53877
0MWkPbn.jpg
  • Czdano
    Veigart vegyél mielőbb, eléggé IP farmer. Elnyomod a képességeid és meghal minimum 1 ember :DD
  • byzhouse
    de rohadt jó,hogy 5ből 2 afk a csapatból erre feladjuk és chatban magyarázkodnak,hogy most tanulnak játszani. hát mondom a 10percig 1 helyben állás mióta tanulás... miért nem mennek botok ellen és ott tanulnak menni a karakterrel és támadni. rohadt nyomorékok tönkreteszik a játékot.
  • CharrDen
    Veigarral sokat voltam, lenne is rá IP-m, de most Corkira gyüjtök :D Nocturnere meg várok még, úgy hallom nerfelni fogják.
  • ronihun
    eszembe se jutott hogy valaki ezt fogja gondolni, azért cenzuráztam csak ki mert nem akartam hogy ha betéved egy troll erre akkor az én summoner profile-omat nézze, aztán meg kötözködjön.

Nekem Corki nagyon tetszett, mikor egy két hete free volt, megéri szvsz.
    Veigar azért nem jó szerintem mert egy embert mindenképp megöl a nuke combojával, csak utána meg leverik pillanatok alatt mert squishy, egyébként nem tudom hogy kiprobáltad e már vagy sem, ha igen akkor ha tetszett,jol ment vele vedd meg elvégre olcso, ha nem probáltad akkor várj mig free lesz, sztem ö gyakran az. Nocturnet meg én is meg akarom majd venni:)
  • CharrDen
    Amúgy Corkiról mi a közvélemény? Egyszer-kétszer játszottam ellene, nekem tetszett, de még mindig megéri megvenni? Elég drága. (Veigar,Corki,Nocturne érdekel főleg a meglévőkön kívül)
  • unusual
    Igen tud. ;)
  • CharrDen
    Fáj látni, amikor más játszik Twitchel, és 2 olyan szerencsétlent fog ki, akiket 1v2ben elver... Bezzeg amikor én megyek vele 5ből 5en CC-sek és ahogy megjelenek meghalok. :/
  • CharrDen
    Teemo tud még a gombáira teleportálni?
  • Fpocok
    Az szerintem belefér az "egység"-be... de igen, arra is.
  • Cat 02 #6898
    Vagy wardhoz :)
  • Tatyla
    ja a recall az tiszta volt
  • Fpocok
    Summoner skillekből vidd a teleport nevűt. És akkor azzal tudsz egy barátságos, nem hős egységhez, vagy toronyhoz teleportálni. Vissza a kezdőre meg ugye a recall-al.
  • Tatyla
    hog tudok a mapon a már felderített pontokhoz portolni?
  • unusual
    Nem volt ez olyan rossz! Ment a like. ;) Valahogy nekem annyira még nem jön be Ezreal,Shen-el még soha nem voltam. ;)
  • unusual
    Winamp-al online rádió nekem segíteni szokott.....
  • jazzy
    Hát miből csináljak? Ez jött össze 3 nap alatt és szerettem volna kipróbálni és gyakorolni a videószerkesztést.

720p nincs mert vagy fos a gépem, vagy valamit szarul csináltam de marhára szaggatott, majd próbálkozok.

Köszi :)
  • nonicks
    CLG mostanság elég gyengén szerepel...( TSM ellen is csúnyán kikapott)
  • Fec papa
    Nekem tetszett, vannak benne elég szép megmozdulások. :D Ment rá egy like.
  • watto
    Sima fragekből minek videótcsinálni?:D
  • Cat 02 #6888
    CLG vs SK ? cool
  • Cat 02 #6887
    y u no 720p?
  • jazzy
    Aullah videóit nézve kedvet kaptam, hogy csináljak egy sajátot, első próbálkozás, kicsit randa, kicsit szaggat, de remélem nézhető. Köszönöm neki a segítséget.

• zorovpeter
    Szervusztok,

Mondjátok csak a lagg-okra milyen orvoslás létezik? Szinte mindig dc-zik és elég zavaró.
  • CharrDen
    Próbáltam, de ha a játék elején az ellenséges csapat nem teljesen noob, akkor már a játék elején lemaradok.
  • Cat 02 #6883
    Vegyél védekező cuccot, oszt' csá :p
    Mondjuk én pl Evelynnen sose szoktam, de általában nem is kell stun miatt.
  • CharrDen
    Én csak a Twitchemet sajnálom, nagy kedvencem de sajna elég gyenge.. :/ A sebzése jó, de ahogy megjelenek és valaki jobb gombbal rámkattint, meghalok.
  • Fabio Capello
    Mi pont most vertünk egy tryndát rommá, 25 percig még ultija se volt... :D
  • CharrDen
    Nekem viszont nagy meglepetésben volt részem :D Trynda és én (Miss Fortune) 18ason 1 item híján full buildel leütöttük baront, majd bevonoltunk ellenséges bázisra, 2v5ben leütöttük őket (quadta, sose lesz pentám :/) majd bevertük a nexust :D
  • Fpocok
    Előfordul :S
  • Tatyla
    basszus most jöttem ki egy mecsröl egy srác elejétöl végig slackelte egy másik miss fortunával beállított level 18-on egy 7-2-3-as arányt magának innentől ő is slackelt de még 15 percig szenvedtünk hárman persze hogy defate lett a vége :(
  • CharrDen
    Ne aggódj, nekem se nagyon tűnnek fel ezek...
  • Fpocok
    Amumuval én mindig erdőbe megyek, mert lane-en elég gyenge.
  • Fpocok
    Kapcsold be az announcert :D
  • szucsy89
    gondolom akkor hang nélkül játszol, elég nehéz nem észrevenni mikor üvölti hogy Q-Q-Q-Q-Q-UADRAKILL! :D
  • Cat 02 #6873
    Ennyire figyelitek ezt ? Nekem meccs után szóltak egyszer, hogy soha nem láttak még Luxot quadra killezni, azt mondtam, hogy még én se. Közölték, hogy előbb csináltam...
  • Czdano
    Megvettem valamelyik nap amumut..első meccset kiszoptuk, fel is kurtam magamat rajta, mondom miért vettem meg ezt a retket...erre fel kövi meccsen, Q-R kombó, és triple kill
  • gtronic
    * ként
  • gtronic
    identitás zavarba szenved : D azt azé cenzúrázza magát.
    Személy szerint, én ha pentakileztem volna mostanában, akkor még menőzés kép direkt ott hagynám a nevem, NEM HOGY eltüntetem, ezhülye : D
  • Fpocok
    Most tényleg kicenzúráztad a neved? Honnan tudjuk, hogy te voltál?
  • ronihun
    itt a kép