532
Brink - FPS a Bethesda Softworks közreműködésében
-
#291 Nos akinek ATi kártyája van. 11.5a Hotfix nélkül próbálja ki. Illetve ha valakit valamilyen KékHalállal kidob egy idő után kapcsolja ki a MotionBlurt. -
#290 mostanság valami atikmg.dll vagy sys-el kék képernyőn kidob... -
#289 Nalam is az laggoltatta a jatekot.
Visszaraktam az alap 11.5-os drivert es jobb lett. -
Csaba85 #288 Semmi csak haladj tovább pár szinttel később már adja is :) . -
Vagrant #287 az korrekt :P
-
#286 Na felraktam az ATI 11.5a hotfixet gondoltam még jobb lesz hisz azt írják.
Erre ez baszta el és ugyanúgy laggol. -
#285 Azért ez most hatalmas poén. Hirtelen raktam fel egy 64-bites rendszert. Most meg tökéletesen fut a game. LOL -
Vagrant #284 Énis megnéztem warez verziot mert azthallotam szaggat sokaknak, hat sajnos nekem is nemertem miert a configom nem a legjobb de belefer (gyengebb configon is jol fut azt irtak) ezt nemertem.
A jatek maga nekem tetszik a grafika sztem igenis szep, sot reszletes.
Jatekelmeny hat multiba biztos jolehet a fegyvereknek van 1 minimalis szorasa ami tetszik. Viszont ami idegesit engem az a sok jeloles.
Valahogy ugyerzem eeg konzolos a jatek, ami nemlenne gond ha nem fps lenne.
Sztem konzolra fps az nem az igazi. En a box om inkabb barati barmulasra hasznalom. 1-2 verekedos jatek rpg meg ilyenek.
A kerdesem az lenne nektek hogy fut mien bealitasokkal es configgal. Kivancsi vagyok hol a bibi nalam
-
#283 valaki sugja meg mi kell ahoz hogy medium turretet kilokkolhassam (light mar megvan) -
#282 Valóban, de arra pl tökre megfelel hogy a gyengébb játékosok kitapasztalják a játékot és ne multiban szívjanak a pro-któl míg rájönnek mi hogyan működik.Ja és közbe ugyanúgy kapja a fejlődéshez szükséges xp mint multiban. -
strebacom #281 -
#280 Igazából nincs a játéknak single player módja szóval csak multiplayer szempontból érdekes. Egyedül inkább frusztráló a sík hülye botok miatt... :) -
strebacom #279 275???? -
#278 Hát az nem sok... Bár a második elég idegesítő lehet. -
Csokis #277 Ezt:
"Update Notes:
Improved Steam crash reporting
Fixed saves being lost when you quit during intro video" -
#276 Amikor ilyen idióta embereket látok, egy kicsit meghalok belül. -
strebacom #275 Szia!
Na jó a játék megéri leszedni??
Sok mindent olvastam róla,nemtom igaz e? -
#274 Már van patch is a PC verzióhoz! :)
Link
Egyenlőre nem találom mit javítanak vele. -
asphexia #273 "ezt nem az EU megjelenés előtt 2 nappal kéne megkérdezned"
De kötözködős kedvében van valaki.. :D
Hát igen egy pár ET-s át fog menni az biztos. Kössz a Cb-s linket, kiírom mindenhova, hogy meglegyen a vote.
Amúgy mindenhol azt olvasom, hogy nem olyan mint amilyenre számítottak (gondolom ez a jó marketing eredménye), és rengetegen fikázzák a gamet.
