Hallucinogén anyagok!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyppy
Azt mondod EU fóliát?

bkvkbk
Am a meszkalinnak nincs sok veszélye.. de viszont nehezbb beszerezni..:S

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"

bkvkbk
Ha valaki ad nekem egy jó forumot, ahol megnyithatom ezt a topicot akkor ígérem hogy töröltetem, sohe nem jövök vissza, és nem nézek rá a sg-re... de nem hiszem h tudtok egy közkedvelt forumot adni.. ahol legalább nomrális szemszögbõl nézik ezt..

bkvkbk
Már kipróbáltam...mondjuk még 1 g sem volt.de éreztem a hatásait:p

schrank
nyugodtan próbáld ki a szarecseb diódat , de amekkora gyökér lehetsz nem vagy tisztába mekkora adag 20g szerintem egybõl kihánynád de ha esetleg sikerül ejufóljásat csinánod meg aludni 24 órát azzal csak nekünk tennél jót <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

zyppy
zsindex fórumon több sikered lenne<#wow3>

bkvkbk
Itt egy kis nem nagyon híres csattanó maszlag, ez is elég halucinogén de inkább ezt erre a cselekvésre hanyagoljuk😛
Latin neve: Datura stramonium

A csattanómaszlag egy hazánkban is honos növényfajta, erõs pszichoaktív hatással rendelkezik. Fõ hatóanyagai az antropin és a szkopolamin. Az antropint gyakran használják parkinson kór tüneteinek enyhítésére és hasmenés ellen is. A szkopalamint használják heroin dúsítására is. Magát a csattanómaszlagot kis mennyiségben használják depresszió és epilepszia ellen is.

Fogyasztás

A csattanómaszlag drogként való fogyasztása roppant veszélyes, mert a hatás eléréséhez szükséges adag és a túladagolás nagyon közel van egymáshoz. A növény minden része tartalmazza a pszichoaktív vegyületeket, de a termés, és a levelek tartalmazzák legnagyobb mennyiségben. A leveleket és a termést általában felaprítják és teát fõznek belõle, de elõfordul, hogy pipából szívják, vagy csak spotnán megeszik. 1-3 gramm az átlagos adag teába fõzve, de 5 gramm már biztos hogy halálos.

Pszichikai hatások

A fogyasztás után 30-60 perccel jelennek meg az elsõ hatások, melyek teljesen csak 24-48 órán belül múlnak el, az alkaloidok lassú felszívódása miatt. Pulzáló képi és hang halucinációk léphetnek fel. Megszünteti a természetes gátlásokat, vagyis a fogyasztó képtelen lesz bármiféle értelmes megnyilvánulásra.

"A zöld levelekbõl csináltam erõs fõzetet, és lenyomtam egy decit. Halu nem volt, csak némi akusztikus/csilingelõ kacagás, mennydörgés stb., de 3 napig olyan rosszul voltam, hogy azt hittem, itt a vég, és utána még 2 hét kellett, hogy teljesen rendbe jöjjek." (ermot)

Fiziológiai hatások

Igen erõs méreg, idõszakos amnéziát idéz elõ, a paraszimpatikus idegrendszer perifériás bénulását okozza; gátolja a gyomorsavtermelést és a verítékelválasztást. Kis adagban szomjúságérzetet, szájszárazságot, fáradtságot okoz. Leállhat a rekeszizom, illetve a szívizom mûködése, ez okozza legtöbbször a halált a csattanómaszlag fogyasztói körében.

A csattanómaszlagról semmilyen törvény vagy szabály nem rendelkezik, így szabadon fogyasztható, termeszthetõ. (de senkinek nem ajánljuk!)

schrank
nyissál topikot az orgazmusról is , biztos azod is volt már elöl is - hátul is...

bkvkbk
Jolvan.. legyen igazatok 😊
De akkor lédszives akinek nem tetszik menjen inen, vissza se jöjön és nem vitázunk 😛 Am egy kis információ hogy a szerecsendióval vigyázzatok:Használat: 5-20 g õrölt vagy egész magot elfogyasztanak.

Hatás: Az elsõ 45 percben lehetséges hányinger, amit több órán keresztül buta érzés és kacagás követ, utána a száj és torok szárazsága, bõr pirulása és véres szemek, nehéz, megrészegült érzés, összefüggéstelen beszéd és romlott motorikus funkciók jelentkeznek. Ezt békés érzés követi, kábulat és az elalvásra való képtelenség, eufória és homályos állapotú álmok. A teljes élmény kb. 12 óráig tart, amit 24 órás álmosság és alvás követ.

Ellenjavallat: Ideiglenes székrekedést és vizelési nehézséget okozhat. A szerecsendió olajai növelik a májon a zsír lerakódását. A szafrol rákkeltõ és mérgezõ a májra. Hasznos, mint fûszer, vagy kis mennyiségben; nem ajánlott, mint hallucinogén.

