5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • 0Fritz0
    Ezek a Press Kit-ben voltak:

Lustaság power :)
  • Gyuszopapa
    Elnézést ha megsértettem valakit.Nem is tudtok még konkrétan 100%-ra biztos dolgokat és már aggódtok is.Ha kicsit elgondolkodtatok volna hogy ez pc-s játék és nem konzolos mert ott divat a random spawnolás.A pc-n azért megy a klánozás.
  • me and a monkey
    Egyébként egy bannert összeüthetne valaki aki ügyes kezű.
  • me and a monkey
    Server decides who has initiative on first battle, Axis or Allies
    Igazad van, tényleg pongyolán értelmeztem.

Sötétbarom

BF-fel még sosem játszottam, illetve a BF 1942-vel de az sem tetszett, de valószínűleg hasonló lehet.
  • Lebowski
    ez egy kicsit más szemszög:)

Gyuszopapa a jelzőiddel meg egy kicsit finomabban, mert senki sem hörgött...
  • SötétBarom
    Ez a combat power gondolom megfelel a BF-es ticketeknek..
  • lolSL
    1. pontot így fordítanám: a server a kampány kezdetén kiválasztja a csaptatot amelyik védeni vagy támadni fog.
    (tehát ez nem azt befolyásolja hogy ki hova áll, csak nem mindig ugyanott és ugyanúgy fog kezdődni a kampány a térképen)

ezután pedig mindig a nyertes oldal választhat majd ahogy írtad.
  • Gyuszopapa
    81-82 nem kell hörögni lehet hogy nem ez lesz,mert ezzel vásárlókat vesztenének.Főleg a kemény magot.
  • Lebowski
    igen, ezt én is bolondságnak tartom, mivel így nehezebb lesz majd haverokkal küzdeni válltvetve:)
  • zoltang
    Na az első pont már nem tetszik. :)

Én 90%-ban a németekkel szoktam lenni. Most meg a szerver eldönti önkényesen kivel akarok lenni... :(
  • me and a monkey
    Nézegettem a hivatalos fórum kommentjeit, egy fórumozó összefoglalta, hogy milyen újdonságok jelennek meg a játékban.
    Ez hivatalosan nincs megerősítve.

1,
    Szerver dönti el "random"-szerűen, hogy ki melyik oldalra kerül, német lesz vagy szövetséges.

2,
    A menet győztesei döntik el, hogy hol akarnak támadni vagy védekezni.
    (Itt nem volt világos nekem, hogy a következő pályáról van-e szó vagy az aktuális jétékmenetről.)
    "Winner of said battle decides where to attack or defend"

+
    egy másik értelmezés szerint lesz egy un. cserélős-opció is, vagyis az adott pályán a komplett csapatok cserélnek helyet a csata után.
    Aki eddig védő volt most támadó lesz.

3,
    A csapatnak meglévő erőforrásai adják az úgynevezett "Csata erőt" (Combat power)

4,
    Úgy is lehet nyerni, hogy egyszerűen kimeríted, felőrlöd az ellen erőforrásait (Combat Power)

5,
    A támadó félnek mindig nagyobb erőforrás (combat power) vesztessége lesz/van mint a védekező csapatnak, így lesz optimalizálva a játék.

6.
    10 terület = 10 pálya

7.
    Minél kevesebb halállal bír az egyik oldal annál nagyobb lesz a megmaradó Combat power-e.

8.
    A mesterlövész tudja majd állítani a puskáját ahogy a valós életben is lehetett.(a fegyverhez tartozó tárcsán)

9.
    Ahogy várható volt, kampány módban csak az egymás melletti területeket lehet sorban egymás után elfoglalni, nem lesz mód Fallschirmjager (ejtőernyős) foglalásra, vagyis ugrásra repülőről.

