53877
-
#7787 Nidalee-ről véleméynek? -
Cat 02 #7786 Katával az a baj, hogy vesz MR-t az ellenség, akkor semmit se ér / ha megszakítják az ultiját. -
csulok007 #7785 jogos, de ez így is van mondjuk -
#7784 "Megfelelő cuccokkal nagyon basz:D (megha tudják használni)"
Ezt mondják mindegyikre... -
csulok007 #7783 Katarina elég jfasza kis kari, előnye h nincs se manája se energy, csak cooldown. Megfelelő cuccokkal nagyon basz:D (megha tudják használni) -
Exyy #7782 Sziasztok szerintetek Katarina milyen kari meg éri megvenni? -
#7781 Hol lehet nézni gameplayt Orianna-ról? Champion spotlight-on kívül. -
Cat 02 #7780 HotshotGG most tolja (előbb töröltem, mert leavelt valaki, de mégis :D) -
#7779 Ahha. Már streamelik is sokan. -
#7778 Amcsin már fent van? -
Cat 02 #7777 Riot dolgozók is elvannak
The Saga of Jesse Perring
- When Jesse Perring enters a game, the Baron ragequits.
- Items in the shop pay Jesse Perring to be used.
- Jesse Perring's ELO is longer than pi.
- When Jesse Perring gets in range, turrets target themselves.
- When Jesse Perring uses Karthus's ultimate, several people in Asia die.
- When Blitzcrank uses Rocket Grab, he is pulled to Jesse Perring.
- Jesse Perring plays League of Legends with the monitor off.
- Guardian Angel armor is really Cloth Armor that Jesse Perring has touched.
- Jesse Perring uses Ashe's Frost Arrow to hit opponents in next week's game.
- Jesse Perring has gotten a dodecakill in a one-on-one game.
- Jesse Perring has kissed Skribbles on the mouth...with tongue...really... -
#7776 Új hős 4800as. -
unusual #7775 voltam* -
unusual #7774 Hm.....Nem is rossz! :) -
BaSSeR #7773 Az élet nem habostorta... -
csulok007 #7772 Ha esetleg valaki ki próbálná a LOL-t avgy esetleg új Accountot csinálna az meg tisztelne ha ezen linken tenné meg :D -
unusual #7771 Hm....Érdekes,hogy most vettem észre,hogy lvl24votlam,de lvl23 vagyok most.....Ez mitől lehet? Esetleg bug? -
Cat 02 #7770 Érdekes, hogy 1 éve így van minden és mégis milyen sikeres, de mindig van valami amibe bele lehet kötni, bár az tény, hogy a kliens nem alkalmas még verseny közvetítésekre meg hasonlókra. -
#7769 Az olyan vérciki apróságokról ne is beszéljünk, hogy a versenyközvetitésnél a spectator miatt nem látszik az utsó csapattag statisztikája.
Bárki bármit mond, üvölt az egészről a "minimális melóval max haszon" hozzáállás a riot részéről. Remélhetőleg az új tulaj változtat ezen. Egyelőre kaptunk új patchert, ami már nagy ugrás, a régi katasztrófa volt. -
#7768 Ne dobjon ki "session closed"-dal, ne ragadjon be mastery képernyő, előre összerakott itemsetek per karakter, több statisztika realtime (gold earned/sec egyénileg és csapat pl.) Ne ezt a fos adobe AIRt használja, hanem legyen standalone. Spectator mód. Ne rakjon össze ignoráltakkal. Irják már bele a bolti sorbarendezést, hogy MŰKÖDJÖN is. Így hirtelen. -
Ariakus #7767 Egyetértek azokkal amiket írtál (főleg a szerver stabilitás növelésével), viszont ez a játék nagyon messze van a tipikus free to play és pofátlan micropayment-es maszlagtól. Addig ameddig IP-ért simán lehet hősöket venni, plusz még folyamatos ingyenes champion rotation is van addig nem tartanám ezt a programot lehúzósnak semmiképp. Nem kell halálra grind-olni magad, hogy IP-t gyűjts és aki pénzért vesz dolgokat az sincs nagy előnyben (szerencsére a skin-ek nem adnak plusz statokat) csak hamarabb megvan nekik egy champion.
