532
Brink - FPS a Bethesda Softworks közreműködésében
  • dave10000
    A rakéta hackelős küldivel nekem is meggyűlt a bajom. Először csak operative-val mentem egy bizonyos %-ig sikerült s hack de miután megöltek az ellen enginere azonnal leszedte. 2. körben már medic-el mentem. Folyamatosan védtem az operative-et és láss csodát vagy 50%-ig megcsinálta gond nélküld erre mondja, hogy 10 másodperc marad, na mondom nagyszerű... Lejárt az idő de mivel még csinálták a hackelést ezért ment tovább a játék :) Hála ennek sikerült is a küldi. Eddig a botokkal nekem csak a challengekben volt baj. Amikor több küldit kell végrehajtani akkor nem tűntek valami hasznosnak, bár ez betudható annak is, hogy a pálya elég kicsi volt ezért az ellent elég közel rakta ki.
  • Malakai
    Elsősorban multira van kitalálva eleve.
  • Nagylaci
    Rakétahackelős küldetést megcsináltam coopban inkább. Pedig csak egy ausztrál srác csatlakozott, de ketten simán megcsináltuk. :) Ő hekkelt én meg medic -el gyógyítottam meg próbáltam védeni. Már így nagyságrendeket javult a játékélmény! :)
  • ApPa123
    De faja.... beállítja a játék full grafra magát errrre szaggat mint a dög.... leveszem minimumra pont ugyan úgy szaggat :S Crysis 2 meg hasonló gamek fullon szaggatásmentesen ez meg .... :( pedig nagyon tetszika játék
  • Blinkye
    Nahh. a textura szétesős pixeles füstös hülyeség legújabb nvidia driverrel megoldódik ha esetleg lesz ilyen problem valakinek.
  • Nagylaci
    Azt most én sem tudom megcsinálni... A hackelős küldetések nonszenszek. Mit kellene csinálnom?! Ha nem operative vagyok akkor a többiek nem elég jók, hogy meghackeljék, ha meg operative vagyok és hackelek akkor a többiek nem elég jók, hogy megvédjenek... A medic -ekkel az a gond, hogy marhára nem lehet őket azonosítani csak ha látod, hogy gyógyítanak.
  • ratgab
    Valamelyik este írtam, hogy nem tudom teljesíteni a rakéta deaktiválós küldetést (5-ös vagy 6-os küldetés) a Security oldalán... erre tegnap elsőre sikerült! Tényleg végig ott kellett állni a gép mellett, amikor nem volt sok ellen a környéken, akkor bőszen hackelni, ha forró lett a talaj, akkor meg aprítani... lehetőleg a medic-ekkel kezdve, hogy ne tudjanak senkit feléleszteni!
  • Bence94
    szerintem nagyon is jó ez fps-ben...
  • ViniSoundz
    Gondolom már láttátok ezt a videót.

Miért kellett ezt fps-re csinálni? Hatalmas lenne tps-ben, az Uncharted-ra emlékeztetne. efpées efpées, nem tudom mit esznek ezen az emberek.
  • Fpocok
    Akkor mea culpa!
  • lolSL
    nem fizetős
  • Fpocok
    Már bocs... de fizetős DLC... az nem támogatás. Az ingyenes TF2 updatek... na az támogatás.
  • Smithwarden
    Ja minden szep es jo, mar csak a jatekot kellene befejezniuk PCre normalisan...
  • Nagylaci
    Júniusi DLC bejelentve, új térképek és tartalmak várhatóak. Egyenlőre legalábbis rendben van a játék támogatása.
  • Blinkye
    Hali! Elsőre tök jól ment a gém. Viszont második indítás óta a füst amikor lövök meg szlaadgálnak..stb fekete vagy kék pixelpacák. 1 es és 2 es patch is felrakva, mégsem javult. VAlami ötlet?
  • Nagylaci
    Hát ez jól nyomja... :)

• Nagylaci
    Megápdételték a botok intelligenciáját úgyhogy most sokkal kevésbé frusztráló a játék ha egyedül nyomod! Így már legalább nem idegesítő ez a játékmód. Csapattársak jobbak, ellenfél rosszabb. Társaink most már teljesítik a feladatokat illetve védenek minket ha kell. Medic -el játszva végig meg tudtam csinálni küldetéseket. Rendben lesz ez ha ennyire figyelnek a közösségre és ilyen gyorsan reagálnak az észrevételekre. Ez most szimpatikus azért. Ápdét lista:

General:
    Fixed issues with custom ui_fov settings when playing as a client
    Added support for 2560x1440
    Slightly improved start up times
    Fixed crash when clicking in blank area on Training Videos menu
    Fixed memory leaks on shutdown
    Fixed Be More Objective leaderboards being incorrectly named

Graphics:
    Fixed “texture gridding” issues on certain graphics cards
    Fixed settings being incorrectly applied on the advanced video options screen
    Improved performance when using Ambient Occlusion
    Fixed halos not rendering correctly