Terensz
Látom: a szint megvan.

Te az a fajta ember vagy, akinek érvek hadát is fel lehet sorakoztatni, nem érted. Az a fajta kártékonyság a legrosszabb, ami butasággal párosul. Mivel nem vagyunk egy szinten, így én kívánok minél gyorsabb utazást a banamákra, és remélem: észhez térsz. Ha nem, akkor pedig annyit: hamarabb végezzenek veled a drogok, minthogy gyenge emberekbõl testi-szellemi roncsot tudnál csinálni azzal, hogy reklámozod.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Mop
Ne erõltesd, Terensznek igaza van

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

bkvkbk
Neked mondtam am...bocs h nem nyomtam rá... de felment az agyvizem:S

bkvkbk
Jajj ... azt télleg elbasztam.. nem euféria hanem eufória ..omg x'D

Terensz
Most magadban beszélsz, vagy esetleg válasznak szántad valakinek?

Van egy ilyen gomb:

bkvkbk
Nem neked írtam, hanem Terensznek 😊

Lammer
Most nekem magyarazod? -.-
nalad ilyen nehezen esik le a papir 500-as?
latom szadba kell ragni: felreirtad korabban... nem kicsit, nagyon... ugyanis nem fleshback, hanem flashback...

lol! most latom az alcimet: euféria 😄DDDDDDDddddddd

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

bkvkbk
Hát errõl sokat mesélhetnék...Régebben nyitotam egy topicot, nevét nem mondom meg de ott is lefikáztak... utánna nyitotam egy jó kis játékról szóló forum topicot... ott se votlak sok kedvel.. de volt még 3-4 nomrális topic... akkor mi a faxomnak kell ilyen se**eknek ide jöni , akik nem érzik át ennek a topicnak mi a értelme, látszik a szinted hoghy nem tudod felfogni mi is ez...! . a halucinogén anyagok nem csak drogok, vagy kab szerek.. elõször gondolkodj mielõt leírsz valamit..!!! És ha lehet ne is gyere vissza!!

Terensz
"Nem lehetne ezeket mellõzni" - a válasz: NEM!

Nem érdekel, ha valaki nyit egy topicot olyan zenének, játéknak, filmnek, bárminek amit utálok, vagy szimplán nem érdekel. Nem megyek oda.

De ha drogos topicot nyitsz, az nem a te magánügyed. Közös érdeke minden normális embernek (te nem tartozol oda jelenleg), hogy a drogok ne olyan színben tûnjenek fel a tv-ben, rádióban, fórumokon, hogy azok jók. (Ugyanis ez pont ellenkezõleg van) Ez az ország jelenleg beteg, és ennek a legfõbb oka, hogy olyan alakok fertõzik, amilyen pl. te vagy, a sok hülye meg befolyásolható.

Egyáltalán hogy merülhet fel a gondolat, hogy egy drogos topic nyitásával nem ártasz senkinek?

bkvkbk
Nem vagyok beszari, füveztem már amire nem vagyok büszke de ha érdekel lsd-t is próbáltam már többször.. de nem ismersz ne alkos véleményt!

A marihónaja rossz! Érteeem?

bkvkbk
Ez egy kicsit durva video:S
Katt

schrank
azért mert csóró és/vagy beszari vagy drogokhoz hozzájutni arról csak te tehetsz , szerintem simán zárni kellene az ilyen kissbuzi topikokat <#wave>

bkvkbk
Nem lehetne ezeket mellõzni? Akinek nem tetszik a topic ne írjon ide... enyi... aki meg szeretne errõl a dolgokról beszélni, mindent kilehet vesézni ;P

schrank

Terensz
Lapátolj agyagos földet 8 órán keresztül a tûzõ napon. Vagy gereblyézz 3-4 órán keresztül.

Drogos topic nyitásáért remélem bannolni fognak. Ha lenne gyerekem, aki esetleg szabadidejében fórumozik, még egy-két kedves dolgot biztosan kívánnék neked - amiket nem teszel zsebre.

bkvkbk
Akkor rosszul tudtam elnézést😄
Nah de a végeredmény majdnem ugyan az 😉

Ben007
egyél patkány irtót utána garantáltan két hatása van vagy úgy érzed hogy kórházban vagy vagy a hullaházban

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Sadist
Fojtsd meg vagy akaszd fel magad, olyan eufórikus érzésed lesz, hogy elélvezel.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

mila69en
a gombában természetes pszilocibin van ami nem lsd😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

bkvkbk
Senki nem mondtam am, hogy hasznlja fel bárki is, ezek mind legállis cucok.. kivéve a varázsgomba, de azt hiszem hogy szó szabadság van..

vegicsek
Fuss. Fél óra után elkezd termelõdni az endorfin

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

bkvkbk
a meszkalin nem legális, de asziszem lehet veni virágboltokban magyarországon az biztos! de viszont más országban lehet bevan tiltva!

