1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
  • alcotb
    őőő.no jah...csak így tovább!3.helyen a fórum:D
  • mila69en
    most hogy jön ide a cod2?
  • bkvkbk
    ITT egy xfires videó amit én szerkeztetem és vettem fel, nézzétek meg!
  • bkvkbk
    tél. am valaki dolgozik Sony Vegas 9 el?

• bkvkbk
    értem, ezt a kifejezést már hallotam vhol, de most már tudom a jelentését is :p
  • MR ME
    speed...
  • bkvkbk
    Miaza spuri?
    - am hozzáteszem h azt álmondtam hogy repülök, de kurvára kemény volt orepültem...:D:Dpill cigi h feléledcjek
  • bkvkbk
    JOreggelt most keltem fel ..:(:D
  • mila69en
  • alcotb
    Jóreggelt!:D
    #242: te csak szolnokban tudsz gondolkodni?nállunk sem olyan vészesen drága a pia ha boltban megveszed és kint az ucán parkba akárhol megiszod...de ha kilturált helyen akarod meginni akkor már más a tészta(és nem egy lepukkant kocsmára goondolok ahol legalább nem ázol meg!hanem kulturáltra)
    #227:pfff...1.attól még igenis fraktál!2.én még nem láttam nagymamánál ehez hasonló(főleg ilyen szíes) mintákat!
    #243: a lényeg még mindíg azon van hogy hozzásegített...tehát ha valaki cuccozik azis lehet azért csinálja hogy hossásegítsen megérteni valamit...rájött...késsz...lehet többet kéne otthon becsiccsentve zenéthallgatva elméllyedni 1-2témában és lehet hasonló hasznos dolgokra jönnél rá...ugyanezt meglehet csinállni más szerekkel is...csak amiken gondolkodsz nem szabad elfelejteni...és akkor átvihetők a tapasztalatok a "mindennnapi" életbe...
  • VRSDM
    méretében, hang és fénytechnikában mo. legjobb helye a studio.
    nem járok dizsimuzsikára.
    párszor volt ott IC-s buli ennyi.
  • MR ME
    mo. legjobb szórakozóhelye a studio.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • gyuri12
    Így is úgy is valamilyen külső hatás hozzásegít, szerinted egy külvilágtól teljesen elzárt,süket,vak,néma,orrtalan,és szájtalan, béna ember elkezdi élvezni a napot? Nem.

Teljes sztorim: Akkoriban kezdtem el olvasni a keleti bölcsességeket,életfilozófiát. Nem értettem,hogy hogy lehet örülni egy kib*szott nyári szellőnek,amikor az embernek még kajára sincs mindig pénze.Aztán berúgtam, hazamentem, és elkezdtem félrészegen zenét hallgatni. Jó volt,mert nem érdekelt más, csak a zene. Azóta más dolgokkal is megtanultam (nem részegen) csodálni a dolgokat. Az alkohol csak egy olyan szar állapotba hozott,hogy nem érdekeltem magam,de nem segített semmit.
  • gyuri12
    Szolnokon a legelitebb kocsmák(az már inkább pub,vagy hogy hívják) sem olyan drágák.:O
    Jól van,drogozni olcsóbb. Neked. Nekem még mindig marad az esti berúgás, 500FT-okból. (Haverokkal összedobunk)
  • VRSDM
    mondom szórakozóhely.
    mo. legjobb szórakozóhelye a studio.
    700ft-ért mérnek egy 3decis hejnekemet
    érdemes tovább folytatnom? :D

megint más hogy a kisebb beülős eszemiszom helyen szintén 250a fél liter ászok, és 350a feles sierra gold szóval van ittis minden.
    de amúgy igen, drogozni olcsóbb mint inni :)

