1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
-
gyuri12 #135 De nem mondtak semmit,csak hogy jó lesz. (Azért örülnék,ha privátban,vagy valahogy bárki is írna példákat,de komolyan) -
#134 na...töltő bedugva... :D -
#133 őőő...bocsi félreolvastam...csak sietek mert le fog merülni a laptopom és lusta vagyok elmenni a 2m-re lévő töltőért :D
-
#132 pontosan.de ez nem csak a problémával van így. :) -
#131 általában az ember akkor érti ezeket a példákat meg ha már megtapasztalta... -
#130 "rontja a gazdaság teljesítményét." ...nézd már meg hollandiát...ott emberekbek ebből van munkályuk...iparágak szövődnak a cumó köré...emberek ezért (sem) halnak éhen.... -
#129 testi függőséget nem okoznak de lelki függőség kialakulhat... -
gyuri12 #128 ...Az a baj,hogy az ember drogok nélkül is képes gondolkozni és nyitott szemmel járni. A gyenge embereknek biztos kell hozzá drog, vagy nem tudom,de sosem éreztem azt,hogy nekem kéne,pedig régóta hallgatom,hogy jó az,és azzal sokkal jobb lesz minden. Természetesen egyik drogos ismerősöm sem tudott soha mondani egy konkrét példát. -
#127 és nem arra gondolok hogy rájönnek hogy még több kell nekik :D:D:D mert nem így van!olvass utánna hallucinogénektől nem olyan könnyű függőnek lenni...olvass csak utánna :P -
#126 véletlenül se azért, mert antiszociális viselkedést szül, elszakad a társadalomtól, káros az egészségére, és rontja a gazdaság teljesítményét. -
#125 szerinted miért tiltják a hallucinogéneket?mert olyan tudást adnak amiktől elkezd látni az ember és nem csak birka lessz a sok közül...rájönnének az emberek mi kell nekik...valójában...jujj...a sok hülyétől mingyárt összeesküvéselméleteket fogok gyártani :D -
#124 "akkor a 70-es években, az usa-ban kihalt volna egy egész generáció."
hehehehehe
-
gyuri12 #123 Nem a drogok és a saját butasága miatt fog meghalni? Szerintem nem is ismeri Terenszt. -
#122 és mindezt olyan meberek csiálják akikenek foggalmuk sincsen az egészről...én részemről ha lenne annyi pénzem repülővel permetezném az emberekre az LSD-t!de csak hogy tudják mi az igazság és ne ilyen isszonyat baromságokat mondjanak róla...igenis van az intelligens,értelmes drogos...és részemről inkább "Lucy in the Sky with Diamonds" az egész világ minhogy 1 ember is laszti a diszkóban vagy "egy kis spuri hogy pörögjek"...mert azok nem tudást adnak hanem elveszik azt...és ahogy mila69en mondta...tudni kell használlni őket...akkor nincs baj...a 16 éve is ha egyedül LSD-hez jut (PÉLDÁUL) és megeszik 4-et egy diszkóba mert nem tudja mennyi 1 és azt sem hogy ez nem egy olyan dolog amit csak úgy akármikor akárhol lehet mint pl elszívni egy spanglit...nah abból van a baj...meg abból van az hogy kiesik váletlen vagy kiugrik szándékosan a 10 emeletes ablakából...mert nem segít neki senki.....mert nem lehet tájékozódni sem AZ OLYANOK MIATT MINT TE TERNSZ!miattad fog meghali a "16 éves "pöcs""!!! -
homeless #121 Látszik, hogy fingod sincs a dolgokról. Ismerek egy pár 30 körüli embert, akikről soha nem mondanád meg, hogy drogoznak, pedig mégis. Dolgoznak, adóznak, stb.. Tele vannak pénzzel, és sokkal értelmesebbek, mint 1-2 fórumozó, akik leszólják a "drogosokat". Akikről te beszélsz, azok ilyen lecsúszott utcakölykök, akiknek semmi pénzük sincs, ami meg van azt is drogra költik nem pedig kajára.
Lehet normálisan is csinálni, csak fel kell nőni hozzá.
Ha annyira gázosak lennének a drogok, mint ahogy a media beállítja, akkor a 70-es években, az usa-ban kihalt volna egy egész generáció.
Nem értem, hogy miért kell belepofázni olyan dolgokba, amiről csak annyit tudsz amennyit a médiában hallottál?
