1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
  • mila69en
    akkor hasonlatokat tudsz mondani hogy beszarok rajtad:) pszilocibin=galoca-->hipó:) wtf?
  • mila69en
    kicsit felnyitja azt a mosott agyadat... megnézném a döbbent fejedet egy gomba után.... hadd döntsem el én nem kell az okosításod főleg úgy hogy semmi közöd a témához azon kívül hogy láttad a tv-ben most a tv-ben a buzinak lenni a sláger! akkor most mindenki buzi lesz? sötét vagy mint az éjszaka:)
  • TDantes
    Figyelj, sok dolog van amit nem nem próbáltam, ennek ellenére tudom hogy nem jó.

Amúgy ,ha ilyen okos vagy igyál hipót. Próbáld ki. Ha nem próbálod nem is tudhatod hogy rossz. Igyál meg egy nagy üveg hipót, és akkor majd tudsz róla véleményt alkotni.
  • TDantes
    Aha...mert szerinted jót tesz nem? Kimondottan egészséges...az egy dolog hogy hülye vagy, te is meg a többi drogos is.

De talán nem kéne még több embert belecsábítani, ebbe mocsokba. Fel jön ide minden kis taknyos kis kölyök..elolvassa...jaj de jó...kap tanácsokat...holnap meg drogozik is...egy év múlva meg mint hulla szerepel a TV-ben, mert valami igazán erős anyaggal túl lőtte magát...

Olyan milyen rohadt vicces?! Mint ahogy ez az egész téma is...tiszta móka kacagás!

Amint mondtam, ha a annyi eszed van hogy meg mérgezed magad:te dolgod.

De attól a gyomrom fordul föl, hogy mindezt valami jópofa klassz dologként állítjátok be.
    Nagyon nem az.

