53877
0MWkPbn.jpg
  • Fpocok
    Szóval nem engem, csak rosszul fogalmaztam... nyomogattam a punisht, és 36embert bannoltak, akikre én is punisht toltam.
  • Fpocok
    Ügyem alapján bannoltak (RIOTék azokat, akikre én is bant toltam, nem engem :D)
  • nonicks
    gondolom kapott IP-t, a banokért...
    amúgy csak nekem van az hogy játék után 10-15 percig várok a statisztikára mire kiadja?
  • gtronic
    Nem értem, a tribunálos elítélésed miatt bannoltak? és meddig?
  • Fpocok
    EZAZ!!!!!!!!!

Megint kaptam emailt... a tegnapi 11 ügyem után ma újabb 25 ügyem alapján bannoltak! NICE! És ma még nem is tribunáloztam.
  • Fabio Capello
    Már megint buzi a szerver....
  • Cat 02 #7901
    Ignite + Flasht szoktam, de nagyon sok build van hozzá, pl supportként érdemesebb CV-t vinni.
  • pluhi
    Jó persze. Átlagos, kiélezett PVPről beszélek, nem arról, mikor felmosod a padlót a noobokkal. Ott nem igazán lesz max stack Mejai meg 15k-nyi cuccod hozzá. Persze a sebzésbe bele van számolva, hogy akár 5 ellenfelet is eltalálhatsz (mint ahogy a pajzsnál is), de az megint a "bilibe lóg a kezem" esete...
  • crackyS
    milyen summoner spelleket használsz luxra?
  • crackyS
    engem be engedett
    big, felvettelek friendlistre
  • jazzy
    Túrót nem sebez? Attól mert van 1 cd reduction cipőd meg mondjuk egy deathfire graspod meg vagy 1 kék buffod vagy egy fullra stackelt könyved? Sapkával meg hourglassal meg void staffal? Sebez az..
  • Big17
    Na a szerver megint nem elérhető
  • crackyS
    nos utána néztem, ugy tűnik több, mint 3 demacia-s champ van

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Demacia
  • pluhi
    5 demaciai kari van, Lux, Garen, Galio, Xin Zhao, Jarvan. Mindegyiknek van Commando skinje, csak Luxnak nincs, még...
  • Big17
    Most tryndával nyomulok, magic resist és defensees rúnákkal + defense-es masterie-vel...alap 30 körüli def 40 körüli magic resist...nem tudom pontosan
  • crackyS
    3 demacias kari van asszem, garen, lux, meg jarvan
    lux történetéből idézve:
    "Lux számára az igazi kihívást a Legendák Ligája jelentette, ahol bátyja nyomdokaiba lépett és dicsőítette Demaciát."

itt garenra gondol szerintem
  • Big17
    Demaaaciaaa? Garen? azt is szeressem...lehet vele támadni, menekülni...tankot is csinálhatsz belőle..
  • Big17
    Sion is volt nagy kedvenc, igazából mindig más a kedvenc!
    Tank sion-t csináltam..hagytam, hogy leszedjék kevés-re az életemet, bejön utánam torony alá, küldök egy stun-t neki + fortify: torony gyorsabban lő és nagyobbat sebez ugye..
  • pluhi
    24 sec-kel az igazi, akkor nyitásnak is jó meg kivégzésnek is ugyanabban a teamfightban. Mondjuk túrót nem sebez, ha annyi CD reduction-öd van, de az más kérdés:D. Én is imádom őt, csak kéne neki valami jó skin, mert a mostaniak siralmasak. Pl ez: [Commando Lux]http://www.youtube.com/watch?v=J7wEP6dehAA[/URL].
    Sajnos komoly teamben nem sok helye van, mert a supportja(pajzs) elég gyenge, kéne kis AP bónusz még rá. A passzivja meg midgame-ig jó, utána öngyilkosság autoattack range-be menni. Azért Demaaaaciaaaa powa.
  • crackyS
    jah...
    "meg ugye ott volt az ulti is, amit ha használok és megölök vkit, akkor újra tudom használni"
    emiatt gondoltam hogy yi mester =(
  • jazzy
    Ha maxolod a cd reductiont akkor 24s :D
  • Big17
    Én már nem is próbálkozom a belépéssel...Majd később talán
  • Big17
    Én evelyn-ről beszéltem:) Én sem szeretem yi-t, mert mindig elmenekül az ultijával...
  • BaSSeR
    Letelik a fél óra és kiírja hogy the server is currently busy pls try again later. Nah fuck off
  • crackyS
    egyszer játszottam vele, ultija 33sec-es cooldownal nagyon üt :D

áh, nem szeretem yi mester-t :D
  • Big17
    Jó nem azért lett ilyen statom, mert én annyira pro vagyok...Az ellenfelek voltak bénák...Egyébként akkor damage-re mentem meg attack speed-re és 2 phantom dancer-el simán utol értem őket...meg ugye ott volt az ulti is, amit ha használok és megölök vkit, akkor újra tudom használni...Jó pörgős volt számomra az a játék:D
  • Cat 02 #7881
    Lux <3
    Kb első championom volt és azóta, ha komolyan játszunk csak vele vagyok :D
  • crackyS
    halál tudja nem vagyok vmi profi :D
    botok ellen 24-0 asszem
  • Big17
    Legjobb stat?
    Evelyn: 42 kill 1 halál
  • Big17
    Beírtam a 30ast..Egyébként elég gagyi a gépem meg netet is sokan használjuk, úgyhogy nem mindig tudok játszani...Teljesen minimum grafikával játszom
  • crackyS
    leblancot szeretem leginkább, tegnap vettem meg lux-t, most akarnám kipróbálni..
  • Big17
    Van top champion nektek? Végülis mindegyik jó valamilyen szinten, de azért vannak kiemelkedőek...pl: Jax
  • crackyS
    üdv köztünk
    írd be magad ideés majd mehetünk együtt vmikor
  • Big17
    Jah, nekem is kidobta a "homokost" :D
  • Big17
    Amúgy sziasztok! Most először írtam a fórumba:) Van három accom, ebből 1 30-as
  • crackyS
    most meg busy...
  • Big17
    Akkor te kicsivel előbb kezdted el a bejelentkezést:D Nálam most 1óra 7perc
  • crackyS
    1 óra 2 perc...egyre nő
  • crackyS
    30 perces queue :D:D
  • Gubberx
    Menj ki a levegőre addig :D nem kell mindig kockulni^^