Brink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Amugyan nem baj még a 8 map se, HA! ingyenesen tesznek közzé majd újjakat, vagy nagyon kedvezõ áron <#alien>#alien>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
comp cfg meg 5v5 alapból
A 8 pálya mondjuk tényleg karcsú de pl a Homefront-ban sincs több.
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
Egyébként nekem volt szerencsém látni egy csapatot akik már ügyesen a kasztok szerint egymást segítve játszottak. Az ellenfél gondolom random játékosokból állt és enyhén szólva egy pillanatig nem volt esélyük... Az a csapat ahol két ügyes medic ügyködik nagyon erõs lesz mert folyamatosan állítják talpra a társaikat. Arról nem is beszélve, hogy akik közösen kihasználják a kasztok erõsítési képességeit azoknak több lesz az életerejük, nagyobbat sebeznek, gyorsabban futnak mint az ellenfél. Szóval ez tipikusan az a játék ahol 8 rambo simán ki fog kapni 8 csapatjátékostól. Ezt a játékot egyszerûen nem lehet megítélni ilyen rövid idõ alatt.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
én azt mondom várni kell egy pár napot, esetleg hetet, nagy hátrányba még nem kerül az ember, és addig kiderül hogy használható-e a game, az biztos hogy fél napos tapasztalatok alapján nem lehet megítélni. néztem most pár órán át 2 streamet egymás mellett, és ahogy fejlõdtek az arcok és egyre jobban átlátták, hogy mirõl szól, egyre jobb véleménnyel lettek a játékról
mindenképp ki kell várni amíg 1-2 összeszokott csapat játszik meccseket, ma este indul a thebrink.tv oldal, elvileg jövõ hét végén már egy épkézláb versenyt fognak közvetíteni, ott ugrik a majom a vízbe.
az biztos hogy aki single playerre vágyik, az ne vegye meg, de még csak ne is töltse le ha lesz warez.
Machinima review:
GameTrailers review:
Ráadásul a botok a már megjelent kritikák szerint segghülyék. Már bocsánat. Szóval nem egy nagy móka ellenük játszani. Mindegy, PC -n multiplayerben csak nem lesz egy rossz szórakozás. Remélem...
A single kampány pályái:
Multiplayer:

Includes performance optimizations and resolves various quality issues for the upcoming release of Brink™
ha nem az autoaimos automozgásos gameplay lesz azért ég és föld lesz ehhez képest reményeim szerint
A szánalmast arra értettem, hogy próbálják codosra veni... meg az irányításra. Borzalmas.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Fpocok:
Ha igazad lenne akkor a világ egyik legszánalmasabb multi FPS -e a TF2 lenne. Nekem kimondottan jó néha a sok tesztoszteron túltengéses ûbermacsó cucc mellett ha jön egy ilyen picit paródiába hajló játék is. Te jobban szereted a komolyabb légkört egy FPS -ben ami érthetõ, de ez is egy stílus azért.
ezt a codhoz hasonlítani ááááááááá 😄DDDD
fps-fps ennyi a hasonlóság
és most nyisd meg a youtubeot és írd be hogy cod aztán nézz videokat
aztán írd be hogy enemy territory és nézz videokat
konklúziót már nem kell leírnod ide, menj mw3 topicba imádni azt a fullrandom fejlesztõk által tákolt szart amit elad majd megint az activision reklámgépezete 😄D
azt azért leírhatod hogy mennyire jó érzés egynek lenni a 25 millió hülye emberbõl akit rászednek évrõl évre? csak azért jössz ide trollkodni mert itt már multiban nem fog menni a rambo tunkerkedés hanem foglalkozni kéne egy kicsit a körülötted levõkkel, ami kurvára nem megy mert megfordulni nem tudsz a controllerrel, nem hogy fegyvert váltani meg ilyen egyéb codban nem létezõ dolgok 😄
tipikus konzolos kokknoob vagy kb
KÁR hogy a brink már részben az ilyeneknek is készült, de hát 2011 van. de hogy codhoz hasonlítani, fejfájásom lett komolyan
Egyébként is a MW2 egy full arcade shooter amit helyén kell kezelni és nagyon élvezetes tud lenni! Aki összetettebb játékmenetre vágyik annak meg ott vannak a kaszt alapú shooterek. Nekem speciel bejön ez-is az-is. Mikor éppen mihez van kedvem. 😊 Amikor totál csak állatkodni van kedvem ott a MW2, ha okosabb játékra vágyom nekem speciel L4D vagy TF2.
Én azóta már elõ is rendeltem a Brink -et szóval részemrõl a látottak alapján egy jó kis kaszt alapú móka lesz.
