532
Brink - FPS a Bethesda Softworks közreműködésében
  • lolSL
    nincs
  • JackSparrow88
    Ja és ez multira kiélezett játék vagy benne normális single rész is?
  • JackSparrow88
    Bocsi azoktól akik meg akarják majd venni de kijött a warez:
    Brink - Skidrow :DD
  • Fpocok
    Nem ezt mondtam.
    Azért az más... mint egy multis FPS.
    (ettől függetlenül szar a l4d1-2, de nem ezért)
  • lolSL
    akkor l4d a világ legrosszabb játéka mert csak 4v4? :P
  • eNorti
    Jaj de zsiiiir THY a választ!!!
  • Csokis
    Van benne LAN!

• eNorti
    Hali,
    Nem tudjátok LAN van benne? Vagy csak Online lehet multizni?
  • foxxi
    A Warez-nak csináljatok már PLS egy topicot! Köfi!
  • janihunk
    De nagyon.
  • Csokis
    Most olvasom, hogy többeknek akad és lassú. Érdekes.
  • janihunk
    Nekem is az van csak nekem fel is kellet telepíteni egy 3gb os fájlt és egy 1.5 öst.
  • Csokis
    Több fajta van belőle?! Magon volt fent. Egy ISO file, amiből csak egy Brink mappát kell kimásolni és lehet indítani a revLoader.exe-vel.
  • janihunk
    Meik verzió van meg neked?
  • Csokis
    Pedig a GPU-t 96%-ban használja nálam! Egyébként OpenGL! Szép és gyors, de ez így single módban nem az igazi.
  • Prince23
    800 MS pont vagy annak megfelelő készpénz. nem lesz 14 euró. -8-10 eu lesz sztem
  • Fpocok
    Ennél még a ... hmm... MW2 is többet tudott.
  • lolSL
    pc-n se lesznek 4x akkorák a falak :P
  • Fpocok
    Ezt a sok időt, amit a singlére meg a botok kalibrálásra töltöttek, simán lehetett volna csinálni mégegyszer ennyi mapot. Bár ahogy én sejtem, már készen vannak, csak ugye "fizess hülye".

Pcn is 8v8 a max?
  • foxxi
    MULTI, Single CSAK BOTok ellen! És az is rossz ha a Törtre kérdezel rá!

FPocok: Kiváncsi leszek... remélem ott is fejlődött az anti cheat, me azóta nem játszom vele, mióta 5 falon keresztül 1 shot / 1 kill-el öldöstek.
  • Fpocok
    Crysis2ben most csak 4 map van a dlcben... vajon 15E lesz?
  • ricsa008
    szokásos kérdésem ha FPS-t látok van benne single rész? vagy multira készítették
  • foxxi
    Tudom.. CoD mappack-ok után evidens az 5 map / 15 Ójró xD

De ha nem lennék optimista, egész nap rinyálhatnék mindenen, igy inkább ködbe burkolódzom, hátha :)
  • janihunk
    Már fent van és így is.
  • Prince23
    Ja ez igaz.
  • lolSL
    ha még nem tetted volna akkor #161-ben linkelt ati drivert megpróbálhatod, hátha
  • lolSL
    amerikában már kijött
  • Prince23
    Mi már lehet tolni a steames változattal?
  • janihunk
    Hát lehet tényleg a töréssel van a gond. Ez így játszhatatlan sajnos pedig nem is volna rossz így elsőre.
  • lolSL
    szar a tört verzió
    illetve steam fórumban írták hogy a botok ellen sokkal kevesebb az fps mint multiban, megeszi a procit hogy 15 embernek számolja a SMART-ot is az alap dolgok mellé.
  • janihunk
    Hát ez a játék nagyon eszi a procit. Fullra mind a két mag 98-10 között van. Vga meg ram alig kell neki. Jah és full lovba is alig van 11fps-em. Létezik hogy ennyire nem bírná a glépem?
  • Fpocok
    Jó reggelt Csipkerózsika :D
  • foxxi
    Ez onkább "alapszituban" a BF2-re hajaz.. ohne igazi single, max botok ellen. Mivel ez erősen multi orientált játék.

Amugyan nem baj még a 8 map se, HA! ingyenesen tesznek közzé majd újjakat, vagy nagyon kedvező áron
  • Rage47
    l4d szintű, tehát botokkal kell tolnod
  • The Protector
    Singleplayer része lesz a játéknak vagy ez inkább ilyen left4dead szintű game?
  • stardate
    Ha jól láttam a PC-s stream-es videókból kb annyi lesz.De pl a legújabb cod-okban se lehet sokkal többen játszani.Nem is baj, ilyen kis pályákon nem kell nagy létszám csak elrontja a játékélményt.
  • Nagylaci
    Na bazz... Én meg azt hittem fel sem fogják tudni törni erre ha minden igaz már van is warez. :) Aki akarja botok ellen már tesztelheti is.
  • dave10000
    A pályákra meg biztos lesz megoldás, hiszen nem 1 játékban volt már, hogy később patch-ben új pályák is bekerültek, szerintem itt is lehet ilyesmiben reménykedni. Egyébként a single részt szerintem nem olyanra tervezték, hogy most egy brutál történet mellett órákat eltölts vele hanem kifejezetten olyanra mint pl a BF-ben. Ha éppen nincs jó napod akkor mehetsz botok ellen is és köszönhetően az ötletes játékmenetnek így is fejlődsz és unlockolod a jobbnál jobb cuccokat. Ja és persze kapunk egy újabb játékot mely nem csak abból áll, hogy mész és eszetlenül "gyilkolászol" hanem a csapattal együttműködve kell győzelmet aratni. Ám az kicsit furcsállom, hogy a 3 Review mindegyike konzolon tesztel ja és botok ellen, mint már ti is mondtátok, és ez alapján ítélik meg. Igaz mondták, hogy jó single lesz de ezt már korábban is tudni lehetett, hogy igazán a multi lesz kiforrott.
  • lolSL
    hát ha lesznek nagyobb custom pályák akkor lehet majd többre tenni pubon
    comp cfg meg 5v5 alapból
  • Fpocok
    Azt meg sem merem kérdezni, hogy PCn is max 8v8?