Bár amit a legjobban kifogásolnak (grafika, singleplay) az engem hidegen hagy. ET se nez ki jobban, mégis rengetegen játszottak vele. -
foxxi #272 Nem mindenki van igy vele. + azért a pár milliárd emberből bőven összejön annyi hogy mindig találj partyt. Ezért sose aggódtam. ugyanezt játszották el anno a Homefrontnál is. Mégis az egyik "legjobb" a maga kategórájában. A hattyúk halála már nem menő... :) -
Csaba85 #271 Hát nem tudom én is többet vártam picit mert meg akartam venni mert elég jónak tünt végre egy fps ami nem a sorozat gyártot amerika vs világ kinézetű meg itt megint megtanultak a karakterek kihajolni de sajna elég " lassú" a játékmenet igy elsőre.
A szagatással nem volt gond 67503.2 re huzva 2gb memo 560 ti minden maxon gond nélkül futott, egydül az első intro után szagatott első töltéskor de mikor már ujra inditottam ott se volt gond.
Nem tudom nekem gond hogy singel csak sajna ennek megint a multi issza a levét mert kevesen lessznek akik megveszik és még kevesebben akik majd multiznak. -
#270 Így igaz. Én már elmondtam amit el lehetett mondanom. Igyekszem a játék nevét is kitörölni az emlékezetemből. -
tmisi #269 "nem értek egyet a kiadók azon válaszával hogy a demo készítésének az idejét inkább a játékra fordítják mert ez parasztvakítás."
Így van, félkész játéknál jó indok, de kész játéknál már nem. Egy demónál csak a teljest kell butitani, kivenni a nem kívánt részeket, oszt mehet is. De lehet ez is túl sokba kerül, lévén a wrz egyben demó is. -
#268 úpsz vmi lemaradt: " de NE alkossunk már"
bocsika :D (sajna néha picit figyelmetlen vagyok) -
#267 Sajnos tényleg szomorú hogy manapság nem divat a demo és egyáltalán nem értek egyet a kiadók azon válaszával hogy a demo készítésének az idejét inkább a játékra fordítják mert ez parasztvakítás.
Más:Én is warezoltam már mint ahogy más is (ritkán szoktam mert ami érdekel azt megveszem, a single játékok meg alapból nem érdekelnek) de alkossunk már teljes véleményt egy feltört játékról anélkül hogy teljes képet kapnánk róla mert ettől agyfaszt kapok.Ha nem érdekel a játék nem kell vele foglalkozni és pont.De akit esetleg érdekel az meg bogozhatja ki az értelmes válaszokat,meglátásokat,véleményeket a warezhuszárok okoskodásaiból. -
foxxi #266 Szerintem akkor itt már nem kell tovább lábatlankodnod, mivel a véleményed fényében nincs már érdemi mondandód. Thx.
Pocok: Miért? Jah, én megvettem... de aki még azon gondolkodik hogy meg vegye-e, lehet többet ad annak a szavára aki már amugy is megvette és van játéktapasztalata, mint annak a szavára aki a warezban kemény. -
#265 "Én inkább megvárom a gyári verziót, igy a pénteket. és majd 10-15 óra játék után mondok véleményt, multiban - emberek ellen."
Az a helyzet, hogy utána már hiába mondasz véleményt... kutyát sem fogja érdekelni. Megvetted... ezek után hiába utálod, a pénzt már kiadtad rá.
Ha nincs demó, marad a warez. -
#264 Hát jó szórakozást kívánok EMBEREK ELLEN, mert igazából itt nem a botokkal van a baj hanem az egész játékkal. Ha fizetnének se játszanám sem multiban sem sehogy. -
foxxi #263 Nem csodálkozom, ismerem a szitut, csak mégis bosszantó. De ez főleg maguknak a készítőknek, vagy az őket hajtó kiadónak a felelősége.
A jó öreg demó korszakot nagyon sokszor visszasírjuk még... -
Ariakus #262 A "kipróbálomelőszörawareztosztokosleszek" dumán ne csodálkozz amikor az elmúlt években az lett a módi, hogy a program megjelenése után (sokszor egy hónappal később) adnak ki vmihez demót. Érdekes a 90-es évek végén simán meg tudták azt csinálni a fejlesztők, hogy akár fél évvel a program megjelenése előtt, de rosszabb esetben kb. egy hónappal előbb ki lehetett próbálni egy játék demó verzióját.