figy ha két ember szív. egy éjszakára kijön nekik 1pakkból 4cigi (ugye nem a sarki Cigótól vett 1nek csúfolt 0.6ról beszélünk) namost 1000ft/fő és egész éjjel jólérzi magát.
    ahhoz hogy sörből jól legyen valaki egész éjjel. az mondjuk félóránként egy sör, és időnként közécsúszik még egy rövid.
    1000ből ha te söröztetsz engem egy éjszakán át akkor kaj leszoplak :D
  • MR ME
    egésséges életmód rulez
  • gyuri12
    Budapest-e? Itt Szolnokon 7-en 1500FT-ból fejenként annyi piát vettünk,hogy másnapra is maradt,és szinte mindenki berúgott mint az állat.
    Amúgy meg: Fél liter sör:300FT,Fél liter VBK:150FT, normálisabb(tehát nem kannás) bor:500FT. A tömények 250-400FT között vannak. BP.-en lehet,hogy másmilyenek az árak,dehogy a drog olcsóbb mint a pia... nono...
  • VRSDM
    szórakozóhely.
    átlagos árakat mondok.
    600ft fél liter sör
    900ft az olcsóbb rövid
    1300ft a normális rövid.

2000ből veszel spét, veszel egy rágót hogy ne száradj ki és csá 2100-ból buliztál egy fergetegeset, míg ha piálsz akkor otthagysz 10.000et minimum
  • corleoneking
    Szentem a drogok közül nem mindegyik olcsóbb mint a pia nem?
  • solo
    Najah, téli depresszióban nekem sokat segÍtett egy két pöff szilveszter környékén.
  • alexisonfire
    saját vélemény. mert látom volt itt minden vita.
    használtam eddig életemben.
    -kéjgázt
    -marihuanat
    -spurit
    -kólát
    -zsáját
    -gombát
    szóval van némi rálátásom a különféle dolgokra.
    és általános tapasztalatként annyit mondanék hogy miért drogoznak az emberek.
    egy része buliból, mert hepi
    egy része pénz miatt, olcsóbb mintha inna
    egy részének pedig kinyílik a tudat, kinyílik önmaga felé.
    sose gondoltam volna a drogos korszakom előtt hogy én majd valaha fogok tudni ennyire örülni egy nyári szellőnek, vagy egy napsugárnak a téli hónapokban. szóval egy olyan más látásmód elé állítja az embert, amit enélkül nem képes tapasztalni. már évek óta tiszta vagyok teljesen, de mégis megmaradtak az emlékek azokból az időkből. és igenis szépek :)
    amikor beugrik egykét érzés amit akkor éreztem mikor épp valamerre túráztam.
  • bkvkbk
    Nah megyek aludni, mindenkinek jó éjt , további jó Forumozást! Írok reggel! Sziasztok!
  • solo
    Bártaom, nem rossz az, csak utánna kéne olvasni, és úgy kéne hozáállni mint egyes országok ahol ORVOSSÁG!!! nem drog.
    Ennyi.
  • bkvkbk
    Noh, lehet el megyek kicsit Cod2zni ..fle frissülni..xD
  • bkvkbk
    noh az zsír, am mit melózoL?:P
    -nekem meg nyári szünet uyge bár, és szerdán megyek Szent Endérere,sztem kurva jóó lescc.
  • mila69en
    itt egy felhő sincs az égen:D majd alszom holnap!:D ja már ma XD úgyis szabi meg pihi no meló:D
  • bkvkbk
    Valakinél vihar van? itt más esik is az eső:(
  • bkvkbk
    Kezdek álmosodni..de nincskedvem aludni menni... oylan jo a társaság, bár már ritkul:s
  • degenerator
    ó, te félcivilizált hülye, ezek magyar nép motívumok, nem fraktálok.

láttál már szőttest?
  • bkvkbk
  • bkvkbk
    Ez télleg lol és minden reggel ezt lestem és sose gondoltam volna.. ez téllek kafa:d
  • alcotb
    ottvan jobbra a youtube videó url-je
  • alcotb
    nah még lefekvés előtt csak neked bkvkbk:

Magyar1 fractal reklám
  • bkvkbk
    Elmondanád hogyan tudtál beiileszteni egy videót?:P
  • mila69en
    Hofman-ra gondoltam:D a videón éppen körbe sasól:)
  • bkvkbk
    Peach, jó8,bb =)
  • bkvkbk
    Hogy kell beilleszteni videót??:O
  • alcotb
    nah jóéjt...Aztán ne írjatok sokat mert lusta leszek visszaolvasni...béke!
  • bkvkbk
    Jah lesni fogom, de most egy ilyen nő énekel az m1-en xD
  • mila69en
    nézz körül mit tettél:)