532
Brink - FPS a Bethesda Softworks közreműködésében
  • Rage47
    Csak letölti = telepíti a játékot, de nem játszhatsz vele.
  • Belkar
    Pontosan.
  • Prince23
    Előtölthető Steamen!

Ez az előtöltés mit takar? csak letölti, de nem telepíti fel a gamet?
  • grebber
    Lehet tesztelni: Brink USA XBOX360-ZRY
  • dave10000
    Hmmm akkor még jobb is mint amire számítottam :)
    Köszönöm a választ.
  • Zickler
    Persze hogy így lesz... De nem szintlépéssel, hanem különleges "Challenge" pályák teljesítéséért kapsz majd új fegyókat, tudomáson szerint.
  • dave10000
    Üdv.

Lenne 1 kérdésem, hogy ugye itt is lesz olyan, hogy pl. unlock-olni kell majd a fegyókat? Csak mert szerintem rontana az élményen ha nem mivel így nem lenne annyi célkitűzés.
  • Belkar
    Egyébként azt már lehet tudni hogy hány fős csapatok esnek majd egymásnak?
  • Prince23
    Eredeti forrás: (készítőkön kívül)

vgchartz
  • Belkar
    http://www.gamestar.hu/brink-erdekes-adatok-a-bethesda-uj-jatekarol.html
  • Prince23
    Nincs, már csak egy hét és shhoooooterezünk :D:D

stat forrás?
  • Belkar
    Ez megvan?

A Brinkről hoztak nyilvánosságra érdekességeket a Bethesda dolgozói. Lássuk hát, mennyire sokoldaló játékkal állunk szemben:

- 45-féle halál

- 26,000 sor párbeszéd

- 4,500 egyedi fegyverhang

- 8 hangcsomag

- 60 percnyi zene

- 4963 fegyver/kiegészítő kombináció (nem számolva a Resistance variációkat vagy az előrendelői tartalmakat)

- 4,530,240 egyedi Security karakter (nem számolva az apró színvariációkat vagy testalkatokat)

- 13,590,720 egyedi Security karakter (nem számolva az apró színvariációkat, de számolva a testalkatokat)

- 15,775,119,360,000,000 egyedi Security karakter (számolva az apró színvariációkat, de nem számolva a testalkatokat)

- 47,325,358,080,000,000 egyedi Security karakter (számolva az apró színvariációkat és a testalkatokat is)

- 4,530,240 egyedi Resistance karakter (nem számolva az apró színvariációkat vagy testalkatokat)

- 13,590,720 egyedi Resistance karakter (nem számolva az apró színvariációkat, de számolva a testalkatokat)

- 18,307,441,152,000,000 egyedi Resistance karakter (számolva az apró színvariációkat, de nem számolva a testalkatokat)

- 54,922,323,456,000,000 egyedi Resistance karakter (számolva az apró színvariációkat és a testalkatokat is)

- 102,247,681,536,000,000 egyedi karakter összesen (számolva az apró színvariációkat és a testalkatokat is)
  • Csokis
    Jajj.

• elitehun
    HUD működése
  • Phoenix007
    Kúlnessz! Thx!
  • Prince23
    Lesznek dedikált szerverek, asszem még boxnál is
  • elitehun
    Emlékeim szerint még nem tduni
  • Phoenix007
    Hali! Nem tudom, volt-e már téma - gondolom, igen - de lesznek a játékban rendes dedikált szerverek?
  • elitehun
    4 percen át mozog a Brink
  • Sir Cryalot
    tavaly még kiakart jönni egy planetside next nevezetü sci fi MMOFPS ezév ilyentájt... a sony "gondozásában" , lol.
  • Sir Cryalot
    valaki nem tudja mennyit költöttek erre a hullabéna team fortress steroid kúrára?
  • lolSL
    hamarosan indul a thebrink.tv oldal ahol élő közvetítések lesznek a jobb csapatok meccseiről.
  • lolSL
    húsvéti D2D.co.uk akció alatt elég olcsób elő lehet rendelni, kb 6700Ft, rabbit promo kódot kell megadni checkoutnál.
  • elitehun
    Jó az igaz, de attól még jó :D
  • Smithwarden
    "mostanaban"
    BC2 lassan masfel eves, kicsit mar unom es unjuk baratokkal egyutt.
  • elitehun
    "normalis multi fps-t ami kicsit hosszabb tavon le tudja kotni az embert."
    Bad Company 2
    Nem egy cod de ez a jó benne szerintem, codon csak felbaszom az agyam, a bc2 sokkal filingesebb
  • Shep
    Az a baj ,hogy nem volt benne semmi amivel ki tudna emelkedni a többi hasonló játék közül, mert az, hogy becsúszott, meg a falon felkapaszkodott lássuk be azért elég kevés az üdvözüléshez.
  • Smithwarden
    Hozza kell tenni azt is, hogy ez a gameplay konzolos volt es nem PCs.
    Hatha az kicsit progosebb es jobb lesz, bar nagyon sokat nem hiszem, hogy valtoztatnak.
  • Shep
    Hát 2 perc után már untam, eléggé 12 egy tucat érzésem van de azért hátha jó lesz.
  • Smithwarden
    Regebbi gameplay videokon is neztem, hogy elegge lassunak tunik a karakterek mozgasa, a jatekmenet nem egy idegbajos kapkodos stilus mint peldaul a mostani COD-okban, foleg a zsebkendonyi mapokon (nuketown, stb).
    Talan kicsit mar tul lassuak az emberek, mas jatekokban futas nelkul ilyen a sebesseg, mint itt futassal...
    Grafika se tulzottan agyeldobos.

Azert remelem ettol fuggetlenul jo lesz, mert eleg nehezen lehet talalni mostanaban normalis multi fps-t ami kicsit hosszabb tavon le tudja kotni az embert.
  • Prince23
    Most a HUD legyen a legkisebb problémája, hisz úgyis a játékmenet és a hangulat számít, sztem
  • lolSL
    ez a játék addig nézett ki jól amíg nem került rá a HUD a health barokalk meg a körvonallal kijelölt játékosokkal, célkreszt alatt fölött megjelenő szövegek stb
    ha PC-n ki lehet moddolni ezeket akkor még lehet belőlve vmi.
  • Muttley
    o.k. el kell adni a gammát és ezért egyes fejlesztők a össze-vissza füllllentenek mindent ;) (remélem a Bethesda nem ilyen lesz)
    és eddig nehéz eldönteni, hogy zsír vagy kaki lesz a Brink, meeee
    nekem pl a demok bejönnek, a gameplay viszont egyelőre tök átlag
    de
    még mindig nem vágom, h
    miben nyilvánul meg, h
    "brink takes shooters to a whole new level"
    +this is the future of shooters"
    ??
  • redmonk
    sajnos már nincs sok köze a freerun érzéshez ennek a game-nek
  • Smithwarden
    Uj gameplay.

• Smithwarden
    Par uj screenshot.

• Prince23
    DOOM dlc pack trailer

lesz single része is
  • Shep
    Ebben lesz amúgy normális single player?
  • Prince23
    :D
  • Sir Cryalot
    LCD-s nativ felbontás indokolja