5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#370 Őszintén szólva engem nem érdekel, hogy milyen a marketing. Amit olvastam eddig róla, ha az mind benne lesz, akkor tuti vétel. Ebben a játékban lesz tartalom, mondjuk ellentétben a BF3-al. -
#369 Szerintem nem sok észt visznek a marketingbe hanem csinálgatják, hogy még az idén elkészüljenek vele.
Fura stratégia, ahhoz képest, hogy már tavaly év vége óta a bétat kellene nyüstölnünk... -
#368 év elején mondták hogy kerülik a nagyágyúkat, megvárják a legjobb időpontot amikor nem jelenik meg körülöttük 5 multiplatform 100millió dollárból fejlesztett meg reklámozott game. talán ha májusban letudjuk a sok megjelenést akkor majd elkezdik reklámozni, és október előtt kiadják majd. vagy jövőre :P -
#367 Bízvást indulhatnának a világ leglassabban elkészülő játéka címért.
A marketingjük - ami igazából nem létezik - csak az igérgetésekben merül ki.
Ettől függetlenül nagyon jó játék lesz de ez a része nevetséges. -
#366 there will be more global RO 2 news as we move through the beta phases. We just hit art content lock so the art team can now focus on pretty pictures and movies rather than content creation.
-
#365 Szegény németek -
#364 Kivégzés. Nincs túl sok értelme de látványosnak látványos....
-
#363 "...we have not suddenly changed to call of duty mod, i am using god mode to stay alive"
PWNED!!! -
Gabe18 #362 Akkor "lakásszerte" már biztos nagy sikere van... -
#361 A Tripwire egyik főnöke a béta kapcsán 3 fázisról írt hajdanán.
Yes, there will be a beta. It will have 3 phases.
Friends and Family (and the external testers who we've used for years, wouldn't want to call that miserable lot friends....)
A second limited wave where we bring in some more people and probably some clans.
A closed beta with potentially tens of thousands of keys - This is the beta you have the best chance of getting in, however we have not decided how we will be handling it yet.
A videó szerint elindult a beta első fázisa > barátok és ismerősök (család) -
#360 Nagyon jó kis game lesz ez, mostanában úgyis csak ilyen modern lövöldék jönnek.Már hiányolok egy jó 2. vh.-s fps-t. -
#359 GDC '11 videó 1 - vége felé egy kis épület rombolás tankkal
GDC '11 videó 2 - Spartanovka pálya -
Gyuszopapa #358 A steam-en felkerült a előkészületben menüsorba. -
Lebowski #357 olvass a sorok között.. : jobb felső sarok, 'Go to the page you requested' -
#356 nekem erre valami sárkányokkal küzdő balfasz jön be -
#355 nem értem miért nem vesznek fel multi teszten 1-2 jó meccset, esetleg megrendezett cool jelenetekkel
mindig csak a nyomorék botok ellen demózzák -
#354 A GDC-bemutatón készült cikk és bemutató videó.
-
#353 A játék zeneszerzőjének oldala.
Minden játékzenét végig lehet hallgatni. (Breaking under Pavlov a kedvencem).
Ebben a stúdióban születtek a zenék, mint a szerzőjük írta mindegyik kész, e tekintetben teljes a játék.
Az oldal Q2-es megjelenést ír. (II.n.év) -
#352 Igen, én sem tartom elképzelhetőnek, ezt írtam is a 348. hsz-ben.
Egyébként megvannak az első cikek a konferenciáról.
Cikk 1
Cikk 2 -
#351 elnézést a link lemaradt katt -
#350 amazonon 2011 július 5. a megjelenés, persze ez se biztos, de az áprilist korainak tartom, pláne ugy hogy még a béta sincs bejelntve
félek csak év végén fog jönni :( -
Gyuszopapa #349 Végre valami jó hír. -
#348 Talán némi fény a megjelenés sötét alagútjában....
Mosta a napokban zajlik a játékfejlesztők kiállítása ( GDC ) és ezzel kapcsolatban jelentek meg hírek az RO2-vel kapcsolatban.
1,
Bemutatták az RO2 demóját a sajtónak és a partnereiknek sőt ki is lehetett próbálni a játékot. (erről lentebb cikk)
A Facebook-on jelent meg a hír és ennek kapcsán egy kommentelő azt írta: lengyel sajtó szerint áprilisban kijön a játék. (mondjuk én legfeljebb a demót tudom elképzelni...)
"Update from GDC: We've been demoing RO 2 to the press and meeting our partners in crime such as Sam Hulick for good times after hours! Expect some new media in the coming days/weeks.
<b>2.</b>
Aki kipróbálta a játékot ezt írta a hivatalos fórumon (gyorsfordítás)
Kevesebb mint 3 percet tudtam játszania játékkal.Számítógépbuzi vagyok, megpróbáltam mindent kipróbálnia mi 3 percbe csak belefért.
Kipróbáltam a vaktüzelést (fedezékből csak a fegyver kidugva, érzésből lőni...) fekvést, guggolást, futást, ugrást, célkeresztes lövéseket, alacsony életet valamint a meghalást és elpuszttani a rombolható tárgyakat.