Egyébként a videók amiket linkeltem nem bemutatók hanem már játékosok által rögzített gameplay.
megnézem én, hogy viszed végig bármelyik MW-t veteranon 4-5 óra alatt 😉
MW2-nek van osztottképernyõs spec ops módja tonnányi változatos Co-Op küldetéssel (persze, ha van hús-vér haverod is...) és ezért mai napig helytálló szavatossággal
ez a Brink (az alapján, amit eddig mutattak) nyomába nem ér egyik MW-nek sem
na, de ígértem, hogy no-fika 😄
Just do it :)
És az MW-re visszatérve igen abban viszonylag jó SP-részek szoktak lenni amik lekötik az embert 4-5 órára talán másodjára is végigviszed de harmadjára már dögunalom az egész. És attól a multi még ugyanaz marad mint az elsõ MW-ben ugyanazt a szart próbálják lenyomni a torkodon ami már 3 éve és unalmas volt csak egy kicsit felcsicsázzák meg átalakítanak egy két minimális dolgot. De úgy látszik a 15 év alatti korosztálynak (fõleg konzolon) ez nagyon bejön és hát akkor miért ne gyártsák futószalagon a szart ha olcsón megvan és sok lóvét kapnak. Azért én kíváncsi leszek végülis mit hoz ki a Treyarch belõle fõleg úgy hogy az IW elhagyta a céget és valljuk be nélkülük a minõség még tovább csökken...
Amúgy valaki magyarázza már meg, hogy miért jó az, ha az összes FPSt konzolon mutatják be a videókban. Egyrészt megértem, hogy konzol a fõ piac... de én ránézek erre a videóra amit laci linkelt: szánalmasan szar!!!
Nem lenne több értelme PCn bill egérrel megmutatni az ilyen kedvcsináló videókat? És akkor a konzolos is mondhatja, hogy hú... ilyeneket is lehet... én is akarok ilyet.
Next PC upgrade: 2022
Heavy gameplay:
Pályák számáról egyenlõre nem nagyon találok semmit. Pedig ez is érdekes lenne!
Szóval szerintem egy felüdülés lehet a multi világában egy ilyes fajta játék. Nekem kötelezõ vétel 😊
Richard Ham a Splash Damage -tõl:
"Q: How are savegames handled for singleplayer? Are they client or server side? Can you have multiple accounts on 1 game? (like more 1 person using the same PC/game)
A: Server side. They live on Steam. Also, the game is tied to your Steam account, so you will not be able to have multiple user accounts in it."
Muttley:
Próbálj csak lebeszélni érdekel a véleményetek mert azért van még bennem bizonytalanság bõven.
nem ledumálni akarlak róla, de EZT mondjuk a novemberi MW3
csípõbõl hozni fogja
és még sokkal többet is
sztem 😊
Amennyit kivettem az interjúkból coop is úgy fog kinézni, hogy ugyanezeken a pályákon játszhat 8 játékos egy csapatban 8 bot ellen.
Viszont nekem a multi egyenlõre nagyon tetszik összességében. Illetve jó lenne végre egy olyan játék ahol a karakterek vizuálisan elég sokféleképp testreszabhatóak, más játékokban kicsit unalmas, hogy ugyanaz a néhányféle karakter rohangál egyfolytában.
Nagy valószínûségél én is meg fogom venni megjelenéskor.
Next PC upgrade: 2022
viszont kb. 2 hónapja (ezzel a videoval együtt) tudom, h
teljesen más lett, mint amit eredetileg vártam
nem akarom fikázni, de
ez így nekem "kössz, nem"
Ez egy küldetés a játék single részébõl úgyhogy azt sajnos kijelenthetjük, hogy "klasszikus" értelemben vett single nincs a játékban. A videó alapján legalábbis úgy tûnik, hogy egyszerûen botok ellen kell játszani különbözõ multiplayer pályákon. 😞
Egyenlõre nem tudom pontosan hova tenni a játékot. Mondjuk a TF2 -s alapokat nehezen tagadhatná le, de azért ez nem egy nagy bûn ha jól oldják meg végül. Enginer - enginer, medic - medic, soldier - soldier, spy - operative... 😄 A grafikai stílus viszont már kicsit szerencsétlen módon hasonlít az említett TF2 -re. Szerintem legalább ezen a téren kerülhették volna a hasonlóságot.
Az viszont tetszik, hogy a offline játszva is fejleszthetjük a karakterünket. Jó ötletnek tûnik és plusz motiváció a single részhez, hogy közben erõsíthetjük, testre szabhatjuk a karakterünket.
Ez az instant parkour is visszaüthet még negatívan elvégre eredményezheti azt, hogy akkora káosz lesz a pályán, hogy ember legyen a talpán aki átlátja. Elsõre persze klassznak tûnik ahogy a karakter átrohan szinte mindenen, de azzal együtt, hogy elég sokat kell sebezni valakin amíg az meghal piszok nehéz lesz lelõni a legvékonyabb testalkatú karaktert miközben az mint az õrült. 😊
Ti mit gondoltok? Megveszitek páran? Az is érdekelne, hogy lesznek e magyarok majd akikkel lehetne együtt játszani.