532
Brink - FPS a Bethesda Softworks közreműködésében
  • stardate
    Egyre jobban bejön ez a játék ahogy nézem ezeket a stream-es videókat.Az ilyen internetes magazinok meg review-ok véleményére meg nagy ívben [email protected] Homefront-ot is lehúzták a single-je alapján a multijával meg napi szinten játszok és még fogok is (akkor is ha megveszem a brink-et).
    A 8 pálya mondjuk tényleg karcsú de pl a Homefront-ban sincs több.
  • Nagylaci
    Így van. PC -n sok minden egészen máshogy fog majd festeni az biztos. Aztán nekem is feltűnt, hogy a review -kban kizárólag botok ellen játszanak. Szóval eléggé úgy tűnik, hogy a teszterek éppen csak a játék lényege felett siklottak át...
    Egyébként nekem volt szerencsém látni egy csapatot akik már ügyesen a kasztok szerint egymást segítve játszottak. Az ellenfél gondolom random játékosokból állt és enyhén szólva egy pillanatig nem volt esélyük... Az a csapat ahol két ügyes medic ügyködik nagyon erős lesz mert folyamatosan állítják talpra a társaikat. Arról nem is beszélve, hogy akik közösen kihasználják a kasztok erősítési képességeit azoknak több lesz az életerejük, nagyobbat sebeznek, gyorsabban futnak mint az ellenfél. Szóval ez tipikusan az a játék ahol 8 rambo simán ki fog kapni 8 csapatjátékostól. Ezt a játékot egyszerűen nem lehet megítélni ilyen rövid idő alatt.
  • lolSL
    szinte az összes review konzolos, és vki kibányászta xboxon hogy 2-300 gamerscorenál tovább nem jutott a legtöbb, tehát kb 3 óra alapján ítélték meg, aminek egy részét ráadásul botok ellen játszották. 2011-es remek remek újságírás.
    én azt mondom várni kell egy pár napot, esetleg hetet, nagy hátrányba még nem kerül az ember, és addig kiderül hogy használható-e a game, az biztos hogy fél napos tapasztalatok alapján nem lehet megítélni. néztem most pár órán át 2 streamet egymás mellett, és ahogy fejlődtek az arcok és egyre jobban átlátták, hogy miről szól, egyre jobb véleménnyel lettek a játékról
    mindenképp ki kell várni amíg 1-2 összeszokott csapat játszik meccseket, ma este indul a thebrink.tv oldal, elvileg jövő hét végén már egy épkézláb versenyt fognak közvetíteni, ott ugrik a majom a vízbe.
    az biztos hogy aki single playerre vágyik, az ne vegye meg, de még csak ne is töltse le ha lesz warez.
  • Belkar
    A GT 7.9 -et adott rá ami annyira nem rossz de már nem nagyon akarom megvenni inkább beruházok a Witcher 2-re vagy várok még a Batman gamere.
  • lolSL
    http://www.justin.tv/directory/gaming
    itt van még sok ha befejezné
  • lolSL
    PC stream
  • Nagylaci
    IGN review:

Machinima review:

GameTrailers review:

• Nagylaci
    A játékban 8 (!) multiplayer map van oszt' jónapot. Azért ez kissé karcsúnak tűnik. A single annyi, hogy mindkét oldalról végigjátszhatjuk mind a 8 térképet és az egyetlen különbség a multihoz képest, hogy vannak átvezető videók. Most komolyan azt hiszik, hogy valami attól lesz "single player", hogy két multiplayer pálya közé betesznek egy videót?!
    Ráadásul a botok a már megjelent kritikák szerint segghülyék. Már bocsánat. Szóval nem egy nagy móka ellenük játszani. Mindegy, PC -n multiplayerben csak nem lesz egy rossz szórakozás. Remélem...
    A single kampány pályái:

Multiplayer:

• foxxi
    Jó lesz ez... Jó Móka
  • lolSL
  • lolSL
    ati 11.5a hotfix driver

Includes performance optimizations and resolves various quality issues for the upcoming release of Brink™
  • lolSL
    várd ki amíg jön egy pc-s multi video majd a megjelenés után
    ha nem az autoaimos automozgásos gameplay lesz azért ég és föld lesz ehhez képest reményeim szerint
  • Fpocok
    Biztos félre értettél. Én nem mondtam ilyet, én imádom a TF2-t.
    A szánalmast arra értettem, hogy próbálják codosra veni... meg az irányításra. Borzalmas.
  • Nagylaci
    Tényleg furák a nyújtott fejű emberek. :) Viszont nekem határozottan tetszik ez a karikatúra stílus. Nekem bejön ha egy játék azért nem veszi véresen komolyan magát a látvány, beszélgetések, történet terén. Ha maga a játékmenet élvezetes akkor rendben is van a dolog.

