53877
0MWkPbn.jpg
  • ToCsEk
    nyár óta első gémem én voltam a legkisebb
  • Dobronski
    nyú
  • Fpocok
  • avengir
    grat

Riot meg elmehet anyjaba, ennyire kell a penz, hogy szulinapra kiraknak egy 1800 RPs skint?
  • anarga
    elfen lied? 2004 ev vege ota ez a hatterem.
  • Zomil
    +10pont a háttérkép miatt :D
  • faber
    Nekem tök mindegy, bekerül-e. Csak, ahogy mondtad, valami újra vágyom, nem az unalomig ismert dolgok újracsomagolására (stun/cc+nuke). Unom a manából puttyogtatós mageket meg az autoatackos hősöket. Ezért vettem az elmúlt pár hétben csupa mana nélkülit pl. (Katrina-Garen-Shen).
    Ha nem ilyen skilljei lesznek, hát Isten neki fakereszt...várjuk a hivatalos infót!
  • anarga
    5 perce se lett vege. utolso screenem statomrol 5 honapos. btw all random all mid volt.

http://i.imgur.com/GtvI8.jpg
  • Roy4l
    Az miért van hogy a gépem nemrég lett felújjítva de a LoL lassan tölt be?
    és egyre lassabban lehet 1töredezetmentesítés segítene mert egyre lassabb vele együtt a gépem is , elmegy 97ig a betöltés gyorsan azután vagy 5perc mire eljut 100%ig azután meg még a summoningig is kell várni 1-2percet, nemtudjátok mi lehet a baj? pedig a gépem nem gyenge annyira hogy ez a játék ilyen lassan töltene be
  • zsakosfrodo2
    HBD LoL! :)

Egy éves a League of Legends - Astronaut Teemo
  • Zomil
    Figy én lennék a leboldogabb, ha riot végre uj fajta skilleket rakna a játékba, nem csak mindig ugyanazokat kisebb modositásokkal.
    De sajnos ez csak álom marad, és miért? Mert pl. azért nem került be a játékba lux team stealth-je, mert kb. 60 különbözö bugot kellett volna a riotnak kijavitani, 1spell miatt, inkább beraktak, egy már használt spell-t kicsit modositva. Nos, ha 1spell 60bugot tud okozni, akkor gondolj be, h mi lenne ennél a hösnél akinek mind a 4 spellje szinte teljesen ujszerü.
  • faber
    ...de ha mégis van, és nem hülye, akkor még most is halomra mészárol mindenkit. Mint Udyr, Vladi és már lassan Swain is. Alig van (jó Swain múlt héten volt pár), de ha mégis, akkor durván hentel. Elmúlt az újdonság varázsa, jött egy kis nerf, a divat-játékosok félretették, de akinek bejött, most is irt vele ezerrel.
    Nem tudom, nem bocsájtkozok tippelgetésekbe, hogy ilyen lesz vagy sem....majd meglátjuk. Mondjuk tényleg elég légbőlkapottnak tűnnek ezek a skillek, meg ahogy mondtam is, ha ilyen dolgai lesznek, jól szétb*szik majd mindent, nem győzik majd a bug-okat irtani...de akkor is poén lenne...
    Amúgy meg nerf-nem nerf....Teemo is állítólag kapott nerfet, mégis röhejesen lehet vele irtani, én is toltam pár igen durva mecset, AP és AD Teemoval is, és vicc volt...és voltam Teemo mellett/ellen is...nem érződik semmi nerf rajta.....
    Mindegy, majd látjuk...azt hiszem, kivárok, nem veszem meg MF-t vagy Keenent egyelőre, pedig azt terveztem :)
  • Zomil
    Nem hinném, h bármi alapja is lenne annak ami oda van irva a következö okok miatt:
    -kedvenc orosz leak oldalunkon semmi info nincs rola
    -jelenleg a PTR csak egy szük teszt csapatnak elérhetö, ugy, hogy a többi tesztelö nem tud semmiröl
    -mivel nagyon szük a tesztelö réteg jelenleg(mint irtam, nem az összes tetszter kapott lehetöséget rá), igy kizárt, h vki megkockáztassa azt, h bannolják a francban, mert könnyen rá lehet jönni ki volt az

Szoval valszeg csak egy felhasználó kitalácioja...

