5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Fpocok
    Őszintén szólva engem nem érdekel, hogy milyen a marketing. Amit olvastam eddig róla, ha az mind benne lesz, akkor tuti vétel. Ebben a játékban lesz tartalom, mondjuk ellentétben a BF3-al.
  • me and a monkey
    Szerintem nem sok észt visznek a marketingbe hanem csinálgatják, hogy még az idén elkészüljenek vele.
    Fura stratégia, ahhoz képest, hogy már tavaly év vége óta a bétat kellene nyüstölnünk...
  • lolSL
    év elején mondták hogy kerülik a nagyágyúkat, megvárják a legjobb időpontot amikor nem jelenik meg körülöttük 5 multiplatform 100millió dollárból fejlesztett meg reklámozott game. talán ha májusban letudjuk a sok megjelenést akkor majd elkezdik reklámozni, és október előtt kiadják majd. vagy jövőre :P
  • me and a monkey
    Bízvást indulhatnának a világ leglassabban elkészülő játéka címért.
    A marketingjük - ami igazából nem létezik - csak az igérgetésekben merül ki.
    Ettől függetlenül nagyon jó játék lesz de ez a része nevetséges.
  • lolSL
    there will be more global RO 2 news as we move through the beta phases. We just hit art content lock so the art team can now focus on pretty pictures and movies rather than content creation.
  • Fpocok
    Szegény németek
  • me and a monkey
    Kivégzés. Nincs túl sok értelme de látványosnak látványos....

• Fpocok
    "...we have not suddenly changed to call of duty mod, i am using god mode to stay alive"

PWNED!!!
  • Gabe18
    Akkor "lakásszerte" már biztos nagy sikere van...
  • me and a monkey
    A Tripwire egyik főnöke a béta kapcsán 3 fázisról írt hajdanán.

Yes, there will be a beta. It will have 3 phases.

Friends and Family (and the external testers who we've used for years, wouldn't want to call that miserable lot friends....)
    A second limited wave where we bring in some more people and probably some clans.
    A closed beta with potentially tens of thousands of keys - This is the beta you have the best chance of getting in, however we have not decided how we will be handling it yet.

A videó szerint elindult a beta első fázisa > barátok és ismerősök (család)
  • stardate
    Nagyon jó kis game lesz ez, mostanában úgyis csak ilyen modern lövöldék jönnek.Már hiányolok egy jó 2. vh.-s fps-t.
  • Serpa
    GDC '11 videó 1 - vége felé egy kis épület rombolás tankkal

GDC '11 videó 2 - Spartanovka pálya
  • Gyuszopapa
    A steam-en felkerült a előkészületben menüsorba.
  • Lebowski
    olvass a sorok között.. : jobb felső sarok, 'Go to the page you requested'
  • bakvarnyu
    nekem erre valami sárkányokkal küzdő balfasz jön be
  • lolSL
    nem értem miért nem vesznek fel multi teszten 1-2 jó meccset, esetleg megrendezett cool jelenetekkel
    mindig csak a nyomorék botok ellen demózzák
  • me and a monkey
    A GDC-bemutatón készült cikk és bemutató videó.
  • me and a monkey
    A játék zeneszerzőjének oldala.
    Minden játékzenét végig lehet hallgatni. (Breaking under Pavlov a kedvencem).

Ebben a stúdióban születtek a zenék, mint a szerzőjük írta mindegyik kész, e tekintetben teljes a játék.
    Az oldal Q2-es megjelenést ír. (II.n.év)
  • me and a monkey
    Igen, én sem tartom elképzelhetőnek, ezt írtam is a 348. hsz-ben.
    Egyébként megvannak az első cikek a konferenciáról.

Cikk 1
    Cikk 2
  • tototto
    elnézést a link lemaradt katt
  • tototto
    amazonon 2011 július 5. a megjelenés, persze ez se biztos, de az áprilist korainak tartom, pláne ugy hogy még a béta sincs bejelntve
    félek csak év végén fog jönni :(
  • Gyuszopapa
    Végre valami jó hír.
  • me and a monkey
    Talán némi fény a megjelenés sötét alagútjában....

Mosta a napokban zajlik a játékfejlesztők kiállítása ( GDC ) és ezzel kapcsolatban jelentek meg hírek az RO2-vel kapcsolatban.

1,

Bemutatták az RO2 demóját a sajtónak és a partnereiknek sőt ki is lehetett próbálni a játékot. (erről lentebb cikk)
    A Facebook-on jelent meg a hír és ennek kapcsán egy kommentelő azt írta: lengyel sajtó szerint áprilisban kijön a játék. (mondjuk én legfeljebb a demót tudom elképzelni...)
    "Update from GDC: We've been demoing RO 2 to the press and meeting our partners in crime such as Sam Hulick for good times after hours! Expect some new media in the coming days/weeks.

