53877
-
#7947 Hmm, az újabb LOLreplay kliens nem játssza le a régebbi verzióval felvett játékokat? :/ -
#7946 Remélem élvezni fogod a bant, kedves "Fatális Véletlen" -
Cat 02 #7945 :D
-
#7944 Köszi. -
#7943 hát ez a Jarvan menekülés kurvanagy :D amúgy jó lett a videó -
#7942 Igen amikor együtt játszottunk akkor volt egy quadra az 5v5 rankedben, meg előtte 2 órával volt a penta amit linkeltem is ide képként.. :D -
#7941 Be van és kikapcsoltam, mondván, hogy most ne vegye úgyse lolozok.. ne kérdezd miért.. -
#7940 arra gondolsz amikor együtt játszottunk? :) ha jól emlékszem csináltál egy quadrát -
#7939 -
#7938 Be kell állítani, hogy magától induljon el windowsal. -
#7937 AP TF...
Annie lvl6-on szinte bárkit megöl. Meg utána is szinte bármelyik lowhp hőst 1v1-ben (persze csak ha van ultija). -
#7936 Érdekes..brandről tudtam hogy egy szemétláda, de annie-t rendszeresen letudtam szivatni akármivel. Ha AP hősről van szó akkor csak fiddle meg twisted fate jöhet szóba nálam :D -
B52Yami #7935 Annie+brand combo <3 Csak adja isten, hogy eltaláljon annie legalább 3 embert a macival+gyün a tüzes kölök rö skille azt annyi. -
#7934 Annie ennyire jó? :o -
#7933 Csináltam Annie-vel egy quadra meg 1 penta killt ugyanazon a napon és nem ment a lolreplay :| -
#7932 Jól teszed úgyis van wow accom csak kíváncsi voltam :D
De amúgy sincs meg a vlad a kis accomon se cait csak kb 5800 ip van :) -
#7931 1 pardon 9 punish, nekem az alapelvem, hogy ha 3 játékot találok, ami elfogadhatatlan akkor punish.
ez lehet 3 szándékos leave.
2 leave 1 nácizás vagy hasonló számomra nem elfogadható dolgok, vagy ennek fordítottja
elfogadhatatlan név meg 2 leave stb ezek keveréke..
vagy ha TÚL sokat flamel és /allba írkálja hogy mekkora balfaszok a csapattársai meccseken keresztül.
Nekem ezek a nem elfogadható dolgok. -
zorovpeter #7930 Hát na, faszom, nem volt még szar napod, hogy nem ment a kibaszott hook? Aztán erre káromkodni tiszta parasztság, basszameg.
De úgy amúgy is. (Persze ha megnéznék pár replayt magamról, akkor lehet találnék cifra dolgokat :D). -
#7929 10 az már tömeg :D -
gtronic #7928 ha számodra sok a 10 ember : D rendben ! ^^ -
#7927 Kb 30 perc múlva fenn lesz a szokásos helyemen, linkelni majd holnap fogom, amikor sokan vannak. -
gtronic #7926 Fú az a baj, hogy ez az egész komplikált,am eredetin egy wow accért, jó cuccokkal, de mind1,kibírom, gyűjtök rájuk, és megveszem : ) -
gtronic #7925 remélem mai nap feloldják, nemtudom 3 napba ezis bele tartozik, mert rohadtul irritáló, még mindig hogy a semmiért.
linket a vidiröl : D -
#7924 Közben készen lett új videóm :D -
#7923 Nem lehet tudni... változó. Nézz rá többször a mai nap során. -
gtronic #7922 04 ig, akkor még a mai nap is bele tartozik? : D -
gtronic #7921 Mai napig voltam bannolva, akkor éjféltől nem felkellet volna oldaniuk ? vagy mikor szokás feléjük? -
Cat 02 #7920 Hotshot hangok :D -
Tababo #7919 akkor már ketten vagyunk. mai trib 6puni, 4 pard. -
ronesz #7918 megnéznek két gamet
1.-be mond vmi ilyesmit: "omg u fucking noob, what the fuck u doing"
2.-ba pedig "leavelt" mert mondjuk elment a netje vagy az áram
már nyomják is a punisht
nekik biztos az az ideális játéktér, ahol egymás seggét nyalogatják akkor is, ha mondjuk trist már harmadjára menti meg ultival az amúgy biztos halott ellent, vagy blitz a 10. hookot rontja el egyhuzamba -
#7917 Akkor biztos csak én kapok olyan ügyeket ahol amiért reportolják az egyik játékost, azért lehetne a többit is. Már pedig ha hülyeségért reportolják az embert, akkor bizony pardon. Szerintem mindenképpen rosszul csináltok valamit ha 30ból csak 1 olyat találtok aki nem érdemli meg. -
#7916 Én eddig vagy 30 Tribunalt végeztem és egyetlen egy volt kis jóindulattal megbocsátható. Ha az első játékból még nem mondanád egyértelműen, hogy megérdemli, akkor érdemes megnézni a többi játékot, amiben reportolták, utána szinte biztos, hogy nyomod a Punish-t. -
#7915 De... elszoktam. -
ronesz #7914 azért remélem nem sírod el magad amikor lenooboznak -
#7913 jólvanám remélem tudod, hogy csak a humorzsák nyílt ki :D
10 szint és én is oszthatom a salamoni döntéseket :P -
#7912 Természetesen nem automatán nyomogatom. Egyszerűen nem vagyok annyira megbocsátó, mivel elég sok játékomat már elbaszták ezek a köcsögök.
Pl ha látom, hogy valaki leavelt egyet, akkor az még nem ban... de ha mellette van flamelés, anyázás, vagy még egy leave... az már ban nálam.
Már kétszer skipeltem, pardont még nem kapott senki tőlem. -
#7911 " nyomogattam a punisht, és 36embert bannoltak"
remélem azért a reportokat elolvasod, nem ész nélkül tapicskolod a gombot -
gtronic #7910 Elfelejtettem, tegnap farm accountokal mentem, és volt egy lee sin, egész végig azt fújta hogy pvp zünk,mondom ok,malphital voltam, a baron elé hívtam elkezdtem körülötte futkározni, a hülye meg megdobta baront, 5mp, és meghalt, mondom me win, problem? : D
aztán a játék végéig reportal fenyegetett .
De, egy ilyen játékba, pvp, ez nem mmorpg : D
hiába magyaráztam neki hát így járt. -
#7909 Esetenként 5 IPt adnak... mind a 36ért megkaptam, számolj :D -
gtronic #7908 Értem, és ezért több ip-t kapsz? : D