532
Brink - FPS a Bethesda Softworks közreműködésében
-
aztomka #51 Ez a játék nagyon durva, első ránézésre megtetszett. Remélem lesz valami demo, mert ez a színes fegyverválaszték nagyon azt sugallja, hogy kicsit kiegyensúlyozatlan lesz az egész. De úgy gondolom összességében, hogy megéri beruházni erre, valaki itt meg fogja venni?
Meg ma láttam Steam-en, "rendeld elő most, kapj 4 haszontalan tárgyat amit mások később úgyis megkapnak" BFBC2-féle DLC-vel reklámozva. Akkor még idén jön? -
#50 Kint lesz a gamescom-on remélem jó kis infókat kapunk majd -
#49 3 új kép -
#48 [URL=http://hungamer.blogspot.com/2010/08/brink-az-elso-fejlesztoi-video.html]Dev Diary #1[/URL] -
#47 Hát még az első videókban sokkal durvábban meg volt csinálva a mozgás, vagy csak ezt akarták elhitetni(nem konkrétan a cinematic cuccra gondolok). Nem tudom minek raknak bele ilyen mászkálós elemeket ha nem tudják rendesen megcsinálni... :/ -
#46 G4 bemutató -
E3 2010: Features Interview és Walktrough Trailerek -
#44 Jövőre halasztva! -
#43 Új képek -
#42 "hogy a tisztelt játékos társadalom" na akkor pc-s demó nem lesz az tuti! -
#41 Coop demó tervek még a megjelenés előtt -
#40 Új képek -
#39 Tha Classes in Brink
INTRO
Brink is a class-based first person shooter. There are four different classes available. There is only very few information available at this moment. Yet, each class has unique roles and allows different ways to complete the objectives. At certain points in the game it is possible to switch between the roles and customize your equipment:
To choose a class you must first access a command post; here not only can you choose you class on the fly but you can choose your loadout; a light SMG would work for some good ol’ Recon, I noted. (neoseeker – E3 Brink Demo Coverage)
THE FOUR CLASSES
Soldier: The soldier is the main fighting machine in the team. He is also able to plant explosives.
Engineer: The engineer is able to fix and repair things. This character is good for supporting roles and allows to circumvent obstactles. Additionally, he can defuse explosives.
Medic: Yeah, you probably guessed it, he can heal team mates.
Operative: This one can disguise himself and sneak around. Also he can interrogate prisoners and hack into computer systems.
TEAMPLAY
According to the information Ed Stern (Senior Game Desinger – Splash Damage) told in several interviews on the E3 2009. The greater idea behind the class system and several game mechanics is to increase the overall teamplay – and thus multiplayer experience – of the game. He actually says that they are bribing the players with experience points to be better team players by telling them what you will get for certain actions. Who says that first person shooter gaming can’t be a social gaming experience ;) -
#38 Új képek -
#37 Ezzel együtt 37 komment van.Szerintem annyit megér ez a game hogy ezt végigolvasd és kiderül! -
#36 milyen engine-al lesz készítve? -
#35 Szerintem igen jól lesz optimalizálva tekintve hogy elég régi a graf engine. -
#34 Sziasztok
Szerintetek az aláírásomban látható konfigon elfog menni a game normális felbontáson? Mondjuk egy 1680x1050 high-ra gondolok -
#33 Most olvasom hogy majd mi generálhatjuk a saját karakterünket. fasza :D -
#32 Jah valszeg. De ez egy hatalmas játéknak tűnik :) -
#31 A jó játékok tetszenek nekem.Biztos van raklap olyan amit te letöltésre sem méltatsz én meg játszok vele.
-
#30 Csak nekem tűnik az hogy különböző klasszok lesznek? -
#29 Mért van az hogy ha tetszik nekem egy játék az Grebber-nek is? :D -
#28 http://gamevideos.1up.com/video/id/28356
intro -
#27 Szeptemberben játszhatjuk? -
#26 Képek + Trailer -
#25 Character Customizaton Walkthrough -
#24 az összes eddig megjelent videó, kiváló minőségben -
#23 Exclusive Brink Preview Objective Perspective Part 3 -
#22 itt meg a második :) -
#21 Na basszus késik ez is eddig 2010 tavasz volt és most ősz lett belőle :( -
#20 Itt az első in game mozgókép a játékról :) -
#19 Brink - megtanítja a játékosokat, hogy kell multizni!
Paul Wedgwood, a Splash Damage főnöke azt mondta az Eurogamer-nek, hogy a Brink egyjátékos kampánya kiképzi a játékosokat a többjátékos csatákra.
"Az elejétől fogva az a célunk, hogy a játékosokat felkészítsük a többjátékos harcokra, miközben az egyjátékos kampányt játsszák." mondta Paul Wedgwood. "Egy bizonyos ponton a játék felajánlja, hogyha a következő küldetést co-op-ban játsszuk végig, kétszer annyi XP-t kapunk."
Természetesen ha nem szeretnénk online kipróbálni magunkat, nem kötelező, a Brink egyjátékos kampánya felér bármely AAA lövöldözős játék single-player módjával. Ha az állítások igazak, akkor igazi kihívás lesz ez mindenki számára. A Brink jövőre érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.
info: Gamestar -
#18 Brink single-player to “compete” with “Halo, Call of Duty, Gears”
na így már mindjárt más a leányzó fekvése :) -
#17 Új képek -
#16 + fav
8 személyes coop wtf
már megéri -
#15 Brink 2 és 3: Nagy Tervek
(HW Insider) A Quake Warssal profi, csokis-meggylekváros-ízes-mézes-kedvenctorta érzésű grafikát szállító Splash Damage elmondta a sajtó összehűlt képviselőinek, hogy már kimeppelték a második és harmadik részt is sikervárományos Brink című multiplayer sci-fi FPS játékukból. Jövő tavasszal majd kiderül, volt-e okuk a nagy bizodalomra, mindenesetre az id Tech 4-el kavaró cucc máris mérföldekkel szebben néz ki, mint az id Tech 5-el söprő Rage. Azért ne igyuk le előre a medve bőrét, mert érhet még minket meglepetés. Óriási COD meg Halo alakú fellegek tornyosulnak a Brink horizontján. A Brink nyolctagú kooperatív csapatok egymást hentelését ígéri. Splashék ezt következő evolúciós lépésnek hívják a Valve Left 4 Dead alkotásához képest. PC, PS3 és X360 platformokra készül a Brink.
info: Hardwired
Most akkor ez csak multis lesz mert akkor - fav :( ?? -
#14 3 új kép -
#13 Nagyon tuti! -