53877
-
BaSSeR #7827 Tribunal -
#7826 ? -
BaSSeR #7825 As compensation for your service to the League, your account has been credited 70 Influence Points.
Van ajándék IP -
unusual #7824 Tessék. :-)
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c24e131c1c79 -
#7823 Új TF kép nagyon gáz. -
#7822 Fúú basszus... egyszerűen nem értem, hogy pár ember minek játszik? 3ad volt meg az új hős... mondjuk az 5iknek, hogy APt hozzom... erre lockolja Tryndát aztán meg beszólt, hogy ha nem tetszik, akkor fuck off van. -
gtronic #7821 OKÉ , kaptam 2 őt , szólok ha megvagyok : D -
zorovpeter #7820 A userem neve Harczosch, ha gondolod akkor mehetnénk teambe amíg úgyis csak farmolsz. -
csulok007 #7819 http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4dab29251f154772730927 -
zorovpeter #7818 megvan:
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de6b3ad92f75357049555 -
zorovpeter #7817 hogyan tudom azt megadni? -
gtronic #7816 Ráérek 4 napig, nagy accom bannolva, reff linket kérek,
szivesen farmolok ^^ ( pár accot lv5 ig ) -
#7815 el is felejtettem mennyire jó Ezreal, nagyon szeretem, 17-5-11 carryztem, bár majdnem kikaptunk az elején:) -
zorovpeter #7814 ezek a ruszkik tényleg idióták -
zorovpeter #7813 játszunk! -
#7812 estét emberek!megérkeztem,egy késő esti meccset valaki?:D -
#7811 Azért Blitzcrank buildja se semmi... azt mondta h ő Ap lesz, nem is figyeltem h mekkora barom -
#7810 Nagyon jól ment elején valami 8-1es statom volt, aztán mint látjátok Vayne feedelt, ráadásul Tryndameret én meg mivel nagyon noob enemy volt ezért öltem őket aztán sokszor elkapott a hév és csináltam hülyeségeket 2v1,1v5 :D de mindig szereztem killt, erre a végére tryndamere teljesen fel lett feedelve(nem általam, engem háromszor ölt meg kb) erre a végén Blitz olyan hülye helyeken volt h leölték, és ki más mint trynda és mondtam h ne feedeljen, erre irta h én elbasztam az egész játékot mert h én feedelek...Urgot vok egyébként
-
#7809 sajnos ismerős :D
#7804: Teemo az egyik kedvencem, nagyon jó, én rainman buildját használom és így eléggé jó, mert ugye nagy negatívuma h squishy de így meg imba tanky dps -
#7808 a 3. képkockán sírok :DD -
#7807 fuck yeah :D -
#7806 -
#7805 ? -
#7804 Teemo egész jó. -
#7803 ja értem, hát nem tudom hogy van, de nem is érdekel annyira -
Cat 02 #7802 Stealth nerf, grrrrr -
#7801 Én az "RPből sokkal kevesebb pénz folyik be mint pl egy fizetős MMO-ból" részre értettem. Bocs, ha félreérthető volt. -
Ariakus #7800 Jah az lehet csak félig néztem bele itt ott a meccsbe, de sztem egy csomó koreai játékos simán direkt szopatja Hotshot-ot (nem védem őt mert elég nagy troll, szóval valszeg megérdemli nemtom, mert azért a folyamatos "fukkin koreans" duma még ha néha talán viccnek is szánja azért lehet, hogy néhány érintettet tényleg zavar vagy sért, főleg úgy, hogy stream-en nyomja nyilvánosan.)
