Brink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
Csak letölti = telepíti a játékot, de nem játszhatsz vele.
Pontosan.

Prince23
Elõtölthetõ Steamen!

Ez az elõtöltés mit takar? csak letölti, de nem telepíti fel a gamet?

grebber
Lehet tesztelni: Brink USA XBOX360-ZRY

Next PC upgrade: 2022

dave10000
Hmmm akkor még jobb is mint amire számítottam 😊
Köszönöm a választ.

Zickler
Persze hogy így lesz... De nem szintlépéssel, hanem különleges "Challenge" pályák teljesítéséért kapsz majd új fegyókat, tudomáson szerint.

Battletag: Muhee#2716

dave10000
Üdv.

Lenne 1 kérdésem, hogy ugye itt is lesz olyan, hogy pl. unlock-olni kell majd a fegyókat? Csak mert szerintem rontana az élményen ha nem mivel így nem lenne annyi célkitûzés.

Egyébként azt már lehet tudni hogy hány fõs csapatok esnek majd egymásnak?

Prince23
Eredeti forrás: (készítõkön kívül)

vgchartz

http://www.gamestar.hu/brink-erdekes-adatok-a-bethesda-uj-jatekarol.html

Prince23
Nincs, már csak egy hét és shhoooooterezünk 😄😄

stat forrás?

Ez megvan?

A Brinkrõl hoztak nyilvánosságra érdekességeket a Bethesda dolgozói. Lássuk hát, mennyire sokoldaló játékkal állunk szemben:

- 45-féle halál

- 26,000 sor párbeszéd

- 4,500 egyedi fegyverhang

- 8 hangcsomag

- 60 percnyi zene

- 4963 fegyver/kiegészítõ kombináció (nem számolva a Resistance variációkat vagy az elõrendelõi tartalmakat)

- 4,530,240 egyedi Security karakter (nem számolva az apró színvariációkat vagy testalkatokat)

- 13,590,720 egyedi Security karakter (nem számolva az apró színvariációkat, de számolva a testalkatokat)

- 15,775,119,360,000,000 egyedi Security karakter (számolva az apró színvariációkat, de nem számolva a testalkatokat)

- 47,325,358,080,000,000 egyedi Security karakter (számolva az apró színvariációkat és a testalkatokat is)

- 4,530,240 egyedi Resistance karakter (nem számolva az apró színvariációkat vagy testalkatokat)

- 13,590,720 egyedi Resistance karakter (nem számolva az apró színvariációkat, de számolva a testalkatokat)

- 18,307,441,152,000,000 egyedi Resistance karakter (számolva az apró színvariációkat, de nem számolva a testalkatokat)

- 54,922,323,456,000,000 egyedi Resistance karakter (számolva az apró színvariációkat és a testalkatokat is)

- 102,247,681,536,000,000 egyedi karakter összesen (számolva az apró színvariációkat és a testalkatokat is)

Jajj. <#vigyor>

elitehun
Phoenix007
Kúlnessz! Thx!

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Prince23
Lesznek dedikált szerverek, asszem még boxnál is

elitehun
Emlékeim szerint még nem tduni
Phoenix007
Hali! Nem tudom, volt-e már téma - gondolom, igen - de lesznek a játékban rendes dedikált szerverek?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

elitehun
tavaly még kiakart jönni egy planetside next nevezetü sci fi MMOFPS ezév ilyentájt... a sony "gondozásában" , lol.

valaki nem tudja mennyit költöttek erre a hullabéna team fortress steroid kúrára?

lolSL
hamarosan indul a thebrink.tv oldal ahol élõ közvetítések lesznek a jobb csapatok meccseirõl.

lolSL
húsvéti D2D.co.uk akció alatt elég olcsób elõ lehet rendelni, kb 6700Ft, rabbit promo kódot kell megadni checkoutnál.

elitehun
Jó az igaz, de attól még jó 😄
Smithwarden
"mostanaban"
BC2 lassan masfel eves, kicsit mar unom es unjuk baratokkal egyutt.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

elitehun
"normalis multi fps-t ami kicsit hosszabb tavon le tudja kotni az embert."
Bad Company 2
Nem egy cod de ez a jó benne szerintem, codon csak felbaszom az agyam, a bc2 sokkal filingesebb
Shep
Az a baj ,hogy nem volt benne semmi amivel ki tudna emelkedni a többi hasonló játék közül, mert az, hogy becsúszott, meg a falon felkapaszkodott lássuk be azért elég kevés az üdvözüléshez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Smithwarden
Hozza kell tenni azt is, hogy ez a gameplay konzolos volt es nem PCs.
Hatha az kicsit progosebb es jobb lesz, bar nagyon sokat nem hiszem, hogy valtoztatnak.

Shep
Hát 2 perc után már untam, eléggé 12 egy tucat érzésem van de azért hátha jó lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Smithwarden
Regebbi gameplay videokon is neztem, hogy elegge lassunak tunik a karakterek mozgasa, a jatekmenet nem egy idegbajos kapkodos stilus mint peldaul a mostani COD-okban, foleg a zsebkendonyi mapokon (nuketown, stb).
Talan kicsit mar tul lassuak az emberek, mas jatekokban futas nelkul ilyen a sebesseg, mint itt futassal...
Grafika se tulzottan agyeldobos.

Azert remelem ettol fuggetlenul jo lesz, mert eleg nehezen lehet talalni mostanaban normalis multi fps-t ami kicsit hosszabb tavon le tudja kotni az embert.

Prince23
Most a HUD legyen a legkisebb problémája, hisz úgyis a játékmenet és a hangulat számít, sztem

lolSL
ez a játék addig nézett ki jól amíg nem került rá a HUD a health barokalk meg a körvonallal kijelölt játékosokkal, célkreszt alatt fölött megjelenõ szövegek stb
ha PC-n ki lehet moddolni ezeket akkor még lehet belõlve vmi.

Muttley
o.k. el kell adni a gammát és ezért egyes fejlesztõk a össze-vissza füllllentenek mindent 😉 (remélem a Bethesda nem ilyen lesz)
és eddig nehéz eldönteni, hogy zsír vagy kaki lesz a Brink, meeee
nekem pl a demok bejönnek, a gameplay viszont egyelõre tök átlag
de
még mindig nem vágom, h
miben nyilvánul meg, h
"brink takes shooters to a whole new level"
+this is the future of shooters"
?? <#nemtudom>

Just do it :)

redmonk
sajnos már nincs sok köze a freerun érzéshez ennek a game-nek

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Smithwarden
Uj gameplay.

Smithwarden
Par uj screenshot.

Prince23
DOOM dlc pack trailer

lesz single része is

Shep
Ebben lesz amúgy normális single player?

Prince23
😄

LCD-s nativ felbontás indokolja

elitehun
Látom rákattantál a steamre rendesen 😄
Prince23
No és STEAm supporttal

ennek örülök a legjobban 😄

grebber
Recommedet nem értem én sem.Kinézet alapján semmi nem indokolja.

Next PC upgrade: 2022

lolSL
hova fajult a geforce 3 erejének bemutatására íródott engine 😄

Hivatalos gépigény!

Minimum system requirements:

Intel Core 2 Duo 2.4GHz
2GB RAM
NVIDIA 8800GS / AMD Radeon HD 2900 Pro
Windows XP (SP3)/Vista/Windows 7
8GB free HDD space

Recommended system requirements:

Intel Quad Core i5
3GB RAM
Nvidia GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5850
Windows XP (SP3)/Vista/Windows 7
8GB free HDD space

Muttley
ha igaz a hír,
akkor keményen bekakiltak az eredeti dátumkor párhuzamosan érkezõ
L.A. Noire-tól és a Witcher 2-tõl
de legalább õk nem elhalasztják, hanem elõrehozzák

Just do it :)

Smithwarden
<#eljen>

lolSL
elõrehozták a megjelenést!

Bethesda said today that Brink will release a week early in both the US and Europe. The Splash Damage shooter will now hit on on May 10 in the US and on May 13 in the EU.

Én azt is olvastam hogy dedikált szerverek lesznek.
Amúgy nekem 8, legyen változatos, hosszú,és jó multi meccsek! 😄
Amúgy elõ is rendeltem már,a jó multi meccsek reményében. 😊
lolSL
hát 2 éves hírben ezt írták a single playerrõl:

“It’s massive!,” Wedgewood said about the single-player campaign in a recent interview. “This is a game that has been built from the outset as a heavily narrative-driven story by full-time writers. We’re making use of techniques like performance capturing – so we get really good physical performances from actors along with their facial expressions and voices and their interaction with other actors – to build a game that has a really strong narrative component that isn’t just a highly replayable shooter.”

To consider what they’re doing a success, Wedgewood says, the single-player experience should be “as compelling as any other triple-A shooter.”

aztán lehet az lett a vége hogy botokkal lehet tolni a multit, majd kiderül 😊