53877
0MWkPbn.jpg
  • Különc
    SK WIckd is csak fütyürészik a queue képernyőt mutatva
  • BaSSeR
    Azért az vicces, hogy mennyi embernek nincs jobb dolga, csak hogy ezzel a játékkal játszon:D
  • jazzy
    Ugyanez. Gondolkoztunk már páran, hogy átmegyünk US szerverre.
  • Különc
    Jó lenne, ha emiatt nem kellene az EU csapatoknak USA szerveren játszaniuk vagy költözniük (ha eddig nem tették)
  • Különc
    Most jöttem ki egyről és "Session Closed"
  • jazzy
    Feltételezem ismét nem megy a szerver.
  • Czdano
    Egyébként rankeden érdemes fiddle-t választani a mi szintünkön mert ha jól használod nem nagyon tudják counterelni (én ezt tapasztaltam)
  • Czdano
    Welcome to the ELO hell ;)
  • zorovpeter
    Külön kell telepíteni az US-t is?
  • Fpocok
    Z gomb azt hiszem.
  • tommyknockers
    Nem lehet valahogy beállítani, hogy ne legyen a hősön lockolva a "kamera" Tehát, hogy bárhova tudjak nézni a mapon.
  • Gubberx
    trolololol :D
  • jazzy
    Pickeltem rankedben nidaleet közölték, hogy nem mehetek solo lanere, menjek le supportoljam ashet és ne farmoljak, ez a nidalee dolga. fölmentem, cryoltak végig, 2/6-os ashe aki first itemnek vett bansheet utána attack speedet közölte hogy francia nyomorék vagyok :D
  • Különc
    Infrastruktúra
  • tommyknockers
    Mi lehet a különbség, az US, és EU szerver közt? US simán megy, EU, meg Over 9000 (bár most raktam fel nemrég)
  • BaSSeR
    Nyugi majd találnak másik kifogást...
  • Gubberx
    vége van már ennek a szar verseny mizériának? jó lenne ha végre a szerverekkel kezdenének valamit :D
  • Essencia
    mifasz van már megint?...-..-
  • Fabio Capello
    Első vagyok a sorban, egy másodperc várakozási idő.

LASSAN TÍZ KIBASZOTT PERCE.
  • ronihun
    fasza, akkor ma se játszok :D
  • Fabio Capello
    "The server is busy"

A jóédes***************************************************
  • Frosty01
    hmm :D és én még most akarok kezdeni :D
  • Fpocok
    5 nap után gondoltam játszok egyet. Erre nem bedob amcsi szerverre? Komolyan mondom, hogy a kurva anyját az összes riotosnak, dugják fel a seggükbe a buzi játékukat meg szerverüket!!! Részemről ennyi volt.
  • B52Yami
    Bazz, 2009-07-15 :D Mikori fórumot raknak ezek fel :D
  • Fpocok
    Aki esetleg lemaradt, nem érdekelte, de szeretné megnézni... itt össze van gyűjtve az összes meccs... ráadásul teljesen spoilermentesen.
  • B52Yami
    Szóval, a gép dologhoz annyit, hogy vinned kell, ha meg nem akkor bérelhetsz.

"Lesz Compo bérlés? Will you have compo rentals?
    mozgo, 2009-07-15 - 13:53

Igen. Dolgozunk rajta. Hamarosan publikáljuk az elérhető konfigurációkat, árakat és mennyiséget!"
  • B52Yami
    Semmi, megtaláltam.
  • B52Yami
    De nem találok semmi infót a nevezési díjról... valaki tud erről már valamit?
  • B52Yami
    Akkor megyek :D
  • B52Yami
    Singed, ali are fun to play ;) Bár ultija talán mumunak a legjobb.
  • Rogerke
    Becupra nem kell gépet vinned.
  • Exyy
    Szerintetek melyik a legjobb Suport/Tank Alistar,Amumu vagy Singed?
  • unusual
    Én aszem ott leszek. :) A héten kiderül :)
  • pluhi
    Meg stabil EU szerverek, sima ügy.
  • B52Yami
    Na meg kéne hozzá valami fix csapat, "komoly" felkészüléssel :D
  • B52Yami
    Nekem annyi rossz élményem van, azzal, hogy vidd a saját géped lanra :O Anno amikor jártam, volt, hogy 5embernek elszállt valami a gépében(vga, alaplap stb) az áramingadozás miatt :D Bár gondolom itt figyelnek az ilyesmire.
  • solyomb
    Milyen jó, hogy van egy oldal a közösségért, akinek a megfelelő hozzáállása is megvan ahhoz, hogy gond nélkül lefusson az első hazai LoL lan...

"tudunk róla, hogy lesz, majd ha akarnak megkeresnek minket"
  • jazzy
    Nem bonyolult az alapja.

Választasz 1 karaktert, van 4 skilled, ölöd a minionokat, utána ölöd a herokat, ölöd a tornyokat, ennyi. A többit úgyis megérted ha a tutorialt végigjátszod. Ahhoz, hogy megtanulj játszani meg csak gyakorlás kell.
  • Különc
    Igen, mindenki a sajátját
  • Frosty01
    1 játékos 1 herot irányit?
    lehet ha hazaérek megnézem már... néztem a streamet, igaz nem éjfélkor hanem tegnap délben, jónak tünik bár nem sokat értettem belőle első nekifutásra...