Valamiből meg kell a Riot-os srácoknak is élni mivel nem jótékonysági cég. Akkor lehet majd a játékot temetni ha olyan hülyeségeket találnak ki mint pl : állandó artifactok RP-ért amik plusz statot adnak illetve plusz statot adó skinek. -
Cat 02 #7766 Mit akarsz még a kliensbe ? :o -
#7765 Egy esportnak szánt játéknál inkább a karbantartás és a balansz hegesztés legyenek az elsődleges szempontok. Ne az, hogy hogyan tudnak még inkább lehúzni. -
#7764 Azért, hogy új pályákat és játékmódokat csináljanak, meg normális klienst. Ja, hogy abban nincs közvetlen zsé... -
Ariakus #7763 Miért kéne leállni? Épp az ad változatosságot meg hosszabb "élettartamot" a játéknak, hogy elég sűrűn jönnek az új hősök. -
B52Yami #7762 Nem mondtam biztosra, mondom figyelje meg... -
#7761 Nekem tetszik szerintem korrekt hero. Low ELO-n nem fogunk belőle látni, mert inkább supportnak érzem jónak, ott pedig az emberek nem játszanak egy ilyen karaktert supportként.. -
#7760 Nekem egyszer volt 440 körül... akkor 81% körül volt. Szerintem nincs cap, viszont minél több van, annál kevesebbet ad egy idő után... mint ahogy az AP ratio sem marad végtelenségik annyi, amennyit ír. -
Cat 02 #7759 Ez nekem picit bonyolult -
#7758 Ilyen korán nem szokta az embert amcsi szerverre rakni, csak csúcsidőben inkább...
-
#7757 Leállhatnának már az új hősökkel :/ -
gtronic #7756 Lehetséges...
És erre megoldás? -
gtronic #7755 Nekem nem tetszik Orianna : ( ~ csekkold ; D -
B52Yami #7754 Figyeld meg, hogy csak akkor csinálja, amikor amcsi szerveren indul a játék (130+ ping). Haveromnál ugyanez a szitu, beáll a kari és "first blood". Szerintem nem nálad van a probléma. -
#7753 armorból mennyi a max. amennyi elérhető? most malphitevel összejött 380, az 79% reduced physical dmg-t jelentett -
gtronic #7752 Nekem lassan félhónapja van ez, de ma mondom kipróbálom botok ellen mint mindig... már működő képes-e, és most nem volt semmi baja, hajnali 2 től, reggel 7 ig élveztem,tökéletesen ment, aztán reggeliztem, cigiztem, visszajöttem, nyugodt szível ültem a normal gameplay elé, erre mi fogadd, hát ez, és hiába magyaráznak a csapat társaim, nem bírom nekik elmagyarázni mi a helyzet ... feedelni meg nem fogok : ( -
#7751 Ilyen nekem is volt egy időben... Aztán abbamaradt. -
gtronic #7750 "poresz letöltést" ?
kaptam egy 1hetes bannt, köszönöm riot, élvezet olyanért bannt kapni amiről nem is tehetek, igen bannold a normális playert, grat.
-
#7749 Állítsd le a poresz letöltést a háttérben míg játszol :D Viccet félre téve ilyen hibával még nem találkoztam, de lehet a net-el lesz a probléma. -
gtronic #7748 őő, 2 hete kezdődött el egy olyan nálam, hogy játszok, és bizonyos időközönként, ami 20mp-30mp, vagy épp 1 perc, megáll minden, nem bírok mozogni a bajnokomal, és eltűnik mindenkinek a hpje, és úgy marad, van amikor látom hogy megy le a hpm, egy helyben állok, akárhova nyomok úgy marad, eltelik, megint egy pici idő, és felgyorsul minden, és hopp hallot vagyok . nemtudom internet probléma-e mert eközbe a pingem 40-50 mert látom, viszont a wndows, feladatkezelőbe:lol exe:480 512 K memória használattal fut, szerintetek mi lehet a baj? : (