1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
-
#175 -
#174 Am nagyon téves hit, hogy a "drogos" már lepukkant, eszmeileg és szellemileg lealacsonyodott a drog hatására, hiszen a cigarettában is vannak olyan hatások, amit egyszerüen nem lehetne elérni és ez így van az alkoholal is.. nem fontos "kábszereket" fogyasztani h drogos légy -
#173 hatalmas különbség van:) de ez így egszerűbb drogos drogos oszt jóvan:) -
gyuri12 #172 Drogos vagy.:( -
gyuri12 #171 Mint mondtam,nem voltam már a hatása alatt(teljesen tisztán gondolkoztam),és azóta sem iszok,csak azért,hogy lássak. -
#170 amúgy hozzá teszem, hogy én is már nagyon ritkán utazom:P láttam már eleget de nem mindet:) mielőtt rám tennék a drogos jelzőt -
#169 1.Az alkohol nem drog?
2.nem minden drogosra igaz
3. "drogos" és "drogos" között is van külömbség -
#168 Ez viszont igaz.. -
#167 Óvodás koromban ettem homokot,de azóta sem tudom,hogy az óvónéni tényleg leszidott,vagy csak úgy láttam... -
#166 nah látod...spirituális oldalát kell szemlélni nem a reálisat...a sámánok sem vágták annó hogy azért haluznak mert valami anyag memgérgezte őket...azthitték biztos a szellemek a gombából (Albert Hofmann - Bajkeverő Csodagyerekem) -
#165 Képes vagyok rá, sőtt.. meg is kérdeztem egy aktív gomba fogyasztót mikor érdemes kimeni, ha természetes környezetbe akarunk gombát találni és nem megvenni!... csak az a fonal is érdekelne h pénz uton hol kéne beszerezni, de ez más tészte, nem fórumra való:D -
gyuri12 #164 Értem én, kaptam PM-ben egy példát erre,és amiatt teljesen érthető. Csak azt tudom mondani,mint arra: Nem a drog az egyetlen dolog,amivel látni lehet. Én kaptam egy kis segítőlöketet néhány üveg alkoholtól,és akkor részegen elmerengve hallgattam a zenét,és azóta én is "látok". Az alkohol egyébként csak elindított egy gondolatmenetet,már nem voltam a "megvilágosodás" alatt részeg. És azóta sem vagyok alkesz,mert megtanultam figyelni...
Nem szeretem azokat az embereket,akik csak néznek,de nem látnak. Ez a drogosokra is igaz. -
#163 akkor hajrá:) majd képekkel is prezentáld:D -
#162 jó...de te kezded:D -
#161 ő már nem él velük...ő látott már eleget...és mindenből megárt a sok :D -
#160 Jóóó,ilyen erővel együnk homokot,az kurvarégóta van,biztos elmesél majd mindent -
#159 sőőőt lehet hogy kender meg gomba előbb nőtt mint ahogy az ember kifejlődhetett volna
és ezáltal nagyobb tudást is hordoznak magukba.... -
#158 És onnan lehet megismerni,hogy ahol megsérül,ott bekékül,és ezt onnan tudhatnád,hogy elolvasod róla a leírást a lentebb linkelt oldalon.Ha én képes vagyok utánanézni úgy,hogy nem szándékozom fogyasztani,akkor te is legyél már rá képes. -
#157 Oksa .. és barátnőd is fogyasztja ezeket a szereket??:P
Jah az faxalehet... egyszerü..bekapom.. oszt csá, majd kipróbálom ha modomban áll
-
#156 Egészet bekapod,megrág,lenyel,sárkánytkerget.De ne egy ilyen fórumon keress már dílereket -
#155 nah morfikával még nem volt dolgom...de bizti jó :D
húúúha....jön a barátnőm...meneküljetek :D
nah ő aztán majd megmondja hogy mivan....nagyon tud ám magyarázni.... :P -
#154 Honnan lehetne beszerezni gombát?- elvileg magyar országon is van vmi 2 fajta, de a gombának melyik részét kell fogyasztani? -
#153 Hm... valaki próbálta már a morfiumot? - attól elvileg nagyon rá lehet kattanni -
#152 gomba olyan dolgokat mutatott meg nekem amiről fogalmam sem volt, hogy ott van mellettem, vagyis tudtam, hogy ott van de a tudatom nem volt képes észrevenni, mert nem volt annyira tiszta és az irányításom alatt, hogy észrevegyem és feldolgozzam a kapott információkat:) gomba segített ebben mindezt vizuálisan dolgozhattam fel:D -
