1015
Hallucinogén anyagok, eufériai hatásu szerek!
  • bkvkbk
    Aki már belecsöppen egy kiicsit a alvilágba, az nehezen szál ki onnét (:
  • bkvkbk
    Nah az már zsír:D
  • szurop
    Már nem emlékezem miért írtam ezt, de most például a drogmaffiák kenőpénze jutott eszembe. Biztos van ilyen.
  • alcotb
    nézd a magyar1-et a tv-ban....a relámok tele vannak színes fraktálokkal tökre papíros fless...szerinted azt nem olyanok csinálták akik lsd-znek?és ez tetszik is a nagymamának meg a nagypapának(mellesleg nővérem volt barátja ott dolgozik aki kb lilaelefántot hajkurászó hippi...és még lapozik is :D)
  • bkvkbk
    Am ez a topic bekerült a sg.nu-n a Legnépszerübb témákbana top4 be x'D
  • bkvkbk
    Nem mondom, a kemény drogokat is az ember alkotta, és azis fogja elpusztitani,egyszer..mindennek van eleje és vége csak idő kérdése. A társadalom mostanára nagyon befolyásolhatóvá vált, ez agreszivitást és bizonytalanságot vált ki..semmi baj nem lenne a drogokkal ha csak természetesek lenének és nem viné senkise tulzásba.!
  • alcotb
    hahahahaha
  • mila69en
    a kendert tudjuk hogy a betiltásnál közrejátszott az a cég(nem jut eszembe hirtelen a neve):C aki nagyon sok pénzt ölt a papírgyártás más formájába
  • bkvkbk
    Am a lila elefántokat kergető hippi még mindig jobb.. mint a részeg alkoholista csóró geci.. nem is értem mi értelme van az alkoholban, az alkohol rombol mint alkol. De viszont a gyenge drogokat lehet hazsnos dologra is felhasználó, jó nemsokra és mondjuk több azoknak is a romboló hatása mint alkoto, de embertő függően eltud dőlni
  • degenerator
    az a probléma, hogy egyesek a drogokra vallásos tisztelettel néznek.

én nem szoktam arról mesélni hogy egy üveg barna sör kinyitja az uri geller béta dimenziót előttem.

no és, aki hallucinogéneket használ, valószínűleg izgalomforrást keres az életébe. ha ezt csak drogokkal tudja elérni, hát, szánalmas.
  • alcotb
    igen
  • alcotb
    a kocka gyerekek szöveg nagyon tetszett...nekem ingem
  • degenerator
    "Majd látták hogy ebben kábítószer üldözésben nagy pénz van"

ezt ki tudnád fejteni?
  • bkvkbk
    Mindent lehet csinálni mértékkel, ilyenkor lehet élvezni is amit csinálsz, legyen bármi.. de amit tulzásba viszel, főleg a tudatmodositó szereket, az átválik kényszerré.. és elveszik az emberi tudat..ilyenkor már végtelen az ember
  • degenerator
    drog bizony. és nem hinném, hogy bármivel jobb lenne egy lila elefántokat kergető hippi, egy összefosostt részeg hajléktalannál.
  • bkvkbk
    Köszönjük a sok információt szurop:)

Igen, volt már eset h összetévezteték a drogot a kábitószerrel, "a két fogalmat"... de mondjuk ha valaki kipróbálja a komolyabb drogokat(amit én nem próbálnék ki a fű és a gombán kívül) annak már nagyrészben módusul a tudata, és néha képtelen befolyásolni saját cselekedetét, h áljon le a szerről...mondjuk az esetek 60% rajta marad..am meg mindig gondold át mit kell csinálni és nem lesz semmi gond ;)

Szurop jo volt ez az info..thx :)
  • degenerator
    bizony, hollandiában milliárdokat kel költeni a fggőkre, azokra az emberi csökevényekre, akik életük végéig a heroin rabjai, azokra, akik annyira elhülyültek a fűtől, hogy értelmes dolgot csinálni, pl egyedül kitörölni a seggüket már nem tudják.

aztán a drogfogyasztásból fakadó bűnözésről egy szó nem esett. és hogy ez mennyivel megdobná a TB hiányait.
  • szurop
    Hopp, a végén a link az első mondatba való.
  • Picizöldfül
    Olyan jókat tudok mosolyogni az Sg-n,kocka gyerekek papolnak hogy a drog jó/rossz-e.Vicces.(akinek nem inge...).
  • bkvkbk
    áá.. az már durva.. én még csak szívom:D
  • szurop
    Ide is beírom, amit már megtettem. Ez az én szövegem, egy részét én írtam, egy része internetről van.

Mindenekelőtt tisztázni kell, hogy a drog szó jelentése: olyan anyag, amely hatással van az emberi szervezetre, az idegrendszerre. Drog a kávé, a cigaretta, a csokoládé(boldogsághormon). Nem összekeverendő a kábítószer szóval, mert általában mindenki, még a média is a kábítószer szinonimájaként használja a drog szót.