Ja és fent nem a metamfetaminról, heroinról és társaikról beszéltem. -
#120 na egyébként igazad van! jobban átnézve a nyitó hozzászólásait ő pont az aki csak szedi szedi azt sem tudja mi az amit beszedett mindegy mi csak hasson üssön kategoria:) legalábbis a hsz-e ből ítélve -
#119 de nem csak a topic nyitó akar ide írni hidd el!:) a nyitóról nem mondok véleményt mert nem ismerem nem tudom a hozzá állását sem hogy mit miért csinál de majd jön és elmeséli:DD -
#118 ja és, hogy ki a felelős ezért? a média az ország és a mentalitás ami itt van! a hozzád hasonló gondolkodás mód! nézd meg azokat az országokat ahol nem verik ennyire nagy dobra, hogy élnek igen csak meghúzhatjuk magunkat a békafeneke alatt hozzájuk képest! tiltják tiltják a legnagyobb reklámot csinálják ezzel a tiltással valakit megfognak rá is teszik a drogos pecsétet kiközösítik a társadalom legaljának titulálják, a miértjét már meg sem kérdezik, ez az ország még nem érett meg erre az egészre -
#117 "én az embereket lebeszélem a drogokról"
Akkor várjuk együtt, hogy végre záródjon ez az elfuserált, alattomos topic. (Ha jól megnézed, a topicnyitó célja véletlenül sem a lebeszélés volt) -
#116 sztem ha az ember már észreveszi a másikon hogy az drogozik akkor már késő.anyám egyszer kérdezte már hogy próbáltam-e már valamilyen drogot akkor mondtam neki hogy igen és utána akkor mesélt az ő fiatalkoráról.Azután volt egy kis szünet nálam.Sztem a legtöbb drog használóval az a baj hogy azért csinálják mert jó(saját tapasztalat/gondolat)és ezért nem hagyják abba.Ezek azok akik még nem váltak függővé de ez után már a függőséghez elég egyenes út vezet... -
#115 ha az én gyerekem drogozni fog azt egyből kiszúrom és nem az lesz az első gondolatom hogy na majd jól megverem! fogok neki tudni mesélni arról hogy mit miért ne csináljon és ez hiteles lesz mivel tapasztalatból fogom tudni! félre ne érts én az embereket lebeszélem a drogokról és nem rábeszélem vagyis a saját környezetemben abba az irányba terelem őket hogy tanulják meg használni ha már használják! és hidd el megköszönték már páran:) mint anno én is megköszöntem egy barátomnak aki ki tartott mellettem a nehéz időkben is:) jártam a pokolban tudom mi az:) -
#114 Aki 18 év alatt kipróbálja egy fórum miatt,az 30 évesen is ki fogja próbálni. -
#113 én így gondol szert azt tudni kell használni:) legyen az bármi féle "tudat modosíto" azért teszem idézőjelbe mert tévhit hogy tudat modosító lenne:) inkább egy kulcs a saját tudatodhoz mivel az emberek többsége azzal sincs tisztában, hogy a tudata már nem is az övé:) de tisztában kell lenni azzal hogy mit miért szedsz be és nem csak esztelenül(bár a mai fiatalok ezt nyomják mert ez a trendi) elszabadult a pokol az utóbbi pár évben! hoffman doktor úr mielőtt meghalt, volt egy ilyen mondata hogy az lsd-re most lenne a világnak a legnagyobb szüksége, és nem véletlenül mondta ezt -
#112 Na látod, ebben nagyon nincs igazad.
Szerinted kinek van felelőssége abban, hogy a 16 éves "pöcs" (de szerintem nyugodtan nevezzük gyereknek) drogozik? Hát nem a gyereknek, abban biztos lehetsz. Azt látja, hallja, hogy az mennyire jó, hát jóhogy drogozni fog a diszkóban, különben is egy igazi vagány nem lóghat ki a sorból.
És mi lesz, ha a 15-16 éves gyerekedről megtudod, hogy drogozik? Pl.: észreveszed rajta, hogy lesoványodott, szinte alig él, klasszikus drogos feje kezd lenni, meg úgy tűnedezik el a pénz a családi kasszából... Azért jónéhány kérdést felvetne benned, meg a véleményed egycsapásra megváltozna a drogokról, abban biztos vagyok. De soha ne legyen így, ezt kívánom.
Vagy: az olyanoknak, mint a nagykorú témaindító, akik a drogokat jó dologként tüntetik fel, holott már kifejlődött személyiséggel és világképpel rendelkeznek és pontosan tudniuk kellene, hogy mennyire károsak testileg és szellemileg, meg hogy mekkora kárt okoznak a társadalomnak, amiben élnek.
bkvkbk, ne érts félre, de az ilyen alakokat nem sorolom az emberek közé, mint te vagy. -
#111 sztem ha kimennek az utcára akkor már ugyan annyi az esély hogy kipróbálják a drogokat mint az hogy itt elolvassák és kedvet kapnak hozzá... -
#110 1.énis jól tudom érezni magam "minden" nélkül
2. miért hiszi mindenki hogy a drogokat csak jókdevcsinálónak lehet használni? -
#109 teljesen igazad van...úgyérzem hasonló képpen gondolkodunk...lehet nem véletlenül? -
Munszu #108 Annyit kifelejtettem, hogy innen megyek is,csak úgy éreztem ezt le kell írnom.Bye all -
#107 ha már így felhoztad az alkoholt mond meg mivel jobb? a sok részeges földön fekvő saját magát leokádó balhézós kötekedős paraszt? plussz a sok kocsmatöltelék:D -
#106 -
Munszu #105 Olvasgattam,és láttam milyen topic nyílt meg, nos itt két fél vitáját olvastam kb.
Nos az aki hülye,az az is marad...,úgyis szarul fognak járni később,és elbasszák az életüket,és sok sok pénzüket.(akármilyen drog használóra,és ahhoz hasonló anyag használójára gondolok...)
Terensz-nek igazat adnék, hogy nem kellene ilyen topicot nyitni,mert sok az elfogult tizen éves 'hülyegyerek',és itt elhangzó mondatokból kedvet kaphatnak a rosszra.Szerintem az ember,alkohol, és 'drogok' nélkül is jól tudja érezni magát,csak megfelelő társaság kell hozzá,és jó baráti kör.De ha észre veszik a mod-ok, majd biztos intézkednek ha úgy vélik hogy nem ide való a topic. -
#104 nem a "drog" hanem a használó sok kis 16 éves pöcs mennek partizni arra verik a nyálukat ki mit zabált és mennyit azzal sincsenek tisztában hogy mit vettek be ájuldoznak mert megmérgezték rugdosnám hátba az összeset -
#103 am kíváncsiságból:
LSD milyen árba mozog?(inkább kérném privibe a választ mert ebből is parasztgyalázás lesz:P) -
#102 Még mindig nyitva a topic?
Őket nem. Én azokat az emberszabásúakat utálom, akik a drogoknak reklámot csinálnak (pl: fórumokon). Én már nem fogok egy topic miatt kedvet kapni hozzá, de mivel 18 év alattiak is olvassák a fórumot, a felelőtlenség netovábbjának tartom.
"ezekután nem lehet a drogra azt mondani hogy "rossz""
Mi az, hogy nem lehet? Ezt ne akard bemesélni. -
#101 így van akik ismerik az lsd-t és tudják is használni nagyon jól tudják hogy hoffman egy univerzumot adott:P és kulcsot a tudathoz:) -
#100 az lsd-t meg ne ajánlgasd:) mert ha nem vagy lelkileg olyan állapotban csúnya dolgokat is tud művelni -
#99 Terensz?te utálod a drogosokat?Mert?nem csak a legalja drogos létezik!és ezekután nem lehet a drogra azt mondani hogy "rossz".és hamár egy kissrác be tudja írni a gugli címét, simán rábukkan akárhol egy "drogos" fórumra...
Én így gondolom! -
#98 Mondjuk ő tudta nyomatni. :) -
#97 Az LSD nem drog hanem csodaszer...És nem csak egy drog...mellesleg félszintetikus...az anyarozs alkaloidból szintetizálják ami a búzát megtámadó gombafajta...és nem kell összehasonlítani a többi "keménydroggal" mondjuk ez jó szar kifejezés utálom is...Szal ez nem egy cola vagy herka vagy mittomén...ha nem próbáltad nem mondj inkább róla semmit.......az emberek 90% akkora baromságokat tud mondani róla 0 tapasztalattal hogy nem tudom sokszor eldönteni hogy sírjak vagy nevessek...elítélni végképp nem kell.ha nem akarod ne csináld.ha igen akkor ésszel! -
#96 itt mindent meg lehet tudni róluk