Heroes of Newerth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

/SpamBot{ attack } :[email protected]

ha freemail nemjó, akkor [email protected]
Zomil
Jeraziah Righteous Strike-ja, arra nem hat akit megütök vele? mert akármikor ütöttem meg vele valakit ugy, h aktiválodott az illetö nem lassult be

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

warning! freemailra nem küldi ki
[email protected] ha esetleg van még valakinek 😊
ajj elnéztem, szal lentebb az emailcím, és köszi szépen elõre is =)
puca007_kukac_freemail.hu
Tudok küldeni 1et, ha kell esetleg. (e-mail cím kell)

Helló mindenkinek, igaz Closed Beta van? lehetm ég valahogy Beta-kulcsot szerezni?
Zomil
Jereziah-t probáltam most ki, hát ezzel a hössel is lehet szép dolgokat csinálni 😄
nh-val kb. mindenkit kicsináltunk 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Off: Áhh megvan a NAME stealer 1. fele!! :@ :/
Ja, ismerõs. Ilyen a sámán is, aki bemegy a creepek közé és eltol egy healt.. megtolja a lanet is, és nem is hagy pénzt a másiknak, akinek általában nagyobb szüksége van a pénzre.
Vagy a legionnare, aki kb. minden tauntját misseli, de az ultit azért belekúrja a 200 hps nmy-be mikor ott vagyunk rajta 4-en...
Hegi90
én azt utálom kibaszottul, mikor én vagyok a carry, és akkor vannak ilyen buzik hogy jere-vel van, és ellopja minden killem amit early game-ben szereznék, és hát persze, hogy nem tudok cucockat szerzeni. Csak arra használja azt a kurva healjét, hogy lopjon, vagy hogy mentse magát. És akkor én vagyok a szar a játék végén, hogy carry vagyok és nincs pénzem. Meg van 3-5-21-es statom...................

A kurva anyját az ilyennek

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

scout chronos arachna bloodhunter darklady(nh ellen)
zeus tempest pollywog glacius succu
legionnaire devourer electrician

ezek igy jok invis ellen
Tudom a legrosszabb az amikor már 4 szer veszek gemet night meg scout ellen és senki nem képes rá azt hiszem azt a meccset megnyertük de akkor is röhejes...

Arachna, Pollywog és Electrician. Ezek mind jók stealthes ellen.
Hegi90
gondolom az a watchtower kongorja 😛

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

watchtoweren transmutenstein

na ezt mégegyszer kérlek...

4 item... watchtoweren transmutenstein olyan gemet dob ami ha meghalsz nem dobodik el hanem csak eltünik
3 tárgy is látja a stealthet, egyszerûen csak túl hülyék az emberek venni.

úgy utálom ebben a játékban hogy a játékaim nagyrészét az dönti el, hogy ki kezd el elõbb 5-en pusholni megtámogatva valami heallel. ennyi

Donatus

mi a HoN neved dodzylla? 😊
Én még egy olyan hõsnek örülnék ami teljes mértékben stealth herok ellen lennem mondjuk ultija az lenne ,hogy látná õket😄 Meg pár fasza skill kéne és mondjuk ez is str heroba pestilence szerintem nem olyan nagyon jó sokszor nem tudja megcsinálni az ultit.

én már nem is foglalkozom a psr-el, teljesen mindegy, ma csak vesztettem... legutolsót persze leaver miatt, de állítom még az volt a legszorosabb...

sziasztok, tudna valaki küldeni egy béta kulcsot a játékhoz, hogy kipróbálhassam?
valóban kéne, köszi 😊
DE szerokon van néha de csak átmeneti
ToCsEk
izé, lagg megvan még? vagy kinõtte már? 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Hegi90
Nick: Evilgood

Kéne egy magyar játékosok lista a bannerbe meg a blogra is.

csáóóó , jó látni magyarokat 😄 Mi a nevetek játékban ? felvennélek titeket, aztán tudnánk játszani mi is "lockolva" ha van kedvetek 😉
Hegi90
ráadásul banlist: on

Zomil
nem akarok beleszolni, de miért nem te csinálsz haverral játékot? 😊
és akkor már te vagy a host, azt lock-olsz akit akarsz, párszor host-oltam már és hamar betelt, nem kell ettöl félni 😊

8 lose egymás után 😄 legalább nem romlott le a statom csak a psr em olyan 180 pontot buktam kb a legrosszabb az ,hogy most indult el az ,hogy megszûnnek a pub gamek mindig lockolt team van vagy minimum 2 3 lockolt te meg kifogod a random teamet mert ha te jössz haverral már nem lockolnak lehetetlen így nyerni, normál gamebe meg nem engednek be mert kickelnek ezt nem szeretem itt... 1580 an on voltam kb mindenhova beengedtek de így... mindig kimaradok a jó meccsbõl...