Amugy lehet félni...emlékeztek melyik hös volt az ahol ugyanigy semmi teszt lehetöséget nem kaptak az emberek?(legalábbis akkor is nagyon kevesen tesztelhettek) Hát a kedvenc OP Xin-ünk, akit a kövektezö patch-ben szarrá nerfeltek és azota csak elvétve látni játékban :)
  • faber
    Hm...kiváncsi vagyok erre a LeBlanc-ra...utóbbi három champion nagyon nem tetszett (Sona túl support volt, Swain kicsit cingár + már van elég manás mágusom, Lux sem győzött meg), de ha ennek megmaradnak azok a skillek, amiket nerf.hu-n írtak, mókás lesz....persze csak miután a tonnányi bugot kiirtották, meg a sok "omg op nerf nerf" hisztizőt elhallgattaták :)
  • Fpocok
    Játszasz. IP-t gyűjtesz. És a STOREban tudsz venni karaktereket, ott írja, hogy mennyi RP ill. IP be kerül. És miután rákattintasz egy szimpatikusra, amit meg akarsz venni, akkor a jobb oldali ikonra katt és megvetted.
    Érdemes mindenképpen előtte kipróbálni ingyenes héten, hogy ne csalódj.
  • zsakosfrodo2
    Week 16:

Ashe, Ranged DPS
    Cho'Gath, Tank
    Janna, Mage
    Taric, Support
    Twisted Fate, Ranged DPS
    Veigar, Mage
    Warwick, Melee DPS
    Zilean, Support
    Udyr, Melee DPS
    Galio, Tank

Sneak Peak - LeBlanc
  • avengir
    stand alone kliens, vagy a hivatalos oldal supportja
  • zsakosfrodo2
    Próbáld csak egyszerűen újraindítani a launchert... Ha nem jó, restart gép és indítsd el a launchert. Azt írta ki, ha nem értetted volna hibaüzenetet, hogy indítsd újra a programot. Vagyis a launchert.
  • oregon1987
    Veszekedjetek idióták de válaszolni meg senki se válaszoljon!
  • Unknow
    Abból se fogsz rájönni. Lehet van 60+ winje össz-vissz de mindegyikért 20 pontot kapott, de lehet van 100 és mindegyikért kb 10-et. Nem lehet belőle már kiszámolni. A normal ELO mint olyan már rejtély marad :P
  • soma12
    rendben most itt vannak ezek a part1 part2 part3 ebből a part2 ami jó volt most akkor azt szedem le... az úgy jó?
  • avengir
    hivatalos oldal, support forum

http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=16929
  • soma12
    Már találtam egyet .. ez is egy másik kliens ugye?
  • soma12
    a standalone már kerestem de nem találtam linket valaki tud adni egyet pls???
  • Zomil
    de abbol nem derül ki a normal elo :)
  • soma12
    standalone kliens? bocs hogy ilyen noob vok de az milyen? vagy honnan tom leszedni?
  • avengir
    Szed le a standalone klienset.
  • soma12
    az én problémámra valaki tud valami megoldást,?
  • avengir
    Ok, igazatok van, akkor eleg egy end game stat, ott ugyis szepen kiirja a win/loss aranyt.
  • soma12
    Sziasztok. Van egy kis bajom a LoL -al remélem tudtok segíteni.. : letöltöttem a patchet és amikor rákattolok akkor mielőtt betöltene ezt írja ki : "Windows Internet Explorer
    The launcher has experienced an error.Please restart this application."
    nah ezzel mi van? XD pls valki ha tudja írja le előre is thx.
  • darkmenx
    ja es lolbasere is logot kellett feltolteni ugy, hogy ott se lesz valos ELO
  • darkmenx
    nem lehet mar megnezni csak lolbasen a felevvel ezelotti allast.
  • B52Yami
    Mégpedig? Engem is érdekelne, hogy tudom megnézni?!
  • Zomil
    és mégis hogy? mert a log-ban már nincs benne
  • avengir
    adsz summoner nevet? normal game elot is meg lehet nezni ;)
  • Gubberx
  • Gubberx
    :DD:D:D:D:D:D::DD:
  • penge25
    huh mekkora vitát indítottam itt el :) Pedig én csak Gub komát akartam elcsábítani az erő sötét oldaláról :)
  • watto
    Meddig kerested a hibát a szövegben?:D
    Ha Romániábna élnék mi lenne a gond?
    Mi a baj a statommal? Én azért játszok hogy jól érezzem magam a maradék szabadidőmben.Btw nap 1game nem valami sok lolból :D
    Raszta , te meg bújj el. Ki nem szarja le a hontopicod?
  • oregon1987
    Jó ez a játék csak sokszor fut az ember bambákba akik persze velem vannak! Most is toltam egyet 3v3-ban! Persze tölünk egy bamba volt, szerintem akkor kezdte a játékot semmit se csinált csak állt egy helyben meg disconnectelt! Legelején már úgy voltam vesztettünk erre 2-en lehoztuk 3 ellen! Végén küldtem az ellenfeleknek egy loosers feliratot!

Kezdő vagyok még és azt kérdezném hogy karaktereket hogy lehet szerezni?? persze ingyen mert fizetni nem fogok egy játékért se!