1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
-
#295 lehet...még nem próbáltam lsd-t -
#294 Am lehet hogy ilyesmit lehetne látni ha nagyon betépünk lsdtől -
#293 Hát jah..:D -
#292 ez am tényleg eszméletlen jól néz ki:P -
#291 Hát nem tudom, mert nem én csinálta... a Googleba kerestem rá mint lsd sablon séme .. hát elég érdekes képet adott ki :D -
#290 ezért itt jó olvasni hogy akik itt vannak azok a normális drog használok. -
#289 "sose gondoltam volna a drogos korszakom előtt hogy én majd valaha fogok tudni ennyire örülni egy nyári szellőnek, vagy egy napsugárnak a téli hónapokban. szóval egy olyan más látásmód elé állítja az embert, amit enélkül nem képes tapasztalni. már évek óta tiszta vagyok teljesen, de mégis megmaradtak az emlékek azokból az időkből. és igenis szépek :)
amikor beugrik egykét érzés amit akkor éreztem mikor épp valamerre túráztam."
Riszpekt brada! -
gmilan #288 okok, nem tudtam h volt-e linkelve eddig vagy nem :D -
#287 én nem hiszek neked -
#286 huh...ez a kép...volt hogy haverral kb pont ezt láttukj...(persze nem menet közben...)dunaparton kocsiban...:D -
#285 ezzel nem mondtál újat:) -
gmilan #284 http://www.daath.hu Ez a pszichedelikus kozosség hivatalos weboldala. :D -
#283 photoshop?:) -
WTF? -
#281 Én már láttam olyat, hogy ki volt írva "Sajtos Hamburger" 900 Ft..poénból megnéztem a fél literes Coca Cola-t hát nem 600 körül volt?.. szval ez nekem már nem ujdonság , főleg ugy hogy ahol lakom majdh nem csak ilyenek vannak, a coop meg cba-n kívül -
#280 nem a kocsmákra gondolt:D majdnem minden szórakozó helyen ennyi a sör:) itt a balaton környékén meg hadd nem mondjam mennyi:D 600-é nem adnak sört -
#279 igazad van de akkris egy étterembe pl nemkapsz bolti áron...mondjuk kicsit télleg túloz...habár a belvárosban simán vannak helyak ahol annyi...de az csak aszomszédunknak való akinek van 2db 30milliós lexusanah neki meg sem kottyan:D -
Am köszi -
#277 Hát az lol... -
#276 ottvan hogy kép beszúrása...és ott beírod a kép url-jét(job katt a képre tulajdonságok és ottlesz...legalábbis firefox-ban) -
TDantes #275 szórakozóhely.
átlagos árakat mondok.
600ft fél liter sör
900ft az olcsóbb rövid
1300ft a normális rövid.
Mégis milyen szórakozó helyen ennyi? 600 forint? Fél liter?Milyen sör az aranyból van, vagy micsoda?
Jó lesz az a felének is...
1300 egy rövid? He?! Vagy kétszer annyiért egy egész üveggel is kapsz...
Ilyen hülyeséget...hogy lenne már hatszáz forint?! Attól még hogy te csak drága puccos átverős helyeket ismersz, ahol átbasszák az embert, és ennyi pénzt elkérnek, vannak normális helyek is, normális árakkal.
És ezzel magyarázod a drogozást, hogy jobb...baszki... -
#274 Hogy tudod így a képet berakni? -
#273 -
#272 Ez sem rosz(javitva) -
#271 aucs.. sry félre írtam... -
#270 EZ semo rosz. >.< -
#269 mondjuk álomnak szép a 2,000$ os "itatóspapír"
pedig má kezdtem abba a tudatba lenni hű de jó lesz.. -
#268 kinéztem a 2,000 $ os anyagot.. fuh megrendeltem volna és nem lenne rajta semmi..hát elég durcos lettem volna.. xD -
#267 ja meg!:D hanem akkor is kapni fogsz egy telefont a ferihegyről hogy menj fel a csomagodért -
#266 eh..erről a képről nekem egy állom szerü állapot emlékesztet:P -
#265 valeszeg igen...de ez csak az itatóspapír...lényeg nincs rajta :( -
#264 és a kedvenc:
-
#263 lsd-k is vannak ahogy látom, cska egy kérdésem lenne.. ha most ezt én inen veszek egyet akkor az megfog érkezni nekem? ... -
#262 eggyik oldalán belemászik a tükörbe a másik oldalon meg ki -
#261 Elég gyengusz a nyelvtudásom és nem nagyon tudom ebből az oldalból kiszedni mi lehet..:S elmondanád ha kérhetlek?:D -
#260 miért az nem hallucinogén? :O -
#259 van ott egy Alice-os blotter is...jujj az dedurva :D -
#258 nah akkor valami témáhozkapcsolódó
http://blotterart.com/ -
#257 Jah, én is azt néztem egész este.. mondom magamban nehogy romoljon:D -
#256 hát a sony vegassal kapcsolatban