53877
0MWkPbn.jpg
  • feketesarkany
    nem segített
  • B52Yami
    Szedd le a legújabb klienst a honlapról, próbáld azzal. :)
  • feketesarkany
    sziasztok
    Amikor a game induláskor le akarja szedni a frissítéseket akkor ezt írja ki: the launcher has experienced an error. please restart this application
    Mit kellene csinálnom hogy működjön?
  • Gubberx
    ez mit takar pontosan? :D
  • B52Yami
    Morde jó, de csak ha van értelmes CC a csapatban, amúgy meg csak elfutnak melletted és mennek a carry-kre.
  • jazzy
    Shennel most elbántak..
  • Gubberx
    én most shen és morde között vacilálok, melyiket lenne érdemesebb megvenni? :)
  • B52Yami
    Láttam olyat is, hogy morde abszolút nem sebződött, rányomtuk a skilleket és csak néztünk. Meg sem mozdult a hp-ja, shield-je meg nem volt, nem volt minion közelben. Szerencsére köv fájt-ra elszállt ez a nemtommi "bug".

Képes hasonló dolgokra még ez a játék,egyszer egy singed hp-ja bugzódott be nálam, 500 hp-t jelzett és társaim kiabáltak velem,hogy miért akartam őt focusálni/leszedni...mondom nem volt hp-ja, mint kiderült kb 3000hp-val szaladgált :D
  • pluhi
    Az az ulti a legvadabb dolgokra képes, stealthes Vayne pet pl. vagy amit akarsz:D
  • B52Yami
    Morde addíg papír amíg nincs meg az iteme, ott hagyod line-on 5 percet és nézhetsz. Múltkor raktam vele 25-2-t. 5-en vertek, abból 4-et megöltem és egy elfutott... Bár azt hozzá kell tenni, hogy sík hülyék voltak, mivel az összes skillje területes és kb egy csomóban álltak... végén röhögtem egy jót és surrender. Buildem: rylas sunfire abyssal zhonas és spell vampos book :D
  • jazzy
    Lehet, mert én ugye ashe voltam, és ha engem ölt meg elsőnek, amit meg tud tenni, akkor utána 100%-ban critelt végig és azért verte végig az egész csapatomat?
  • ronihun
    játszottam egy rankedet, hát elég jó volt :) jó csapatba kerültem, rögtön volt support, jungler, nem kellet veszekedni, Ashe-val mentem 6-1-12 lett a vége, egyszer haltam és akkor is turret ölt meg :D
  • jazzy
    Én igazából azért nem értettem és nem is értem a problémádat, mert nem próbálok ötszázszor fellépni, belépek, queue van? Jó végigvárom, addig főzök valamit a családnak, elfoglalom magam, neadjisten mást játszok, akár böngészőset, akár mást, aztán hallom, hogy belépett és játszok.. Queue közben is lehet élni. Ha meg kidob a queue, akkor 10 sec alatt újra benne vagyok mert kb ennyi újraindítani, ha mégegyszer kidob, megint újraindítom. Ha utána is akkor elkönyvelem, hogy szar és nem játszok.
  • Különc
    Mordekaiser

Iron Man's shield generation is no longer reduced if the damage done is shielded
    Fixed a bug where Children of the Grave could steal enemy passive abilities permanently

