532
Brink - FPS a Bethesda Softworks közreműködésében
-
hapi #251 köszi de 17-24 FPS között fut csak így használhatatlan. pedig akartam egy jó kis csapatalapú multi lövöldét. -
#250 Egy újabb nagyon negatív hangvételű kritika a játékról:
Link
Komolyan mondom lassan tökönlövöm saját magamat... Az egyik teszternek tetszik a másik szerint kimondottan gyenge. Na itt legyen okos bárki is. :( -
Lowosan #249
WARNING: Bot 8 failed to perform objective buff_player_health because of time expiration limits when performing (bot action index: -1)
FATAL ERROR: AllocRenderModel called from a different thread for 'particles/weapons/muzzle_flashes/smg_light'
mouse: Failed to remove raw input device
...unloading Raw Input DLL
------- Input Initialization -------
Initializing DirectInput8...
...calling LoadLibrary( 'user32.dll' ): succeeded
...initializing Raw Input
mouse: Raw Input initialized.
...calling LoadLibrary( 'imm32.dll' ): succeeded
...initializing Input Method Editor
------------------------------------
AllocRenderModel called from a different thread for 'particles/weapons/muzzle_flashes/smg_light'
mouse: Failed to remove raw input device
...unloading Raw Input DLL
Shutting down OpenGL subsystem
...releasing DC
...destroying window
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...unloading Windows Terminal Server API DLL
Ezzel az üzenettel kidob mindig a játék! Valaki tudja,hogy miért? Köszi előre is
-
#248 Sziasztok
Nekem nincs hang a játékban!
Volt már valakinek ilyen problémálya? -
#247 Az Aspect ratiot vidd 16:9 vagy 16:10-re, és változni fog a resolution -
#246 állítsd át az aspect ratio-t úgy több felbontás közül is tudsz választani
Ariakus:nekem bejönnek a fegyver hangok és full-ra állítva (1680x1050)-ben gond nélkül fut -
Lowosan #245 Mást nem dobál ki a játék Server hibával? -
#244 Valamelyik reviewben azt mondták, hogy kivételesen faszák a hangok benne! :D -
Ariakus #243 Na kipróbáltam a Skidrow verziót és nem nyűgözött le a játék így elsőre. A grafika az előzetes videók alapján sokkal jobban nézett ki mint így élőben kipróbálva, mellesleg nem is futott olyan jól a gépemen (Crysis 2 ennél messze szebb és jobban optimalizált egyelőre). Bár most teszem föl az legújabb ATI driver-t hátha így kicsit javul a helyzet.
Egyébként ti nem találjátok gyengének a játék hangjait? (fegyverhangok, golyó becsapódás, süvítés stb.) -
#242 +Van lean.
+Van recoil. -
#241 Jojó... DE JÁTÉKON BELÜL NEM LEHET FELBONTÁST VÁLTANI? -
Csokis #240 Más felbontás kellene? Esetleg a parancsikont modosítsd és add hozzá ezt “-w 1600 -h 1050 -refresh 60". Persze az 1600 és 1050 helyére a kívánt felbontást írd, azaz FullHD-nél “-w 1920 -h 1080 -refresh 60". -
Mintha valami hiányozna... ez normális?
