53877
-
#10667 NAGY probléma, ez a probléma :P Baromi nagy a fájlméret :)
Amúgy a split óta nyerőszériában vagyok, 20 meccsből kettőt vesztettem csak :) -
#10666 nem jeleníti meg nektek, vagy mért olyan nagy probléma a .bmp? -
#10665 print screen>paint>mentés pngként>upload -
#10664 print screen>paint>mentés>upload
-
#10663 .bmp -
#10662 szegény srác
azt hitte pro:( komolyan nem nevettem még ennyit egy game alatt, nocturne és jax ellen voltam, megöltem őket folyamatosan és elfutottam 1-5% hp-val, ő meg ragelt, aztán kiderült magyar :D -
#10661 Itt egy red poszt arról, hogy elkúrták... és majd javítják... Soon
-
#10660 végén már 3v5be voltunk, fuckyea -
#10659 de ténlyeg, megint 4v5be vagyok, ennyi 4v5 meccsem rég volt már... -
#10658 Én 2 hónapja heti 2-3 coop lenyomok azt nekem ennyi most a LoL. Így meg nem olyan zavaró egy 4v5 se :D -
#10657 hát én végülis nem azt mondom, hogy mindenről azt tehet, csak azt ,hogy nagyobb különbségek lettek hirtelen, szóval tegnap összekerültem nagyon jó playerekkel tényleg, néha meg, olyanokkal akik nem olyan tipikus szarok voltak, csak sokat hibáztak. félre ne érts, nem hibáztatom én a splittet semmiért sem, csak farmolom az ip-t -
#10656 Mondjuk Annie nem yordle, de ennyi baj legyen :D
-
#10655 köszi az infót -
#10654 Nincs sor. Legalább is tegnap este nem volt.
A szerverek meg ahogy olvastam, csak a nyugati oldalon szarok. Ott még mindig US szerveren laggolnak. -
#10653 Most akkor a serverek ugyanolyan hulladékok maradtak így is és órákat kell várni? :D -
#10652 Ezen most mit csodálkozol? A parasztja már többször bebizonyította, hogy ő bizony prau, nem pedig ló-eló... :D -
B52Yami #10651 Mindenről a split tehet! Mert elötte még nem volt jó és rossz szériád? Nekem elötte is volt csak defeat és csak victory a history-ban... -
#10650 hihetetlen, most vagyok túl az egyik legjobb meccsen amit valaha játszottam
4v5(enemy javára) és olyan csapatom volt hogy le a kalappal, egy premade team volt, a 4. játékosuk dc-zett, na de a Garen és a Galio az úgy játszott, hogy egyszerűen nem bírtak velünk, 4v5 teamfightokat nyertünk, tegyük hozzá az enemy nem volt a legjobb, de ott is volt 1-2 amelyik jól játszott, de sokáig úgy tűnt megnyerjük, és elég hosszú is volt, viszont 4 fullos champion, 5 fullos ellen nem bírja sokáig, szóval eljutottunk inhibitor turretükig, de utána csak védekezni tudtunk, azt viszont nagyon sokáig és kikaptunk, de annyira jó volt, hogy nem bánom igazából :)
az meg nem tudom mitől van, hogy split előtt 10-ből 8 normalt nyertem, most meg 5-ből 5-öt vesztettem, ebből kettőn leaver, egyikbe meg én kaptam áramszünetet -
Rehom #10649 megoldottam ! a problematikát ! cfg-be átkellet álitani 1 dolgot! ;) -
#10648 Te is keleti játékos vagy. Tehát, állításod szerint, szar. Nevetségesen röhejesnek tartom ezt az "elitista" hozzáállást a hozzád hasonló játékosok részéről.
