532
Brink - FPS a Bethesda Softworks közreműködésében
-
értem köszönöm
Más:Multiplayerben a refuel pályán nincs hang a többin semmi ilyesmi gond nincsen.Itt is kezdetben van hang elindulok aztán egyszer csak néma csönd.Valakinek akadt még ilyen problémája? -
A karaktered képernyőjén a jobb felső sarokban van egy fekete négyzet benne a választott frakció jelével. Ha arra kattintasz akkor átvált a másikra és ugyanannak a karakternek a másik csapatba tartozó kinézetét is testre szabhatod! -
multi-ba sztem lényegtelen a karakter választás bár a karakter kinézete nem tudom hogy alakul ha mondjuk a másik oldalra rak be
én nagyon örülök hogy nem látszik a k/d arány mert így legalább az objektívval foglalkoznak és nem a kd-t fényesítgetik -
Válts csapatot, már ha éppen lehet. Amúgy a játék elején az oldal kiválasztása szinte semmit sem jelent. A karakterednek mindenképp lesz egy Security és egy Resistance megjelenése, szóval olyan nincs, hogy csak sec. vagy csak Res. karakter!
K/D arány kimondottan jó, hogy nincs. Ugyanis ha lenne sok Vér István leszarna mindent, főleg azt, hogy nyert -e a csapata, csak a minél jobb K/D arányra játszanának és ha összelőnének egy jót akkor már azzal is meg lennének elégedve. Szóval a játékosok hozzáállása miatt K/D arány kijelzése rongálja a csapat alapú játékélményt. Ez van. -
asphexia #408 Lenne egy kérdésem:
Az egyik az, hogy ugye megcsináltam a karim, elején kiválasztottam az escape from the arkot, tehát resistance vagyok, az is a kari, viszont ha felmegyek egy szerverre mindig securitybe rak, és nem értem, hogy miért.
Amúgy csak engem idegesít, hogy kill/death arányt nem mutat sehol? Elhiszem, hogy csapatjátékra, objre alabul, de azért engem az is érdekelne..
-
Az eddigi irasaid es stilusod alapjan pont ilyen ertelmi szintunek tippeltelek. -
foxxi #406 Azért a mondatlakotásí kultúrádat, értelmesebb embertől is eltanulhattad volna!
Kellene ide egy HG! -
umaga #405 na erre ir egy buzi kocsog hogy ha nem tetszik a valasz huzzak,a picsaba,haaat kicsi buzi fereg szerintem hamar anyad picsajaba viszarugdosnalak,aztan kenyelmesen el is huznek...idiota majom -
Ha nem vagy kivancsi a kerdesedre adott normalis tippekre/valaszokra akkor el is lehet huzni innen a picsaba. -
umaga #403 a steames jatekot???tyuuuuuu es aztan mi a francnak?? -
kanduhr #402 Próbáld rendszergazdaként telepíteni. -
umaga #401 http://imageshack.us/photo/my-images/542/2011051400004.jpg/
ilyen jellegu problemam van a jatekkal,valakinek van otlete??alienware laptoppom van,1 gb videocardal,minden frisitve lett mar,de a problema maradt.ja es az elso kis patch utan lett ez a gond,a letolteskor teljesen jo volt. -
Amúgy az engem is zavar, hogy sok különböző információ ami megjelenik sokszor inkább zavaró meg kaotikus a képernyőn. Egy célkereszt testre szabhatóság mondjuk tényleg elfért volna, de lehet, hogy még ezt is megcsinálják majd... -
foxxi #399 Akinek van kedve challenge-re, írjon rám v. vegyen fel steamen, és tolhatjuk 
azonosító: foxxika -
Én nem vagyok keménykalapos. Szeretem a változásokat.
De engem ez nagyon zavar. Egyrészt emlékeztet sok konzolos játékot... másrészt, és ez fontosabb, nagyon zavar, egy "csomó" helyet kitakar a képen. Ahogy a sok hülye kiírás és átlátszó objektumok is. -
asphexia #397 Fogadd el a változást.. :D
Amúgy nem értem én se, mivel ET-ben te csináltad a célkereszted, és azt vártam, hogy itt is ugyan ez lesz. Amúgy megszokás kérdése az egész. -
Tudom, hogy hülyeség, de nekem nem tetszik. Vannak ilyen rigolyáim...
Nem értem, miért nem lehet megváltoztatni? Vagy mi volt a gond a 4 vonallal...??? -
Ez eléggé ízlések és pofonok... Nekem semmi bajom vele. Szórást jól jelzi, az pedig kimondottan jó lett, hogy tárazásnál mint egy folyamatjelző mutatja mikor fejeződik be a művelet. -
Engem még mindig kibaxottul zavar a karika célkereszt. -
-
Az adrenalint nem is igen értem. Szerintem annyira ritkán lehet kihasználni, hogy eleve nincs is betéve nekem. Pedig most már piszok sokat lehúztam medic -el játszva. Azt csinálja, hogy egy elég rövid időre sebezhetetlenné teszi azt akin használod, de aztán amikor lejár az idő az illető egyszerre megkapja az összes sebzést amit az adrenalin közben elszenvedett.
Ennél sokkal jobb a speed mert az extra gyors karakterek rengeteg szituációban jönnek jól. Transfer supplies szintén sokkal jobb mivel a medic -nek rengeteg van és gyorsan töltődik szóval mér' ne osztogassam? :) Lazarus grenade meg az egész játék egyik legjobb képessége szóval meg is van a három. -
ApPa123 #391 Kihagyás és simám fut a game....:D ez csak directx de ha most jól belegondolok lehet ez volt az én szaggatásom okozója :S -
+ ESL 5v5 ladder -
úgy néz ki kezd felpörögni az 5v5 brink scene
ESL 15 ezer dolláros lan selejtezőire már lehet jelentkezni, 1 hét múlva indul az első kör. szabályzatot még nem adtak ki.
az amerikai brinktv féle versenyre viszont kezd körvonalazódni:
Adrenaline cannot be used. Please tell your medics to unbind this buff.
- If a team accidentally uses it, in-game observers will give the offending team a verbal warning. However, if the ability is used to complete an objective or a team continues to use it after the warning, the offending team will forfeit the game.
Hack objectives cannot be reversed.
- This means that hack progress and hack boxes may not be "deconstructed" by an enemy engineer.
Since there is no SDK and the cvars that allow server administrators to specify abilities do not seem to fully function, these two rules will be enforced by spectating referees and an honor system between competing teams.
Team Size: 5v5
Game Type: Stopwatch
Time Limit: 20 minutes -
foxxi #388 Lett a játékból egy másodpéldányom. Akinekk kellene 6k és pü. -
liszike #387 nincs kedvem $ -
Vedd meg eredetiben. -
liszike #385 -
liszike #384 Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni, telepítés közbe ez a hiba lépett fel.
Hogyan tudom kiküszöbölni? Előre is köszi a segitséget!
-
Nem tudom!Nem házigazda vagyok csak topiknyitó! -
Ironman2 #382 Bocs az offért! Töröld Grebber! -
Ahogy a crysis2 se, ez sem éri még még törten sem a multit. -
Ironman2 #379 --------- BRINK Multiplayer Crack Files + Tutorial UPDATED 15-05-2011 - DARK SLASH --------------
Install the game, SKIDROW version is ok ( http://www.demonoid.me/files/details/2630206/37402404/ )
Dont copy/paste any crack
Install SKIDROW update 3 inclided in this pack ( u dont need any previous update to be installed )
From brink save copy/paste all files to your brink folder
Open brink mp crack folder, and copy/paste all things to ur brink folder
Open Newallyouneed folder and copy/paste all things to ur brink folder
Install Tunngle ( setup included in this pack ) restart ur windows and log in or sign up
Install Steam, create a NEW account and logIn to it and then logout and close the steam ( its MUST )
NOTE : **** NOW FOLLOWING STEPS REQUIRED STEAM HAS TO BE CLOSED TO DO THIS ****
Open GreenLuma + SmartSteam Fix folder and copy/paste all things to ur steam folder
Copy/paste undeadpatch333 to steam, now run the undeadpatch333 and press y to everthing > done > close it
Now run GreenLuma.exe from steam folder, if it looged in thats fine, if not, just run smartsteam or steam and log into it
Now join a brink looby in tunngle with many players
Start Brink and go to freeplay, and set the remember to check the source is "Internet"
Now you done all this correctly you should see servers
You can now also join or host games
For hosting be sure the type server is listen
avisibility to Private somethimes public works too
Play & Enjoy
**** NOTE ****
U can also download Brink Dedicated Server from steam > Library > Tools, then downlaod the Brink Dedicated Srevr
Update ur video drivers before u play this game, for ATI users, new hotfix is must needed to run this game
- DARK SLASH
http://www.demonoid.me/files/details/2634135/34073915/ -
Csokis #378 Én is pont erről a pályáról csináltam próbaképpen videót. 