Nincsen mesterséges anyag a gombában... nag leegyszerüsitem, lsdhez hasonló hallucigén anyagok vannak, amely elfogyasztva olyan olyan hatést kelt mint a többü hallucinogén anyagok!! Enyih....

ProGabe
hogy a búsba lenne "szintetikus lsd" a gombában? az lsd eleve szintetikus, csakis vegyi úton állítható elõ, de a gombában, ami a fa tövében nõ (hopp, sarkítottam) még plusz mesterséges anyag is van? 😊

azt meg, hogy a meszkalin legálisan termeszthetõ nem tudom honnan veszed. pont annyira legális a termesztése, termelése, használata, mint a fûé: semennyire

így is van elég legális hallucinogén anyag. mind a boltok polcain, mind az anyatermészetben

topikot meg zárni kell, mert már így is elég sok hülye, agyhalott tizenéves mászkál az utakon, nem kell nekik ötleteket adni, mivel felezzék meg az amúgy is csekély mértékû agymûködésüket

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csirke4
Vajaskenyér
bkvkbk
A " hús hát" nem hús hát hannem a flashelés visszatérése!
Sokszor lsd bélyegeknél fordul elõ...! Amikor az anyag min 45 perc mulva hatna nem hat, és napokkal, hetekkel,hónapokkal és évekkel és elhuzodhato. Okait nem tudom, de ez nagyon veszélyes! (magyarul nem jön a hallucináció, hanem egy sokkal késsõb jön)
és ez nagyon rosszulm jöhet..

werkfilm
mert a drog rossz és nyilván több földön hányásban fetrengõ csöves magyart képez mint az alkohol !

bkvkbk
Hát a Kaktusz-t aszem az is tudotmodósit hatása van de nem ismerem pontosan, mindjárt utána nézek neked errõl a dologról!

bkvkbk
A varázsgombában is szintetikus lsd anyag van, ami természetes de nagyon erõs.. kb:olyan hatása van, hallucinálsz, eufória, idõ és tér érzék eltompulásra! Forrásaim szerint magyarországon is van a varázsgombának egy fajtája, amit nem tudom hogy ehetõ -e de viszont a Brazilliában õshonost varázsgombát, hollandiában egésségel fogyasztják x'D

Még a hipót ajánlanám. 100%ban módosítja az ember tudatát. (és mást is) <#eplus2>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

VRSDM
minden reggel szarsz?
jó az emésztésed 😊

u dont have to listen anybody else but me

Alexease
Nem a mennyiseg szamit.
Ha mar csak a gondolata felmerul, hogy hulyet csinalj magadbol, mar az is karos...

Ugy vagyok vele, hogy nem erdekel es semmi kozom hozza.
Amig az ilyen emberek agymosott alapotban nem tornek, zuznak, nem okoznak szemelyi serulest masoknak (maguknak nyugodtan, az nem szamit), nem okoznak anyagi kart koz- es magantulajdonban, nem sertik, korlatozzak masok szemelyi jogait, becsuletet, bizonsagat stb., addig azt csinalnak amit akarnak.

De azutan, hogy barmi hasonlot elkovetnek, utana mar az eletuk korubelul annyit szamit, mint amit reggelente tovakuldok a szenyvizelvezeto-halozaton, nemi egeszsegugyipapir kisereteben.
Lammer
oszta'n milyen az a "húshátsó" ?
LOL! <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Frosty01
ezekrõl vki mesélhetne picit többet. pl a kaktuszról még nem hallottam a gomba hatását meg nem tom pontosan.. fõleg a melléhatásokat <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

bkvkbk
Igen, a Meszkalin kaktus is jó.. + a varázsgomba, de a varázsgombát már nehezebb beszerezni, szerintem! De am a varázsgombától is lehet "Fleshback"??

Gubberx
zárható...

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Frayer
Meszkalin kaktusz, vagy varázsgomba. Ezeket be lehet szerezni egzotikus növény kereskedésben és otthon lehet termeszteni.
A tudat kapui.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

VRSDM
nyugodtan szerecsendiózz meg hajnalkázz.
aztán meg õrülj bele a fejzsongásba 😄

amúgymeg a menyországban is no2 a levegõ
akkor miért szívnék a földön is mást 😉

u dont have to listen anybody else but me

bkvkbk
Jah.. a abszint az faxa.. én is ittam má oylat, marta a torkomat mint a kurva élet.:S:S😄

<#wow3><#vigyor2><#wow3>

ProGabe
bemész a postára, kérsz egy tasaknyi bélyeget és addig nyalogatod, amíg háromszögeket nem látsz -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.