
  • Aradebil2
    azt hittem a teknőcernő lesz az új hős:)
  • Hegi90
    láttam már durvábbat is
  • ToCsEk
    szerintem a behe nevét.
  • Hegi90
    ezen mit kéne nézni?
  • Hugh Hefner
    én először a lol-t próbáltam ki, nagyon tetszettek az új hősök, de agyfaszt kapok attól, hogy MINDENKINEK van healje, blinkje, láthatatlansága, szerintem nincs benne balance. persze nem töltöttem el vele elég időt. viszont hon-ba jöhetnének már új hősök
  • donatus13
    Ááááááááááá :D
  • j0nNyKa
    http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=60578

valkra ez a tuti megoldás... :) nagyon nagy hangulata van ezzel a karakternek
  • Madlain
    haha:D

• Omlás
    Nem tudom pontosan menyi lesz a végleges piaci ár zárt béta alatt meg lehetett venni preorder 30 amerikai dollárért amit mondjuk én nem tartottam olyan horribilis összegnek szóval ki is pengettem szépen :).

Eddig amenyit játszottam főleg amikor haverokkal toltuk már megérte.
  • RaSzTaH
    1500-ról indul mindenki, ahogy nyered vagy bukod a játékot úgy csökken illetve növekszik ez a pontod - ez elvileg a game kibalancolására van kitalálva - tehát mind2 oldalon egyenlőre esélyekkel induljanak a játékosok tehát a balance 50-50%-ra törekszik - értsd egyik oldalon van 1600,1400,1500-as psr, akkor a másik oldalra úgy igyekszik kibalanceolni a játék, hogy az arány ugyanannyi legyen... remélem érthető voltam:) értelemszerűen aki több psr-el rendelkezik több játékot nyert (nem jelenti azt, hogy jobban is játszik persze), továbbá vannak noob gamek, 1400-1500 alatti psr gamek nagyjából ilyenek, bár itt is megfordulnak a "noname prok" vagy új regesek...
    van practice game, vagy nostat-os (ezeknél sok a leaver), vagy van a matchmaking amit szerintem az újak közül sokan használnak. gl hf
  • Zomil
    Rendesen meg kell majd venni, viszont onnantol annyit játszol amennyit akarsz :)
  • penge25
    ja, azért van itt még egy dolog. Ugye ez micro fizetős game lesz, miért is kell majd itt fizetni?