A kettéválasztott játékosbázis által keletkezett űrt megtöltötték az emberek. Ezért van ez a hirtelen szintbeli mélyrepülés. Valószínűleg napok/hetek kérdése és megint beáll a ranked olyanra amilyen volt. -
#10647 na most vagy resetelödött a normal elo, vagy én nem tudom mi van... egyszerűen játszom, csapatomba megint egy amumu aki 0-6 egy kis idő után, de nem ugat senki(szerencsére) megy a játék, aztán észreveszem, hogy az ellenfél is bűn rossz, bediveolnak minket 15 percnél kb mikor 5v5 van és nekünk egy rakás stun, miután meghal három emberük észreveszik nem volt jó ötlet, aztán mivel rájöttem segghülyék ezért szét kiteoltam őket, de mindegy mert kikaptunk így is, szóval nem tudom, de kezdek félni mert ez olyan mintha 20-25ösökkel játszanék. -
#10646 imageshack-et hanyagoljuk szerintem....http://iaro.3dmax.hu
-
Rehom #10645 jó így jobb a kép : http://noob.hu/2011/07/21/lol.jpgkép -
Rehom #10644 -
Rehom #10643 Hali! Tudtok nekem segíteni? nem tudom mi baja lehet a játéknak vagy lehet az én gépemnek van baja, de very high grafikán van és úgy néz ki mint a low grafikán, és ez nagyon de nagyon zavar, , az árnyékok is rosszak, nincs élsimítása semmi, (undorító magyarúl) és elég jó gépem vagy (vga-m) van, és nem így kéne kinéznie szerintem, itt egy kép: -
#10642 -
SuLtAN17 #10641 Előre leszögezem nem vagyok se Riot dolgozó se pénzt nem kapok hogy védem őket, de tényleg miért kell ennyit sírni? Hagyd abba akkor ha nem tetszik ez a rendszer igenis 10 percet álltam csak nincs lagg és nem hiszem, hogy rosszabb 12 éves lengyelekkel játszani, mint 12 éves németekkel vagy spanyolokkal. Itt megint előjön a nyugat majmolás meg ez a vasfüggöny duma, ugyan már gyerekek. Ez egy ingyenes játék még egyelőre komolyabb problémákkal, de várjuk ki mi lesz nem kell előhúzni a tipikus magyar mentalitást, hogy még nem is látja mi a hosszú távú következménye esetleg pozitív vagy negatív, de már leugat mindent. Én személy szerint eddig jobbnak érzem, és herótom volt már a vamos a la playa-któl és a ich bin Zorróktól is. -
#10640 az igaz, hogy ma valahogy tényleg balfaszokkal rakott össze normalba is, eddig pedig még normalba legalább normális légkör volt, nem mondom, hogy ez a split miatt van igy feltétlen, de érdekes..
most pl játszok :D 4v5 van (nekünk persze)malphite feedel és probálja beirni a surrendert
"-/sureender
-/sureender"
egymás után irogatja, de nem akar neki valamiért sikerülni :D -
zorovpeter #10639 Örülj, hogy nevetve magasabb elo-ba verekedheted magad, aztán átmehetsz játszani a másikra és felfejlesztheted magad az ottani profikhoz ;)
#10637 És kaptunk IP boostot, ne felejtsd el! :D -
ronesz #10638 kurva sok értelme volt a splitet megcsinálni így mondjuk
legalább 1 hétig full játszhatatlan az egész, normalba mindenki trollkodik az oroszokkal, lengyelekkel meg minden szarral (főként azok, akik majd úgyis átmennek, köztük én is), rankedbe meg hihetetlen lámák kerültek elő, ugyanazon az elon durva szintkülönbséget vettem észre a split előtthöz képest (tovább bizonyítva, hogy a keleti játékosok szarok) -
#10637 tényleg nem értem a rinyálás okát, pláne hogy te már nem is játszol elvileg. én személy szerint nem vártam csodát ettől a splittől, de rövidebb a sor valamennyivel,ezen felül meg engem nem izgat az egész. -
#10636 A szelektív olvasás még mindig megy. Írták, hogy a transfer nem azonnal lesz elérhető. :) -
#10635 Amúgy azt is mondták, hogy split után átmehetünk a másikra. Egyelőre ez is csak soon. Azon sem lepődnék meg, ha nem lenne ez mégsem, vagy csak úgy, hogy megnézik, hogy hol mennyien vannak, és akkor ahol öbben vannak, onnan átengednek párat a másikra. -
#10634 -
zorovpeter #10633 Most komolyan itt fesztiválozol? Régebben is csak ment a rinya, de azt hittem, hogy mikor eldöntötted abbahagyod, már nem kell többet olvasnom téged. Ennyire nem akarják megvenni azt a szaros accodat, hogy visszajöttél játszani? Az én pofám szakad le baszod...
Ez pedig részedről egy fail, de oda se neki!
Különben én ott vagyok ahova alapból berak, van 15 nap boostom és sor nélkül beengedett nappal. -
#10632 ingyenes játéktól nem is kell többet várni -
#10631 Bazmeg. A pofám leszakad. RIOT írta, hogy tudják, de már lekapcsolták. Aztán jöttek még utána, hogy még mindig szar. Aztán írt megint egy red, hogy tudják, de egyelőre nincs meg a hardware, majd akkor lekapcsolják utána... pofám leszakad. -
#10630 Westesek panaszkodnak, hogy MÉG MINDIG US szervere dobja be őket... gg balfasz riot. -
Eftörsokk #10629 szóval akkor most bármelyik régióba lehet menni egyelőre bármennyiszer? -
Eftörsokk #10628 mi a túró, fél óta semmi komment ? megy a lol? XD