Az alkoholtól agresszív lesz az ember, a fűtől nyugodt és békés. Rengeteg sikeres, vagy kevésbé sikeres átlagos emberek is szívnak. A füvező felnőttek nem verik össze családjukat és a házat, mint sok részeg. És ez a fiataloknál is így van, nem igazán fog elindulni a városban randalírozni, még inkább nem vandálkodni.

Mindig azt mondják hogy kapudrog, tehát út a lejtőn lefelé, utána ki próbál „adrogos” keményebb szereket. Igaz, hogy a heroinisták 99 százaléka életében füvet is szívott, de az is biztos hogy 99 százalékuk a fű előtt ivott alkoholt vagy cigizett. Tehát mondhatni hogy ez a két szer vezetHET a heroinhoz, és nem a marihuána vezetHET a keményebb kábítószerekhez.
    Tudni kell ésszel használni mindent. Ha valakinek annyi esze van, akkor meghal heroin túladagolásban, de ha annyi esze van, akkor elszív hetente egy füves cigit a haverjaival, ahelyett hogy berúgna. Én például jó ideje, háromnegyed éve bulikban szívok cigit, olyankor mikor már ittam is, és ez jó pár doboznyi cigi már, de egy sima hétköznap még sosem kívántam, sosem jutott eszembe hogy rá kéne gyújtatom. És nem hiszi el nekem senki „magasabb rendű”(kábítószer ellenző), hogy nem kattannék rá a fűre, vagy, hogy nem próbálnék ki semmilyen mesterséges szart. És hiába mond bármit „adrogos”, nem tágít a „magasabb rendű” amellől, hogy a fű a sátán teremtménye, ha kipróbálod tuti hogy heroin túladagolás után a pokolra jutsz.

Számos ország, köztük Görögország, Hollandia, féligmeddig Anglia, Lengyelország, Spanyolország, Olaszország, Svájc, Csehország a drogok "dekriminalizációja" mellett döntött. Ez azt jelenti, hogy az alkohol, dohány stb. mellett több, drogminőségében kevésbé közismert anyagot szigorúan ellenőrzött keretek között, felnőttek számára legalizált, vagy legalábbis használata, átadása, eladása nem büntetendő.

USA 13 tagállamában orvos írja fel mindenféle bajokra.

Az osztrák példa:
    Bécs és Graz belvárosában szívhatsz az utcán, amíg ezzel senkit nem zavarsz.
    Ausztriában az orvos idült hátfájásra például fél évente 30 gramm füvet ír fel. Orvosi marihónaja, meg lehet tőle tekeredni, de csak 30g/félév!

A svájci példa:
    Svájc drogpolitikája számomra a legegyszerűbb, legliberálisabb, és legtoleránsabb.
    Bemész a boltba, mondod, hogy molyriasztó tasak kell, kapsz egy gramm füvet FULL LEGÁLISAN.
    Itt jön a csavar: zacsin felirat!
    Használat módja: bökje ki a zacskót többször tűvel és akassza a szekrénybe. (Tényleg működik a molyok ellen).
    FELBONTÁSA ILLEGÁLIS!
    Ennyi...

Csehország:
    Ott 3növény és 20 cigi (?) "legális".

Na most kérem, most azt hogy megöld azt akire haragszol, azt nem fogják soha engedni, mert az veszélyes a társadalomra, de a zöldet mégis engedik, mert az nem veszélyes.

A skizofréniát paranoiát és hasonló pszichés bajokat sokszor összekötik a fűvel. Ez annyiban igaz, hogy ha valakiben lappang a hajlam az ilyenekre, akkor az előhozhatja az ilyen elmebajokat, ezért kell egy családtag, vagy egy közeli személy, akiben megbízik az ember, és aki figyelmezteti, ha úgy látja, hogy a fű rossz hatással van az emberre.

És akkor miért illegális? Több féle teória is létezik:

1.: Volt a nagy gazdasági világválság (1929-1932), ekkor rengeteg déli vendégmunkás (főleg mexikói) élt az USA területén, és őket szerették volna eltávolítani az egyesült államokból. Nagyon nagy részük füvezett, vagy használt valamilyen ópiát alapú szert, ezeket kinyilvánították illegálissá, hogy lehessen űzni a vendégmunkásokat. Majd látták hogy ebben kábítószer üldözésben nagy pénz van, így megmaradt, és átvette a többi ország is. Csakhogy mára az értelmesebb államok és országok kezdenek észhez kapni, és a legalizáció felé hajlanak, csak ez a begyepesedett gondolkodású magyar állam nem tartozik közéjük.

2.:Van egy másik teória is, ami a következő idézetben olvasható.

Nem lenne illegális, nem termesztené senki üvegházban, mert nem tudna vele kereskedni. Mindenkinek lenne 1-2 töve a kertben. Inkább nevelni kellene az embereket, hogy termesszék, és használják fel a házi orvoslásban. De ezt sajnos a gyógyszeripar monopóliuma miatt nem lehet a köztudatba visszaültetni.

