53877
0MWkPbn.jpg
  • ronihun
    Joe:"So it will be at midnight, so you have time to play."
    ja, ha amerikaiak vagytok ...
  • Fabio Capello
    Ha lehetne arra lehetőség, ohgy átvigyem a karakterem championostul, rúnástul mindenestül egyik szerverről a másikra, akkor gondolkodás nélkül...

Komolyan mondom, már leszarom a kompenzálást, inkább tartsák meg és csináljanak pár tisztességes szervert, amikkel elkerülhető ez a szenvedés..
  • Fpocok
    ahha
  • Ariakus
    Na akkor éjfélkor lesz a döntő, ugye?
  • Eftörsokk
    meg egyébként is fu riot XD

minden esetre, nincs amcsi csapat a döntőbenXD
  • Különc
    Az elvakultak szerint a Dreamhack miatt van lezárva az egész EU szerver. (Lehet benne valami)

Más: EU...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ... USA
  • CharrDen
    +1. Nem is tudom hogy gondolják ezt. Főleg amikor kiírják, hogy "ingyenes játék, szokd meg". De arra nem gondolnak, hogy a játékosok 75%a már vett nem is kevés RPt?
  • CharrDen
    Régen jó volt, de a nerf óta inkább hoznak amumut, alistart, rammust stb
  • Fabio Capello
    A jó édes kibaszott szájbakúrt anyját már a riotnak, elképesztő, hogy az elmúlt egy hétben körülbelül öt darab meccset bírtam csak játszani, köszönhetően a remekül működő szervereknek. Az esti hatórás leállás után pedig most van pofájuk bejelenteni egy újabb ötórás "emergency" leállást, komolyan mondom, ez egy bohózat...
  • Ariakus
    Köszi a választ. Azért volt nekem fura egyébként mert itt az SG-n is néha a többség által ki lett kiáltva a legjobb tanknak, plusz még high elo ranked meccseken folyamatos banon van, de úgy látszik ilyen nagy bajnokságon nem működik a "papírforma".
  • ronihun
    hát úgy néz ki ma se tudok játszani már :S
  • pluhi
    Azt mondják nem illik bele a mostanság divatos bot carry+support, solo mid, solo top felállásba és hát tényleg nem nagyon. Nem tud solo topot vinni, ha tudna is nem ultizhatna, mert az free turret a másik csapatnak. Junglerként nem jön szóba. Gyak. olyan tank jöhet, aki vagy jungler vagy tud solo toppot. Amumu, Singed, Jarvan. (Rammus nemtom hol bukik el, de én csak lóeló vagyok)
  • ronihun
    háhá :D Eu-sok megint beoltották a servert, Svédekkel beszélnek és mondták h nem tudnak játszani mert utóbbi napokba nem nagyon volt szerver :D
  • ronihun
    úgy érzem h Fnatic ezután elég felkapott team lesz, ha megnyerik ha nem, ők a legnagyobb meglepetés dreamhacken, qualifieren nem játszottak még ennyire jól, mindenesetre Shushei is népszerű lesz a lolosok körében :)
  • ronihun
    nem,
    4.hely:7.000$
    3.hely:15.000$(?)
    2.hely:28.000$(?)
    1.hely:50.000$

igazából nem vagyok mindben biztos, de valami iylesmi lesz
  • nonicks
    amúgy a díjazás hogy lesz?
    utolsó is nyer valamit?
  • ronihun
    szimpatikusok így együtt a Dinh testvérek, de sajnos reginald elég gázul viselkedik néha
  • Fabio Capello
    Én bentvagyok de folyamatos chat disconnect.
  • ronihun
    fasza nem tudok belépni, előbb másfél órás queue után ledobott, h a server busy
  • ronihun
    ezt nagyon sajnálom, megnéztem volna egy harmadik gémet, v az még jobb lett volna ha bejut az epik, mindegy ezek után csak a fnatic nyerheti meg, hajrá
  • Fletley9
    nem is kicsit mintha csak muszájból tf-ezett volna :/
  • Czdano
    Mondtam én ilyet? Ne kezd már azt amit ronesz.
  • Fabio Capello
    TF ulti fail? :D
  • ronihun
    francba... :( megnyerhették volna már rég, ezt elkurták
  • zorovpeter
    Akkor az lesz. Mást is dobott le 1-2 mp-vel a belépés előtt?
  • Fabio Capello
    új regisztráció kell a másik szerverre.
  • zorovpeter
    Hogyan lehet másik szerverre csatlakozni?
  • ronihun
    tul sokáig huzták az epikesek, igy már nehéz lesz
  • Fletley9
    "tf-en garden angel ez nagyon érdekes nekem :D " 1-2 sc alatt szétkapják feedel valahogy védeni kell magát :D
  • Fabio Capello
    space teemo <3
  • Fec papa
    Mert te pro vagy.
  • Czdano
    Egyébként nem értem miért nem vesz neki defet mikor az egyik legkönnyebben kiszedhető karakter.
  • Czdano
    Megérezte a törődést :D:D
  • Fabio Capello
    lololol TF mit kapott :D
  • Czdano
    Mert egy fostalicska amumuhoz és jarvanhoz képest.
  • Czdano
    Ezért írtam hogy érthető, oracle és bukó az összesnek.
  • Ariakus
    Shen-t miért nem választja senki? Sokak szerint az egyik legjobb tank+split pusher. Még banon sem láttam dreamhack-en....
  • ronihun
    shaco szar jelenleg, akárcsak twitch, eve pedig könnyen counterelhető
  • Különc
    Lehetséges
  • RedDevilsza
    Hát akkor fogalmad sincs arról mi az hogy trollkodás.