Wifi Tuning/cracking/modding

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REPS0L
linuxal secperc alatt fel lehet törni, windowsal már mástészta.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

mila69en
valamit félre értettél:D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

az, hogy ha fel lehet törni
persze, tudom, hogy nem errõl van szó, de ha már erre céloztál...
lehet nem teccene vegulis az adminoknak de majd ezt vki megvalaszolja :D de beszeljunk inkabb a temarol + linkeljetek ha tudtok joh kepeket ill videokat !!marmint a témával kapcsba
mila69en
mi?:D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

az a te bajod
mila69en
mért mi van abban ha feltöröm a saját routerem?:D kinek mi köze van hozzá!

nemtom :D
az szerintem már kalózkodás, szóval... :D
szerintetek itt engedik azt is h wep-wpa crack-elesrol beszeljunk ?:D persze othoni router toresre gondolok xd
szvsz tuti h muxik annal is csak nem ien tavolsagokban persze
itt van par kep rola
itt ha idaig eljutsz akkor mar csak az antennat kell rakotni :D
duracellmumus

Apunak mindig igaza van! Most is.

a bluetooth eleve kishatótávú
norbi4567
Ilyen adapter van tesóm gépében is :P
Néha ott is van gond a hatótávval... Lehet modolni kéne :P

jaja én is arra gondoltam :D gondolom Met azert irta h vezessem le mer azt hitte ugy ertem h az internet lessz gyorsabb de annyira hulye azert nem vok xd
duracellmumus
minél közelebb vagy a forráshoz(nagy térerõ) annál gyakrabban kapsz kiszolgálást... ergo nagyobb nyereségû antennával(nagyobb a térerõ) gyorsabb is tud lenni az adatátvitel...

mila69en
gondolom arra gondolt jobb jel nagyobb sebesség

Met
mind hatótávra mennek ami 1ertelmuen sebességet is ad
ezt vezesd már le nekem

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

mila69en
igaz 2 antennát szétqurtam mire szét tudtam úgy szedni hogy ne szakadjon ki belõle a kábel:D

mila69en
én routernek az entennájával modingoltam usb-s adaptert mûködik is ráforrasztottam:D de én sem azért hogy lopjam a netetXD álandóan tesztelgetek mindenféle antennát meg wifi cuccot:D

hát ezek mind hatótávra mennek ami 1ertelmuen sebesseget is ad :D de en nem akarok lopni 1xuen csak erdekel a téma és pls akit kicsit is erdekel az +fav !! :D
Hát elég nyílvánvaló szerintem hogy hatótávra megy a dolog. Vajon mûködik ez bluetooth adapternél is?

akyyy
ez szép és jó, de nem lesz tõle gyorsabb a net, a a netelõfizu csak 6/1-es.

vagy a havótávot is megnöveli és borsodból tudok lopni pesti wifit?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

duracellmumus
kitartás!
ha valakit érdekel van méretezett 24 elemes jagi antennám 2,4ghz-re rajz, méretekkel, stb...

mostanság olvasgattam errol es van nekem 1 usb-s wifim azt akarom most meg moddingolni kicsit ienekre gondolok (akit érdekel a téma irjon bátran)
http://www.youtube.com/v/cOMsPWlvbtg&hl
ill ez nagyon joonak tunik
super antenna
← ElőzőOldal 8 / 8