1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
-
#255 őőő.no jah...csak így tovább!3.helyen a fórum:D -
#254 most hogy jön ide a cod2? -
#253 ITT egy xfires videó amit én szerkeztetem és vettem fel, nézzétek meg! -
#252 tél. am valaki dolgozik Sony Vegas 9 el?
-
#251 értem, ezt a kifejezést már hallotam vhol, de most már tudom a jelentését is :p -
#250 speed... -
#249 Miaza spuri?
- am hozzáteszem h azt álmondtam hogy repülök, de kurvára kemény volt orepültem...:D:Dpill cigi h feléledcjek -
#248 JOreggelt most keltem fel ..:(:D -
#247 -
#246 Jóreggelt!:D
#242: te csak szolnokban tudsz gondolkodni?nállunk sem olyan vészesen drága a pia ha boltban megveszed és kint az ucán parkba akárhol megiszod...de ha kilturált helyen akarod meginni akkor már más a tészta(és nem egy lepukkant kocsmára goondolok ahol legalább nem ázol meg!hanem kulturáltra)
#227:pfff...1.attól még igenis fraktál!2.én még nem láttam nagymamánál ehez hasonló(főleg ilyen szíes) mintákat!
#243: a lényeg még mindíg azon van hogy hozzásegített...tehát ha valaki cuccozik azis lehet azért csinálja hogy hossásegítsen megérteni valamit...rájött...késsz...lehet többet kéne otthon becsiccsentve zenéthallgatva elméllyedni 1-2témában és lehet hasonló hasznos dolgokra jönnél rá...ugyanezt meglehet csinállni más szerekkel is...csak amiken gondolkodsz nem szabad elfelejteni...és akkor átvihetők a tapasztalatok a "mindennnapi" életbe... -
#245 méretében, hang és fénytechnikában mo. legjobb helye a studio.
nem járok dizsimuzsikára.
párszor volt ott IC-s buli ennyi. -
#244 mo. legjobb szórakozóhelye a studio.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
gyuri12 #243 Így is úgy is valamilyen külső hatás hozzásegít, szerinted egy külvilágtól teljesen elzárt,süket,vak,néma,orrtalan,és szájtalan, béna ember elkezdi élvezni a napot? Nem.
Teljes sztorim: Akkoriban kezdtem el olvasni a keleti bölcsességeket,életfilozófiát. Nem értettem,hogy hogy lehet örülni egy kib*szott nyári szellőnek,amikor az embernek még kajára sincs mindig pénze.Aztán berúgtam, hazamentem, és elkezdtem félrészegen zenét hallgatni. Jó volt,mert nem érdekelt más, csak a zene. Azóta más dolgokkal is megtanultam (nem részegen) csodálni a dolgokat. Az alkohol csak egy olyan szar állapotba hozott,hogy nem érdekeltem magam,de nem segített semmit. -
gyuri12 #242 Szolnokon a legelitebb kocsmák(az már inkább pub,vagy hogy hívják) sem olyan drágák.:O
Jól van,drogozni olcsóbb. Neked. Nekem még mindig marad az esti berúgás, 500FT-okból. (Haverokkal összedobunk) -
#241 mondom szórakozóhely.
mo. legjobb szórakozóhelye a studio.
700ft-ért mérnek egy 3decis hejnekemet
érdemes tovább folytatnom? :D
megint más hogy a kisebb beülős eszemiszom helyen szintén 250a fél liter ászok, és 350a feles sierra gold szóval van ittis minden.
de amúgy igen, drogozni olcsóbb mint inni :)
figy ha két ember szív. egy éjszakára kijön nekik 1pakkból 4cigi (ugye nem a sarki Cigótól vett 1nek csúfolt 0.6ról beszélünk) namost 1000ft/fő és egész éjjel jólérzi magát.
ahhoz hogy sörből jól legyen valaki egész éjjel. az mondjuk félóránként egy sör, és időnként közécsúszik még egy rövid.