-
#238 Igazad van. Bár nekem menti a beállításokat. -
Csokis #237 Nem egészen. AF-et nem állíthatsz, shadows-ot nem tudod kikapcsolni (csak medium/high), ráadásul nálam nem szokása elmentegetni a beállításokat, de így igen. -
#236 Szerintem ezek mind állíthatóak options -ből is... -
Csokis #235 Még akkor ezeket írd az autoexec.cfg file-ba:
seta r_useMotionBlur "0"
seta r_shadows "0"
seta r_shadowsHighQuality "0"
seta r_useAntiAliasing "0"
seta image_anisotropy "0"
seta r_useHBAO "0"
seta r_useHighQualityPostProcess "0"
seta r_softParticles "0"
Ennél többet nem lehet tenni. -
#234 LOL hol lehet felbontást állítani? Csak mert én nem tudtam lol. -
hapi #233 köszi ez bevált már van 20 FPS-em. Még egy ilyen parancs és játszható lesz... -
#232 Na kipróbáltam a játékot a laptop-on is (dual-core 2.1 Ghz,nvidia 9600m,2Gb ram), 30 fps volt a játékban 1280x800-ban a többi minumumon.Tűzharcnál leesett 22-24-re az fps.Pár grafikai anomáliát leszámítva (ami betudható annak is hogy friss drivert utoljára 2010-ben látott) szépen futott a játék a laptop-on is, persze így tuti nem játszanék vele max ha a nagy gép megnyekkenne és arra az időre. -
#231 single playert meg felejtse már el mindenki. nincs benne, ne ugassátok a játékot érte. csak a bethesdát, mert kamu reklámokat készített :) -
#230 ezt nem az EU megjelenés előtt 2 nappal kéne megkérdezned sztem, de nem csodálkoznék ha az ET közösség egy része átállna, TF2-es arcokkal karöltve. ESL biztos indít laddert, cb-n is lesz ha elegen kérik.
jövő héten lesz az első nagyobb 5v5 verseny amit egy német hardver gyártó támogat. -
#229 Ajánlom figyelmedbe a cikk második kérdését: LINK -
#228 Én eredetileg meg se akartam venni mert már ott van a Homefront meg a Black Ops (bár a cod7-tel ritkán játszom mert hamar felb@ssza az agyam).De a "demo" látva nagyon megtetszett úgyhogy már meg is rendeltem.
Lehet hogy sokan visszalépnek ez legyen az ő bajuk.Sztem az év egyik legérdekesebb játékának ígérkezik (másik a BF3). -
Csokis #227 Esetleg próbáld meg, hogy a C:\Users\<felhasználói név>\AppData\Local\SKIDROW\22350\Data\base\ mappában létrehozol egy autoexec.cfg file-t és beleírod ezt: seta r_useThreadedRenderer "2" -
asphexia #226 Hali!
Régóta várok erre a játékra, előrendeltem, viszont most a válaszoktól függ, hogy lemondom-e.
A Brink multiplay része, abban ki is merül, hogy felmegyek egy szerverre és pár random emberrel és csak úgy játszok? Szóval olyasmi mint MW2? Mert ez így egy idő után ritka unalmas.
Szóval van arra lehetőségem, hogy pár haverral csinálok egy clant, és warozgatunk meg ilyenek? Esetleg cb ladder? Mint a többi fpsben pl CS.
Azt írták nincs hivatalos klán rendszer.
Kössz. -
#225 Core2 duo 6400, 4GB 800-as DDR2 RAM, GF9600GT, csak az árnyékok levéve medium -ra és 30-40 FPS stabilan 1920x1080 -ban. Ha leveszem a felbontást 1280x720 -ra akkor meg 60-80 FPS stabilan. Ezzel a konfiggal megfelelő szerintem. -
hapi #224 core 2 duo-val 4850 videokarival minden minimumon 9-10 fps. Ja és legújabb driver fenn hotfix is. Az elmúlt 4 évben ez a game futott a legrosszabbul a gépemen. Ha egy üres falat nézek akkor van 15 FPS gratula a készítőknek. -
#223 koszi szepen -
#222 C:\Users\!!!saját felhasználóneved!!!\AppData\Local\SKIDROW\22350\Storage\game.save
Asszem'... -
#221 hi, valaki tudja, hogy hova teszi a menteseket a jatek? -
#220 Nekem elő van rendelve, de még vissza tudnám mondani úgyhogy demó helyett játszottam kicsit a warezzal. Engem is a multi érdekel úgyhogy különösebben az amúgy sem zavar, hogy nincs SP. Attól viszont kicsit megijedtem, hogy sokan panaszkodnak arra, hogy rosszul fut különösen mert némiképp avulgat elfelé a konfigom... :) Nekem pár challenge, campaign küldetés után semmi bajom nincs vele. Gyönyörűen fut, játékmenet olyan amilyenre számítottam, hangok nagyszerűek, S.M.A.R.T nagyon feldobja és egyedivé teszi, küldetések jól el vannak találva illetve egy pályán belül is többször váltani kell alkalmazkodni. Bugot, lassulást, én egy pillanatra sem tapasztaltam. Szóval eszemben sincs visszamondani. Engem a "demó" meggyőzött!
