Hallucinogén anyagok!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
ha az én gyerekem drogozni fog azt egybõl kiszúrom és nem az lesz az elsõ gondolatom hogy na majd jól megverem! fogok neki tudni mesélni arról hogy mit miért ne csináljon és ez hiteles lesz mivel tapasztalatból fogom tudni! félre ne érts én az embereket lebeszélem a drogokról és nem rábeszélem vagyis a saját környezetemben abba az irányba terelem õket hogy tanulják meg használni ha már használják! és hidd el megköszönték már páran😊 mint anno én is megköszöntem egy barátomnak aki ki tartott mellettem a nehéz idõkben is😊 jártam a pokolban tudom mi az😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

bardocz
Aki 18 év alatt kipróbálja egy fórum miatt,az 30 évesen is ki fogja próbálni.
mila69en
én így gondol szert azt tudni kell használni😊 legyen az bármi féle "tudat modosíto" azért teszem idézõjelbe mert tévhit hogy tudat modosító lenne😊 inkább egy kulcs a saját tudatodhoz mivel az emberek többsége azzal sincs tisztában, hogy a tudata már nem is az övé😊 de tisztában kell lenni azzal hogy mit miért szedsz be és nem csak esztelenül(bár a mai fiatalok ezt nyomják mert ez a trendi) elszabadult a pokol az utóbbi pár évben! hoffman doktor úr mielõtt meghalt, volt egy ilyen mondata hogy az lsd-re most lenne a világnak a legnagyobb szüksége, és nem véletlenül mondta ezt

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Terensz
Na látod, ebben nagyon nincs igazad.

Szerinted kinek van felelõssége abban, hogy a 16 éves "pöcs" (de szerintem nyugodtan nevezzük gyereknek) drogozik? Hát nem a gyereknek, abban biztos lehetsz. Azt látja, hallja, hogy az mennyire jó, hát jóhogy drogozni fog a diszkóban, különben is egy igazi vagány nem lóghat ki a sorból.
És mi lesz, ha a 15-16 éves gyerekedrõl megtudod, hogy drogozik? Pl.: észreveszed rajta, hogy lesoványodott, szinte alig él, klasszikus drogos feje kezd lenni, meg úgy tûnedezik el a pénz a családi kasszából... Azért jónéhány kérdést felvetne benned, meg a véleményed egycsapásra megváltozna a drogokról, abban biztos vagyok. De soha ne legyen így, ezt kívánom.

Vagy: az olyanoknak, mint a nagykorú témaindító, akik a drogokat jó dologként tüntetik fel, holott már kifejlõdött személyiséggel és világképpel rendelkeznek és pontosan tudniuk kellene, hogy mennyire károsak testileg és szellemileg, meg hogy mekkora kárt okoznak a társadalomnak, amiben élnek.

bkvkbk, ne érts félre, de az ilyen alakokat nem sorolom az emberek közé, mint te vagy.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

ruffirant
sztem ha kimennek az utcára akkor már ugyan annyi az esély hogy kipróbálják a drogokat mint az hogy itt elolvassák és kedvet kapnak hozzá...

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

alcotb
1.énis jól tudom érezni magam "minden" nélkül
2. miért hiszi mindenki hogy a drogokat csak jókdevcsinálónak lehet használni?

Minden ugyanaz másképpen.

alcotb
teljesen igazad van...úgyérzem hasonló képpen gondolkodunk...lehet nem véletlenül?<#crazya><#beka2><#vigyor4>