Fpocok:
    Ha igazad lenne akkor a világ egyik legszánalmasabb multi FPS -e a TF2 lenne. Nekem kimondottan jó néha a sok tesztoszteron túltengéses űbermacsó cucc mellett ha jön egy ilyen picit paródiába hajló játék is. Te jobban szereted a komolyabb légkört egy FPS -ben ami érthető, de ez is egy stílus azért.
  • Fpocok
    Pont ezt akartam mondani. Ettől meg nevetséges az egész, ami egy FPSnél nem jó. Főleg akkor nem, ha komolyan gondolja a játék.
  • Rage47
    furák ezek a nyújtott fejű emberek
  • foxxi
    Aszem most így átnézve, inkább az 576-tól rendelem meg. Talán még aznap ( péntek ) ki is hozzák!
  • lolSL
  • lolSL
    akkora balfasz vagy hogy az fáj
    ezt a codhoz hasonlítani ááááááááá :DDDDD
    fps-fps ennyi a hasonlóság
    és most nyisd meg a youtubeot és írd be hogy cod aztán nézz videokat
    aztán írd be hogy enemy territory és nézz videokat
    konklúziót már nem kell leírnod ide, menj mw3 topicba imádni azt a fullrandom fejlesztők által tákolt szart amit elad majd megint az activision reklámgépezete :DD
    azt azért leírhatod hogy mennyire jó érzés egynek lenni a 25 millió hülye emberből akit rászednek évről évre? csak azért jössz ide trollkodni mert itt már multiban nem fog menni a rambo tunkerkedés hanem foglalkozni kéne egy kicsit a körülötted levőkkel, ami kurvára nem megy mert megfordulni nem tudsz a controllerrel, nem hogy fegyvert váltani meg ilyen egyéb codban nem létező dolgok :D
    tipikus konzolos kokknoob vagy kb
    KÁR hogy a brink már részben az ilyeneknek is készült, de hát 2011 van. de hogy codhoz hasonlítani, fejfájásom lett komolyan
  • Nagylaci
    Szerintem meg hagyjuk inkább ezt a melyik játék a jobb marhaságot... Ez úgyis tök szubjektív. Én nem is minőségileg hasonlítottam most a MW2 -höz hanem lássuk be, hogy azért ott több a belefektetett meló a külön-külön (!) teljes értékű játékmódokkal. Én csak ennyit akartam, hogy az IW megtiszteli a játékost, vásárlót azzal, hogy rengeteg munkát ölnek bele abba amit a végén eladnak. Aztán, hogy a játék jó e vagy sem már más tészta.
    Egyébként is a MW2 egy full arcade shooter amit helyén kell kezelni és nagyon élvezetes tud lenni! Aki összetettebb játékmenetre vágyik annak meg ott vannak a kaszt alapú shooterek. Nekem speciel bejön ez-is az-is. Mikor éppen mihez van kedvem. :) Amikor totál csak állatkodni van kedvem ott a MW2, ha okosabb játékra vágyom nekem speciel L4D vagy TF2.
    Én azóta már elő is rendeltem a Brink -et szóval részemről a látottak alapján egy jó kis kaszt alapú móka lesz.
    Egyébként a videók amiket linkeltem nem bemutatók hanem már játékosok által rögzített gameplay.
  • elitehun
    Mert a TF2 olyan sikertelen ugye? :D
    (nincs benne single)
  • Belkar
    Kinek a pap kinek a papné... Nem mondtam hogy a Brink jobb lesz bármelyik MW-nél mivel az még a jövő zenéje lehet hogy a következő futószalagon érkező überkirály MW is jobb lesz ennél. Bár a IW felbomlásával azért elég nehéz lesz a Treyarchnak megütni a közepes szintet is. Abban meg lehet hogy igazad van hogy veteránon egy két órával hosszabb de az első végigjátszás után már nem voltam kíváncsi ugyanarra csak nehezebb fokozaton (mármint a Black Ops esetében).
  • Muttley
    egyedül a multiban értünk egyet :D
    megnézem én, hogy viszed végig bármelyik MW-t veteranon 4-5 óra alatt ;)
    MW2-nek van osztottképernyős spec ops módja tonnányi változatos Co-Op küldetéssel (persze, ha van hús-vér haverod is...) és ezért mai napig helytálló szavatossággal

ez a Brink (az alapján, amit eddig mutattak) nyomába nem ér egyik MW-nek sem
    na, de ígértem, hogy no-fika :D
  • Belkar
    Egyébként egy ilyen játékot ki vesz meg a Sinle Player miatt? Most komolyan? Ez a játék alapból multinak készül ha Singlet akarsz ne ezt vedd meg. És egyébként attól hogy nem lesz normális SP rész még lehet egy játék jó. TF2-ben sincs single ahogy az L4d-ben is csak botokkal megyünk végig a pályákon és mégis mindkettő nagyon jó játék. De lehetne mondani a BF-ek korábbi részeit is ahogy dave mondta.

