53877
-
#8947 LOL
-
Rogerke #8946 Fiddlét szerintem am ezek után sem fogják nagyon használni az a 0,5 sec semmit nem ér még ugy is hosszu a channelingje az ultijának... -
Fletley9 #8945 ez a srác treeeskimo aki a patchről beszél? mennyi idős ez :D -
#8944 GP-t buffolják, kap új lassítós passive ot. -
Rogerke #8943 Tankplank elég op lesz ha stackelődik a passive-ja :DDDD -
#8942 HAHA... nerfelik evelínt... nem fog majd stunolni, amikor kijön stealthből. -
#8941 annyiból volna jó, h akkor junglezhatnék, ami jobban megy mint mondjuk egy lanewick :D -
#8940 -
Rogerke #8939 Énis voltam igy 20 perce kb akkor nekem már ranked champ selectnél elszállt a chat minden választottam volna ki ashet... Nem teszi be mondom ok erre a végén visszajött vhogy látom KAYLE na mondom vasza akk AP- runa DPS talent. Elkezdődött a meccs kb 2v3. aztán rá 5 percre mindenki visszaért. dicsérték a supportomat és hálistennek nyertünk igy +ELO +First Win... aztán utána ledobott a szerver :D:D:D -
#8938 én meg felmentem, elindítottam egy normalt, champion select megvolt, ledobott, reloggoltam, nem tudtam, később már sikerült, a game megy, látom h teamem üti a tornyokat, mondom mindenki dc-zett? azt mondják ja, és 5v0-ba betoltuk kb 7 perc alatt a gamet, és kaptam first win of the day bonust is szal nagyon fasza volt.... -
#8937 Nana, tessék tankolni :p -
#8936 Nekem csak 20 perces volt, és játék közben sem laggol. -
#8935 Queue: 50:21. -
Rogerke #8934 Nem jobb sokkal 1 órás sor van. -
#8933 Most gyertek lolozni, talán jobb egy kicsit. -
#8932 Rájöttem hogy imádok rankedezni. Furcsa mód amitől a legjobban féltem az "ELO hell effekt" csak az első meccsen mutatkozott, ott haszontalan csapatom volt, 4en 4 felé mentek.
Az is kiderült hogy viszonylag jól AP carryzek. Eddig twisted fatel 20-8-29 az össz KDA-m, fiddle-el pedig egy meccs alatt 14-3-9 ^^ -
#8931 phreak,pendragon,jeff,veigar, meg a kommentátor az az R betűs, the3rd -
Fletley9 #8930 a Riottól kik játszotak? -
#8929 Ájj, de laggosak a szerók :( -
#8928 kurva jó volt :D még több ilyen meccset! -
#8927 riot fail, support WIN -
#8926 egyébként mit mondtak, lesz még ilyen fun match riot ellen v akármi? :D -
#8925 ja az hatalmas volt, egyébként xPeke helyett megint wewillfailer játszik, de akkor is nagy alázás :D -
#8924 De az milyen baronlopás volt már TROLOLOOLOLOL :D -
#8923 Jó látni ahogy a riot-ot picsázzák a saját játékukban supportokkal :DDD -
#8922 beszarás, látszik h mennyire számít h tudod e mit kell csinálni és mikor, és így lehet peke Sorakával 4-1 :D -
#8921 azta, ez kemény matchup :D -
#8920 aAa vs Fnatic - sima Fn win
EG vs TSM - első meccsbe TSM odaalázta Epiket, másodikba Epik alázta TSM-et de végül mégis elvesztették és 2-0 lett TSM-nek
TSM vs aAa - 1-0-al kezdtek mert ugye tegnap már játszottak, hát aAa megnyerte első meccset és így 2-0-val bejutott a döntőbe
+volt beszélgetés Shusheial, TreeEskimoval, Shushei pedig lehet h ezek után streamelni fog :D ennyi nagyjából, ja még annyi h Eu szerverek egész nap szarok vtak szóval én nem is tudtam eddig feljutni, de most mondjuk 10 perc és elvileg bejutok -
#8919 Ez mekkora hogy 5 supporttal ownolnak :D -
#8918 -
#8917 Semmi különös, EU dominál, Disconnect nem volt ma, Reginaldot lekapcsolják ha TF-fel játszik, Annievel viszont nagyon erős. Új sztár: Shushei -
#8916 Remélem kidczik az összes riotos az 5 perc utan -
#8915 Tree Eskimo, Riotnál dolgozik -
#8914 Az ellenfél azt a karaktert banolja, amivel az ellenfél közül valaki jól játszik, nem szeretné hogy topon laneljen (pl Rumble ban), nem szeretné hogy félnie kelljen a teleport ganktől (Twisted Fate banolása) stb. -
#8913 És ki az a törpeuszkár aki közvetít? -
#8912 Na faszom elaludtam.. valaki tudna kis infot adni kb mi történt, mi volt, de főleg mi lesz most ami még hátra van, és mi lesz a döntővel? -
#8911 És nem mehetnek azokkal, amikkel jók? :/ -
#8910 Westrice nagyon jó Akalival és Corkival, Slace nagyon jó Vladimirral
Chaox nagyon jó Vayne-nel, Reginald Zileannal, Alistarral meg Xspecial, azt hiszem -
#8909 Azok a championok miért vannak bannolva? -
#8908 Teemot választották: