532
Brink - FPS a Bethesda Softworks közreműködésében
-
Csak letölti = telepíti a játékot, de nem játszhatsz vele. -
Belkar #130 Pontosan. -
Előtölthető Steamen!
Ez az előtöltés mit takar? csak letölti, de nem telepíti fel a gamet? -
Lehet tesztelni: Brink USA XBOX360-ZRY -
Hmmm akkor még jobb is mint amire számítottam :)
Köszönöm a választ. -
Persze hogy így lesz... De nem szintlépéssel, hanem különleges "Challenge" pályák teljesítéséért kapsz majd új fegyókat, tudomáson szerint. -
Üdv.
Lenne 1 kérdésem, hogy ugye itt is lesz olyan, hogy pl. unlock-olni kell majd a fegyókat? Csak mert szerintem rontana az élményen ha nem mivel így nem lenne annyi célkitűzés. -
Belkar #124 Egyébként azt már lehet tudni hogy hány fős csapatok esnek majd egymásnak? -
Eredeti forrás: (készítőkön kívül)
vgchartz -
Belkar #122 http://www.gamestar.hu/brink-erdekes-adatok-a-bethesda-uj-jatekarol.html -
Nincs, már csak egy hét és shhoooooterezünk :D:D
stat forrás? -
Belkar #120 Ez megvan?
A Brinkről hoztak nyilvánosságra érdekességeket a Bethesda dolgozói. Lássuk hát, mennyire sokoldaló játékkal állunk szemben:
- 45-féle halál
- 26,000 sor párbeszéd
- 4,500 egyedi fegyverhang
- 8 hangcsomag
- 60 percnyi zene
- 4963 fegyver/kiegészítő kombináció (nem számolva a Resistance variációkat vagy az előrendelői tartalmakat)
- 4,530,240 egyedi Security karakter (nem számolva az apró színvariációkat vagy testalkatokat)
- 13,590,720 egyedi Security karakter (nem számolva az apró színvariációkat, de számolva a testalkatokat)
- 15,775,119,360,000,000 egyedi Security karakter (számolva az apró színvariációkat, de nem számolva a testalkatokat)
- 47,325,358,080,000,000 egyedi Security karakter (számolva az apró színvariációkat és a testalkatokat is)
- 4,530,240 egyedi Resistance karakter (nem számolva az apró színvariációkat vagy testalkatokat)
- 13,590,720 egyedi Resistance karakter (nem számolva az apró színvariációkat, de számolva a testalkatokat)
- 18,307,441,152,000,000 egyedi Resistance karakter (számolva az apró színvariációkat, de nem számolva a testalkatokat)
- 54,922,323,456,000,000 egyedi Resistance karakter (számolva az apró színvariációkat és a testalkatokat is)
- 102,247,681,536,000,000 egyedi karakter összesen (számolva az apró színvariációkat és a testalkatokat is) -
Csokis #119 Jajj. 
-
HUD működése -
Kúlnessz! Thx! -
Lesznek dedikált szerverek, asszem még boxnál is -
Emlékeim szerint még nem tduni -
Hali! Nem tudom, volt-e már téma - gondolom, igen - de lesznek a játékban rendes dedikált szerverek? -
4 percen át mozog a Brink -
Sir Cryalot #112 tavaly még kiakart jönni egy planetside next nevezetü sci fi MMOFPS ezév ilyentájt... a sony "gondozásában" , lol. -
Sir Cryalot #111 valaki nem tudja mennyit költöttek erre a hullabéna team fortress steroid kúrára? -
hamarosan indul a thebrink.tv oldal ahol élő közvetítések lesznek a jobb csapatok meccseiről. -
húsvéti D2D.co.uk akció alatt elég olcsób elő lehet rendelni, kb 6700Ft, rabbit promo kódot kell megadni checkoutnál. -
Jó az igaz, de attól még jó :D -
"mostanaban"
BC2 lassan masfel eves, kicsit mar unom es unjuk baratokkal egyutt. -
"normalis multi fps-t ami kicsit hosszabb tavon le tudja kotni az embert."
Bad Company 2
Nem egy cod de ez a jó benne szerintem, codon csak felbaszom az agyam, a bc2 sokkal filingesebb -
Az a baj ,hogy nem volt benne semmi amivel ki tudna emelkedni a többi hasonló játék közül, mert az, hogy becsúszott, meg a falon felkapaszkodott lássuk be azért elég kevés az üdvözüléshez. -
Hozza kell tenni azt is, hogy ez a gameplay konzolos volt es nem PCs.
Hatha az kicsit progosebb es jobb lesz, bar nagyon sokat nem hiszem, hogy valtoztatnak. -
Hát 2 perc után már untam, eléggé 12 egy tucat érzésem van de azért hátha jó lesz. -
Regebbi gameplay videokon is neztem, hogy elegge lassunak tunik a karakterek mozgasa, a jatekmenet nem egy idegbajos kapkodos stilus mint peldaul a mostani COD-okban, foleg a zsebkendonyi mapokon (nuketown, stb).
Talan kicsit mar tul lassuak az emberek, mas jatekokban futas nelkul ilyen a sebesseg, mint itt futassal...
Grafika se tulzottan agyeldobos.
Azert remelem ettol fuggetlenul jo lesz, mert eleg nehezen lehet talalni mostanaban normalis multi fps-t ami kicsit hosszabb tavon le tudja kotni az embert. -
Most a HUD legyen a legkisebb problémája, hisz úgyis a játékmenet és a hangulat számít, sztem -
ez a játék addig nézett ki jól amíg nem került rá a HUD a health barokalk meg a körvonallal kijelölt játékosokkal, célkreszt alatt fölött megjelenő szövegek stb
ha PC-n ki lehet moddolni ezeket akkor még lehet belőlve vmi. -
o.k. el kell adni a gammát és ezért egyes fejlesztők a össze-vissza füllllentenek mindent ;) (remélem a Bethesda nem ilyen lesz)
és eddig nehéz eldönteni, hogy zsír vagy kaki lesz a Brink, meeee
nekem pl a demok bejönnek, a gameplay viszont egyelőre tök átlag
de
még mindig nem vágom, h
miben nyilvánul meg, h
"brink takes shooters to a whole new level"
+this is the future of shooters"
??
-
sajnos már nincs sok köze a freerun érzéshez ennek a game-nek -
Uj gameplay.
-