53877
-
#6907 Veigart vegyél mielőbb, eléggé IP farmer. Elnyomod a képességeid és meghal minimum 1 ember :DD -
#6906 de rohadt jó,hogy 5ből 2 afk a csapatból erre feladjuk és chatban magyarázkodnak,hogy most tanulnak játszani. hát mondom a 10percig 1 helyben állás mióta tanulás... miért nem mennek botok ellen és ott tanulnak menni a karakterrel és támadni. rohadt nyomorékok tönkreteszik a játékot. -
#6905 Veigarral sokat voltam, lenne is rá IP-m, de most Corkira gyüjtök :D Nocturnere meg várok még, úgy hallom nerfelni fogják. -
#6904 eszembe se jutott hogy valaki ezt fogja gondolni, azért cenzuráztam csak ki mert nem akartam hogy ha betéved egy troll erre akkor az én summoner profile-omat nézze, aztán meg kötözködjön.
Nekem Corki nagyon tetszett, mikor egy két hete free volt, megéri szvsz.
Veigar azért nem jó szerintem mert egy embert mindenképp megöl a nuke combojával, csak utána meg leverik pillanatok alatt mert squishy, egyébként nem tudom hogy kiprobáltad e már vagy sem, ha igen akkor ha tetszett,jol ment vele vedd meg elvégre olcso, ha nem probáltad akkor várj mig free lesz, sztem ö gyakran az. Nocturnet meg én is meg akarom majd venni:) -
#6903 Amúgy Corkiról mi a közvélemény? Egyszer-kétszer játszottam ellene, nekem tetszett, de még mindig megéri megvenni? Elég drága. (Veigar,Corki,Nocturne érdekel főleg a meglévőkön kívül) -
unusual #6902 Igen tud. ;) -
#6901 Fáj látni, amikor más játszik Twitchel, és 2 olyan szerencsétlent fog ki, akiket 1v2ben elver... Bezzeg amikor én megyek vele 5ből 5en CC-sek és ahogy megjelenek meghalok. :/ -
#6900 Teemo tud még a gombáira teleportálni? -
#6899 Az szerintem belefér az "egység"-be... de igen, arra is. -
Cat 02 #6898 Vagy wardhoz :) -
#6897 ja a recall az tiszta volt
-
#6896 Summoner skillekből vidd a teleport nevűt. És akkor azzal tudsz egy barátságos, nem hős egységhez, vagy toronyhoz teleportálni. Vissza a kezdőre meg ugye a recall-al. -
#6895 hog tudok a mapon a már felderített pontokhoz portolni? -
unusual #6894 Nem volt ez olyan rossz! Ment a like. ;) Valahogy nekem annyira még nem jön be Ezreal,Shen-el még soha nem voltam. ;) -
unusual #6893 Winamp-al online rádió nekem segíteni szokott..... -
#6892 Hát miből csináljak? Ez jött össze 3 nap alatt és szerettem volna kipróbálni és gyakorolni a videószerkesztést.
720p nincs mert vagy fos a gépem, vagy valamit szarul csináltam de marhára szaggatott, majd próbálkozok.
Köszi :) -
#6891 CLG mostanság elég gyengén szerepel...( TSM ellen is csúnyán kikapott) -
#6890 Nekem tetszett, vannak benne elég szép megmozdulások. :D Ment rá egy like. -
#6889 Sima fragekből minek videótcsinálni?:D -
Cat 02 #6888 CLG vs SK ? cool -
Cat 02 #6887 y u no 720p? -
#6886 Aullah videóit nézve kedvet kaptam, hogy csináljak egy sajátot, első próbálkozás, kicsit randa, kicsit szaggat, de remélem nézhető. Köszönöm neki a segítséget.
-
zorovpeter #6885 Szervusztok,
Mondjátok csak a lagg-okra milyen orvoslás létezik? Szinte mindig dc-zik és elég zavaró. -
#6884 Próbáltam, de ha a játék elején az ellenséges csapat nem teljesen noob, akkor már a játék elején lemaradok. -
Cat 02 #6883 Vegyél védekező cuccot, oszt' csá :p
Mondjuk én pl Evelynnen sose szoktam, de általában nem is kell stun miatt. -
#6882 Én csak a Twitchemet sajnálom, nagy kedvencem de sajna elég gyenge.. :/ A sebzése jó, de ahogy megjelenek és valaki jobb gombbal rámkattint, meghalok. -
#6881 Mi pont most vertünk egy tryndát rommá, 25 percig még ultija se volt... :D -
#6880 Nekem viszont nagy meglepetésben volt részem :D Trynda és én (Miss Fortune) 18ason 1 item híján full buildel leütöttük baront, majd bevonoltunk ellenséges bázisra, 2v5ben leütöttük őket (quadta, sose lesz pentám :/) majd bevertük a nexust :D -
#6879 Előfordul :S -
#6878 basszus most jöttem ki egy mecsröl egy srác elejétöl végig slackelte egy másik miss fortunával beállított level 18-on egy 7-2-3-as arányt magának innentől ő is slackelt de még 15 percig szenvedtünk hárman persze hogy defate lett a vége :( -
#6877 Ne aggódj, nekem se nagyon tűnnek fel ezek... -
#6876 Amumuval én mindig erdőbe megyek, mert lane-en elég gyenge. -
#6875 Kapcsold be az announcert :D -
#6874 gondolom akkor hang nélkül játszol, elég nehéz nem észrevenni mikor üvölti hogy Q-Q-Q-Q-Q-UADRAKILL! :D -
Cat 02 #6873 Ennyire figyelitek ezt ? Nekem meccs után szóltak egyszer, hogy soha nem láttak még Luxot quadra killezni, azt mondtam, hogy még én se. Közölték, hogy előbb csináltam... -
#6872 Megvettem valamelyik nap amumut..első meccset kiszoptuk, fel is kurtam magamat rajta, mondom miért vettem meg ezt a retket...erre fel kövi meccsen, Q-R kombó, és triple kill -
gtronic #6871 * ként -
gtronic #6870 identitás zavarba szenved : D azt azé cenzúrázza magát.
Személy szerint, én ha pentakileztem volna mostanában, akkor még menőzés kép direkt ott hagynám a nevem, NEM HOGY eltüntetem, ezhülye : D -
#6869 Most tényleg kicenzúráztad a neved? Honnan tudjuk, hogy te voltál? -
#6868 itt a kép