Annyit kifelejtettem, hogy innen megyek is,csak úgy éreztem ezt le kell írnom.Bye all
mila69en
ha már így felhoztad az alkoholt mond meg mivel jobb? a sok részeges földön fekvõ saját magát leokádó balhézós kötekedõs paraszt? plussz a sok kocsmatöltelék😄

alcotb

Olvasgattam,és láttam milyen topic nyílt meg, nos itt két fél vitáját olvastam kb.
Nos az aki hülye,az az is marad...,úgyis szarul fognak járni késõbb,és elbasszák az életüket,és sok sok pénzüket.(akármilyen drog használóra,és ahhoz hasonló anyag használójára gondolok...)
Terensz-nek igazat adnék, hogy nem kellene ilyen topicot nyitni,mert sok az elfogult tizen éves 'hülyegyerek',és itt elhangzó mondatokból kedvet kaphatnak a rosszra.Szerintem az ember,alkohol, és 'drogok' nélkül is jól tudja érezni magát,csak megfelelõ társaság kell hozzá,és jó baráti kör.De ha észre veszik a mod-ok, majd biztos intézkednek ha úgy vélik hogy nem ide való a topic.
mila69en
nem a "drog" hanem a használó sok kis 16 éves pöcs mennek partizni arra verik a nyálukat ki mit zabált és mennyit azzal sincsenek tisztában hogy mit vettek be ájuldoznak mert megmérgezték rugdosnám hátba az összeset

ruffirant
am kíváncsiságból:
LSD milyen árba mozog?(inkább kérném privibe a választ mert ebbõl is parasztgyalázás lesz😛)

Terensz
Még mindig nyitva a topic?

Õket nem. Én azokat az emberszabásúakat utálom, akik a drogoknak reklámot csinálnak (pl: fórumokon). Én már nem fogok egy topic miatt kedvet kapni hozzá, de mivel 18 év alattiak is olvassák a fórumot, a felelõtlenség netovábbjának tartom.

"ezekután nem lehet a drogra azt mondani hogy "rossz""

Mi az, hogy nem lehet? Ezt ne akard bemesélni.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

mila69en
így van akik ismerik az lsd-t és tudják is használni nagyon jól tudják hogy hoffman egy univerzumot adott😛 és kulcsot a tudathoz😊

mila69en
az lsd-t meg ne ajánlgasd😊 mert ha nem vagy lelkileg olyan állapotban csúnya dolgokat is tud mûvelni

alcotb
Terensz?te utálod a drogosokat?Mert?nem csak a legalja drogos létezik!és ezekután nem lehet a drogra azt mondani hogy "rossz".és hamár egy kissrác be tudja írni a gugli címét, simán rábukkan akárhol egy "drogos" fórumra...

Én így gondolom!

cenobite
alcotb
Az LSD nem drog hanem csodaszer...És nem csak egy drog...mellesleg félszintetikus...az anyarozs alkaloidból szintetizálják ami a búzát megtámadó gombafajta...és nem kell összehasonlítani a többi "keménydroggal" mondjuk ez jó szar kifejezés utálom is...Szal ez nem egy cola vagy herka vagy mittomén...ha nem próbáltad nem mondj inkább róla semmit.......az emberek 90% akkora baromságokat tud mondani róla 0 tapasztalattal hogy nem tudom sokszor eldönteni hogy sírjak vagy nevessek...elítélni végképp nem kell.ha nem akarod ne csináld.ha igen akkor ésszel!

alcotb
itt mindent meg lehet tudni róluk

alcotb
www.daath.hu

ruffirant
kb én is igy vagyok vele...vannak néha olyan hetek amikor jóval több a zöld de az csak akkor ha nagy buli van😛

nem próbáltam,így közvetlenül a cigi mellé,de elõtte-utána ittam egy keveset,de rohadtul "elveszi" a zöld lényegét,na meg szar is a kettõ együtt! amúgy mindenki mondja,hogy fú aki füvezik,az drogos stb...aki naponta elszív egy zöldcigit az valóban füves,de 2 hetente 1 szál az kurva kellemes! na,lehet oltogatni engem is 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

ruffirant
drogokról írtam ezt😛 nem pont erre gondoltam😛 kiforgatod a szavaim értelmét

bardocz
Akkor aki évente kétszer bebaszik,az alkoholista.
Sadist
Ja, persze. Ha seggbekukiznak, meg párszor cidázol is, nem leszel buzi amíg le tudsz jönni róla 😉

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

gameplusz
Van. Elvileg.
Amúgy meg: http://www.daath.hu/

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Mi a rák ez? Kiírta,hogy drogozok,azanyját.