100 évvel ezelőtt még mindenki tudta, hogy:

-a kenderolaj külsőleg a melanomát gyógyítja, szájon át a szervi daganatokat, a sclerosis multiplexet.
    -Drasztikusan csökkenti az epilepsziás rohamok számát.
    -Fájdalomcsillapításra hatékonyabb a thc mint az algopirin, és nem kell vegyszerrel mérgezned magad.
    -A kender magja (ez még legálisan beszerezhető) olyan jótékony zsírsavakat tartalmaz, ami a természetben sehol máshol nem található meg.
    -Egy hektár kenderültetvényből 4.1-szer nagyobb mennyiségű papírt lehet előállítani, mint egy hektár fából. Ráadásul évszázadok elteltével sem romlik a minősége, nem bomlik le (lásd: USA alkotmánya kenderpapíron) Arról nem is beszélve, hogy a fák évtizedek alatt, a kender 1 év alatt nő meg.
    -Kenderből régen olyan minőségű ruhák készültek, hogy a fiú gond nélkül elhordhatta a dédnagyapja gyermekkori ruháit. Manapság jó, ha egy pólót két nyáron is el tudok hordani.
    -Kenderolajból tartós, de mégis lebomló műanyagot lehet előállítani, amellett, hogy jó minőségű üzemanyagként is szolgál, ami jóval kisebb mértékben szennyezi a környezetet. És ebből biztosan nem merülnének ki a tartalékaink.

Kérdés tehát: miért vágjuk ki a fákat, miért használunk kőolajat, és miért szedünk mindenre gyógyszereket. Pénz, pénz, pénz, gazdasági érdekek. A kender sajnos nagyon igénytelen növény, így ezeket az iparcikkeket rohadt olcsón elő lehet állítani, ugye egyértelmű, hogy a verseny miatt nem lehetne drágán eladni, és így nagy profitot termelni.
    A sok naiv droid meg elhiszi, hogy azért tiltották be a kendert, mert az állam tiszta szíve a lakosság egészségét és jólétét tartja szem előtt.
    itt
  • mila69en
    rá! bizton állíthatom!:) úgy mint a teára:D tea függő vagyok
  • alcotb
    hülyevagy?énmár vénásan nyomatom XD
  • bkvkbk
    Omg.. ezt nézzétek meg, ide már kell kreativitás:D
    --->Ide katt
  • bkvkbk
    jóh.. de nincs anyira tudatmódósitó hatása..mint a kábitószereknek..:D de ha jó nézük a c vitaminra rálehet szokni?:DDD
  • alcotb
    őőő...kb a c vitamin is befolyásolja az agyad:D
  • bkvkbk
    akkor a kábitószer az mesterségesen előálitott anyag, amely képes az agyat befolyásolni?o.O
  • bkvkbk
    Most olvastam, hogy van Taxas államba olyan uj drog,a Heroin uj fajtája... h nem kell beszurni a tűt..csak szimplán bekapják, azt is írták h elég gyorsan írjta ott a népséget az a szer.
  • alcotb
    a drog elméletileg növényi eredető valami a kábítószer szinti ha jól tudom....de nem bizti...én egyszer olvastma de má nememléxek csak a a lényeg hogy meglegyen a napi adag XDXDXDXD (jójó....csak viccelek,énse bicajozok ám minden nap)
  • bkvkbk
    De mondjuk az emberi agy beszámithatatlan, sokszor csak agyban kell eldönteni h kiakarod-e próbálni v sem.. de amit már általánosan nem tudsz mentálisan befolyásolni, vagy nehezen... az már drognak nevezhető?:)
  • alcotb
    azis llényeg hogy annak hatására...tehát VALAMI hozzásegített...
  • bkvkbk
    Igaz am, akábitószer és a drog külömbség..
  • bkvkbk
    Én csap csipszet ettem haverommal homokkal.. de elég rágós volt x'D
  • mila69en
    én rákattintottam sok évvel ezelőtt ott is maradtam aktívan:) drogos vagyok?:D ez olyan mint az sg.hu:D ez is drog:) mentális függőséget okoz:)
  • gyuri12
    Üdv az ezsgén.:)
  • bardocz
    Az kaka,jeget bárki képes enni.Homok,na az már valami.
  • alcotb
    hehe
  • alcotb
    Én is ettem homokot oviban...és nem mutatott meg semmit azon kívül, hogy mekkor raj vok, mert a többi kis pöcs is elkezdte enni miattam...(mondjuk a jég volt a lényeg, de homokos volt, most mitcsináljak)
    jah én nem alcotb vok, hanem a bnő, csak még nem írhatok a friss regimmel...
  • bkvkbk
    ehe:D
  • bardocz
    Akit rákattint a daath linkjére,az már örökké drogos marad.Ha nem látott életében semmi ilyesmit,akkor is,mert hazudik.