De hát minek vitatkozok...tönkre tetted te már magad...látszik is...akinek ennyi esze van...
  • DruMPex
    TDantes! Gondolom ettél már csokit! Feltételezem h szereted is. Ha nem ettél volna nem tudhatnád milyen, nem tudhatnád hogy finom! Amég valaki nem gombázott ne alkosson róla véleményt. Megjegyzem egy év alatt több ember hal bele a csokoládé járulékos következményeibe ( szív és érrendszeri betegségek)mint a könnyű drogok, vagy akár a cigaretta miatt!
  • mila69en
    pszilocibin mint méreg? ennek kulturája van, de te már csak tudod:)
  • TDantes
    Nem én akarom megmérgezni magam hanem te. Gondoltam, akkor vegyél be valami igazán erőset. Hiszen, olyan jó buli nem?
  • DruMPex
    Én ezzel nem is akarok vitatkozni a gerincvelős dologgal mert nem tudok róla, csak arra írtam ezt, hogy évekig a szervezetbe marad a thc. Ez egy esetben igaz ha valakinek hosszú haja van akkor ha gondolatban szétbontanánk a hajat és le lehetne bontani napokra (minden nap egy adott rész/távolság a hajon,) az alapján kimutatható és megmondható hogy kb ki mikor szívott, mivel az élettelen szaru részből nem tud "kitisztulni)
    Azért a saját haját senki ne tekerje be iylen célból ;)
  • mila69en
    nekem nem kell javasolgatnod megvoltam eddig is a javaslatai nélkül! de ha gondolod te egyél galócát és majd itt beszámolhatsz!
  • TDantes
    Aha...gombát. Javasolhatom a légyölő galócát? Azt próbáld ki. Olyan hatása lesz...meg tapasztalhatod milyen a máj nélküli élet.
  • mila69en
    ezzel tisztában voltam de az kitisztul és nem mutatható ki 2 generáción át, mint itt lejjebb mondták:) ám patkányokon tényleg bebizonyították hogy gerincvelöböl kimutatható bizonyos alkotó részei a fűnek de az sem minden esetben!
  • mila69en
    én mint mondottam már, ha olvastál volna, semmin!:) talán 3-4 havonta össze jövünk régi barátok azt megeszünk 1-2 gombát:)
  • DruMPex
    Sziasztok! Most kapcsolódtam be a témába, nem akarok megsérteni senkit de elég nagy hülyeségeket irnak néhányan. ( Én szivok füvet elég gyakran, ez nem dicsekvés vagy bármi más, és emiatt sok iylen dolognak utánanéztem/olvastam .) A thc tényleg beépül a szervezetbe, de nem a csontvelőbe vagy a csontszerkezetbe hanem a zsirba. Ez nem azt jelenti hogy ha valakin " egy deka felesleg" nicns abba nem épül be mert igenis beépül. És szaunázással tényleg ki lehet tisztitani. Ennek egy nagyon egyszerű bizonyítása ha elsziv egy pár dzsót és rá 1-2 nappal futsz, sportolsz egy erősebbet megint előjönnek a fű hatásai, érezni fogod magadban ujra, persze nem oylan intenziven mintha akkor csinálnád, de azért érezhető.
  • TDantes
    Aha...és most min élsz akkor?
  • mila69en
    pont ezért tettem le a füvet 3-4 éve:DD mert ha szívsz akkor bizony szívsz! olyan nincs hogy csak szivogatok:)
  • mila69en
    rengeteg ilyen LSA tartalmú psyhedelikus növény van hawaitörperozsa, hajnalka, salvia, stb..
  • bkvkbk
    Most nem értem, lehet rossz az értelmezési képességem, tehát most a fűre mondtad hogy leépit mint állat?
  • alcotb
    pont emilyatt hogy mindenki csak azt mondja: "hát ez csak fű"...ezért azt csinálják a legtöbben pedig leépít mint áállat...
  • bkvkbk
    Akkor már látnokzsályát?:D
  • bkvkbk
    különben meg lehet rendelni a www.gomoa.hu oldalán, megfelelő kivonatokkal, még nem rendeltem de lehet rendelek egy 0,5 gram Hawai törperózsát, meglátjuk mi a hatása..jah és 5x kivonattalk.
  • alcotb
    a fű a leg ártalmasabb,brutálisabb cucc...akkor már inkább a lap vagy kalap...szentem a fű az szar!
  • bkvkbk
    Nembaj.. de azért ez nekem már új felfedezés
  • bkvkbk
    Most olvasgatom és nagyon sok ilyen növényre bukkantam rá, ezek sokkal erőssebbek bármilyen drognál. Vannak több féle kivonatok. Van 5x kivonat, az is jó, de már lehet kapni megrendelésre vagy kézről(inkább ezt ajánlanám) 20x és 40x kivonatokat is. De ezek már az egekbe röpitik az embert. Most néztem az egyik fórumon hogy 3x anyit evet a "varázsgombából" mint a ssalvia(látnokzyála,jósmente) nevü LEGÁLIS növényből és fele anyi érzese nem volt mint ettől a növénytől.
  • mila69en
    papa tőlem te ilyet nem hallottál! halucinálsz:) én leszarom hogy te szed e vagy sem:) kik-ki döntse el maga
  • mila69en
    én nem tudom:D nem mernék rá megesküdni XD én egyszer meglestem semmi különöset nem észleltem!:) megvan ennek is a felhasználási fifikája, nekem személy szerint nem is igazán mozgatja a fantáziám azóta sem kerestem hogy na akkor még egyszer neki lendüljek!:)
  • TDantes
    Sőt kimondottan jót tesz nem? Szedje mindenki...
  • bkvkbk
    Hát nem tudom, én olvastam a death oldalon is mit írtak róla..meg más oldalon is, de az tuti hogy biztonságosabb mint a többi drog, vagy nem?
  • bkvkbk
    Igen..szauna..:P
  • mila69en
    lsd-re is ez mondták! meg a korongra is korira főleg:D az beépül! akkor az enyém már tele van vele XD amúgy fasság nem épül az sehova! a thc viszont előfordulhat de nem úgy hogy elszívom azt beleépül a gerincvelőmbe:D
  • mila69en
    egy daath os arc írta salviára, hogy létezhetsz akár ezer évig a falon egy festék cseppként:) tehát csak óvatosan vele:D általában túlvilági élményekről számolnak be:)
  • alcotb
    szerintem ez az egész hülyeség...a fű nem az a gerincbeépülős fajta...az másik :D
  • mila69en
    az baj hogy tudtommal ezt csak patkányoknál lett bebizonyítva:) daath-osok véleménye is megoszlik erről a témáról, igen előfordulhat anyai úton:) ott van közvetlen kapcsolat tehát ha terhes a nő és füvet szív lehetséges hogy beépül a gyermek gerinc velőjébe:) és kimutatható 2 generáción át de ha én elszívok egy füves cigit az nem fog az én gerincvelőmbe beépülni, ahogy bemegy úgy távozik is szerintem:)
  • alcotb
    ettől féltünk
  • alcotb
    igen...szaunának hívják...de ha jól besörözöl minden nap azis jó...:D
    megahajcsa a vítet belőled meg pi is párolog a szervezetbőőő azalkohol éssezáltal tisztíccsak a szervezetet...
  • bkvkbk
    Kb..de várj majd ha megtalálom azt a ki*** növényt akkor lesz nemulass...mindent leírok róla..:s
  • bkvkbk
    Bocsánat a rossz kifejezésekért vagy amit csúnyán elírtam, nem tudom de az agyam kihagyott XD
  • alcotb
    kezelési útmutató kezdőknek:D
  • bkvkbk
    Én ugy hallottam hogy a thc anyagot űgy is ki lehet "gyurni" szervezetünkból, hogy 3-4 napig minden nap legalább 3 órát a gőzfürdőbe vagy (nem jut szembe a neve...most télleg hülye vagyok...xDD,ahol bemész és gőzöllögszxD,bocsi hogy nem tudom mi az nem tudom most mi van velem) és az elvileg ki dolgozza a anyagot a szervezetedből.
  • alcotb
    dejóóónekíííí...intrtavénásan thc.....úúúúú
  • bkvkbk
    Látnok zsálya(másnéven:Salvia Divinorum)

Árvacsalánfélék családjába tartozik.Dél-Mexikóban őshonos faj.A régebbi őslakosok gyógyitásra és különféle sámáni vagy varázslati szertartásokra használták.Igen erős a Pszichoaktív hatása, megegyező a Lsd hatásaival, de viszont ez a nővény sokkal erőssebb hatást vált ki. Termesztése,fogyasztása legális, tehát nem ütközik törvénybe. Beszerzése egy kicsit nehéz, de van olyan bolt Magyar országon ahol beszerezhető. Tényszerüen a Chills Shopban Budapesten.

Fogyaszásához ha simán kiszáritot növény akkor még egy gram sem kella teljes utazáshoz. de ha 5x ös hatás van belecsepegtetve akkor vigyázni kell menyit szívsz. Álalánosságban meg is lehet rágni de vizipipába is fogyasztható. Én ha kirpóbálom cigibe nyomom bele:P

Hatása az első második és harmadik sluk után már hat. Nagyon kell vigyázni menyit szívsz el nagyon hatásos. 10-15 percig tart a hatása és nagyon érdekes jelenségek, ami veszélye hogy nagyon intenzív, még a lsd szerknél és sokkal erősseb!