És az MW-re visszatérve igen abban viszonylag jó SP-részek szoktak lenni amik lekötik az embert 4-5 órára talán másodjára is végigviszed de harmadjára már dögunalom az egész. És attól a multi még ugyanaz marad mint az első MW-ben ugyanazt a szart próbálják lenyomni a torkodon ami már 3 éve és unalmas volt csak egy kicsit felcsicsázzák meg átalakítanak egy két minimális dolgot. De úgy látszik a 15 év alatti korosztálynak (főleg konzolon) ez nagyon bejön és hát akkor miért ne gyártsák futószalagon a szart ha olcsón megvan és sok lóvét kapnak. Azért én kíváncsi leszek végülis mit hoz ki a Treyarch belőle főleg úgy hogy az IW elhagyta a céget és valljuk be nélkülük a minőség még tovább csökken...
  • Fpocok
    Call of Fortress. Kössz de nem. Inkább TF2zök.

Amúgy valaki magyarázza már meg, hogy miért jó az, ha az összes FPSt konzolon mutatják be a videókban. Egyrészt megértem, hogy konzol a fő piac... de én ránézek erre a videóra amit laci linkelt: szánalmasan szar!!!

Nem lenne több értelme PCn bill egérrel megmutatni az ilyen kedvcsináló videókat? És akkor a konzolos is mondhatja, hogy hú... ilyeneket is lehet... én is akarok ilyet.
  • foxxi
    Kb ugyan ugy fog eme játék is járni mint a homefront... NEM a singe miatt fogják megvenni ( többekközött én is ).
  • grebber
    Zavvin ~7460FT (Házhoz szállítással)
  • Nagylaci
    Gamestop -nál előrendelhető 7900Ft -ért! Azért annyit tényleg megér.

LINK
  • Nagylaci
    Azért akkor csak leszünk páran. :)
    Heavy gameplay:

Pályák számáról egyenlőre nem nagyon találok semmit. Pedig ez is érdekes lenne!
  • dave10000
    Szerintem megéri a játék igaz, hogy talán a single nem olyan jó de ahogy emlékszünk pl. a BF részek single-je is így kezdődött és csak a BF-BC-nál jutottak el a normál változathoz. A multi a magam részéről magáért beszél. A megannyi variáció nem csak a karaktereknél hanem a fegyvereknél is nekem elnyerte a tetszésem. Ez a 4 kasztos megoldás pedig a BF- és a TF2-re emlékeztetnek engem, melyekből vegyítve egy remek megoldás sikeredhet. Engem egyenlőre talán a pályák mennyisége aggaszthat de ha kezdetben nem is lesz olyan sok a TF-hez hasonlóan későbbi patch-ekkel egyre többet és többet rakhatnak bele.
    Szóval szerintem egy felüdülés lehet a multi világában egy ilyes fajta játék. Nekem kötelező vétel :)
  • Nagylaci
    Ja! Warezban pedig ne nagyon reménykedjen senki mert pont ma olvastam, hogy a játék a karakterünket teljes egészében a szervereken fogja tárolni. Persze elvben feltörhetik, de ez azért neccesnek tűnik így...

Richard Ham a Splash Damage -től:

"Q: How are savegames handled for singleplayer? Are they client or server side? Can you have multiple accounts on 1 game? (like more 1 person using the same PC/game)

A: Server side. They live on Steam. Also, the game is tied to your Steam account, so you will not be able to have multiple user accounts in it."
  • Nagylaci
    Mondjuk OK, hogy te utálod a MW játékokat, de szerintem ezt most inkább hagyjuk. Egyébként érdekes belegondolni, hogy a MW2 -ben van egy rövid, de teljes értékű single player kampány, Spec-Ops néven kimondottan coop -ra kihegyezett küldetések és EZEN FELÜL egy (lássuk be) tömegek által kedvelt multiplayer mód. Ehhez képest itt csak a multiplayer pályák vannak és azokat játszhatjuk egyedül, társakkal botok ellen vagy tisztán emberi játékosokkal. Emellett kicsit fura, hogy sacc/kb. azonos árkategóriában vannak. Ez azért elgondolkodtató.