Aki meg videók meg hype reklámhullám alapján vesz meg játékot "vakon" úgy, hogy ki sem próbálta az meg vessen csak magára.
-
#261 Ja, és a játék RONDA, de SZARUL FUT! Ennek a 2-nek a kombinációja a kedvencem.... Ott van pl az AC Brotherhood is. Gyönyörű, és reccenésmentes ugyanezen a gépen... Ennyit erről. -
#260 Ezt single-ben játszani kb annyi értelme van mint h nézed h nő a fű. Szarra nem mész vele...
Multi meg eleve nem érdekel, hogy milyen lehet mert úgy összességében az egész game nem tetszik a látottak alapján. Szépen, gyorsan el is felejtem. -
Ariakus #259 Ugyanígy vagyok vele én is. A Crysis 2 2011 eddigi legjobban optimalizált és egyik legszebb játéka, amit a megjelenése előtt sosem hittem volna (az más dolog, hogy csőfps és játékmenetben nem hozott semmi nagy újítást). -
foxxi #258 Hogy ti mennyire okos és jós emberek vagytok, hihetettlen. Ti is ugy alkottok véleményt hogy az "igazi" játékot nem is láttátok, de veritek a nyálatokat hogy nektek van ám igazatok. Ezt minden hamarosan megjelenő játéknál, eljátsza valaki.
Az persze eszetekbe se jutott hogy a törés se 100%os, és az első verzió ( tört ), játszhatattlan mivolához képest, ez már játszható, de mégse 100%os. Csak ontjátok itt a bölcsességet, holott lövésetek sincs hogy milyen " minőségű" a warezos játék.... ehhez tudok a leginkább gratulálni.
Be lehet állni a fikázott review haverok táborába, mert ugyan azt csináljátok.
Magánvélemény, leírva, reakció nélkül. És nem személyt, hanem "halmazati kört" "bíráltam" .
És jöhetnek a sablon dumák, hogy hát először a warez, majd azalapján okos leszek, meg pénzt nem adnék érte, de az én dumám a helyes stb.
Én inkább megvárom a gyári verziót, igy a pénteket. és majd 10-15 óra játék után mondok véleményt, multiban - emberek ellen. -
#257 Hatalmas csalódás a game. Crysis 2 simán futott 30fps-el a gépemen 1680*1050/High beállításokon. Ez meg 1280*800/medium-on akadozik. Szánalmas. Ez a parkour feeling jó szar lett. Így nem más mint egyéb FPS gamek. -
Ariakus #256 Egy nagy pozitívumot találtam eddig benne, hogy kurva hamar betölti a pályákat.
Egyébként feltettem a legújabb ATI driver-t és még így is bugos a grafika.
Van másnak is ilyen problémája egyébként? Már az furcsa volt , hogy install végén kaptam egy directx error üzenetet, de ennek ellenére elindult a játék -
Sir Cryalot #255 szerintem ezt nem is pénzből fejlesztették -
#254 Ja...
Azt hittem, hogy a Crysis 2 célkeresztjénél szarabbat nem lehet FPS játékba csinálni. Tévedtem. -
#253 és persze megint konzolon játszanak és megint botok ellen, én a saját megítélésem alapján veszek játékot és nem ilyen review-ok alapján akik kb 2 óra játék után a multit ki sem próbálva véleményt alkotnak egy játékról
már rengeteg info, videó és warez van a játékról ami segítségével sztem meg lehet ítélni hogy érdemes e megvenni vagy nem, aki megveszi az a multija miatt fogja megvenni az pedig hogy mennyire lesz jó, csak játék közben derül ki(pl mennyi camper lesz,vérpistike,csaló,inkompetens játékos és egyéb dolgok amik tönkreteszik a játékélményt). -
#252 Higgy nekem. Szerintem szar.
Szerintem mondd le.