53877
-
#9027 SK WIckd is csak fütyürészik a queue képernyőt mutatva -
BaSSeR #9026 Azért az vicces, hogy mennyi embernek nincs jobb dolga, csak hogy ezzel a játékkal játszon:D -
#9025 Ugyanez. Gondolkoztunk már páran, hogy átmegyünk US szerverre. -
#9024 Jó lenne, ha emiatt nem kellene az EU csapatoknak USA szerveren játszaniuk vagy költözniük (ha eddig nem tették) -
#9023 Most jöttem ki egyről és "Session Closed" -
#9022 Feltételezem ismét nem megy a szerver. -
#9021 Egyébként rankeden érdemes fiddle-t választani a mi szintünkön mert ha jól használod nem nagyon tudják counterelni (én ezt tapasztaltam) -
#9020 Welcome to the ELO hell ;) -
zorovpeter #9019 Külön kell telepíteni az US-t is? -
#9018 Z gomb azt hiszem. -
#9017 Nem lehet valahogy beállítani, hogy ne legyen a hősön lockolva a "kamera" Tehát, hogy bárhova tudjak nézni a mapon. -
#9016 trolololol :D -
#9015 Pickeltem rankedben nidaleet közölték, hogy nem mehetek solo lanere, menjek le supportoljam ashet és ne farmoljak, ez a nidalee dolga. fölmentem, cryoltak végig, 2/6-os ashe aki first itemnek vett bansheet utána attack speedet közölte hogy francia nyomorék vagyok :D -
#9014 Infrastruktúra -
#9013 Mi lehet a különbség, az US, és EU szerver közt? US simán megy, EU, meg Over 9000 (bár most raktam fel nemrég) -
BaSSeR #9012 Nyugi majd találnak másik kifogást... -
#9011 vége van már ennek a szar verseny mizériának? jó lenne ha végre a szerverekkel kezdenének valamit :D -
Essencia #9010 mifasz van már megint?...-..-
-
#9009 Első vagyok a sorban, egy másodperc várakozási idő.
LASSAN TÍZ KIBASZOTT PERCE. -
#9008 fasza, akkor ma se játszok :D -
#9007 "The server is busy"
A jóédes*************************************************** -
#9006 hmm :D és én még most akarok kezdeni :D -
#9005 5 nap után gondoltam játszok egyet. Erre nem bedob amcsi szerverre? Komolyan mondom, hogy a kurva anyját az összes riotosnak, dugják fel a seggükbe a buzi játékukat meg szerverüket!!! Részemről ennyi volt. -
B52Yami #9004 Bazz, 2009-07-15 :D Mikori fórumot raknak ezek fel :D -
#9003 Aki esetleg lemaradt, nem érdekelte, de szeretné megnézni... itt össze van gyűjtve az összes meccs... ráadásul teljesen spoilermentesen. -
B52Yami #9002 Szóval, a gép dologhoz annyit, hogy vinned kell, ha meg nem akkor bérelhetsz.
"Lesz Compo bérlés? Will you have compo rentals?
mozgo, 2009-07-15 - 13:53
Igen. Dolgozunk rajta. Hamarosan publikáljuk az elérhető konfigurációkat, árakat és mennyiséget!" -
B52Yami #9001 Semmi, megtaláltam. -
B52Yami #9000 De nem találok semmi infót a nevezési díjról... valaki tud erről már valamit? -
B52Yami #8999 Akkor megyek :D -
B52Yami #8998 Singed, ali are fun to play ;) Bár ultija talán mumunak a legjobb. -
Rogerke #8997 Becupra nem kell gépet vinned. -
Exyy #8996 Szerintetek melyik a legjobb Suport/Tank Alistar,Amumu vagy Singed? -
unusual #8995 Én aszem ott leszek. :) A héten kiderül :) -
#8994 Meg stabil EU szerverek, sima ügy. -
B52Yami #8993 Na meg kéne hozzá valami fix csapat, "komoly" felkészüléssel :D -
B52Yami #8992 Nekem annyi rossz élményem van, azzal, hogy vidd a saját géped lanra :O Anno amikor jártam, volt, hogy 5embernek elszállt valami a gépében(vga, alaplap stb) az áramingadozás miatt :D Bár gondolom itt figyelnek az ilyesmire. -
#8991 Milyen jó, hogy van egy oldal a közösségért, akinek a megfelelő hozzáállása is megvan ahhoz, hogy gond nélkül lefusson az első hazai LoL lan...
"tudunk róla, hogy lesz, majd ha akarnak megkeresnek minket" -
#8990 Nem bonyolult az alapja.
Választasz 1 karaktert, van 4 skilled, ölöd a minionokat, utána ölöd a herokat, ölöd a tornyokat, ennyi. A többit úgyis megérted ha a tutorialt végigjátszod. Ahhoz, hogy megtanulj játszani meg csak gyakorlás kell. -
#8989 Igen, mindenki a sajátját
-
#8988 1 játékos 1 herot irányit?
lehet ha hazaérek megnézem már... néztem a streamet, igaz nem éjfélkor hanem tegnap délben, jónak tünik bár nem sokat értettem belőle első nekifutásra...