Muttley:
    Próbálj csak lebeszélni érdekel a véleményetek mert azért van még bennem bizonytalanság bőven.
  • Belkar
    LoL MW3 akkor inkább ebből veszek kettőt :D
  • Muttley
    "Illetve jó lenne végre egy olyan játék ahol a karakterek vizuálisan elég sokféleképp testreszabhatóak, más játékokban kicsit unalmas, hogy ugyanaz a néhányféle karakter rohangál egyfolytában."
    nem ledumálni akarlak róla, de EZT mondjuk a novemberi MW3
    csípőből hozni fogja
    és még sokkal többet is
    sztem :)

• Nagylaci
    Engem inkább az zavar a single -el kapcsolatban, hogy utálom ha megpróbálnak megvezetni! A készítők ugyanis mindenhol azt nyilatkozták, hogy a játéknak komoly történettel bíró "igazi" single része lesz. Akkor már inkább vallanák be az igazságot szimpatikusabb lenne... Nyilván single player alatt a Modern Warfare sorozat által is használt megoldást érti mindenki nem pedig azt, hogy multizhatunk botok ellen. Hülyének azért ne nézzenek már.
    Amennyit kivettem az interjúkból coop is úgy fog kinézni, hogy ugyanezeken a pályákon játszhat 8 játékos egy csapatban 8 bot ellen.
    Viszont nekem a multi egyenlőre nagyon tetszik összességében. Illetve jó lenne végre egy olyan játék ahol a karakterek vizuálisan elég sokféleképp testreszabhatóak, más játékokban kicsit unalmas, hogy ugyanaz a néhányféle karakter rohangál egyfolytában.
    Nagy valószínűségél én is meg fogom venni megjelenéskor.
  • Prince23
    Ebben sajnos én is csalódtam. De remélem coop vagy multi penge lesz. Nekem már nincs visszaút, be van rendelve:S
  • grebber
    Ez alapján még letölteni sem fogom pedig azt hittem lesz valami értelme a single résznek!
  • Muttley
    engem eleinte érdekelt
    viszont kb. 2 hónapja (ezzel a videoval együtt) tudom, h
    teljesen más lett, mint amit eredetileg vártam
    nem akarom fikázni, de
    ez így nekem "kössz, nem"
  • Belkar
    Nekem videók alapján nagyon bejött főleg hogy TF2-vel is rengeteget toltam de az sajnos már nem a régi :( Annyit viszont már most tudok hogy nem azonnal megjelenéskor fogom megvenni talán várok egy vagy két hetet és megvárom a visszhangot és aztán beruházok rá ha jó értékeléseket kap.
  • Nagylaci
    Látom rettenetesen nem pörög a játék topikja... :) Mivel USA -ban már megjelent konzolokra már elérhetőek gameplay videók! Itt a legjobb amit eddig találtam:

Ez egy küldetés a játék single részéből úgyhogy azt sajnos kijelenthetjük, hogy "klasszikus" értelemben vett single nincs a játékban. A videó alapján legalábbis úgy tűnik, hogy egyszerűen botok ellen kell játszani különböző multiplayer pályákon. :(
    Egyenlőre nem tudom pontosan hova tenni a játékot. Mondjuk a TF2 -s alapokat nehezen tagadhatná le, de azért ez nem egy nagy bűn ha jól oldják meg végül. Enginer - enginer, medic - medic, soldier - soldier, spy - operative... :D A grafikai stílus viszont már kicsit szerencsétlen módon hasonlít az említett TF2 -re. Szerintem legalább ezen a téren kerülhették volna a hasonlóságot.
    Az viszont tetszik, hogy a offline játszva is fejleszthetjük a karakterünket. Jó ötletnek tűnik és plusz motiváció a single részhez, hogy közben erősíthetjük, testre szabhatjuk a karakterünket.
    Ez az instant parkour is visszaüthet még negatívan elvégre eredményezheti azt, hogy akkora káosz lesz a pályán, hogy ember legyen a talpán aki átlátja. Elsőre persze klassznak tűnik ahogy a karakter átrohan szinte mindenen, de azzal együtt, hogy elég sokat kell sebezni valakin amíg az meghal piszok nehéz lesz lelőni a legvékonyabb testalkatú karaktert miközben az mint az őrült. :)
    Ti mit gondoltok? Megveszitek páran? Az is érdekelne, hogy lesznek e magyarok majd akikkel lehetne együtt játszani.