Végül egy kép, a videó szerint így fog kinézni egy csatatérkép:

Csatatérkép
  • me and a monkey
    Értem. Nem volt valóban világos, de ez kocsis hasonlat jó útra terelt.
  • bakvarnyu
    magas (még egy évet kell rá várni ), only, főleg multi!
  • Muttley
    Jó félének tűnik. :)
    Várható gépigény?
    Only PC?
    Single és Multi vagy csak MOMG?
  • SötétBarom
    Annyit, hogy jobbnak tűnik mint minden más. Azt is mondhattam volna, hogy viszi kocsikázni a konkurenciát.
  • me and a monkey
    Lusta vagyok hozzá meg aztán nem is nagyon érdekel.
  • 0Fritz0
    Tippelj

• me and a monkey
    Ezzel mit akarsz mondani?
  • xXtamasXx
    az elődjével nem játszottam de nagyon ígéretesnek tűnik
  • SötétBarom
    Viszont ha minden jól megy, még mindig lelkesek :DDD
  • Rue East
    ne feledjük, hogy a RO egy UT mod volt, lelkes, amatőr fejlesztőkkel
    a különbség, hogy most ezt pénzért teszik

• Drang
    Reméljük a játékmenet hasonlóan realisztikus lesz, mint az első részben volt...
  • Gyuszopapa
    Lehet hogy ezek nem csak a pénzért fejlesztenek hanem élvezik is amit csinálnak,nem ugy mint a többi balf.szjankó.
  • bakvarnyu
    Mindig azt hittem ez a Tripwire egy kelet-europai ceg, nem is ertem
    onnan Amcsibol hogyan tudtak ilyen hitelesen lemodellezni az itteni frontot.
    Ez a csavo meg teljesen jo arc, biztos jo lehet naluk a hangulat, ha ilyen a fonok.
  • SötétBarom
    Büntetés van készülőben.
  • Gyuszopapa
    Ó én istenem,végre nem kontrollerrel mutatnak be egy játékot.Mindjárt leborulok a monitor elé.Ha csak pc-re lesz veszem 1000 százalék.
  • me and a monkey

Új Heroes of Stalingrad videó
  • SZilaJMaGGoT
    RO-nak soha semmi köze nem volt a source-hoz...
  • Caboose
    Ezt a "javítsanak a grafikán" dolgot én sem értem... Egy részt nem az a lényeg, másrészt sztem elég jól néz ki.
  • tototto
    új video: katt
  • bakvarnyu
    Menjetek már a grafikával.A játék régi rajongóit az alig érdekli.
  • Hamed
    Na ezt rakom is favba, en nem tudom megunni a 2.vh-t:D

Az utobbi evek fps felhozatala utan eljutottam odaig, hogy sirva leborulnek ha az alabbi (kb. 8 eve alap) featureok benne lesznek:

- kihajolas, hasalas (ugy nez ki ez meglesz)
    - dedicated szerver akar 30+ slottal
    - rendes mennyisegu gyari map
    - moddolasi lehetoseg, custom mapok
    - kompetitiv jatek tamogatasa
  • Bence94
    ez az fps fedezékrendszer nagyon jól nézki meg úgy egészében a játék.a grafikán javítsanak csak szerintem is.
  • Caboose
    Atya-gatya. Ez qrva jól néz ki! Ez a fedezék rendszer meg bejövős nagyon! Az új játékmódról meg nem is beszélve. Jó látni, hogy nem csak a grafikát tupírozták!
    Csak jelenne már meg... :D
  • Gabe18
    Nagyszerűen hangzik. CoD-ban gyakorlatilag csak SD-t játszok. Ha azt most összekombinálják a RO realisztikusabb játékmenetével, mondhatni, nekem találták ki...
  • SötétBarom
    Olyan, mint a search and destroy a codban, csak egy nagy pálya van felosztva több célpontra, és célpontonként egy élete van mindenkinek. Ha azonban a támadók elfoglalják a célt, akkor respawnol az egész csapat, és mennek a következőre. Gyakorlatilag ügyesen összekovácsolták a nagy pályákat az egyéletes játémóddal.
  • szabii98
    Grafon még húzzanak és ver mindent.
  • Gabe18
    Egy életes játékmód ha jól értem kisebb pályarészeken? Ha így van jól hangzik!
  • strebacom
    Jó.. de mikor jelenik ez meg????
  • SötétBarom
    Engem ezek megvettek kilóra..

A második játékmód amiről beszélnek kifejezetten kurva jónak tűnik. Ez akkora buy lesz mint a ház.