Lehet hogy az utolsó sornak van köze a problémához?
  • Czdano
    Eltértünk a témától ismét nemdebár? És ez nem csak rád vonatkozik, mostantól hanyagoljuk az offot. Mindenki ott játszik ahol akar, azzal amivel akar, akkor amikor akar...
  • ronesz
    >azt hiszi a lolnak jó grafikája van
    ok.
  • nonicks
    általában az ilyen embereknek csak 2005-2006 után lett gépük, és nem tudják mi az hogy HANGULAT...ami sokkal többet ér bármilyen grafikánál!
  • ronihun
    egyébként nekem tegnapon kívül semmi különös problémám nem volt a héten a LoL-lal, amikor akartam, tudtam játszani, ez amit mondasz szvsz hülyeség, pl nekem nem volt JÁTSZHATATLAN a játék, és nem vártam órákat a queue-ra, hanem amig logolt, esetleg fél oráig addig egész mást csináltam, pl a játszhatatlansággal kapcsolatban még, h jazzyékkel pár napja rankedoztunk semmi gond nem volt, egyszer ledobott, azt ennyi, ezt nem hívnám játszhatatlannak, másrészt meg nem értem mért foglalkozol annyira vele h ki mennyire igényes, meg semmi köze ennek az igényességhez sztem, de mindegy
  • Fpocok
    Na igen, itt van a másik... aki csak a grafikát nézi... Ez a másik, amit nem értek.
  • ronesz
    >igényességre szólítja az embereket
    >egy szar böngészős játékkal játszik
    ok.
  • nonicks
    az még oké is, ha nem enged fel(over 9000) de ha játék közben exe hiba vagy bármi más, na az tényleg bosszantó tud lenni
  • RedDevilsza
    hát ilyet. köcsög MWsek mit képzelnek hogy játszani mernek egy játékkal amivel jól szórakoznak?? Még szerencse hogy itt vagy nekik te és megmondod mi a tuti Viccet félretéve hidd el énse lolozok most hogy szarakodik a szerver, de azért vedd már észre magad miket írogatsz.
  • razz
    Hamár beletettem x-forintot van 200 runám és 72 championom akkor igen, szeretnék játszani.
  • Ariakus
    Én se játszok vay már másfél hete. Faszom vár órákat ahhoz, hogy belépjek, van jobb dolgom is. Én sem nagyon értem, hogy mások miért szenvednek vele, de hát úgy látszik nagyobb a türelmük.
  • Fpocok
    Csak azért, mert ha fent látják, hogy sok az igénytelen gamer, akkor mégjobban leszarják. Nézd meg a MW-t... egy csomóan játszanak még vele PCn... aki jelenleg MW2vel játszik PCn, az igénytelen, szar alak. Aztán jön az mw3, megint nem lesz dedikált szerver... remélem örülni fognak neki.
  • ronihun
    van egy olyan bug Mordenál, hogy nem látod h csökken az élete, ezt többször láttam streamen, nem biztos h ez volt, sőt valószínűleg nem ez, de azért jobb erre is figyelni. pl Hotshot ütötte asszem mordet és közbe ventrin kérdezte a haverját aki szintén játszott h mennyi élete van az enemy mordenak, h neki menjen e v se :)
  • Czdano
    És ez miért baj neked? Mindenki a saját sorsának a kovácsa ;) Én se rohadok feltétlenül egész nap a gép előtt, de nyári szünet van, ha nem bulizok akkor esténként pedig unatkozok. Ilyenkor megteszi az US szero is ha az EU nemjó...
  • zorovpeter
    Amúgy ha éjszaka nem tudtok aludni, akkor olyankor jól működik, kb. olyan 2-3 tól reggelig.
  • Fpocok
    Egeres
  • Fpocok
    Egerezni például :D :D
  • zorovpeter
    fórumozni. hova gondoltál?
  • razz
    ". Van más is, amit lol helyett lehet csinálni"
    Micsoda? :O
  • Unknow
    Bezzeg amikor mi szólunk be neked,hogy ezt meg azt ne csináld mert hülyeség, akkor bizony dögöljünk meg? Mióta lettél te itt prédikátor? Hadd basszák már el azzal a szabadidejüket amivel akarják.
  • Fabio Capello
    Nem készíthet mindenki videókat szabadidejében :]
  • Fpocok
    Semmi. Csak szörnyű nézni, ami mostanában itt folyik: Hetek óta szar a szerver, egy hete kb. JÁTSZHATATLAN... ennek ellenére páran minden áron be akarnak jutni, ha kell órákat várnak, ha kell chat nélkül játszanak egy meccset, csak hogy utána kidobja őket és egy órát várjanak... fél órán át restartolgatják a klienst, hogy hamarabb bejussanak. Mindent megtesznek a körülmények ellenére... aztán meg páran kitalálják, hogy inkább átmennek US szerverre, hogy ott mégjobban szétlaggolhassák az agyukat. Hát gratulálok nekik, ők azok, akiknek a szar is jó... adjatok már magatokra egy kicsit. Van más is, amit lol helyett lehet csinálni.
    (ne elégedjetek már meg a szarral)
  • Czdano
    Most csak én vagyok nagyon hülye vagy neked ment el a maradék eszed? Mibajod van? o_0
  • Fpocok
    Ezek után ne csodálkozzatok, hogy ha egyre szarabb minőségű játékok jönnek ki... adjatok már magatokra faszom.
  • jazzy
    ?
  • Czdano
    ???
  • Fpocok
    Basszus. Adjatok már magatokra valamit... ne legyetek már igénytelenek.