AI Bots:
    Removed bot intelligence inhibitors for Freeplay games
    Adjusted bot behaviour in Campaign games to make teams more evenly matched
    Changed bots’ objective priorities across all game modes
    Fixed issue with bot difficulty continually dropping

User Interface:
    Fixed poor server browser performance for users with a large number of items in their history
    Made server browser refreshes much more responsive
    Changed server browser to no longer group player counts by max players
    Added new pop-up text for server browser filters
    Fixed not being able to sort by favourites column
    Server browser now retrieves favourites correctly from Steam
    Fixed arrow keys not working when exiting out of a chat submenu
    Made it easier to select a default secondary weapon
    Disabled chat options in solo mode

Dedicated Servers:
    Can now use net_ip command to assign IPs to server instances
    Dedicated server binary can now be run as a service, which won't have a CSIDL_PERSONAL virtual folder
  • Haversrác
    Most mit kell ezen magyarázni, az a lényeg, hogy a te igényeidnek elég
  • Nagylaci
    Hmm... Csak a kedvemért elmagyaráznátok, hogy multiban miért is nem elég a 40 FPS?! :)
  • Haversrác
    Ennek tiszta szívemből örülök
  • Haversrác
    Ne haragudj, hogy ezt mondom de nálam a "Simán Fut" kategória (főleg multiba) nem 40fps-nél kezdődik. De az is lehet, hogy túl sokat várok az élettől:)
  • stardate
    Képzeld van.Nálam semmi probléma nem volt a játékkal.
  • Fpocok
    A 40 fpst nem nevezném jónak multiban.
  • Nagylaci
    Van...
    Az én gépem meg elég neki. C2D 6400, 4GB RAM, GF9600GT. Simán 40 FPS 1920x1080 -ban. Még jobban is fut mint a warez! Bugot még nem is láttam.
  • Haversrác
    Te jó isten mi ez a szar? Ilyenkor hálát adok az Úrnak, hogy kipróbáltam a warezt. Van olyan aki ezt megveszi? És még az ócska gépem kevés neki:
    Corei7 980x 4.4ghz, radeon hd 6990 915mhz VICC!
  • Solid Snake
    brink-disappears-from-european-steam-store-customers-unable-to-activate-retail-copies
  • Nagylaci
    Szerintem vegyük fel egymást, már akik meg is vettük a játékot hátha játszanánk együtt. Steam profilom:

Steam profilom
  • Nagylaci
    BAKKER most majdnem megőrültem... Megvan a példányom, magyar a kézikönyv meg minden. Erre amikor írom be a kódot aszongya' az én régiómban ezt nem lehet aktiválni... Mondom WTF?! Már majdnem megüt a guta amikor feltűnik (végre), hogy két kód van a kézikönyvön. Szerencsére ekkor aktiválódott az a megmaradt néhány agysejtem és kipróbáltam a másik kódot is. Na ezt már elfogadta. Már települ végre. Ilyen nincs komolyan...
  • asphexia
    Nah milyen a game? :D

Tök jó, hogy lusta voltam vizsga után elmenni boltba, ezért inkább kihozattam futárral. Ami Hétfőn ér ide
  • Ironman2
    Ok.Igazad van
  • Malakai
    Nem, Quake 3 volt Tech3, Doom3 Tech4 volt, és ez módosított Tech4, ahogy Csokis írja; A Rage és a Doom 4 pedig már Tech5 lesz.
  • Ironman2
    Domm3 engine a Tech3 volt
  • Csokis
    Nem. Ez egy átírt id Tech 4 engine, amit id Tech 4.5-ként szoktak emlegetni.
  • foxxi
    Minden kezdet nehéz.. én már megszoktam hogy az első napokban csak a baj van.. majd szépen letisztul minden.
  • Smithwarden
    Na most mar nem csak szarul fut a jatek, hanem meg ultraronda is. Kiralyos.
    Biztosan csak a gepem regi es lassu ((i7 860/5870) ehhez az uj es fantasztikus gamehoz.
    Ja es szinte termeszetes emellett hogy a fegyverhangok is ugy elmennek, hogy csak geprestart utan jonnek vissza.
    Lojetek le valakit kozelrol. Ilyen ronda 2 dimenzios vert sztem nem csinaltak 10 eve fps jatekban.
    Sokat sirok? Hat igen, lassan sirnom kell ettol a jatektol.
  • foxxi
    Jah, 3%nár jár :)
  • Nagylaci
    De. Inkább Doom3 engine ként szokták emlegetni mert ahhoz készült 2004 -ben. Most idTech4 -nek hívják éppen...
  • Smithwarden
    Kurva elet, nem allitotta vissza a jatek az alap grafikai konfigot reinstall utan...
    Most hogy a picsaba allitsam vissza az alapokat az fps autoexec utan? :p

Nagylaci: en ejfel utan tudtam aktivalni steamen (direct2drive) - Es egyre rosszabb velemennyel vagyok a jatekrol.
  • Ironman2
    Ez a Quake4 grafikus motorja nem?
  • Nagylaci
    Neked már megvan??!! :)