1000ből ha te söröztetsz engem egy éjszakán át akkor kaj leszoplak :D -
#240 egésséges életmód rulez -
gyuri12 #239 Budapest-e? Itt Szolnokon 7-en 1500FT-ból fejenként annyi piát vettünk,hogy másnapra is maradt,és szinte mindenki berúgott mint az állat.
Amúgy meg: Fél liter sör:300FT,Fél liter VBK:150FT, normálisabb(tehát nem kannás) bor:500FT. A tömények 250-400FT között vannak. BP.-en lehet,hogy másmilyenek az árak,dehogy a drog olcsóbb mint a pia... nono... -
#238 szórakozóhely.
átlagos árakat mondok.
600ft fél liter sör
900ft az olcsóbb rövid
1300ft a normális rövid.
2000ből veszel spét, veszel egy rágót hogy ne száradj ki és csá 2100-ból buliztál egy fergetegeset, míg ha piálsz akkor otthagysz 10.000et minimum -
corleoneking #237 Szentem a drogok közül nem mindegyik olcsóbb mint a pia nem? -
#236 Najah, téli depresszióban nekem sokat segÍtett egy két pöff szilveszter környékén. -
#235 saját vélemény. mert látom volt itt minden vita.
használtam eddig életemben.
-kéjgázt
-marihuanat
-spurit
-kólát
-zsáját
-gombát
szóval van némi rálátásom a különféle dolgokra.
és általános tapasztalatként annyit mondanék hogy miért drogoznak az emberek.
egy része buliból, mert hepi
egy része pénz miatt, olcsóbb mintha inna
egy részének pedig kinyílik a tudat, kinyílik önmaga felé.
sose gondoltam volna a drogos korszakom előtt hogy én majd valaha fogok tudni ennyire örülni egy nyári szellőnek, vagy egy napsugárnak a téli hónapokban. szóval egy olyan más látásmód elé állítja az embert, amit enélkül nem képes tapasztalni. már évek óta tiszta vagyok teljesen, de mégis megmaradtak az emlékek azokból az időkből. és igenis szépek :)
amikor beugrik egykét érzés amit akkor éreztem mikor épp valamerre túráztam. -
#234 Nah megyek aludni, mindenkinek jó éjt , további jó Forumozást! Írok reggel! Sziasztok! -
#233 Bártaom, nem rossz az, csak utánna kéne olvasni, és úgy kéne hozáállni mint egyes országok ahol ORVOSSÁG!!! nem drog.
Ennyi. -
#232 Noh, lehet el megyek kicsit Cod2zni ..fle frissülni..xD -
#231 noh az zsír, am mit melózoL?:P
-nekem meg nyári szünet uyge bár, és szerdán megyek Szent Endérere,sztem kurva jóó lescc. -
#230 itt egy felhő sincs az égen:D majd alszom holnap!:D ja már ma XD úgyis szabi meg pihi no meló:D -
#229 Valakinél vihar van? itt más esik is az eső:( -
#228 Kezdek álmosodni..de nincskedvem aludni menni... oylan jo a társaság, bár már ritkul:s -
#227 ó, te félcivilizált hülye, ezek magyar nép motívumok, nem fraktálok.
láttál már szőttest? -
#226 -
#225 Ez télleg lol és minden reggel ezt lestem és sose gondoltam volna.. ez téllek kafa:d -
#224 ottvan jobbra a youtube videó url-je -
#223 nah még lefekvés előtt csak neked bkvkbk:
Magyar1 fractal reklám -
#222 Elmondanád hogyan tudtál beiileszteni egy videót?:P -
#221 Hofman-ra gondoltam:D a videón éppen körbe sasól:) -
#220 Peach, jó8,bb =) -
#219 Hogy kell beilleszteni videót??:O -
#218 nah jóéjt...Aztán ne írjatok sokat mert lusta leszek visszaolvasni...béke! -
#217 Jah lesni fogom, de most egy ilyen nő énekel az m1-en xD -
#216 nézz körül mit tettél:)