Egyébként érdekes látni, hogy mekkora öngólt lehet lőni ezzel az elcsúsztatott megjelenési dátummal! Vajon az első negatív kritikák, fórumokon panaszkodó játékosok, SP hiánya most már egyértelművé válása, warez azonnali megjelenése miatt mennyi előrendelőt/vásárlót vesztett a kiadó? Ha mindenhol egyszerre jelenik meg akkor a sok "lelkes" mindenhol jól megveszi. Így meg biztos vagyok benne, hogy sokan visszaléptek. Nem értem én ezt az össze-vissza megjelenős taktikát... -
#219 Skidrow-val lehet tolni online.
Megvásárlás előtt azért kipróbálnám, kissé kételkedem az elhangzottak alapján. -
#218 neked már mind1 -
#217 Első értékelések:
Incgamers 8.8
Videogamer 8
Machinima 8
Eurogamer 8
Atomicgamer 7
Strategy informer 6
IGN 6
Gameshark 5
JOYSTIQ 4
1UP 25
Lol 1up jól le pontozta basszus
ez eléggé megosztó, de nagyon. ha tényleg olyan mint a BF 1942 a botokkal, akkor tényleg szar játék lehet, itt már csak egyedül a multi mentheti meg
-
#216 Bár nem szoktam warezolni ezt mégis letöltöttem mert lehet hogy megveszem.Az hogy nincs benne single egyáltalán nem érdekel én csak multizom.A botok tényleg hülyék de arra azért jó volt hogy kicsit közelebbről szemügyre vegyem a játékot.A karakter mozgás nagyon tetszik, a fegyverek is jók, a karakter szépítgetés is jó dolog bár annyira nem érdekel.A kasztrendszer is tetszik, az hogy minden bizonyos feladatot egy adott kaszt tud teljesíteni érdekessé teszi a játékot de ha a társak inkompetensek akkor sajnos idegesítő lesz hogy pl próbálnád végre hajtani a küldit de folyton meghalsz mert a többi csak kempel vagy a frag-et vadássza.Nekem felkeltette az érdeklődésemet és sztem meg is fogom venni. -
#215 igen hát ha elcseszik a Skyrim-et is akkor jobb ha be is zárnak végleg -
#214 Há de én nem értem a Bethesda megígérte hogy lesz kampánya. erre látom a sok netes gameplayt én is. Vszeg bebuktam a gamet, 14-én tudok vele gammázni am, de hátha jó lesz ez.
nem is gondoltam volna h nem lesz sztori módja :( -
#213 HATALMAS csalódás. Nem ezt vártam. Azért valami normális CoD-szerű kampányt összehozhattak volna, mert ez így édeskevés. Ráadásul a grafika se valami nagy eresztés, meg még szarul is fut... Én marhára nem ezt vártam képek, infók alapján... grat a fejlesztőknek...
Ezt már más topikban is írtam, de nem értem amilyen jól indult az év (Dead Space 2, Bulletstorm) most jönnek a szarabbnál szarabb játékok. Mikor lesz már vége? Mikor jön a megváltó? (névszerint Witcher 2) -
#212 Amennyire jó volt az az intro még régebben akkora csalódás a játék, azt hittem ez valami TF2 szint lesz konzolra de még a nyomába se ér, ezért pénzt adni hát akinek bejön váljék egészségére.
Az karakter kreáció jól néz ki, kicsit olyan Mirrors Edge feeling fogott el de valahogy mégse az igazi.