-
Ezen vagyok én is. a sztori hiányában (ugye ezt ígérték) ez nálam nem lehet 9.5 pontos gamma. Még 9 lehet amógy. Jelenleg 8.5-8.8 pontra áll. -
Sztori... :) Elég kusza összevisszaság az egész. Én eleve azt sem értem, hogy most a Resistance elhagyni akarja Ark -ot akkor ezt végül is miért nem hagyják nekik?! Aztán ami még marhaságnak tűnik, hogy hekkelgetünk a Security oldaláról valami "maszek" rakétakilövőt amit megrongálni nagyságrendekkel könnyebb lenne. Egyszerűen nem értem, hogy miért kellett átverni az embereket, hogy lesz a játéknak single módja illetve tisztességes története.
A multi viszont tényleg tök más tészta! Azon már látszik, hogy rengeteg munkát fektettek bele. A coop nagyon izgalmas "hard" fokozaton játszva. Nekem már csak két pálya nincs megcsinálva a legnehezebb fokozaton, nagyon élvezem. Ráadásul ahogy egyre magasabb szintű leszel egyre összetettebb a játék egyre több a lehetőség amivel a csapattagok támogatni tudják egymást.
Amilyen szánalmas a kamu single olyan kiváló lett a multi része. -
Jó kis multis játék ez, csapatmunkát igényel. A sztori piszok gyenge. Nem gondoltam volna, h így elbasszák, pedig nagy történeti szált ígértek bethesdáék. Csupán intrók vannak minden pálya előtt és után, az mondjuk elég jó lett, de egyáltalán nem passzol a történethez. Túlságosan is árkád kategória. A multiplayer már sokkal jobb színben mutatkozott meg előttem, a karakterek, a fegyverek teljesen testreszabhatóak. Egy szó mint száz, ez MULTIPLAYER-re kihegyezett játék. és ez tény!
Itt maga a felüdülés érzete kapott el, mikor kiértünk az épületből, ez a túszmentéses rész nagyon jó volt. Coopba többször fogok neki esni. (ez az első pálya, Day 1)
-
kanduhr #374 Van térkép? Bazzd... -
ratgab #373 Én azt úgy csináltam meg (itteni fórumosok tanácsára), hogy kitakarítottam az ellent a rakéta környékéről, majd elkezdtem hackelni... amikor a térképen azt láttam, hogy sok ellen jön, akkor gyorsan visszaváltottam fegyverre és megint takarítottam, majd ismét hack... Ha nem csak a hackelésre figyelsz, hanem közben ölsz is néha, akkor a társak tovább életben maradnak és akkor legalább elterelik rólad a figyelmet! -
Így van... :) Csak gondoltam mielőtt online hülyét csinálok magamból előtte megtanulok játszani egyedül. De ez a hekkelés nonszensz lett single -ben. Viszont ember társakkal coopban megesszük az ellenfelet. Volt, hogy védekező küldetésnél a közelébe nem jutottak a botok a célnak. Szóval egyedül rohadt nehéz coopban meg sétagalopp.