A játék nagyszerű.
Pont olyan mint amilyennek a fejlesztők leírták ésn is teljesen ilyennek láttam. Minden nagyon egyben van benne.
Van néhány bug még benne de a játék jelenlegi készültségi fokában és főleg, hogy rengeteg új innovációt (feautures) vittek bele ez teljesen OK.
Amit még kipróbáltam: minimap szisztéma, dinamikus HUD (kijelzés a display-en), spawn-szisztéma, stb..
Minimap: hasonlít egy kicsit a BF 2142-re javítások és logikus egyszerűsítések több tonnájával megtuningolva.
Dinamikus HUD: nagyon apró (?) de teljesen megfelel a célnak. Nem zavarja a játékmenetet.
Map: nagyon részletes és nem túlságosan összetett.
Spawn: nincs sok tapasztalatom, egyszerűnek tűnt és nem túl bonyolultnak.
Újra összefoglalva: remek játéknak ígérkezik. Szívemben én régi BF-rajongó vagyok de ha a tapasztalatomra hagyatkozom akkor azt kell mondanom, nagyon sok CoD, BF és más játékost fog elcsábítani akik meg is veszik majd a játékot.
Beállítani nagyon egyszerű volt számomra.
Sok játék jön kia az idén de könnyen lehet, hogy ez a játék lesz a király ebben az évben.
Tényleg nagyon jó. Bőven túl van az én előzetes várakozásaimon.
Sokkal jobb mint amennyire előzetesen a YouTube videókról lejött, játszani nagyságrendekkel jobb.
Remek volt játszani vele, élveztem.
Utána tudtam újra játszani egy kicsit, most a tankokat próbáltam ki.
Pozíciót váltania tankon belül kb. 2 mp volt. Amikor egyedül játszottam akkor azt írta ki a játék, hogy "szimulátor".
Remek dolog volt játszani vele, játszottam már sokat a BF2-vel de ez a tankozás össze sem hasonlítható azzal.
Remek játék, telis-tele újdonságokkal.
-
dextr #347 T38/76?.... -
Gyuszopapa #346 Ha tényleg ilyen lesz akkor nem kell aggódnunk.
A pc-s játékoknak nem áldozott le. -
zoltang #345
A PCGuru cikk... -
#344 Én is meg még pár százezren...
Az RO 500 000 példányban kelt el, szerintem a vásárlók közt legalább van 200 000 vásárló élből, a a többit a marketing, a gamer viláh hírei meg a haverok ajánlásai adják majd.
Sajnos ami az az előnye a Tripwire-nek az egyben a hátránya is.
Kicsi cég, véges emberi kapacitással azért tart ennyi ideig a játék elkészítése.
Viszont éppen ezért innovatívabbak és több egyedi színt visznek a játékba.
Pl. a tankban mindenki láthatja a másikat "munka közben", sőt helyet cserélni is lehet. És olyan is előfordulhat, hogy a tank találatot kap, meghal a lövegkezelő de az életben maradtak tovább viszik a tankot vagy harcolnak az utolsó vérig.
Valami ilyesmiről beszélt a cég alelnöke a fórumban.
-
zoltang #343 A RO... :) -
zoltang #342 Én is már nagyon várom a megjelenését. Mondhatom, hogy a "legstabilabb" játék a gépemen... :) -
zoltang #341 Nem is igazán RO -ra gondoltam. Csak ez a orosz "vonal" zavar. Remélem nem akarnak túlságosan "megfelelni" annak a "piacnak"... -
#340 Igen, jobban belegondolva a Q1 kizárható a Q2 pedig kicsi valószínűséggel bír. Ennyit várni játékra kicsit már-már kiábrándító.
Én nem vettem észre hogy az RO lejtene "szövetséges irányba, sőt némely pályán jóval nehezebb oroszként nyerni. (Danzig, StalingradKessel, ...) -
zoltang #339 Sajna 2011 III. negyedévet írnak benne...
Remélem nem fog a játék a ruszkik felé "lejteni" nagyon, mint egy más témájú, lényegében vh.-ás proginál pl.: a WoT-ban. -
#338 Megjelent egy friss interjú a készítőkkel, az élvezeti értékén kicsit ront, hogy oroszul.
Ha valakit érdekel akkor itt megpróbálhatja kihámoznia lényeget a Google translate segítségével.
Ami biztosabb: 2 új "in game" kép:
kép1 és kép2.
Összeütöttem egy FAQ-félét is, lásd fent.Ha valakinek van kedve szerkesztgetni, hozzáadni akkor szívesen adok hozzáférést.
(Desiderata, lolSL, vagy bárki más, bocs ha kihagytam volna valakit)
-
Gyuszopapa #337 Grat. -
#336 Köszi Mindenkinek. -
#335 és grat a HG-hez :) -
#334 GZ -
#333 Grat :) -
#332 Köszi a bizalmat, próbálok a hétvégén egy FAQ-t összeütni. -
#331 O.K. írok Cifu-nak ha már így a Duna jegén megválasztottatok.