#151 Nekem csak egy mikroszkópom, de amikor megkaptam már el is romlott -_- -
#150 ugye hogy jó látni...és nem csak nézni.... -
#149 valakinek van laborja? :D -
#148 Igen..:D -
#147 "kevesen vagyunk"= ezért kell egy permetező repülő meg 100 hetoliter lsd
-
#146 én most élem azt a korszakom amin ti már túlvágytok.kíváncsi leszek hogy amikor túl leszek ezen a korszakomon.most ahogy olvasom hasonló a szemléletem mint a tiétek.remélem ez is fog maradni a világnézetem:P -
n3whous3 #145 ITT: kábszerjanik frenkiznek egymásnak kábszeres élményeikről -
#144 nekem akkor már kezd felnyílni a szemem.azt már megtanultam hogy a médiának nem szabad hinni... -
#143 egyszer össze ülhetnénk sörözni:D
én már legyártottam az összeesküvés elméletem:) kíváncsi lennék mennyire egyezik:) szerintem nem lenne eltérés,
hatalmas kirakós játék ez és döbbenet az arcon mikor kirakod:) össze áll úgy egybe az egész mindenség és megérted a miérteket nincs kérdés megválaszolatlanul, de azt is tudod egyedül kevés vagy, hogy bármit is tegyél:) ez a szépsége és ereje ettől félnek ott fent nehogy a kezedbe kerüljön a kulcs:) -
#142 én ezt anó úgy fogalmaztam meg hogy látom magam előtt a hátamról letépet, kifeszített bőrt amikor a gomba mutatott valami olyasmit ami nagyon nagyon rosszul esett de jóvolt rájönni mert jelen volt az életemben csak nem fordítottam rá elég figyelmet...azóta ez a bizonyos dolog jó sokat változott(jó irányba) -
#141 én értelek :) de csak mert megvan a közös pont...ha jól selytem 2-ő is :P -
#140 persze hogy nem lenne jó de így csak tetézik a bajt!:)
más LSD úgy épült be a köztudatba hogy egy nagyon veszélyes szer! pedig aki tisztában van vele azt tudja hogy az egyik legártalmatlanabb szer amit felfedeztek nem véletlenül van rajta a jelző nem véletlen ez a tiltás, okait ismerjük ugye?:) addig jó míg csukott szemmel jársz és nem gondolkodsz!:) mondja ezt az állambácsi:) -
#139 a gyenge ember inkább ne szedjen hallucinogén szert:) mert abból semmi jó nem sülhet ki! az meg hogy jó lesz hát! ki ki döntse el:D viszont rengeteg kérdésre is megkapod a választ olyan dolgokba is betekintést nyersz amiről eddig fogalmad sem volt(más külső nyomásra inkább ne próbáld ki azért mert azt mondják hogy hú de jó lesz) ha te tudod, hogy ki akarod próbálni akkor jött el az idő:) persze mondja az ember hogy de hát én nyitott szemmel járok és látok, ez nem igaz! csak azt látod amit látni akarsz, amiről nem tudod hogy láthatnád mert azt sem tudod hogy ott van! pedig ott van:) azt nem látod...fú de hülyén fogalmaztam meg:CCC remélem érthető mit akarok mondani:D -
#138 sztem azért az se lenne jó hogyha azt mondaná a média hogy hogyan használd...de az se jó ami most van...kellene találni egy arany középutat... -
#137 #21 szebben nem is fogalmazhattál volna fel kell nőni hozzá:) a média kavarja a legnagyobb sz@art! a szintetikus szerek a sötét oldal, metamfetamin meg a legveszélyesebb amit valaha megalkottak... a fő probléma pedig az erős tiltás és a pecsét amit rátesznek az emberre, az helyett hogy inkább arra öszpontositanának, hogy megmutassák a jóembernek hogyan használja amit használ.... mert ugye akár hogy is nézzük használja! de így esztelenül tudatlanul! a probléma kezelése helyett inkább eltakarják, pedig attól még az ott van... nézzük csak svájcot heroin receptre cannabis legálisan ők biztos hülye drogosok és idióták népszavazáson a többség ezt támogatta -
#136 elég aktív vagy a témában.(meg tapasztalt)