19775
  • Laceee
    Nem, de ez a hír járta legutóbb, van más projekt is az ISI-nek ami több pénzt hoz/hat nekik mint ez.
  • Firerock
    ez tutibiztos?
  • nono28
    ok.köszi
  • Laceee
    Még idén valamikor.
  • nono28
    Sziasztok!A képek fantasztikusak.Azt szeretném megkérdezni hogy mikor jelenik meg az rfactor 2?
  • Laceee
    THX

• mcmoha
    Uj kepek!
    Lehet fikazni.:D
  • symbol
    nem értem miért ne szívathatnánk mi is magunkat napi szinten. azért mert a világ másik felén van?
  • pointer4
    Én nem mondtam hogy nem fejlődő képes, az más lehetett.
    Azt állítom, hogy közel sem tudja kielégíteni ez az egy program azokat az igényeimet, amit az autó versenyzéstől várok. (mondjuk ezt kb egyik sem jelen állapot szerint, csak mondjuk egy rF-EVO-iRacing együttes)
    Szóval találtál olyan társakat, akikkel tudtátok "szivatni" egymást, na ez, ha haverokkal megyek játszani napi szinten adott.

Most veszem észre, ez az rF2 topic, sorry az offért :)
  • symbol
    Jézus. Nem értem miért mondod, hogy nem fejlődőképes. Tavaly óta sokat fejlődötta game nem? De. Idén kapunk normális gumikat (talán a legjobbakat a szim történelemben, hisz már nagyon régóta melóznak rajta. A törés modellre is nagyon ráfognak mászni.) Közben minden új pálya kapott egy új ég textúrát, ami bár nem nagy szám, de kacsingatunk az időjárás felé. Még egy jó pont. A szektoridők kijelzése is nagyon jól sikerült. Bár sokat kellett várni rá, de azt mondom, megérte.

Előbb azt mondod, nem fejlődőképes, utána meg azt, hogy 3 havonta update. Döntsd már el. :) Tény, hogy lassan fejlesztgettek, de idén komolyabb patchek jönnek majd ki, és ezzel nincs vége.

Ez az egész sokkal életképpesebb, mintha mindig kiadtak volna egy Grand Prix 5-öt, majd 6-ot, ami tegyük fel javulgatott volna közben de főleg csak külcsinekben. Itt azért ha a felhasználói bázis megkövetel valamit, az általában meg is lesz. Eddig igy is volt. Csak türelem kérdése.

De nem magyarázok, kurva életképes és kész. Mondj jobbat akkor...

HRC, MaSzim, Simco? Nincsenek nyilván, de ez engem kurvára nem is érdekel. ha valaki nem áldoz a komoly hobbyjára (már nem is olyan nagy összeget) akkor nem is lesz. Nekem a versenyzés az adrenalin számit, és ezt kábé tök mindegy kivel érem el. ha barátkozni akarok elmegyek buliba vagy a helyi kocsmába... itt én versenyezni szoktam...

Meg tudod, ha nincs haver, majd szerzel. Az egyik Lotus szezonban agyba főbe szivattuk egymást pár sráccal, a bajnokság végén 10 pontok döltötték el, hogy sokunk közül ki lesz a 3. év végén. Kurvajóvolt. Igy is lehet szert tenni "haverokra". mert már félig meddig azok.

Nah nekem nem ér ennyit az egész, nyomjátok akkor amivel akarjátok.
  • pointer4
    Mondjuk ezekkel éppen nem értek minddel egyet, mert fizikában (amit hála istennek a kiadás óta sokat javítottak) csak a NetKarPro jobb. LFS-el kb egy szint, cserébe itt minden licenszelt létező, huplis, puklis, pályák, foglalkozik vele valaki, fejlesztik, 3 havonta nagy update, és néz is ki valahogy. Ezek miatt tényleg lehet nagy esélye a talpon maradásra, és hogy a többit verje, de még nem most.
    Viszont, ha akarok egy komoly versenyt menni, és nem vagyok épp kíváncsi a többiek nyavajgására wilkón, akkor melóból hazaérve az éjszaka közepén is van esélyem egy nívós versenyre, élő-, szinte mindig normális ellenfelekkel. (ezt pl én free rF/evo/gtr2 szervereken sosem tapasztaltam)
    Az meg hogy egy sorozatból hány márka autóját dolgozzák fel...tökmind1, úgy is csak menne a rinya, hogy "az ővé gyorsabb", meg "mér nem egyforma".
    Amúgy, hogy ez ennyi pénzbe kerül.... mi olcsó amit tisztességesen megcsinálnak? nem gyerekeknek való, azok ezt úgy sem értékelik. Ha valakinek a hobbijára nincs ennyi pénze... az gyűjtsön hangyát.

Talán ebből kiderül milyen sok meló:

Lesz még ebből jó progi... egyszer..
  • bosco05 #124
    Majd megveheted ezeket külön külön, de lehet lesz olyan opció, hogy ha megfizeted a fejlesztőket, megcsinálják neked :D . Az iRacingel soha nem lehet majd jó versenyeket futni a haverokkal, vagy akár ligában, pedig a szimulátornak csúnyán ez a lényege. Én a fizikától sem ájultam el, az alapok jók, de sok hivatalos mod olyan gagyi, hogy lefordultam a székről a röhögéstől. No meg a V8 modot is úgy adták ki, hogy csak Ford :D Ez Istenkáromlás, nomeg van vagy 4 Ausztrál pálya és azokat is veheted meg. Tiszta vicc úgy ahogy van :D
  • pointer4
    Hol van liga? Simco? HRC? MaSzim? Egyiket se látom.
    NFS Shift is pontosan evvel a reklámszöveggel indult, szuper szimulátor lesz, azt egy nagy szar lett :D

Ha iRacing annyira fejlődőképes, akkor mér nincsenek benne AI-k? Hol van hozzá egy Nordschliefe? Egy M3as bmw, vagy egy WTCC sorozat? Hol van benne LAN multi? Miért ilyen szarok a hangok még mindig? Hol az időjárás? Miért nincs hozzá Motec?
  • symbol
    te miről beszélsz? egy csomó liga van már...
    meg szeretem én a szimeket, de röhögőgörcsöt kapok ettől az árkád fos lesz dumától. miért? azért mert egy nagy kiadó csinálja? már ezerszer felhoztam, de anno az f1 2002-őt is az EA adta ki, és mégis kenterbe vágta elég sok mindenben a gp4-et az utána kijött f1c-ről nem beszélve.

nem azt mondom, hogy vérszim lesz az f12010 csak az ilyen öklendezést sem tudom elviselni, simán lehet belőle egy jó kis game. amit majd gondolom az összes segítség kikapcsolása mellett is megpróbálnak majd tovább HC-ositani.

az iracingnek én nagyon örülök, egy életképes (és fejlődőképes!) szimulátor nem volt a piacon amíg nem jött ki az iracing. mégis mi? simbin? rfactor? nah ne.

abba meg ne menjünk bele, hogy az a pénzember mit tett, milyen eszközökkel és mennyire jogosan, kábé kurvára nem látunk úgysem bele.
    az számit, hogy van egy egyre olcsóbb (!!) minden szinten fejlődni akaró és tudó szimulátor, rengeteg hivatalos és csodás pályával autóval, remek vezetési élménnyel. ennyi.
  • mcmoha
    Biztos vagyok benne, hogy az iRacing nagyon jo.
    Attol viszont hanynom kell, hogy egy tetu penzember szetcseszte az amugy se egyseges sim-es kozosseget, web oldalakat kenyszeritett bezarasra, egyszeru jatszani szereto embereket citalt birosag ele, es letrehozta ezt a "lehuzos" biznisz modeljet.
  • pointer4
    Hát az F1-2010 egy árkád fos lesz. Evvel az erővel, a Grid-el se játszott senki az LFS helyett.
    iRacing az jó az tuti, de avval nem tudok haverokkal játszani, és ligák sem indítanak benne semmit, tehát csak ha a remete életet választom lesz igazán használható.
    Marad az lfs, meg rF1-2, meg EVO, haverokkal, ligákkal.
  • symbol
    gratulálok. :D azért ezt szépen lekerekítetted. de nem vitatkozom. nincs rá időm. igazából akkor nem értem miért versenyez egy csomó nagy név európában is az iracinggel. biztos mert szar, vagy mert teli vannak lével és szeretnek szarral hánykolódni játék gyanánt. :D
  • bosco05 #118
    Nálad. iRacing egy vicc, azzal soha nem futsz komolyabb banokságot, csak ha van egy valag pénzed és a fizika az újabb modoknál nevetséges. iRacing egyetlen pozitívuma, hogy az összes pálya lézeres, de igazából azt amerikai kis hülyegyerekeknek találták ki, akik nem tudják hova tegyék a pénzüket. F12010 meg egy árkád szar lesz.
  • symbol
    tökmindegy. nincs jövője. mire ez elkészül meg minden addigra sok viz lefolyik a Dunán. megjelennik az f12010 ami lehet minden segítséget kikapcsolva brutális játékélmény lehet. olyan grafikával esővel, lézeres pályákkal. ha még az FFB-t is eltalálják...

