1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
-
#55 Ne erőltesd, Terensznek igaza van -
#54 Neked mondtam am...bocs h nem nyomtam rá... de felment az agyvizem:S -
#53 Jajj ... azt télleg elbasztam.. nem euféria hanem eufória ..omg x'D -
#52 Most magadban beszélsz, vagy esetleg válasznak szántad valakinek?
Van egy ilyen gomb:
-
#51 Nem neked írtam, hanem Terensznek :) -
#50 Most nekem magyarazod? -.-
nalad ilyen nehezen esik le a papir 500-as?
latom szadba kell ragni: felreirtad korabban... nem kicsit, nagyon... ugyanis nem fleshback, hanem flashback...
lol! most latom az alcimet: euféria :DDDDDDDDddddddd -
#49 Hát erről sokat mesélhetnék...Régebben nyitotam egy topicot, nevét nem mondom meg de ott is lefikáztak... utánna nyitotam egy jó kis játékról szóló forum topicot... ott se votlak sok kedvel.. de volt még 3-4 nomrális topic... akkor mi a faxomnak kell ilyen se**eknek ide jöni , akik nem érzik át ennek a topicnak mi a értelme, látszik a szinted hoghy nem tudod felfogni mi is ez...! . a halucinogén anyagok nem csak drogok, vagy kab szerek.. először gondolkodj mielőt leírsz valamit..!!! És ha lehet ne is gyere vissza!! -
#48 "Nem lehetne ezeket mellőzni" - a válasz: NEM!
Nem érdekel, ha valaki nyit egy topicot olyan zenének, játéknak, filmnek, bárminek amit utálok, vagy szimplán nem érdekel. Nem megyek oda.
De ha drogos topicot nyitsz, az nem a te magánügyed. Közös érdeke minden normális embernek (te nem tartozol oda jelenleg), hogy a drogok ne olyan színben tűnjenek fel a tv-ben, rádióban, fórumokon, hogy azok jók. (Ugyanis ez pont ellenkezőleg van) Ez az ország jelenleg beteg, és ennek a legfőbb oka, hogy olyan alakok fertőzik, amilyen pl. te vagy, a sok hülye meg befolyásolható.
Egyáltalán hogy merülhet fel a gondolat, hogy egy drogos topic nyitásával nem ártasz senkinek? -
#47 Nem vagyok beszari, füveztem már amire nem vagyok büszke de ha érdekel lsd-t is próbáltam már többször.. de nem ismersz ne alkos véleményt! -
Jocex #46 A marihónaja rossz! Érteeem? -
#45 Ez egy kicsit durva video:S
Katt -
#44 azért mert csóró és/vagy beszari vagy drogokhoz hozzájutni arról csak te tehetsz , szerintem simán zárni kellene az ilyen kissbuzi topikokat -
#43 Nem lehetne ezeket mellőzni? Akinek nem tetszik a topic ne írjon ide... enyi... aki meg szeretne erről a dolgokról beszélni, mindent kilehet vesézni ;P -
#42 -
#41 Lapátolj agyagos földet 8 órán keresztül a tűző napon. Vagy gereblyézz 3-4 órán keresztül.
Drogos topic nyitásáért remélem bannolni fognak. Ha lenne gyerekem, aki esetleg szabadidejében fórumozik, még egy-két kedves dolgot biztosan kívánnék neked - amiket nem teszel zsebre. -
#40 Akkor rosszul tudtam elnézést:D
Nah de a végeredmény majdnem ugyan az ;) -
#39 egyél patkány irtót utána garantáltan két hatása van vagy úgy érzed hogy kórházban vagy vagy a hullaházban -
#38 Fojtsd meg vagy akaszd fel magad, olyan eufórikus érzésed lesz, hogy elélvezel. -
#37 a gombában természetes pszilocibin van ami nem lsd:D -
#36 Senki nem mondtam am, hogy hasznlja fel bárki is, ezek mind legállis cucok.. kivéve a varázsgomba, de azt hiszem hogy szó szabadság van.. -
#35 Fuss. Fél óra után elkezd termelődni az endorfin -
#34 a meszkalin nem legális, de asziszem lehet veni virágboltokban magyarországon az biztos! de viszont más országban lehet bevan tiltva!
