1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
  • Mor3llo
    Nem a gerincvelőről volt szó ? :)
  • mila69en
    thc daganat ellen:)
  • mila69en
    csak óvatosan a salviával, mert betud gorombulni:D nagyon!
  • mila69en
    ezt is írja 1 hónap 3 hónap vizeletben:) érdekes teszt előtt megiszok kb 5-6 liter vizet máris nem mutatja ki a vizelet vizsgálat:D
  • bkvkbk
    Bocsi a floodért de msot leírom jellemzőit stb..
  • bkvkbk
    jah:::D
  • ruffirant
    elment mindenki zsályát keresni:P
  • bkvkbk
    hahó?(:
  • bkvkbk
    Néhány boltban lehet találkozni ezzel a növénnyel de szerintem a természetben is rá lehet találni. Majd mindjárt megnézem valóban van-e Magyarország természetében ez a növény
  • bkvkbk
    Most ahogy olvasgattam a interneten, találtam egy növényt ami nem veszélyes, nem vált ki rossz aktív cselekedetet az emberből és még hozzá legális is. Nem mondom senkinek hogy próbálja ki, lehet valaki ismeri. Lsdhez hasonló hatást vált ki az emberből,termesztése fogyasztása nem ütközik törvénybe és nem lehet tőle állítólag "flashback" nevű problémát találni. Nos ez a növény a ----> "Látnokzsálya"

Mi a véleményetek rólla?:)
  • bkvkbk
    Bevallom hogy ezek télleg alapvető hibák, nem figyeltem, bocsánat..ugye megbocsájt az uraság?
  • Mor3llo
    anyit mariuhanna könyü dro számazékok KÜLÖMBÖZŐ bank kártyádat pénztálcádat komoyl enyi

Hirtelen ennyi hibás szót találtam egy 2,5 soros hozzászólásodban.
  • bkvkbk
    Hm...nemsokára eléri a Topic: a 400 üzenetet
  • bkvkbk
    Semmi gond, nem tudom én mielőtt elküldöm 1x minimum átolvasom mit írtam, nehogy hülyeséget küldjek el, nem lehet hogy a te szövegértéseddel van baj? vagy csak szimplán nem tudtad megérteni amit leírtam?
  • Mor3llo
    Igen, bocs, nem nyomtam meg amit meg kellett volna :D
  • bkvkbk
    Nekem mondod?:)
  • Mor3llo
    Légyszíves írj érthetően, utálom ha valaki primitív módon fórumozik, köszönöm.
  • bkvkbk
    AM meg ha megveszel egy drogot, annak a pénznek minimum 60% a tovább forog üzleti célból..
  • bkvkbk
    Még anyit hozzá teszek, amikor drogot használ az illető, tegyük fel hogy könyü dro, tehát mariuhanna számazékok.. akkor ott csak a élvezet a lényeg KÜLÖMBÖZŐ KORLÁTOKON BELÜL! Tehát, ha te segiteni akarsz a máltai szeretetszolgálatnak akkor szépen elő veszed a bank kártyádat, ha nincs akkor a pénztálcádat, és átutalsz komoyl pénzeket a céghez..enyi..
  • bkvkbk
    Uristen, elég furcsa a gondolkozásod..először is ha így gondolkodsz add inkább az össze vagyonodat egy "máltai szeretetszolgálatnak".
    A másik az meg hogy iylen elven még egy "kg kenyeret sem vegyél" mert az nem segit másokon"-joh ennek is van több dolgai"
    De ha már te saját célból veszed, akkor ki nem szarja le hogy az a pénz hová megy, amikor te ugyanugy,ha nem akkor bocs, emgveszed azta rohadt cigit vagy piát és esetbe se jut ez mehetet volna m.szeretszolgálatnak. Ha én megveszek valamit magán célbó leszaorm mit csinálhattam volna azzal a pénzel de ha segiteni akarok másokon nehogymá az legyen h füvet nem szabad venni...
  • Mor3llo
    Tessék, itt egy link.
    http://egykalapalatt.info/index.php?title=Drogteszt
    Keress rá, hogy gerincvelő. THC.
  • TDantes
    Amúgy még valami, azon kívül hogy a törvény tiltja...gondolkodjatok el azon, ha drogot vesztek, az a pénz kihez megy. Kié lesz. Bizonyára nem a Máltai Szeretetszolgálaté.
  • Mor3llo
    Figyelj, az más kultúra! Ott ráérnek az emberek, mert megfizetik őket, nem kell rohanniuk. Itthon azért rohansz, hogy a beled is kihajtsd, legyen pénzed arra, hogy egyél. Ott kicsit más a szitu, de gondolom ezt Te is tudod. Így tehát a vezetési kultúra is. Ott nyugodtak az emberek, nincsenek annyira teli ideggel. De akár átmész Horvátországba, ott is ezt fogod tapasztalni. De off vége.
  • bkvkbk
    Meg hogy a pi..ába csinálnál te "MARIUHANÁTÓL" balesetet máson, mikor megse mocansz, ülsz a seggeden vagy ééppen filmezel és te azon is nevetsz ha el megy előtedd egy ember?hm?...joy ez nem minden esetben igaz.. de nem vagyok rá büszke de tapasztal füves vagyok és szerintem majdnem minden ember oylan furcsát érez mint éna drog (mariuhana)hatására.
  • mila69en
    akkor kérlek avass be honnan vetted ezt a gerincvelős dolgot és pontosan melyik szerre gondoltál?:)
  • mila69en
    igen tapasztalatból ugyanis kint éltem másfél évet spanyolba és hidd el ott aztán mindenki be van szíva úgy vezetnek úgy dolgoznak a hasist osztogatják! ja bármikor lemertem lépni a zebrára körtekintés nélkül mert tudtam hogy megfognak állni és nem kell attól tartanom hogy átmennek a nyakamon:)

