53877
0MWkPbn.jpg
  • Fpocok
    LOL
  • Rogerke
    Fiddlét szerintem am ezek után sem fogják nagyon használni az a 0,5 sec semmit nem ér még ugy is hosszu a channelingje az ultijának...
  • Fletley9
    ez a srác treeeskimo aki a patchről beszél? mennyi idős ez :D
  • Fpocok
    GP-t buffolják, kap új lassítós passive ot.
  • Rogerke
    Tankplank elég op lesz ha stackelődik a passive-ja :DDDD
  • Fpocok
    HAHA... nerfelik evelínt... nem fog majd stunolni, amikor kijön stealthből.
  • ronihun
    annyiból volna jó, h akkor junglezhatnék, ami jobban megy mint mondjuk egy lanewick :D
  • Fpocok
  • Rogerke
    Énis voltam igy 20 perce kb akkor nekem már ranked champ selectnél elszállt a chat minden választottam volna ki ashet... Nem teszi be mondom ok erre a végén visszajött vhogy látom KAYLE na mondom vasza akk AP- runa DPS talent. Elkezdődött a meccs kb 2v3. aztán rá 5 percre mindenki visszaért. dicsérték a supportomat és hálistennek nyertünk igy +ELO +First Win... aztán utána ledobott a szerver :D:D:D
  • ronihun
    én meg felmentem, elindítottam egy normalt, champion select megvolt, ledobott, reloggoltam, nem tudtam, később már sikerült, a game megy, látom h teamem üti a tornyokat, mondom mindenki dc-zett? azt mondják ja, és 5v0-ba betoltuk kb 7 perc alatt a gamet, és kaptam first win of the day bonust is szal nagyon fasza volt....
  • jazzy
    Nana, tessék tankolni :p
  • Grr1234
    Nekem csak 20 perces volt, és játék közben sem laggol.
  • Fabio Capello
    Queue: 50:21.
  • Rogerke
    Nem jobb sokkal 1 órás sor van.
  • Grr1234
    Most gyertek lolozni, talán jobb egy kicsit.
  • Czdano
    Rájöttem hogy imádok rankedezni. Furcsa mód amitől a legjobban féltem az "ELO hell effekt" csak az első meccsen mutatkozott, ott haszontalan csapatom volt, 4en 4 felé mentek.

Az is kiderült hogy viszonylag jól AP carryzek. Eddig twisted fatel 20-8-29 az össz KDA-m, fiddle-el pedig egy meccs alatt 14-3-9 ^^
  • ronihun
    phreak,pendragon,jeff,veigar, meg a kommentátor az az R betűs, the3rd
  • Fletley9
    a Riottól kik játszotak?
  • Grr1234
    Ájj, de laggosak a szerók :(
  • ronihun
    kurva jó volt :D még több ilyen meccset!
  • Fabio Capello
    riot fail, support WIN
  • ronihun
    egyébként mit mondtak, lesz még ilyen fun match riot ellen v akármi? :D
  • ronihun
    ja az hatalmas volt, egyébként xPeke helyett megint wewillfailer játszik, de akkor is nagy alázás :D
  • Fabio Capello
    De az milyen baronlopás volt már TROLOLOOLOLOL :D
  • Czdano
    Jó látni ahogy a riot-ot picsázzák a saját játékukban supportokkal :DDD
  • ronihun
    beszarás, látszik h mennyire számít h tudod e mit kell csinálni és mikor, és így lehet peke Sorakával 4-1 :D
  • ronihun
    azta, ez kemény matchup :D
  • ronihun
    aAa vs Fnatic - sima Fn win

EG vs TSM - első meccsbe TSM odaalázta Epiket, másodikba Epik alázta TSM-et de végül mégis elvesztették és 2-0 lett TSM-nek

TSM vs aAa - 1-0-al kezdtek mert ugye tegnap már játszottak, hát aAa megnyerte első meccset és így 2-0-val bejutott a döntőbe

+volt beszélgetés Shusheial, TreeEskimoval, Shushei pedig lehet h ezek után streamelni fog :D ennyi nagyjából, ja még annyi h Eu szerverek egész nap szarok vtak szóval én nem is tudtam eddig feljutni, de most mondjuk 10 perc és elvileg bejutok
  • Czdano
    Ez mekkora hogy 5 supporttal ownolnak :D
  • Czdano
  • Különc
    Semmi különös, EU dominál, Disconnect nem volt ma, Reginaldot lekapcsolják ha TF-fel játszik, Annievel viszont nagyon erős. Új sztár: Shushei
  • daemonervosa
    Remélem kidczik az összes riotos az 5 perc utan
  • Különc
    Tree Eskimo, Riotnál dolgozik
  • Különc
    Az ellenfél azt a karaktert banolja, amivel az ellenfél közül valaki jól játszik, nem szeretné hogy topon laneljen (pl Rumble ban), nem szeretné hogy félnie kelljen a teleport ganktől (Twisted Fate banolása) stb.
  • jazzy
    És ki az a törpeuszkár aki közvetít?
  • jazzy
    Na faszom elaludtam.. valaki tudna kis infot adni kb mi történt, mi volt, de főleg mi lesz most ami még hátra van, és mi lesz a döntővel?
  • Grr1234
    És nem mehetnek azokkal, amikkel jók? :/
  • Különc
    Westrice nagyon jó Akalival és Corkival, Slace nagyon jó Vladimirral
    Chaox nagyon jó Vayne-nel, Reginald Zileannal, Alistarral meg Xspecial, azt hiszem
  • Grr1234
    Azok a championok miért vannak bannolva?
  • Fpocok
    Teemot választották: