5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#170 Inkább a cod2-től kezd amolyan ugrabugri lenni a széria, de hagyjuk is a Codot mert már sok az off :) -
Rue East #169 mondjuk sprint pont ugyanúgy van a ro-ba is (pontosabban az valamiféle erőnlétnek nevezhető, mert az ugrástól is elfárad) -
#168 UO már távol van cod1-től azért. Sokáig az én szívem se fogadta be a futás és egyéb dolgok miatt. A fegyverekkel is lényegesen egyszerűbb lőni, de még mindig jobb mint cod2. -
Rue East #167 hát én játszottam mindkettőt évekig és az uo a ro-hoz képest bőven "árkád meg ugrabugra", ez pont ennyire kiütközött a játékosállományban is
vegyük úgy, hogy az uo kb félúton van a cod4 és a ro közöt elképzelt skálán, jó közelítéssel... -
#166 Hát biztos más, de hogy Cod1-be nem ugrált senki bakkecske mód és nem is rohangáltak fel alá az biztos, úgyhogy ezen a téren el vagytok téve rendesen. Meg lehet benne csinálni, de akkor egy mapon élsz kb 5 másodpercet. Cod1-be pl futás sincs, de ha valaki hasravágta magát az igen jó volt mert az egyenlő volt azzal, hogy halott, hiszen onnantól kiszolgáltatott helyzetben volt. Egyébként nyilván Cod1-ben is megvan a f*sznoob szint, de nem azt kell nézni, hangsúlyozom utoljára :) Ha prok ellen játszik valaki, kb annyit észlel, hogy halott :D Pontosan úgy kellett haladni ahogy te írtad RO-val kapcsolatban. Fedezékről fedezékre, dobozról dobozra, különben véged. -
Gabe18 #165 Eleve ott rossz az összehasonlítás hogy akármelyik CoD-ot vagy a CS Source-ot nézed, mi történik ha két játékos szembetalálkozik? Vagy hasravágja magát (CS-be nem) egy pillanat alatt , vagy nagy ugrásokkal esetleg oldalra rohanás közben folyamatos tüzeléssel aprítják egymást.
Ezt mégis hogy lehetne összehasonlítani egy olyan játékkal ahol nem hogy bakkecske mód ugrálni nem lehet, de 20 méter sprintet meggondol az ember, mert utána emberünk másodpercekig csak cammogni meg lihegni tud. Ahol valóban fedezékből fedezékig haladsz, sarkok mögül kukucskálsz ki, és mint a lenti videón is láthatod gépfegyverből nem hogy tárakat lősz ki egy ellenfélre, hanem örülsz ha egy 4-5 golyós sorozat már egy helyre megy... -
#164 Játszottam vele, de nem valami sokat és nem igazán emlékszem rá. Most rendelem meg, hogy mégis mi fán terem a történet, de ha Dod-hoz hasonlít akkor a Cod1-től se állhat messze és halvány emlékeim szerint feküdt is a történet, bár azóta sajnos mindkét razerem halott, úgyhogy meglátjuk, hogy boldogulok vele :( -
#163 Egyébként nagy általánosságban lebecsülik a HC Cod1 és BF gamereket, ahogyan te is teszed, de majd meglepődsz micsoda pro emberkék játszottak ezekkel a játékokkal. Nem csak cs-ből áll a világ, sőt... Még egyszer leírom, a Cod nem olyan volt, mint amilyen mára lett. Ma egy lebutított végtelenül egyszerű primitív szar az egész (a Cod2 óta ez a helyzet). A BFBC2 is lényegesen egyszerűbb mint a BF2 volt, de manapság ez a divat. Itt viszont bejönnek a képbe majd azok a HC FPS gamerek, akik korábban hozzá voltak szokva a recoilhoz, a halk és logikus mozgáshoz, ésszel játszottak és nem csak abból állt nekik az egész, hogy nyomták a bal egérgombot, ahogy te azt elképzeled. Nem nagyképűsködni akarok, de egy-két napon mikor már nagyon untuk a banánt Codban, néha átmászkáltunk CS-zni vagy DoD-ozni és állandóan banoltak minket, mondván hogy csalunk. Tudom nem jelent semmit a pub scene, csak arra próbálok rávilágítani, hogy aki cod1-ben jó az cs-ben is, dod-ban is az és fordítva, csak kicsit meg kell szokni a játékot. -
Gabe18 #162 Viszont te Red Orchestra-val nem játszottál szerintem. Olyan messze van a CoD1-től hogy azt el sem tudod képzelni. Azzal együtt hogy a CoD sorozatból valóban az 1 és a United Offensive kiegészítője volt a legkevésbé arcade téma. -
#161 Cod1 majdnem ugyanilyen. Játszottál vele? -
#160 -
#159 háááááát,
azért ne feledjük el hogy az átlag pc-s közeg annyiban tér el a konzolostól, hogy nem azt vett neki az apukája :D
szerintem egy codos ugrabugra sándor vagy bf-es helikopterből puttyogtatós józsika elsírná magát ha meglátná ezt a recoilt, bármelyik részükkel is játszott a múltban. Esetleg egy tapasztaltabb cs-s arcból talán kinézném hogy pár óra alatt meg tudna tanulni itt lőni vmennyire, ha szerez nagyobb egérpadot :). a többség 2 percet szenved majd botok ellen és uninstall