bemegyek egy boltba ott teljesen normális az ha a pénztáros félórát beszélget egy ismerősével addig a sor áll és dumálnak ők is valamiről na ha ez itthon megtörténne te lennél az első aki neki állna kurva anyázni:) hogy mi a retek van már!
  • ruffirant
    azért annak is vannak fokozatai hogy ki mennyire van beállva.ugyan ugy az is egy durvább nap lehetett.Mintha annyira lerészegedsz hogy egyáltalán nem tudsz magadról...
  • bkvkbk
    Igen tudok olvasni, de a ha valaki kemény drogot fogyaszt, annak a valószinüsége télleg megnő, ebben neked van igazad hogy balesetet, esetleg gyilkoságot, v valami mást tesz,tudatán kívül van. De viszont a könyü drogoknál az ember nem tud, (szerintem az már télleg sok lenne ha anyit szívna) hogy ne tudjon mit csinál vagy tudátán kívül lenne. Nekem is volt töbsször olyan esemény amikor nagyon-de télleg sok füvet szívtam, és amikor kergettem a pillangókat akkor ha valaki megkérdezte volna tőllem mit csinálok tudtam volna értelmes magyarázatot adni h mit csinálok. de ellentétben a nehéz drogokkal más a helyzet...ezért nem mindedj..-.-
  • Mor3llo
    Egyébként ez nem tudom, nem is mondtam, hogy szakértő vagyok. Légyszíves a szavaim ne forgasd ki, én sem teszem ezt veled!
  • TDantes
    Aha...persze..aki nem létező filmet néz...aha..az egyáltalán nincs beállva..áh dehogy...ugyanmár...legfeljebb képzelődik...na és? Tök poén...
  • TDantes
    ,,De amikor drogos mámorban balesetet csinálsz..az már nagyon nem mindegy! Persze ez áll az alkoholra is"

Tudsz olvasni?
  • Mor3llo
    Tapasztalatból? Gratulálok. Ne is haragudj, de tudatmódosító az a szer, honnan tudtad akkor, hogy úgy fog majd rád hatni?
    Most megint nem a fű ellen beszélek, ez igaz az alkoholra is!
  • bkvkbk
    Ez bizony így van, ha valaki mariskát szív az még a légynek se ártanak. Ha valaki bevan szívva az már csak kacag magában, nem azzal foglalkzik h esetleg megelőzze a másik kocsit!
  • bkvkbk
    Am ha az első stádiumba amikor bevan szívva az illet(mariuhanától vagy hasistól) biztosan haza tudna menni, vagy ha valami gond van tudna normálisan cselekedni, hiszen nem bénitja a nagy agyat, tud nomrálisan is gondolkodni ha erősen akar
  • mila69en
    nem igazán érdekel mivel 4 éve nem szívok füvet, felőlem legalizálják:) ám hadd mondjak valamit a fű hatása alatt való vezetésről iszonyatosan figyel az ember a legapróbb részletekre is, ha 30-al megy azt hiszi már 60-nál jár ezért nem tapossa tovább a gázt:) egy füves vezető előtt csukott szemmel át merek menni a zebrán!:) ezt tapasztalatból mondom!
  • bkvkbk
    Ha legalizálva lenne a fű akkor magyarország haszna "bevétele" jócskán megugorna, lehet az a keresett is elmenne a "zsebekbe"(akik lopnak a parpamentben?) de le lenne épitve az eggéségügyi állapot. Tény és való hogy mindenféle drogok"(drog=fő,alkohol,cigi,kábitószerek) roncsolják és kárt tesznek az emberben, ezért nagy használat után káros. De hülye aki mértéktelenül roncsolja a saját testét, annak az agyagosbana helye.
  • ruffirant
    azért ha az ember szív nem üti ki magát annyira.ez is kb olyan mintha elmenne az ember haverokkal sörözni csak itt sör helyett más van.Ha megkérdezed az itt lévőket ők is megmondják ohgy nem ütik ki magukat annyira ohgy ne tudjanak önmagukról...
  • bkvkbk
    Igen ezaz szép, mindenki tudja hogy az alkohol hatása allatt van valaki, ingerültebb is lehet. De ha már olyan jól tudod ezeket a dolgokat, mért nem mesélsz azokrol az esetekról ahol a dro hatása alatt ált az illető"magyarul alkoholt okozott" és a ballesetek 70% alkohol fogyaszát miatt van...
  • Mor3llo
    Nem is mondtam, persze hogy több, az alkoholt még mindig többen fogyasztják, felelőtlenül. De hidd el nekem, ha legalizálva lenne a fű, történnének hasonló esetek!
  • ruffirant
    én úgy vagyok vele hogy ami nem okoz testi függőséget azt még lehet kipróbálom de lehet nem.ha valami ujjat akarok kipróbálni előtte mindig utánanézek hogy legyen fogalmam róla hogy mit fogok csinálni...