Brink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs az offért! Töröld Grebber!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Fpocok
Ahogy a crysis2 se, ez sem éri még még törten sem a multit.

Parasite Eve 2, best game EVER!

--------- BRINK Multiplayer Crack Files + Tutorial UPDATED 15-05-2011 - DARK SLASH --------------

Install the game, SKIDROW version is ok ( http://www.demonoid.me/files/details/2630206/37402404/ )

Dont copy/paste any crack

Install SKIDROW update 3 inclided in this pack ( u dont need any previous update to be installed )

From brink save copy/paste all files to your brink folder

Open brink mp crack folder, and copy/paste all things to ur brink folder

Open Newallyouneed folder and copy/paste all things to ur brink folder

Install Tunngle ( setup included in this pack ) restart ur windows and log in or sign up

Install Steam, create a NEW account and logIn to it and then logout and close the steam ( its MUST )

NOTE : **** NOW FOLLOWING STEPS REQUIRED STEAM HAS TO BE CLOSED TO DO THIS ****

Open GreenLuma + SmartSteam Fix folder and copy/paste all things to ur steam folder

Copy/paste undeadpatch333 to steam, now run the undeadpatch333 and press y to everthing > done > close it

Now run GreenLuma.exe from steam folder, if it looged in thats fine, if not, just run smartsteam or steam and log into it

Now join a brink looby in tunngle with many players

Start Brink and go to freeplay, and set the remember to check the source is "Internet"

Now you done all this correctly you should see servers

You can now also join or host games

For hosting be sure the type server is listen
avisibility to Private somethimes public works too

Play & Enjoy

**** NOTE ****
U can also download Brink Dedicated Server from steam > Library > Tools, then downlaod the Brink Dedicated Srevr

Update ur video drivers before u play this game, for ATI users, new hotfix is must needed to run this game

- DARK SLASH

http://www.demonoid.me/files/details/2634135/34073915/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Én is pont errõl a pályáról csináltam próbaképpen videót. <#smile>

Prince23
Ezen vagyok én is. a sztori hiányában (ugye ezt ígérték) ez nálam nem lehet 9.5 pontos gamma. Még 9 lehet amógy. Jelenleg 8.5-8.8 pontra áll.

Nagylaci
Sztori... 😊 Elég kusza összevisszaság az egész. Én eleve azt sem értem, hogy most a Resistance elhagyni akarja Ark -ot akkor ezt végül is miért nem hagyják nekik?! Aztán ami még marhaságnak tûnik, hogy hekkelgetünk a Security oldaláról valami "maszek" rakétakilövõt amit megrongálni nagyságrendekkel könnyebb lenne. Egyszerûen nem értem, hogy miért kellett átverni az embereket, hogy lesz a játéknak single módja illetve tisztességes története.
A multi viszont tényleg tök más tészta! Azon már látszik, hogy rengeteg munkát fektettek bele. A coop nagyon izgalmas "hard" fokozaton játszva. Nekem már csak két pálya nincs megcsinálva a legnehezebb fokozaton, nagyon élvezem. Ráadásul ahogy egyre magasabb szintû leszel egyre összetettebb a játék egyre több a lehetõség amivel a csapattagok támogatni tudják egymást.
Amilyen szánalmas a kamu single olyan kiváló lett a multi része.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Prince23
Jó kis multis játék ez, csapatmunkát igényel. A sztori piszok gyenge. Nem gondoltam volna, h így elbasszák, pedig nagy történeti szált ígértek bethesdáék. Csupán intrók vannak minden pálya elõtt és után, az mondjuk elég jó lett, de egyáltalán nem passzol a történethez. Túlságosan is árkád kategória. A multiplayer már sokkal jobb színben mutatkozott meg elõttem, a karakterek, a fegyverek teljesen testreszabhatóak. Egy szó mint száz, ez MULTIPLAYER-re kihegyezett játék. és ez tény!

Itt maga a felüdülés érzete kapott el, mikor kiértünk az épületbõl, ez a túszmentéses rész nagyon jó volt. Coopba többször fogok neki esni. (ez az elsõ pálya, Day 1)

Van térkép? Bazzd...
Én azt úgy csináltam meg (itteni fórumosok tanácsára), hogy kitakarítottam az ellent a rakéta környékérõl, majd elkezdtem hackelni... amikor a térképen azt láttam, hogy sok ellen jön, akkor gyorsan visszaváltottam fegyverre és megint takarítottam, majd ismét hack... Ha nem csak a hackelésre figyelsz, hanem közben ölsz is néha, akkor a társak tovább életben maradnak és akkor legalább elterelik rólad a figyelmet!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nagylaci
Így van... 😊 Csak gondoltam mielõtt online hülyét csinálok magamból elõtte megtanulok játszani egyedül. De ez a hekkelés nonszensz lett single -ben. Viszont ember társakkal coopban megesszük az ellenfelet. Volt, hogy védekezõ küldetésnél a közelébe nem jutottak a botok a célnak. Szóval egyedül rohadt nehéz coopban meg sétagalopp.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