Nincsen mesterséges anyag a gombában... nag leegyszerüsitem, lsdhez hasonló hallucigén anyagok vannak, amely elfogyasztva olyan olyan hatést kelt mint a többü hallucinogén anyagok!! Enyih.... -
#33 hogy a búsba lenne "szintetikus lsd" a gombában? az lsd eleve szintetikus, csakis vegyi úton állítható elő, de a gombában, ami a fa tövében nő (hopp, sarkítottam) még plusz mesterséges anyag is van? :)
azt meg, hogy a meszkalin legálisan termeszthető nem tudom honnan veszed. pont annyira legális a termesztése, termelése, használata, mint a fűé: semennyire
így is van elég legális hallucinogén anyag. mind a boltok polcain, mind az anyatermészetben
topikot meg zárni kell, mert már így is elég sok hülye, agyhalott tizenéves mászkál az utakon, nem kell nekik ötleteket adni, mivel felezzék meg az amúgy is csekély mértékű agyműködésüket -
#32 Vajaskenyér -
#31 A " hús hát" nem hús hát hannem a flashelés visszatérése!
Sokszor lsd bélyegeknél fordul elő...! Amikor az anyag min 45 perc mulva hatna nem hat, és napokkal, hetekkel,hónapokkal és évekkel és elhuzodhato. Okait nem tudom, de ez nagyon veszélyes! (magyarul nem jön a hallucináció, hanem egy sokkal késsőb jön)
és ez nagyon rosszulm jöhet.. -
#30 mert a drog rossz és nyilván több földön hányásban fetrengő csöves magyart képez mint az alkohol ! -
#29 Hát a Kaktusz-t aszem az is tudotmodósit hatása van de nem ismerem pontosan, mindjárt utána nézek neked erről a dologról! -
#28 A varázsgombában is szintetikus lsd anyag van, ami természetes de nagyon erős.. kb:olyan hatása van, hallucinálsz, eufória, idő és tér érzék eltompulásra! Forrásaim szerint magyarországon is van a varázsgombának egy fajtája, amit nem tudom hogy ehető -e de viszont a Brazilliában őshonost varázsgombát, hollandiában egésségel fogyasztják x'D -
TDantes #27 Még a hipót ajánlanám. 100%ban módosítja az ember tudatát. (és mást is) -
#26 minden reggel szarsz?
jó az emésztésed :) -
#25 Nem a mennyiseg szamit.
Ha mar csak a gondolata felmerul, hogy hulyet csinalj magadbol, mar az is karos...
Ugy vagyok vele, hogy nem erdekel es semmi kozom hozza.
Amig az ilyen emberek agymosott alapotban nem tornek, zuznak, nem okoznak szemelyi serulest masoknak (maguknak nyugodtan, az nem szamit), nem okoznak anyagi kart koz- es magantulajdonban, nem sertik, korlatozzak masok szemelyi jogait, becsuletet, bizonsagat stb., addig azt csinalnak amit akarnak.
De azutan, hogy barmi hasonlot elkovetnek, utana mar az eletuk korubelul annyit szamit, mint amit reggelente tovakuldok a szenyvizelvezeto-halozaton, nemi egeszsegugyipapir kisereteben. -
#24 oszta'n milyen az a "húshátsó" ?
LOL! -
#23 ezekről vki mesélhetne picit többet. pl a kaktuszról még nem hallottam a gomba hatását meg nem tom pontosan.. főleg a melléhatásokat -
#22 Igen, a Meszkalin kaktus is jó.. + a varázsgomba, de a varázsgombát már nehezebb beszerezni, szerintem! De am a varázsgombától is lehet "Fleshback"?? -
#21 zárható... -
#20 Meszkalin kaktusz, vagy varázsgomba. Ezeket be lehet szerezni egzotikus növény kereskedésben és otthon lehet termeszteni.
A tudat kapui. -
#19 nyugodtan szerecsendiózz meg hajnalkázz.
aztán meg őrülj bele a fejzsongásba :D
amúgymeg a menyországban is no2 a levegő
akkor miért szívnék a földön is mást ;) -
#18 Jah.. a abszint az faxa.. én is ittam má oylat, marta a torkomat mint a kurva élet.:S:S:D -
Karmen #17 -
#16 bemész a postára, kérsz egy tasaknyi bélyeget és addig nyalogatod, amíg háromszögeket nem látsz -.-