Brink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
single playert meg felejtse már el mindenki. nincs benne, ne ugassátok a játékot érte. csak a bethesdát, mert kamu reklámokat készített 😊

lolSL
ezt nem az EU megjelenés elõtt 2 nappal kéne megkérdezned sztem, de nem csodálkoznék ha az ET közösség egy része átállna, TF2-es arcokkal karöltve. ESL biztos indít laddert, cb-n is lesz ha elegen kérik.
jövõ héten lesz az elsõ nagyobb 5v5 verseny amit egy német hardver gyártó támogat.

stardate
Ajánlom figyelmedbe a cikk második kérdését: LINK

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

stardate
Én eredetileg meg se akartam venni mert már ott van a Homefront meg a Black Ops (bár a cod7-tel ritkán játszom mert hamar felb@ssza az agyam).De a "demo" látva nagyon megtetszett úgyhogy már meg is rendeltem.
Lehet hogy sokan visszalépnek ez legyen az õ bajuk.Sztem az év egyik legérdekesebb játékának ígérkezik (másik a BF3).

Esetleg próbáld meg, hogy a C:\Users\<felhasználói név>\AppData\Local\SKIDROW\22350\Data\base\ mappában létrehozol egy autoexec.cfg file-t és beleírod ezt: seta r_useThreadedRenderer "2"

Hali!
Régóta várok erre a játékra, elõrendeltem, viszont most a válaszoktól függ, hogy lemondom-e.

A Brink multiplay része, abban ki is merül, hogy felmegyek egy szerverre és pár random emberrel és csak úgy játszok? Szóval olyasmi mint MW2? Mert ez így egy idõ után ritka unalmas.
Szóval van arra lehetõségem, hogy pár haverral csinálok egy clant, és warozgatunk meg ilyenek? Esetleg cb ladder? Mint a többi fpsben pl CS.
Azt írták nincs hivatalos klán rendszer.

Kössz.

Nagylaci
Core2 duo 6400, 4GB 800-as DDR2 RAM, GF9600GT, csak az árnyékok levéve medium -ra és 30-40 FPS stabilan 1920x1080 -ban. Ha leveszem a felbontást 1280x720 -ra akkor meg 60-80 FPS stabilan. Ezzel a konfiggal megfelelõ szerintem.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

core 2 duo-val 4850 videokarival minden minimumon 9-10 fps. Ja és legújabb driver fenn hotfix is. Az elmúlt 4 évben ez a game futott a legrosszabbul a gépemen. Ha egy üres falat nézek akkor van 15 FPS gratula a készítõknek.
zooleeh
koszi szepen

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Nagylaci
C:\Users\!!!saját felhasználóneved!!!\AppData\Local\SKIDROW\22350\Storage\game.save

Asszem'...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

zooleeh
hi, valaki tudja, hogy hova teszi a menteseket a jatek?

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Nagylaci
Nekem elõ van rendelve, de még vissza tudnám mondani úgyhogy demó helyett játszottam kicsit a warezzal. Engem is a multi érdekel úgyhogy különösebben az amúgy sem zavar, hogy nincs SP. Attól viszont kicsit megijedtem, hogy sokan panaszkodnak arra, hogy rosszul fut különösen mert némiképp avulgat elfelé a konfigom... 😊 Nekem pár challenge, campaign küldetés után semmi bajom nincs vele. Gyönyörûen fut, játékmenet olyan amilyenre számítottam, hangok nagyszerûek, S.M.A.R.T nagyon feldobja és egyedivé teszi, küldetések jól el vannak találva illetve egy pályán belül is többször váltani kell alkalmazkodni. Bugot, lassulást, én egy pillanatra sem tapasztaltam. Szóval eszemben sincs visszamondani. Engem a "demó" meggyõzött!

Egyébként érdekes látni, hogy mekkora öngólt lehet lõni ezzel az elcsúsztatott megjelenési dátummal! Vajon az elsõ negatív kritikák, fórumokon panaszkodó játékosok, SP hiánya most már egyértelmûvé válása, warez azonnali megjelenése miatt mennyi elõrendelõt/vásárlót vesztett a kiadó? Ha mindenhol egyszerre jelenik meg akkor a sok "lelkes" mindenhol jól megveszi. Így meg biztos vagyok benne, hogy sokan visszaléptek. Nem értem én ezt az össze-vissza megjelenõs taktikát...

redmonk
Skidrow-val lehet tolni online.
Megvásárlás elõtt azért kipróbálnám, kissé kételkedem az elhangzottak alapján.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Rage47
neked már mind1<#nevetes1>
Prince23
Elsõ értékelések:

Incgamers 8.8
Videogamer 8
Machinima 8
Eurogamer 8
Atomicgamer 7
Strategy informer 6
IGN 6
Gameshark 5
JOYSTIQ 4
1UP 25

Lol 1up jól le pontozta basszus

ez eléggé megosztó, de nagyon. ha tényleg olyan mint a BF 1942 a botokkal, akkor tényleg szar játék lehet, itt már csak egyedül a multi mentheti meg

stardate
Bár nem szoktam warezolni ezt mégis letöltöttem mert lehet hogy megveszem.Az hogy nincs benne single egyáltalán nem érdekel én csak multizom.A botok tényleg hülyék de arra azért jó volt hogy kicsit közelebbrõl szemügyre vegyem a játékot.A karakter mozgás nagyon tetszik, a fegyverek is jók, a karakter szépítgetés is jó dolog bár annyira nem érdekel.A kasztrendszer is tetszik, az hogy minden bizonyos feladatot egy adott kaszt tud teljesíteni érdekessé teszi a játékot de ha a társak inkompetensek akkor sajnos idegesítõ lesz hogy pl próbálnád végre hajtani a küldit de folyton meghalsz mert a többi csak kempel vagy a frag-et vadássza.Nekem felkeltette az érdeklõdésemet és sztem meg is fogom venni.