azért egy lvl4 650 range turretet elég nehéz leszedni 600-as ranged ehroval
ok a végébe teljesen igazad van, de az esetek többségébe PUB gamek esetében nem így van:s

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Zomil
nem, nem figyelek, de mivel itt van ez az uj hõs új játékstilussal, ezért mostmár ezt is figyelni kell 😊

csupán azért op még!!, mert az emberek többsége ahogy irtad nem figyel rá, de mind1 nem szeretnék vitatkozni, véleményem szerint, egy rendesen kommunikáló csapat le tudja verni,ha mindenki elöször erre mozdul belever 1-1-et, majd a többi hero-ra koncentrál 😊

hozzáteszem, ha esetleg elkerülte valaki figyelmét ENDgamerõl beszéltem nem a 20. percrõl...

feladom játszunk egy meccset egymás ellen megmutatom mirõl is beszélek...😄 most azt mondod h te azt figyeled h a turret hova van lerakva? miközbe megy az action a herok között?😊

Zomil
én továbbra se a melee, hanem a ranged hösökröl beszélek 😊
nem mind1, h a ketrecen belül, hol van a torony, mert ha messze, akkor a torony nem ér el, ha közel akkor meg ketrecen kivülröl lelövöd

amugy nem azt mondtam, h easy kill a turret, de 2-3 ranger pillanatok alatt le tudja kapni pláne, ha arra téved pár creep, és azok is elkezdik bántani 😊
ha pedig 5-en megyünk rá a másik csapatra akik nem max létszámmal vannak jelen, akkor nem a sentry dönti el szvsz, h le lesznek-e gank-elve v nem 😊

és ha már leszedtétek és az ultiját is benyomta nagy eséllyel alig marad mannája és nagyon sokat nem is tehet hozzá már a gank-hez

nekem legalábbis ez a meglátásom

"úgy hogy közbe belesétálsz a ketrecbe + <#felkialtas>herok is vannak rajtad<#felkialtas>😊 valószínûleg <#felkialtas>senki nem a toronnyal fog foglalkozni<#felkialtas> "

olvass és értelmezz!

Zomil
vannak ranged hösök amiknek nagyobb a range-jük mint a toronynak azok simán leszedik, +olvastam, h a vindicator sebzésnövelõjével v mivel 3ütésböl le lehet verni

Szerintem se olyan hû de nagyon erõs meglehet fogni könnyen két ranged kiszedi a turretet hamar egyáltalán nem olyan op mint a forsaken az a lefogás nagyon durva.

endgamebe üsd már le a tornyot 5 ütés kell neki, úgy högy közbe belesétálsz a ketrecbe + herok is vannak rajtad😊 valószínûleg senki nem a toronnyal fog foglalkozni

Zomil
nem hiszem, h olyan hatalmas nerfet kap, mert szvsz a turret-nek köszönhetõ az, h ilyen erõs, amugy önmagában nem nagy szám, a többi képessége annyira nem jó, szoval ha nagyon lenerfelik, akkor kb. használhatatlan is lesz

amugy meg a turret asszem 3-4 ütés, vagyis csak le kéne ütni és máris egy csomo dps kiesne neki 😊

engineer tuti fog kapni nerfet haramosan, tegnapi meccseim engivel: 20/2, 27/3, 15/5 és ezek nem noob gamebe voltak :o ulti+tower kb ott se kellett lennem a végén 😄 volt hogy a towert bent hagytam az erdõjükbe látom rasztah has killed xy... omg😄 igazából az hogy a hõsöd módosítói hatnak a turretre pff 😊)

Facek
Remelem hamar nerfelik mert akkor mostantol minden gamebe lathatjuk majd :]
Zomil
valóban 😄
turret+tinker buffal leirtottam 5emberböl 4-et 😄
eszméletlen brutális, nagyon tetszik a hös 😄DD

Ehh, egyáltalán nem erre értettem a lamit. 😊
Hanem, hogy még mindig egy idegbajos &@#! ? 😊
Facek
Engineer geci op. Endgamebe turret soloban olt meg embereket 😄
csak célzáshoz skill kell meg menekülésnél magad alá lövöd futsz és pont eltalálja vagy lövöd talál ulti.. scak ultija elég gyenge lett mert ki tud futni alola könynen:S de lvl3on hood nélkül 990-et ebvisz😊)