az iRacing meg szépen egyre olcsóbb (és jobb!) lesz, egyre több ingyenes tartalom, egyre kedvezményesebb előfizetés. mi a francnak vergődjek az rFactor 2-vel? sajnos ez elúszni látszik, kár érte.
  • pointer4

Egyre inkább van olyan rossz sejtésem, hogy az rf2 annyi újdonságot fog tartalmazni, mint a race07 a race06-hoz képest :S
  • Roger6
    Csak linkeltem a képet, nem én csináltam. Szólj a programozóknak, hogy legközelebb tényleg a játékból nyomjanak screenshot-ot.
  • Alexease
    Kicsit sok a Photoshop:)
  • Penge88
    Gyaaaaaah! :o
  • mcmoha
    Nem latszik az enyem? Mert en latom.
  • Roger6
    Tessék
  • mcmoha
  • mcmoha
  • symbol
    ejh de lassan akar kijönni :D
    bár még mindig "jobb" mint az iracing :)
  • oder hano
    jah jó a NSCR :D főleg a balesetek vannak. na elöbb a gép nem bírt vezetni. a sok nscr a pálya szélén csúszkált :D na meg elöttem kersztbe álltak...
  • gviski
    Yes!!! lesz VHR mod rF2-höz :D csak a NASCAR és semmi más :D
  • oder hano
    jó hogy én még az rF1-be se voltam terepen :D
  • mcmoha
    En azonnal lecsapok ra ahogy megjelenik.:D A terep reszetol tartok kicsit mert az az rF1-ben nekem sehogy se jott be.:( Remelem Camaj az iRacing-ozas kozben elleset par jo dolgot es beepiti az rF2be.:D
  • oder hano
    jah utánna jön az rF3 :D remélem hogy arra is ingyenesen lehet majd rá tölteni dolgokat...
  • Alexease
    Ha marad az rF koncepcio, akkor 8-10000 Ft nem sok 4-5 evre...
  • Alexease
    Ha jo a fizika, akkor mindegy hogy miloyen uton mesz, akkor is jo;) Lasd Invictus cuccok, csak sajnos azok a lazabb retegnek vannak beallitva. Vagy Codies, Ok is profik, de Ok is az arkadosabb (nagyobb vevokor - pontosabban az igazi vevokor:P) kozonsegnek dolgoznak.
  • oder hano
    hát ha megfizethető lesz...
  • symbol
    oké, butaság amit én irtam, túloztam nah. :)

igazából ez lesz a második legjobb szimuláció, valamilyen szinten az iR előtt is lesz.
    csupán nehéz elképzelni, hogy terepen és körversenyeken is maradandó lesz egyazon game. ilyen még szerintem nem is készült soha. :)

de várom és én is kiv vagyok a cuccra. :) rem sokan megveszik :)
  • oder hano
    hát remélem :)
  • Laceee
    Ami volt rF-ben és jó/hasznos volt azt valószínűleg nem veszik ki.
  • oder hano
    az rf1-be tudom...na de a rf2-be?