<b>2.</b>

Aki kipróbálta a játékot ezt írta a hivatalos fórumon (gyorsfordítás)

Kevesebb mint 3 percet tudtam játszania játékkal.Számítógépbuzi vagyok, megpróbáltam mindent kipróbálnia mi 3 percbe csak belefért.
    Kipróbáltam a vaktüzelést (fedezékből csak a fegyver kidugva, érzésből lőni...) fekvést, guggolást, futást, ugrást, célkeresztes lövéseket, alacsony életet valamint a meghalást és elpuszttani a rombolható tárgyakat.
    A játék nagyszerű.
    Pont olyan mint amilyennek a fejlesztők leírták ésn is teljesen ilyennek láttam. Minden nagyon egyben van benne.
    Van néhány bug még benne de a játék jelenlegi készültségi fokában és főleg, hogy rengeteg új innovációt (feautures) vittek bele ez teljesen OK.
    Amit még kipróbáltam: minimap szisztéma, dinamikus HUD (kijelzés a display-en), spawn-szisztéma, stb..
    Minimap: hasonlít egy kicsit a BF 2142-re javítások és logikus egyszerűsítések több tonnájával megtuningolva.
    Dinamikus HUD: nagyon apró (?) de teljesen megfelel a célnak. Nem zavarja a játékmenetet.
    Map: nagyon részletes és nem túlságosan összetett.
    Spawn: nincs sok tapasztalatom, egyszerűnek tűnt és nem túl bonyolultnak.
    Újra összefoglalva: remek játéknak ígérkezik. Szívemben én régi BF-rajongó vagyok de ha a tapasztalatomra hagyatkozom akkor azt kell mondanom, nagyon sok CoD, BF és más játékost fog elcsábítani akik meg is veszik majd a játékot.
    Beállítani nagyon egyszerű volt számomra.
    Sok játék jön kia az idén de könnyen lehet, hogy ez a játék lesz a király ebben az évben.
    Tényleg nagyon jó. Bőven túl van az én előzetes várakozásaimon.
    Sokkal jobb mint amennyire előzetesen a YouTube videókról lejött, játszani nagyságrendekkel jobb.
    Remek volt játszani vele, élveztem.

Utána tudtam újra játszani egy kicsit, most a tankokat próbáltam ki.
    Pozíciót váltania tankon belül kb. 2 mp volt. Amikor egyedül játszottam akkor azt írta ki a játék, hogy "szimulátor".
    Remek dolog volt játszani vele, játszottam már sokat a BF2-vel de ez a tankozás össze sem hasonlítható azzal.
    Remek játék, telis-tele újdonságokkal.
  • dextr
    T38/76?....
  • Gyuszopapa
    Ha tényleg ilyen lesz akkor nem kell aggódnunk.
    A pc-s játékoknak nem áldozott le.
  • zoltang

A PCGuru cikk...
  • me and a monkey
    Én is meg még pár százezren...
    Az RO 500 000 példányban kelt el, szerintem a vásárlók közt legalább van 200 000 vásárló élből, a a többit a marketing, a gamer viláh hírei meg a haverok ajánlásai adják majd.
    Sajnos ami az az előnye a Tripwire-nek az egyben a hátránya is.
    Kicsi cég, véges emberi kapacitással azért tart ennyi ideig a játék elkészítése.
    Viszont éppen ezért innovatívabbak és több egyedi színt visznek a játékba.
    Pl. a tankban mindenki láthatja a másikat "munka közben", sőt helyet cserélni is lehet. És olyan is előfordulhat, hogy a tank találatot kap, meghal a lövegkezelő de az életben maradtak tovább viszik a tankot vagy harcolnak az utolsó vérig.
    Valami ilyesmiről beszélt a cég alelnöke a fórumban.
  • zoltang
    A RO... :)
  • zoltang
    Én is már nagyon várom a megjelenését. Mondhatom, hogy a "legstabilabb" játék a gépemen... :)
  • zoltang
    Nem is igazán RO -ra gondoltam. Csak ez a orosz "vonal" zavar. Remélem nem akarnak túlságosan "megfelelni" annak a "piacnak"...
  • me and a monkey
    Igen, jobban belegondolva a Q1 kizárható a Q2 pedig kicsi valószínűséggel bír. Ennyit várni játékra kicsit már-már kiábrándító.
    Én nem vettem észre hogy az RO lejtene "szövetséges irányba, sőt némely pályán jóval nehezebb oroszként nyerni. (Danzig, StalingradKessel, ...)
  • zoltang
    Sajna 2011 III. negyedévet írnak benne...

Remélem nem fog a játék a ruszkik felé "lejteni" nagyon, mint egy más témájú, lényegében vh.-ás proginál pl.: a WoT-ban.
  • me and a monkey
    Megjelent egy friss interjú a készítőkkel, az élvezeti értékén kicsit ront, hogy oroszul.
    Ha valakit érdekel akkor itt megpróbálhatja kihámoznia lényeget a Google translate segítségével.

Ami biztosabb: 2 új "in game" kép:
    kép1 és kép2.

Összeütöttem egy FAQ-félét is, lásd fent.Ha valakinek van kedve szerkesztgetni, hozzáadni akkor szívesen adok hozzáférést.
    (Desiderata, lolSL, vagy bárki más, bocs ha kihagytam volna valakit)
  • Gyuszopapa
    Grat.
  • me and a monkey
    Köszi Mindenkinek.
  • Desiderata #335
    és grat a HG-hez :)
  • Fpocok
    GZ
  • szabii98
    Grat :)
  • me and a monkey
    Köszi a bizalmat, próbálok a hétvégén egy FAQ-t összeütni.
  • me and a monkey
    O.K. írok Cifu-nak ha már így a Duna jegén megválasztottatok.