dave10000
A rakéta hackelõs küldivel nekem is meggyûlt a bajom. Elõször csak operative-val mentem egy bizonyos %-ig sikerült s hack de miután megöltek az ellen enginere azonnal leszedte. 2. körben már medic-el mentem. Folyamatosan védtem az operative-et és láss csodát vagy 50%-ig megcsinálta gond nélküld erre mondja, hogy 10 másodperc marad, na mondom nagyszerû... Lejárt az idõ de mivel még csinálták a hackelést ezért ment tovább a játék 😊 Hála ennek sikerült is a küldi. Eddig a botokkal nekem csak a challengekben volt baj. Amikor több küldit kell végrehajtani akkor nem tûntek valami hasznosnak, bár ez betudható annak is, hogy a pálya elég kicsi volt ezért az ellent elég közel rakta ki.

Malakai
Elsõsorban multira van kitalálva eleve.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nagylaci
Rakétahackelõs küldetést megcsináltam coopban inkább. Pedig csak egy ausztrál srác csatlakozott, de ketten simán megcsináltuk. 😊 Õ hekkelt én meg medic -el gyógyítottam meg próbáltam védeni. Már így nagyságrendeket javult a játékélmény! 😊

De faja.... beállítja a játék full grafra magát errrre szaggat mint a dög.... leveszem minimumra pont ugyan úgy szaggat :S Crysis 2 meg hasonló gamek fullon szaggatásmentesen ez meg .... 😞 pedig nagyon tetszika játék

Blinkye
Nahh. a textura szétesõs pixeles füstös hülyeség legújabb nvidia driverrel megoldódik ha esetleg lesz ilyen problem valakinek.

3Ds MAX :)

Nagylaci
Azt most én sem tudom megcsinálni... A hackelõs küldetések nonszenszek. Mit kellene csinálnom?! Ha nem operative vagyok akkor a többiek nem elég jók, hogy meghackeljék, ha meg operative vagyok és hackelek akkor a többiek nem elég jók, hogy megvédjenek... A medic -ekkel az a gond, hogy marhára nem lehet õket azonosítani csak ha látod, hogy gyógyítanak.

Valamelyik este írtam, hogy nem tudom teljesíteni a rakéta deaktiválós küldetést (5-ös vagy 6-os küldetés) a Security oldalán... erre tegnap elsõre sikerült! Tényleg végig ott kellett állni a gép mellett, amikor nem volt sok ellen a környéken, akkor bõszen hackelni, ha forró lett a talaj, akkor meg aprítani... lehetõleg a medic-ekkel kezdve, hogy ne tudjanak senkit feléleszteni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Bence94
szerintem nagyon is jó ez fps-ben...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

ViniSoundz
Gondolom már láttátok ezt a videót.

Miért kellett ezt fps-re csinálni? Hatalmas lenne tps-ben, az Uncharted-ra emlékeztetne. efpées efpées, nem tudom mit esznek ezen az emberek.
Fpocok
Akkor mea culpa!

lolSL
nem fizetõs

Fpocok
Már bocs... de fizetõs DLC... az nem támogatás. Az ingyenes TF2 updatek... na az támogatás.

Smithwarden
Ja minden szep es jo, mar csak a jatekot kellene befejezniuk PCre normalisan...

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Nagylaci
Júniusi DLC bejelentve, új térképek és tartalmak várhatóak. Egyenlõre legalábbis rendben van a játék támogatása.

Blinkye
Hali! Elsõre tök jól ment a gém. Viszont második indítás óta a füst amikor lövök meg szlaadgálnak..stb fekete vagy kék pixelpacák. 1 es és 2 es patch is felrakva, mégsem javult. VAlami ötlet?

3Ds MAX :)

Nagylaci
Hát ez jól nyomja... 😊

Nagylaci
Megápdételték a botok intelligenciáját úgyhogy most sokkal kevésbé frusztráló a játék ha egyedül nyomod! Így már legalább nem idegesítõ ez a játékmód. Csapattársak jobbak, ellenfél rosszabb. Társaink most már teljesítik a feladatokat illetve védenek minket ha kell. Medic -el játszva végig meg tudtam csinálni küldetéseket. Rendben lesz ez ha ennyire figyelnek a közösségre és ilyen gyorsan reagálnak az észrevételekre. Ez most szimpatikus azért. Ápdét lista:

General:
Fixed issues with custom ui_fov settings when playing as a client
Added support for 2560x1440
Slightly improved start up times
Fixed crash when clicking in blank area on Training Videos menu
Fixed memory leaks on shutdown
Fixed Be More Objective leaderboards being incorrectly named