n3whous3
Szívbõl kívánom a csontfájásos túladagolásos halálodat.

púúúúú

gameplusz
Ja, utána meg jöhet az elmegyógyintézet!
EMBEREK! MI A JÓ FRANCÉRT MONDOTOK ILYEN ORBITÁLIS BAROMSÁGOKAT?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

n3whous3
buzi

púúúúú

ruffirant
így igaz.ha nem akarsz hányni akkor ne keverd.

ruffirant
amíg az ember le tud jönni róla addig nem drogos.nagyon sokan próbáltak már mindenféle drogokat életük során.(és most jönnek majd az én nem próbáltam semmit hozászolások)én is próbáltam már egy két dolgot nem tagadom.Attól tényleg nem drogos az az ember hogy kipróbált dolgokat.

N1ggA
alkoholt ne keverd fûvel, mert szar 😊

Spread De Love!

N1ggA
LSD-t ajánlom! igaz, hogy szintetikus anyag, de ennek ellenére spirituális élményben lehet része a használónak. Mellé el lehet szívni jó sok füvet, úgy tökéletes.

Spread De Love!

Sadist
Meg kis lsd, lehet hogy volt már kicsi hernyó is, csak olyan "kipróbálás" szinten.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bkvkbk
Köszi gyepesjoint, ez így igaz, de a nevedbõll ítélve szíod a jointot? Ha igen lenne egy kérdésem, én még nem ppróbáltam de aztírták h kis alkoholal a fû jobban beüt..mint sszimplán ez igaz?

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"

bkvkbk
Am könyü felismerni a varázsgombát.. de ha valaki keresni akarja.. az agustus-szeptember felé keresse😛

azért szaros drogos,mert füvezett egyszer-kétszer? grat ember!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

bkvkbk
Most mért kell enyire drasztikus lenni?!
-szaros drogos nem vagyok, milve nem narkozom sem cacain vagy heroin...

Sadist
Tehát magad is elismered, hogy egy szar drogos vagy. Távozz hát az internetrõl!

bkvkbk
Most olvastam egy szerecsendióról, egy srác kipróbálta,hát elég durva volt még így olvasni is, én azt hiszem hogy ez a szerecsendió kilõve mint drog és kilõve mint szociális tudatmodositó, mivel ez nagy menyiségben nem lehet élvezni.. nekem is szerintem az volt a szerencsém hogy nem nagy dózisban próbáltam ki, de már én is éreztem a halál félelmet.:/ Szval ez inkább ételízesítõ mint tudatmodositó!!...
(Olvasd el: Mielõtt kipróbálnád 10x gondold át h kiakarod-e, mert ettõl nagyon könyedén meg lehet bolondulni:S)

Mop
Nah, ez így igaz 😊

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

kifli
ITT tessék tesztelgetni
bkvkbk
Igen, neked volt igazad... =)

bkvkbk
Hát most lehet télleg félre néztem nah mind1, ezt néztem a wikipédiáról remélem haszná válik😛 :Az eufória pszichológiai vagy farmakológiai úton kiváltott felfokozott tudatállapot, amely többnyire nem tapasztalható meg természetes úton, külsõ behatás nélkül.<1> Kivétel lehet néhány természetes élethelyzet, például orgazmus, amely elõidézheti az eufória állapotát, többnyire igen rövid idõre. Egyes mérgezéses állapotok és mentális betegségek is elõidézhetnek hosszabb-rövidebb ideig tartó eufóriát.

bkvkbk
Azt am nem tudom, hogy a természetes varázsgombának van-e flashbackja.. de mindjárt utána nézek 😛

Mop
eufóRia és ennek az állapotnak nem feltétlenül van köze drogokhoz/tudatmódosítókhoz

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

zyppy
Tessék<#eljen>

bkvkbk
öööö... majdnem... az eufólia, az egy olyan állapot az embernek, amikor hallucinogén anyagok hatása alatt van,transzba esik és képzeletbei tájakon repked, vagy bármit amit gondol.. a fleshelés egy része.. csak ez szaknyelven van😄