Ezért bírom pl. Guardsman Bob-ot mert egy laza hidegvérű érett játékos aki ráadásul még legtöbbször normális zenét hallgat streamelés közben. -
Ariakus #7799 Ennyire azért nem vészes a helyzet, és mivel nekem pl egy fityingem sincs a játékban annyira nem is baszom föl magam ezeken a néha bosszantó dolgokon. Nézz meg pl. egy Atlantica Online-t ahol a mikropayment teljesen tönkretette a játékot ráadásul a supportjuk is szar. Ez a Riot egyelőre szerintem még messze van az IGAZÁN pénzéhes cégektől. Az említett hibák meg remélhetőleg tényleg javításra kerülnek. -
#7798 nyílván egy rakás pénz jön be nekik, azt nem is mondtam h mivel ingyenes ezért csak saját zsebpénzből hobbibol fejlesztik, csak azt mondom h még mindig kevesebb van nekik mint pl egy Blizzardnak, de mindegy egyértelmű h vannak hibák, de az is h azért fejlesztenek is, igazából szerintem inkább a játékon belül legyen minden rendben mint h most a launcher ledob,meg hosszú queue van -
Cat 02 #7797 Ha ennyire nem tetszik, van rengeteg alternatíva, bár most HoN terén is bajok vannak azt olvastam. -
#7796 nem az ellenfelet szidta, a csapatába volt két koreai akik szarok vtak és 2-0 volt Corki ellen, aztán feedelték ezért kezdte el -
#7795 Ez nem progmatos gyerekek hobbiprojectje, 400 millió dollárért adták el a céget pár hónapja. Nem a vacsira valót hozza össze pár embernek. Felejtsük már el, hogy ingyenes, ez mikromenedzsment. Azért vannak ingyenes tartalmak, hogy legyen játékosbázis és a mézesmadzag effektus is bejátszik persze. Kőkemény profitot termel, ennek tükrében tartom kevésnek, amit visszapörgetnek bele. Nem is hoztam szóba a szerverek számát (2 órás queue, rémlik?), olyan dolgokat emlitettem, amit egy programozó két nap alatt lefejleszt (sorbarendezés fixálása 5 perc lehet kb.), mégsem csinálják meg, jön az n+1. champion, ami persze OP, majd két hét múlva jön a nerfbunkó, mikor már megvették párszázezren...
Egyszerűen nem szimpi a hozzáállásuk, ennyi.
-
#7794 kihagytam de úgy értettem h jobban össze van rakva mint néhány fizetős MMO -
Ariakus #7793 Hotshot most nyomott pár meccset az új hőssel de az ellenfél jól megszopatta. Ment a fukkin korean szöveg rendesen, bár lehet , hogy tényleg koreaiak ellen játszott és ez vmi személyes vendetta volt Hotshot ellen mivel állandóan flémeli őket. -
zorovpeter #7792 Persze el kell nézni a hibákat, de amennyi erőt gondolom belefektettek, abból tökéletesebbé tudták volna tenni a dotát (a warcrafttal meg alapból nem voltak ilyen problémák mint pl wait time). És akkor máris egy jobb játékunk lenne. Viszont így nem kerestek volna pénzt riot-ék.
Majd átgondolom még egyszer, hogy mit írtam, de most lefekszem. -
#7791 Imádom az ilyen meccsvégi beszélgetéseket... :D
DonDaRed: anyway, report yi pls
DonDaRed: for leave
Snorryk: reporter master yi plis
cachou09: you teeam noob??? you team noob??? you 6/5 full ks you noob
LOLYPLOT: great team :)
DawnOfHope: full ks?
cachou09: noob stuff
cachou09: noob stats
DawnOfHope: i beat tf in 1 vs 1
cachou09: shut up
DawnOfHope: you noob
DawnOfHope: so
DawnOfHope: you stfu -
#7790 "RPből sokkal kevesebb pénz folyik be mint pl egy fizetős MMO-ból, mégis sokkal jobban össze van ez rakva"
Nem biztos az... -
#7789 hülyeség, szerintem alapból ha egy játék ingyenes el kell neki nézni hibákat, ráadásul szvsz ez a játék kiemelkedik az ingyenes netes játékok közül, változatos, és ez részben a championok miatt van és izgalmas még azután is h 500-1000 meccset lejátszol ugyanazon a pályán és ha amiatt szidod a készítőket mert néha kidob, vagy esetleg nincs még új map akkor azt mondom erre, h a játék még mondhatni "új" vagyis még rengeteg fejlesztés várható, eddig is volt egy csomó a sok champion mellett és ez mind úgy hogy az RPből sokkal kevesebb pénz folyik be mint pl egy fizetős MMO-ból, mégis sokkal jobban össze van ez rakva -
#7788 Azért kell Katarinával eltápolni magad utána már az ellen azt vesz meg azt csinál veled amit akar úgyse tud utána semmit kezdeni ellened. Meg szerintem ami fontos hogy el kell terelned a figyelmet magadról az elején és kész, hogy ne rád fókuszoljanak ennyi. Én egy meccsen csináltam vele 4 quadra killt meg 2 penta killt a végére 36/6/14-es statom volt