Hallucinogén anyagok!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Szerinted kinek van felelõssége abban, hogy a 16 éves "pöcs" (de szerintem nyugodtan nevezzük gyereknek) drogozik? Hát nem a gyereknek, abban biztos lehetsz. Azt látja, hallja, hogy az mennyire jó, hát jóhogy drogozni fog a diszkóban, különben is egy igazi vagány nem lóghat ki a sorból.
És mi lesz, ha a 15-16 éves gyerekedrõl megtudod, hogy drogozik? Pl.: észreveszed rajta, hogy lesoványodott, szinte alig él, klasszikus drogos feje kezd lenni, meg úgy tûnedezik el a pénz a családi kasszából... Azért jónéhány kérdést felvetne benned, meg a véleményed egycsapásra megváltozna a drogokról, abban biztos vagyok. De soha ne legyen így, ezt kívánom.
Vagy: az olyanoknak, mint a nagykorú témaindító, akik a drogokat jó dologként tüntetik fel, holott már kifejlõdött személyiséggel és világképpel rendelkeznek és pontosan tudniuk kellene, hogy mennyire károsak testileg és szellemileg, meg hogy mekkora kárt okoznak a társadalomnak, amiben élnek.
bkvkbk, ne érts félre, de az ilyen alakokat nem sorolom az emberek közé, mint te vagy.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
2. miért hiszi mindenki hogy a drogokat csak jókdevcsinálónak lehet használni?
Minden ugyanaz másképpen.
Nos az aki hülye,az az is marad...,úgyis szarul fognak járni késõbb,és elbasszák az életüket,és sok sok pénzüket.(akármilyen drog használóra,és ahhoz hasonló anyag használójára gondolok...)
Terensz-nek igazat adnék, hogy nem kellene ilyen topicot nyitni,mert sok az elfogult tizen éves 'hülyegyerek',és itt elhangzó mondatokból kedvet kaphatnak a rosszra.Szerintem az ember,alkohol, és 'drogok' nélkül is jól tudja érezni magát,csak megfelelõ társaság kell hozzá,és jó baráti kör.De ha észre veszik a mod-ok, majd biztos intézkednek ha úgy vélik hogy nem ide való a topic.
LSD milyen árba mozog?(inkább kérném privibe a választ mert ebbõl is parasztgyalázás lesz😛)
Õket nem. Én azokat az emberszabásúakat utálom, akik a drogoknak reklámot csinálnak (pl: fórumokon). Én már nem fogok egy topic miatt kedvet kapni hozzá, de mivel 18 év alattiak is olvassák a fórumot, a felelõtlenség netovábbjának tartom.
"ezekután nem lehet a drogra azt mondani hogy "rossz""
Mi az, hogy nem lehet? Ezt ne akard bemesélni.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Én így gondolom!
gamertag: kenobita
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Amúgy meg: http://www.daath.hu/
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
EMBEREK! MI A JÓ FRANCÉRT MONDOTOK ILYEN ORBITÁLIS BAROMSÁGOKAT?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Spread De Love!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
-szaros drogos nem vagyok, milve nem narkozom sem cacain vagy heroin...
(Olvasd el: Mielõtt kipróbálnád 10x gondold át h kiakarod-e, mert ettõl nagyon könyedén meg lehet bolondulni:S)
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol