1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
-
#95 www.daath.hu -
#94 kb én is igy vagyok vele...vannak néha olyan hetek amikor jóval több a zöld de az csak akkor ha nagy buli van:P -
gyepesjoint #93 nem próbáltam,így közvetlenül a cigi mellé,de előtte-utána ittam egy keveset,de rohadtul "elveszi" a zöld lényegét,na meg szar is a kettő együtt! amúgy mindenki mondja,hogy fú aki füvezik,az drogos stb...aki naponta elszív egy zöldcigit az valóban füves,de 2 hetente 1 szál az kurva kellemes! na,lehet oltogatni engem is :) -
#92 drogokról írtam ezt:P nem pont erre gondoltam:P kiforgatod a szavaim értelmét -
#91 Akkor aki évente kétszer bebaszik,az alkoholista. -
#90 Ja, persze. Ha seggbekukiznak, meg párszor cidázol is, nem leszel buzi amíg le tudsz jönni róla ;) -
#89 Van. Elvileg.
Amúgy meg: http://www.daath.hu/ -
gyuri12 #88 Mi a rák ez? Kiírta,hogy drogozok,azanyját. -
n3whous3 #87 Szívből kívánom a csontfájásos túladagolásos halálodat. -
#86 Ja, utána meg jöhet az elmegyógyintézet!
EMBEREK! MI A JÓ FRANCÉRT MONDOTOK ILYEN ORBITÁLIS BAROMSÁGOKAT? -
n3whous3 #85 buzi -
#84 így igaz.ha nem akarsz hányni akkor ne keverd. -
#83 amíg az ember le tud jönni róla addig nem drogos.nagyon sokan próbáltak már mindenféle drogokat életük során.(és most jönnek majd az én nem próbáltam semmit hozászolások)én is próbáltam már egy két dolgot nem tagadom.Attól tényleg nem drogos az az ember hogy kipróbált dolgokat. -
#82 alkoholt ne keverd fűvel, mert szar :) -
#81 LSD-t ajánlom! igaz, hogy szintetikus anyag, de ennek ellenére spirituális élményben lehet része a használónak. Mellé el lehet szívni jó sok füvet, úgy tökéletes. -
#80 Meg kis lsd, lehet hogy volt már kicsi hernyó is, csak olyan "kipróbálás" szinten. -
#79 Köszi gyepesjoint, ez így igaz, de a nevedbőll ítélve szíod a jointot? Ha igen lenne egy kérdésem, én még nem ppróbáltam de aztírták h kis alkoholal a fű jobban beüt..mint sszimplán ez igaz? -
#78 Am könyü felismerni a varázsgombát.. de ha valaki keresni akarja.. az agustus-szeptember felé keresse:P -
gyepesjoint #77 azért szaros drogos,mert füvezett egyszer-kétszer? grat ember! -
#76 Most mért kell enyire drasztikus lenni?!
-szaros drogos nem vagyok, milve nem narkozom sem cacain vagy heroin... -
#75 Tehát magad is elismered, hogy egy szar drogos vagy. Távozz hát az internetről! -
#74 Most olvastam egy szerecsendióról, egy srác kipróbálta,hát elég durva volt még így olvasni is, én azt hiszem hogy ez a szerecsendió kilőve mint drog és kilőve mint szociális tudatmodositó, mivel ez nagy menyiségben nem lehet élvezni.. nekem is szerintem az volt a szerencsém hogy nem nagy dózisban próbáltam ki, de már én is éreztem a halál félelmet.:/ Szval ez inkább ételízesítő mint tudatmodositó!!...
(Olvasd el: Mielőtt kipróbálnád 10x gondold át h kiakarod-e, mert ettől nagyon könyedén meg lehet bolondulni:S) -
#73 Nah, ez így igaz :) -
#72 ITT tessék tesztelgetni -
#71 Igen, neked volt igazad... =) -
#70 Hát most lehet télleg félre néztem nah mind1, ezt néztem a wikipédiáról remélem haszná válik:P :Az eufória pszichológiai vagy farmakológiai úton kiváltott felfokozott tudatállapot, amely többnyire nem tapasztalható meg természetes úton, külső behatás nélkül.[1] Kivétel lehet néhány természetes élethelyzet, például orgazmus, amely előidézheti az eufória állapotát, többnyire igen rövid időre. Egyes mérgezéses állapotok és mentális betegségek is előidézhetnek hosszabb-rövidebb ideig tartó eufóriát. -
#69 Azt am nem tudom, hogy a természetes varázsgombának van-e flashbackja.. de mindjárt utána nézek :P -
#68 eufóRia és ennek az állapotnak nem feltétlenül van köze drogokhoz/tudatmódosítókhoz -
#67 Tessék -
#66 öööö... majdnem... az eufólia, az egy olyan állapot az embernek, amikor hallucinogén anyagok hatása alatt van,transzba esik és képzeletbei tájakon repked, vagy bármit amit gondol.. a fleshelés egy része.. csak ez szaknyelven van:D -
#65 Azt mondod EU fóliát? -
#64 Am a meszkalinnak nincs sok veszélye.. de viszont nehezbb beszerezni..:S -
#63 Ha valaki ad nekem egy jó forumot, ahol megnyithatom ezt a topicot akkor ígérem hogy töröltetem, sohe nem jövök vissza, és nem nézek rá a sg-re... de nem hiszem h tudtok egy közkedvelt forumot adni.. ahol legalább nomrális szemszögből nézik ezt.. -
#62 Már kipróbáltam...mondjuk még 1 g sem volt.de éreztem a hatásait:p -
#61 nyugodtan próbáld ki a szarecseb diódat , de amekkora gyökér lehetsz nem vagy tisztába mekkora adag 20g szerintem egyből kihánynád de ha esetleg sikerül ejufóljásat csinánod meg aludni 24 órát azzal csak nekünk tennél jót -
#60 zsindex fórumon több sikered lenne -
#59 Itt egy kis nem nagyon híres csattanó maszlag, ez is elég halucinogén de inkább ezt erre a cselekvésre hanyagoljuk:P
Latin neve: Datura stramonium
A csattanómaszlag egy hazánkban is honos növényfajta, erős pszichoaktív hatással rendelkezik. Fő hatóanyagai az antropin és a szkopolamin. Az antropint gyakran használják parkinson kór tüneteinek enyhítésére és hasmenés ellen is. A szkopalamint használják heroin dúsítására is. Magát a csattanómaszlagot kis mennyiségben használják depresszió és epilepszia ellen is.