CalebJoe
igen hát ha elcseszik a Skyrim-et is akkor jobb ha be is zárnak végleg
Prince23
Há de én nem értem a Bethesda megígérte hogy lesz kampánya. erre látom a sok netes gameplayt én is. Vszeg bebuktam a gamet, 14-én tudok vele gammázni am, de hátha jó lesz ez.

nem is gondoltam volna h nem lesz sztori módja 😞

Kongy
HATALMAS csalódás. Nem ezt vártam. Azért valami normális CoD-szerû kampányt összehozhattak volna, mert ez így édeskevés. Ráadásul a grafika se valami nagy eresztés, meg még szarul is fut... Én marhára nem ezt vártam képek, infók alapján... grat a fejlesztõknek...

Ezt már más topikban is írtam, de nem értem amilyen jól indult az év (Dead Space 2, Bulletstorm) most jönnek a szarabbnál szarabb játékok. Mikor lesz már vége? Mikor jön a megváltó? (névszerint Witcher 2)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CalebJoe
Amennyire jó volt az az intro még régebben akkora csalódás a játék, azt hittem ez valami TF2 szint lesz konzolra de még a nyomába se ér, ezért pénzt adni hát akinek bejön váljék egészségére.
Az karakter kreáció jól néz ki, kicsit olyan Mirrors Edge feeling fogott el de valahogy mégse az igazi.
lolSL
nincs

JackSparrow88
Ja és ez multira kiélezett játék vagy benne normális single rész is?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
Bocsi azoktól akik meg akarják majd venni de kijött a warez:
Brink - Skidrow 😄D

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Fpocok
Nem ezt mondtam.
Azért az más... mint egy multis FPS.
(ettõl függetlenül szar a l4d1-2, de nem ezért)

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
akkor l4d a világ legrosszabb játéka mert csak 4v4? 😛

Jaj de zsiiiir THY a választ!!!

Van benne LAN! <#smile>

Hali,
Nem tudjátok LAN van benne? Vagy csak Online lehet multizni?

A Warez-nak csináljatok már PLS egy topicot! Köfi!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

De nagyon.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Most olvasom, hogy többeknek akad és lassú. <#confused> Érdekes.

Nekem is az van csak nekem fel is kellet telepíteni egy 3gb os fájlt és egy 1.5 öst.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Több fajta van belõle?! <#smile> Magon volt fent. Egy ISO file, amibõl csak egy Brink mappát kell kimásolni és lehet indítani a revLoader.exe-vel.

Meik verzió van meg neked?

Pedig a GPU-t 96%-ban használja nálam! Egyébként OpenGL! <#smile> Szép és gyors, de ez így single módban nem az igazi. <#shakehead>

Prince23
800 MS pont vagy annak megfelelõ készpénz. nem lesz 14 euró. -8-10 eu lesz sztem

Fpocok
Ennél még a ... hmm... MW2 is többet tudott.

lolSL
pc-n se lesznek 4x akkorák a falak 😛

Fpocok
Ezt a sok idõt, amit a singlére meg a botok kalibrálásra töltöttek, simán lehetett volna csinálni mégegyszer ennyi mapot. Bár ahogy én sejtem, már készen vannak, csak ugye "fizess hülye".

Pcn is 8v8 a max?

MULTI, Single CSAK BOTok ellen! És az is rossz ha a Törtre kérdezel rá!

FPocok: Kiváncsi leszek... remélem ott is fejlõdött az anti cheat, me azóta nem játszom vele, mióta 5 falon keresztül 1 shot / 1 kill-el öldöstek.

Fpocok
Crysis2ben most csak 4 map van a dlcben... vajon 15E lesz?

szokásos kérdésem ha FPS-t látok van benne single rész? vagy multira készítették
Tudom.. CoD mappack-ok után evidens az 5 map / 15 Ójró xD

De ha nem lennék optimista, egész nap rinyálhatnék mindenen, igy inkább ködbe burkolódzom, hátha 😊

Már fent van és így is.

Prince23
Ja ez igaz.

lolSL
ha még nem tetted volna akkor #161-ben linkelt ati drivert megpróbálhatod, hátha

lolSL
amerikában már kijött

Prince23
Mi már lehet tolni a steames változattal?

Hát lehet tényleg a töréssel van a gond. Ez így játszhatatlan sajnos pedig nem is volna rossz így elsõre.

lolSL
szar a tört verzió
illetve steam fórumban írták hogy a botok ellen sokkal kevesebb az fps mint multiban, megeszi a procit hogy 15 embernek számolja a SMART-ot is az alap dolgok mellé.