Brink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battletag: Muhee#2716
Lenne 1 kérdésem, hogy ugye itt is lesz olyan, hogy pl. unlock-olni kell majd a fegyókat? Csak mert szerintem rontana az élményen ha nem mivel így nem lenne annyi célkitûzés.
A Brinkrõl hoztak nyilvánosságra érdekességeket a Bethesda dolgozói. Lássuk hát, mennyire sokoldaló játékkal állunk szemben:
- 45-féle halál
- 26,000 sor párbeszéd
- 4,500 egyedi fegyverhang
- 8 hangcsomag
- 60 percnyi zene
- 4963 fegyver/kiegészítõ kombináció (nem számolva a Resistance variációkat vagy az elõrendelõi tartalmakat)
- 4,530,240 egyedi Security karakter (nem számolva az apró színvariációkat vagy testalkatokat)
- 13,590,720 egyedi Security karakter (nem számolva az apró színvariációkat, de számolva a testalkatokat)
- 15,775,119,360,000,000 egyedi Security karakter (számolva az apró színvariációkat, de nem számolva a testalkatokat)
- 47,325,358,080,000,000 egyedi Security karakter (számolva az apró színvariációkat és a testalkatokat is)
- 4,530,240 egyedi Resistance karakter (nem számolva az apró színvariációkat vagy testalkatokat)
- 13,590,720 egyedi Resistance karakter (nem számolva az apró színvariációkat, de számolva a testalkatokat)
- 18,307,441,152,000,000 egyedi Resistance karakter (számolva az apró színvariációkat, de nem számolva a testalkatokat)
- 54,922,323,456,000,000 egyedi Resistance karakter (számolva az apró színvariációkat és a testalkatokat is)
- 102,247,681,536,000,000 egyedi karakter összesen (számolva az apró színvariációkat és a testalkatokat is)
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
BC2 lassan masfel eves, kicsit mar unom es unjuk baratokkal egyutt.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Bad Company 2
Nem egy cod de ez a jó benne szerintem, codon csak felbaszom az agyam, a bc2 sokkal filingesebb
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hatha az kicsit progosebb es jobb lesz, bar nagyon sokat nem hiszem, hogy valtoztatnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Talan kicsit mar tul lassuak az emberek, mas jatekokban futas nelkul ilyen a sebesseg, mint itt futassal...
Grafika se tulzottan agyeldobos.
Azert remelem ettol fuggetlenul jo lesz, mert eleg nehezen lehet talalni mostanaban normalis multi fps-t ami kicsit hosszabb tavon le tudja kotni az embert.
ha PC-n ki lehet moddolni ezeket akkor még lehet belõlve vmi.
és eddig nehéz eldönteni, hogy zsír vagy kaki lesz a Brink, meeee
nekem pl a demok bejönnek, a gameplay viszont egyelõre tök átlag
de
még mindig nem vágom, h
miben nyilvánul meg, h
"brink takes shooters to a whole new level"
+this is the future of shooters"
?? <#nemtudom>#nemtudom>
Just do it :)
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Minimum system requirements:
Intel Core 2 Duo 2.4GHz
2GB RAM
NVIDIA 8800GS / AMD Radeon HD 2900 Pro
Windows XP (SP3)/Vista/Windows 7
8GB free HDD space
Recommended system requirements:
Intel Quad Core i5
3GB RAM
Nvidia GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5850
Windows XP (SP3)/Vista/Windows 7
8GB free HDD space
akkor keményen bekakiltak az eredeti dátumkor párhuzamosan érkezõ
L.A. Noire-tól és a Witcher 2-tõl
de legalább õk nem elhalasztják, hanem elõrehozzák
Just do it :)
Bethesda said today that Brink will release a week early in both the US and Europe. The Splash Damage shooter will now hit on on May 10 in the US and on May 13 in the EU.
Amúgy nekem 8, legyen változatos, hosszú,és jó multi meccsek! 😄
Amúgy elõ is rendeltem már,a jó multi meccsek reményében. 😊
“It’s massive!,” Wedgewood said about the single-player campaign in a recent interview. “This is a game that has been built from the outset as a heavily narrative-driven story by full-time writers. We’re making use of techniques like performance capturing – so we get really good physical performances from actors along with their facial expressions and voices and their interaction with other actors – to build a game that has a really strong narrative component that isn’t just a highly replayable shooter.”
To consider what they’re doing a success, Wedgewood says, the single-player experience should be “as compelling as any other triple-A shooter.”
aztán lehet az lett a vége hogy botokkal lehet tolni a multit, majd kiderül 😊