és nincs automatikus reload, bolt riflet lövésenként fel kell húzni, vagy 25 gombot kell bebindelni hogy alap szinten tudj játszani .. -
#158 ...ne tudjak özönvizet kérni... * -
#157 Egy ma átlagnak számító Cod játékosnak biztos semmit nem nyújt, de sok CoD1-es és UO-s sorstársammal együtt évek óta várunk egy normális multi FPS játékra. Cod1 és UO még nem volt olyan lebutított primitív sz*r, mint amilyen a mai Cod 94 vagy hol is tart... Ilyen játékra várom már évek óta és remélem, hogy nem kúrják el. BC2 a még játszható kategória, de nagyon örülnék neki ha végre rántana a fegyver, messzire csak a puska lenne aránylag pontos, a gránátot ne jelezze ki ha mellettem van, de tudjak özönvizet kérni az ellenfél játékosaira, ne legyen radaron bejelölve még a jövő hét is stb... Ha nem kúrják el megvan a Cod1 utódja. És sokkal jobb a világháborús korszak, mint a mai modern kilövöm a szemedet lézercélzóval 500 km-ről egy gépágyúval. -
Gabe18 #156 Ps3-on van olyan játék ami 64 emberes multival megy. Sőt van 256 playeres is, igaz nem 128v128-ban de egyszerre vannak a helyszínen, és különböző elkülönített csapatok teljesítménye kihat a többire. -
#155 Képzeld el milyen lenne 9v9ben -
Gabe18 #154 PC-s közeg azért még ezt befogadhatja. De az nem véletlen hogy ezt konzolon meg se kísérlik... -
#153 én meg alig várom, hogy a TF2-t lecseréljem erre :) a ro után visszatérek az "Origohoz", az "Alfához és az Omegához". ^^ -
#152 Nem tudom... szerintem sokan vagyunk, akik csak azért codoznak... mert igazán nincs más. Én a hétvégén kb nem is játszottam vele, mert annyira nem jön be. Én nagyon várom a kicsit taktikusabb játékot. Ráadásul k*rvára elegem van ezekből a modern faxságokból. Egyszer elkezdték, azóta nincs megállás. -
#151 Esélytelen, RO túl hardcore egy átlag cOd vagy bf játékosnak, talán a régi dod-os arcokat lehetne csábítani, ha még élnek egyáltalán. Kár is más topicokban reklámozni, a legutolsó dolog ami ide kell az a fajta scene. -
#150 Az biztos! -
Gabe18 #149 Meglátjuk. Mondjuk mikor az előző rész kijött akkor tele volt a piac "top" kategóriás riválisokkal. Volt jó CoD, éppen tombolt a CS:Source őrület, a Battlefield 2 is akkortájt futotta legszebb napjait.
Most viszont lesz egy jó adag csalódott játékos aki az elmúlt CoD és BF:BC2 részek után lehet lecsapnak erre. -
#148 Sitty sutty eltelik az a pár hónap. -
#147 Nagyon várom... addig meg valahogy csak kihúzom. -
#146 2011. I. negyedév.
A béta meg talán karácsonyig de az zárt lesz. -
#145 Sziasztok... van már valami hivatalos megjelenési dátum? Vagy csak Soon? -
#144 Azt hiszem az alap igen de azért itt más. -
Lebowski #143 milyen meglepő egy MVH-s hadszíntér, egy MVH-játékban... :) -
#142 ŐŐŐ de CoD 1es meg 2es:) -
#141 az COD map nem? -
#140 Vannak napos pályák is.
Brecourt. Süt a nap, zöld mezőn szaladgálsz, madárcsicsergés, friss levegő és aztán egyszer csak fejbelőnek.
Kell ettől szebb és jobb? -
#139 Nekem is ez a bajom a Darkest Hour mod-dal,sötét napjaimon inkább hanyagolom -
#138 Fpocok
Szerintem nem, ez lesz a végleges. A hivatalos RO 2 facebook oldalon volt a bejelentés és a Tripwire írta a bejegyzést.
Gabe18
Meglepően stabil tábora van az RO-nak még most is.
Pl. a két Wild Bunch szerver majd mindig 50 fővel megy és ezen kívül is játszanak még szerintem kb. 500-an esetfelé.
A Darkest Hour módban pedig mindig megtalálható vagy 100 ember.
Egyáltalán nem "kihalós" mint sajnos a CoD UO. -
Gabe18 #137 És majd cserébe lesz egyszerre 200 játékos online, mint az előző részben is...
Mondjuk én szerettem egy időben, úgyhogy erre is kíváncsi vagyok. -
#136 Akkor elnézést desi. -
#135 Ez ugye csak valami fanmade? Mert nagyon gagyi. A rosszpcjátékos sniperes VH-os játékok jutnak eszembe róla -
#134 de nem is az ő hibája hanem itt néztek be vmit
http://www.gamekapocs.hu/hir/15276/red_orchestra_heroes_of_stalingrad_bejelentes -
#133 bannerba írta rosszul vki -
#132 Ejj ezt nagyon benézte :D -
#131 valve-nak semmi köze hozzá (steames megjelenésen kívül), és unreal engine