378
Wifi antenna boosting - modding- crack - képek/vidik , segitségek trükkök stb.
-
#55 amúgy ahogy nézem symbianra is beszerezhetőek a kellékek vagy azon már túl is vagyxD
jól elkanyarodtunk a témától -
F1re #54 nekem megy :P -
F1re #53 am vissza terve erre a wifis törésre szerintem is teljesen legalis mivel mi csak arrol beszelunk h lehet a sajatunkat feltorni :P
ugyan olyan dolog mint pl az ajtozaraknal a lock picking annak is van topickja, szal lehet atiratom ennek a topicnak a nevet arra h wifi crack is benne legyen -
#51 egy pill csak épp elbasztam a jútúbom :D -
karajjj #50 na ja, annyit nem ér az egész, hogy külön hitelesítő szerver :D -
F1re #49 okok koszi :) ismeros az agybol netezos dolog :D -
#48 legjobb? nincs legjobb!:D ha valaki felakarja törni és tudja is hogy mit csinál úgyis feltöri.... talán a radius de azt meg kifog otthon üzemeltetni? wpa/wp2 szerintem elegendő
bár az enyémen is wep van mert wpa-nal rohadt telóm nem csatlakozik fel:C
és sokszor este ágyba feküdve pda-rol szoktam netezni:D -
F1re #47 te tod pontosan h kell pdaval ? mert en csak ugy tudnam megcsinalni ha linux van rajta :S de nem akarom lecserelni a rendszert
am thx a gyors valaszokat -
karajjj #46 wpa2-t használj minimum -
#45 wpa elég jó! -
#44 pdaval sima ügy. :)
nekem is kéne már egy laptop mert érdekel ez a feltörős, szgépekben nézelődős téma, amit már úgyahogy elsajátítottam, de gyakorlat nélkül mitsem ér a tudás :( cash meg persze nincs -
F1re #43 :D:D mi halozatunkon is wep van itthon :D am mi a legjobb ? -
#42 na ez a wifi feltörősdi már engem is érdekel :)
suliban van egy csomó háló, de mindegyik jelszavas :C
a suli mellett van egy jelszó nélküli, amit néha lopunk, de nagyon gyenge a vétel :P -
#41 én szóltam itt egy irodának hogy tegyenek rá valami kulcsot mert simán turkáltam a gépeikben:D
az volt a vicces hogy az ssid át volt írva default-rol de kulcs az nuku:D
kiderítettem honnan jön a jel bekopogtam elmondtam oszt elhúztam..... haza érek látom van rajta wepxDDDD nah mondom végülis jobb mint a semmi -
F1re #40 en pdamal akartam de bameg mentem suliba veletlen bevolt nyomva a wifi es en is arra lettem figyelmes h le se kodolnak semmit :D kb 5 wifi volt kodolatlanul -
karajjj #39 kell egy bizonyos szintű ismeret azért :\ -
karajjj #38 én barátnőmnél voltam valamelyik nap, becsatlakoztam egy linksys nevű hálózatra, aztán 192.168.1.1-es ip-n admin felhasználónévvel be is tudtam lépni a GUI-be :D
az ilyen mit gondol amúgy? "hazaviszi, összedugja oszt jóvan"? :D -
#37 aza baj, hogy ehhez nem kell tudomány:D -
karajjj #36 ja bocs, ha ennyire értessz hozzá, akkor meg minek erről beszélgetni? :D -
#35 én most symbian telóval akarok wifit törni, csak még nem jöttem rá mimódon :D -
#34 egyébként én azt vettem észre legakábbis itt a környéken nem nagyon törődnek az emberek az ilyen dolgokkal hogy biztonság.... annyi nyitott hálózat van hogy az nemigaz! -
#33 -
#32 szart sem ér:) sniffelek egy mac címet:) a rejtett ssid-t is meglehet kukkolni:) slaxi mindent megmutat!:) bohóckodni jó:D
-
karajjj #31 mac-cím szűrés, ssid broadcast tiltása mire van? :D -
toto2700 #30 mi ez a rainbow? szótár-file? -
#29 -
#28 xpn? viccelsz?:D Slackware:) -
#27 wep 2 perc linuxon vagy xpn? -
#26 kb 2 perc a wep.... wpa már kicsit húzósabb:D de rainbowal megoldható:) -
#25 én arra céloztam hogy miért ne lehetne szóba hozni? F1re ezt kérdezte de ugye mindenféle hátsó szándék nélkül is lehet róla dumálni pl a sáját wifi hálod biztonságának tesztelésének céljából:)
amúgy igen fel lehet törni az enyémet is(teszteltem) de nem fog neki állni senki feltörni minek törnék fel?:D nincs itt semmixDD -
#24 linuxal secperc alatt fel lehet törni, windowsal már mástészta. -
#23 valamit félre értettél:D -
karajjj #22 az, hogy ha fel lehet törni
persze, tudom, hogy nem erről van szó, de ha már erre céloztál... -
F1re #21 lehet nem teccene vegulis az adminoknak de majd ezt vki megvalaszolja :D de beszeljunk inkabb a temarol + linkeljetek ha tudtok joh kepeket ill videokat !!marmint a témával kapcsba -
#20 mi?:D -
karajjj #19 az a te bajod -
#18 mért mi van abban ha feltöröm a saját routerem?:D kinek mi köze van hozzá! -
karajjj #17 nemtom :D
az szerintem már kalózkodás, szóval... :D -
F1re #16 szerintetek itt engedik azt is h wep-wpa crack-elesrol beszeljunk ?:D persze othoni router toresre gondolok xd -
F1re #15 szvsz tuti h muxik annal is csak nem ien tavolsagokban persze
itt van par kep rola
itt ha idaig eljutsz akkor mar csak az antennat kell rakotni :D