Fogyasztás
A csattanómaszlag drogként való fogyasztása roppant veszélyes, mert a hatás eléréséhez szükséges adag és a túladagolás nagyon közel van egymáshoz. A növény minden része tartalmazza a pszichoaktív vegyületeket, de a termés, és a levelek tartalmazzák legnagyobb mennyiségben. A leveleket és a termést általában felaprítják és teát főznek belőle, de előfordul, hogy pipából szívják, vagy csak spotnán megeszik. 1-3 gramm az átlagos adag teába főzve, de 5 gramm már biztos hogy halálos.
Pszichikai hatások
A fogyasztás után 30-60 perccel jelennek meg az első hatások, melyek teljesen csak 24-48 órán belül múlnak el, az alkaloidok lassú felszívódása miatt. Pulzáló képi és hang halucinációk léphetnek fel. Megszünteti a természetes gátlásokat, vagyis a fogyasztó képtelen lesz bármiféle értelmes megnyilvánulásra.
"A zöld levelekből csináltam erős főzetet, és lenyomtam egy decit. Halu nem volt, csak némi akusztikus/csilingelő kacagás, mennydörgés stb., de 3 napig olyan rosszul voltam, hogy azt hittem, itt a vég, és utána még 2 hét kellett, hogy teljesen rendbe jöjjek." (ermot)
Fiziológiai hatások
Igen erős méreg, időszakos amnéziát idéz elő, a paraszimpatikus idegrendszer perifériás bénulását okozza; gátolja a gyomorsavtermelést és a verítékelválasztást. Kis adagban szomjúságérzetet, szájszárazságot, fáradtságot okoz. Leállhat a rekeszizom, illetve a szívizom működése, ez okozza legtöbbször a halált a csattanómaszlag fogyasztói körében.
A csattanómaszlagról semmilyen törvény vagy szabály nem rendelkezik, így szabadon fogyasztható, termeszthető. (de senkinek nem ajánljuk!) -
#58 nyissál topikot az orgazmusról is , biztos azod is volt már elöl is - hátul is... -
#57 Jolvan.. legyen igazatok :)
De akkor lédszives akinek nem tetszik menjen inen, vissza se jöjön és nem vitázunk :P Am egy kis információ hogy a szerecsendióval vigyázzatok:Használat: 5-20 g őrölt vagy egész magot elfogyasztanak.
Hatás: Az első 45 percben lehetséges hányinger, amit több órán keresztül buta érzés és kacagás követ, utána a száj és torok szárazsága, bőr pirulása és véres szemek, nehéz, megrészegült érzés, összefüggéstelen beszéd és romlott motorikus funkciók jelentkeznek. Ezt békés érzés követi, kábulat és az elalvásra való képtelenség, eufória és homályos állapotú álmok. A teljes élmény kb. 12 óráig tart, amit 24 órás álmosság és alvás követ.
Ellenjavallat: Ideiglenes székrekedést és vizelési nehézséget okozhat. A szerecsendió olajai növelik a májon a zsír lerakódását. A szafrol rákkeltő és mérgező a májra. Hasznos, mint fűszer, vagy kis mennyiségben; nem ajánlott, mint hallucinogén. -
#56 Látom: a szint megvan.
Te az a fajta ember vagy, akinek érvek hadát is fel lehet sorakoztatni, nem érted. Az a fajta kártékonyság a legrosszabb, ami butasággal párosul. Mivel nem vagyunk egy szinten, így én kívánok minél gyorsabb utazást a banamákra, és remélem: észhez térsz. Ha nem, akkor pedig annyit: hamarabb végezzenek veled a drogok, minthogy gyenge emberekből testi-szellemi roncsot tudnál csinálni azzal, hogy reklámozod.