Graphics:
Fixed “texture gridding” issues on certain graphics cards
Fixed settings being incorrectly applied on the advanced video options screen
Improved performance when using Ambient Occlusion
Fixed halos not rendering correctly

AI Bots:
Removed bot intelligence inhibitors for Freeplay games
Adjusted bot behaviour in Campaign games to make teams more evenly matched
Changed bots’ objective priorities across all game modes
Fixed issue with bot difficulty continually dropping

User Interface:
Fixed poor server browser performance for users with a large number of items in their history
Made server browser refreshes much more responsive
Changed server browser to no longer group player counts by max players
Added new pop-up text for server browser filters
Fixed not being able to sort by favourites column
Server browser now retrieves favourites correctly from Steam
Fixed arrow keys not working when exiting out of a chat submenu
Made it easier to select a default secondary weapon
Disabled chat options in solo mode

Dedicated Servers:
Can now use net_ip command to assign IPs to server instances
Dedicated server binary can now be run as a service, which won't have a CSIDL_PERSONAL virtual folder

Most mit kell ezen magyarázni, az a lényeg, hogy a te igényeidnek elég
Nagylaci
Hmm... Csak a kedvemért elmagyaráznátok, hogy multiban miért is nem elég a 40 FPS?! 😊

Ennek tiszta szívembõl örülök<#kuss>
Ne haragudj, hogy ezt mondom de nálam a "Simán Fut" kategória (fõleg multiba) nem 40fps-nél kezdõdik. De az is lehet, hogy túl sokat várok az élettõl😊
stardate
Képzeld van.Nálam semmi probléma nem volt a játékkal.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

Fpocok
A 40 fpst nem nevezném jónak multiban.

Nagylaci
Van...
Az én gépem meg elég neki. C2D 6400, 4GB RAM, GF9600GT. Simán 40 FPS 1920x1080 -ban. Még jobban is fut mint a warez! Bugot még nem is láttam.

Te jó isten mi ez a szar? Ilyenkor hálát adok az Úrnak, hogy kipróbáltam a warezt. Van olyan aki ezt megveszi? És még az ócska gépem kevés neki:
Corei7 980x 4.4ghz, radeon hd 6990 915mhz VICC!
Nagylaci
Szerintem vegyük fel egymást, már akik meg is vettük a játékot hátha játszanánk együtt. Steam profilom:

Steam profilom

Nagylaci
BAKKER most majdnem megõrültem... Megvan a példányom, magyar a kézikönyv meg minden. Erre amikor írom be a kódot aszongya' az én régiómban ezt nem lehet aktiválni... Mondom WTF?! Már majdnem megüt a guta amikor feltûnik (végre), hogy két kód van a kézikönyvön. Szerencsére ekkor aktiválódott az a megmaradt néhány agysejtem és kipróbáltam a másik kódot is. Na ezt már elfogadta. Már települ végre. Ilyen nincs komolyan...

Nah milyen a game? 😄

Tök jó, hogy lusta voltam vizsga után elmenni boltba, ezért inkább kihozattam futárral. Ami Hétfõn ér ide <#zavart2>

Ok.Igazad van

Malakai
Nem, Quake 3 volt Tech3, Doom3 Tech4 volt, és ez módosított Tech4, ahogy Csokis írja; A Rage és a Doom 4 pedig már Tech5 lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Domm3 engine a Tech3 volt

Nem. Ez egy átírt id Tech 4 engine, amit id Tech 4.5-ként szoktak emlegetni.

Minden kezdet nehéz.. én már megszoktam hogy az elsõ napokban csak a baj van.. majd szépen letisztul minden.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Smithwarden
Na most mar nem csak szarul fut a jatek, hanem meg ultraronda is. Kiralyos. <#idiota>
Biztosan csak a gepem regi es lassu ((i7 860/5870) ehhez az uj es fantasztikus gamehoz.
Ja es szinte termeszetes emellett hogy a fegyverhangok is ugy elmennek, hogy csak geprestart utan jonnek vissza. <#eljen>
Lojetek le valakit kozelrol. Ilyen ronda 2 dimenzios vert sztem nem csinaltak 10 eve fps jatekban.
Sokat sirok? Hat igen, lassan sirnom kell ettol a jatektol. <#bdead>

Jah, 3%nár jár 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Nagylaci
De. Inkább Doom3 engine ként szokták emlegetni mert ahhoz készült 2004 -ben. Most idTech4 -nek hívják éppen...

Smithwarden
Kurva elet, nem allitotta vissza a jatek az alap grafikai konfigot reinstall utan...
Most hogy a picsaba allitsam vissza az alapokat az fps autoexec utan? :p

Nagylaci: en ejfel utan tudtam aktivalni steamen (direct2drive) - Es egyre rosszabb velemennyel vagyok a jatekrol.

Ez a Quake4 grafikus motorja nem?

Nagylaci
Neked már megvan??!! 😊