5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
Rue East #210 RO-nak az egyik hátránya, hogy kb térdmagasságban levő akadályt csak megkerülni lehet, nem lehet akkorát ugrani (DH-ban már emgcsinálták, hogy a kerítést át lehet mászni)
btw, a legszembetűnőbb különbség azonban a gránát, cod-ban ugye akkor se haltál meg mindig ha pont melletted robbant, itt esélyed sincs még 3 méterre se -
#209 Nem így kértem, de már szóltam, hogy vegyék ki az utolsó linket hisz felesleges. -
Gabe18 #208 Lehet ugrani, de az ilyen ugrás közben ledarálom a szembe jövőket az felejtős. Egy-egy ugrásba drasztikusan zuhan a "kondiciód" ami az ugráshoz-futáshoz kell. Utána meg csak sétálni tudsz nagy lihegések közepette... -
wednes #207 Ez jó. Az még a lényeg, hogy ha rohangálás közben, próbál az illető tunkolni akkor saját magát nagyobb eséllyel lője le mint valaki mást. :)
Ebbe a játékba ugye nem lehet ugrálni? (remélem) -
#206 Az igazi codosok nem nyomnak norecoil hacket, azt a csicskák nyomják. Az igazi pro codosok fél perc alatt megtanulják a játékot :) (Nem a cod2, meg cod4 meg cod6 meg cod 1324 játékosokra kell gondolni :) ) -
Gyuszopapa #205 Majd az igazi codosok benyomják a no recoil hack-et.Mert ahhoz nagyon értenek. -
Gascan #204 ha lenézel a földre látni a lábad FPS nézetből? -
#203 szokjátok a recoilt codos barátaim
-
Gascan #202 hogy lehet fél órára lekötni egy szőke nőt? egy papir mindkét oldalára ráirod, hogy forditsd :) ... hogy lehet lekötni a hülye fórumozókat ... :D -
#201 Hadd legyen egy elmebeteg kérdésem: Miért van a banner alatt egy link, ami pontosan ide vezet? :D -
#200 pff xD ma már minden játék az, ezért is örülünk a HOSRO-nak :) BF virágzik, akár konzolos alap akár nem -
#199 Khtxbye. -
#198 bc2 nem bf, hanem vmi konzolos cucc -
#197 Global PC Statistics
Players at bfbcs:
2 135 339
Players online:
23 548
Servers:
6 180
:DSA?:_DS:_ -
#196 BF halott? :D Faszig vannak bc2 szerverek, most jön ki a vietnam, dolgoznak a BF3-on, azért halottnak nem mondanám :) -
#195 Tulajdonképpen már most is lehet háborúsdit játszani más csapatokkal.
Itt > Ro Ladder
Valamint a hivatalos magyar oldalon is vannak felhívások meccsekre, szívesen látnak/látunk mindenkit.
Pl. november 20.-i hír > ITT -
#194 de a BF már halott, azt mindenképp verniük kell még kis project létére is :) amúgy azért hasonlítja ahhoz mert így többen olvassák el a cikket mert codvanbenne. -
#193 Igen ezt én sem értem egyébként :) Na meg BO egy kalap .... -
#192 Csak egy dolgot remélek, lesz war mod és lehet cb-zni. -
Gabe18 #191 Azt nem tudom miért a BO-hoz hasonlítja, mikor sokkal inkább a Battlefield az amivel érdemben össze lehetne ezt vetni... -
#190 Nem tudom, majd rákérdezek a hivatalos fórumban. -
#189 Választ? De hülye vagyok. Úgy értem, hogy a fordítást. -
#188 Köszi a választ. Nagyon várom már. Sokkal jobb lesz mint a BO. -
#187 Release: Q2 2011
tolódik? -
#186 Egy érdekes összehasonlítás a Tripwire elnökétől:
Eladási adatok:
Nyilvánvalóan e téren a CODBO nyer hisz a RO2 nem kerül kiadásra konzolos verzióban.
PC-s verziók eladása tekintetében meglehetősen nagy harc lesz, de nagyjából hasonló eladási adatokat érhetünk el.
Főleg ha azt nézzük, hogy az a a hír járja. a CODBO bevételeinek csak 4%-át adja a PC-s verzió.
Bemutató, áttekintés:
Itt nagyok jók az esélyeink. Ha megnézzük a „metacritic”-értékeléseket , akkor azt láthatjuk, hogy az RO eredeti kiadása és a CODBP pc-s kiadása majdnem ugyanolyan tetszési index-szel bír. (81 vs 83%)
Ha azt nézzük, hogy az RO2 jobb lesz mint a RO – legalábbis mi ezen dolgozunk – mi legyőzhetjük őket e tekintetben.
Mennyi ideig játszik egy átlagos játékos a játákkal?
Úgy hívják szaknyelven: hosszú távú felhasználói megelégedettség.
Tisztában vagyunk vele, hogy ezt roppant nehéz mérni, de ha megnézzük a Tripwire és a Activision üzleti filozófiáját, miképp bánik a vásárlóival akkor érthető, hogy mire is gondolok.
Az Activision filozófiája: kiadni a játékot és aztán gyerünk tovább a következő játékkiadásra koncentrálva, a vevők meg csak addig érdekes a míg megveszi a játékot.
A Tripwire filozófiája: adjunk minél nagyobb értéket a játékosnak a pénzéért, és adjunk ehhez többletértéket olyan plusz értékekkel mint pl. szabad szerkeszthetősége a játéknak (pályák, jáművek, fegyverek) és néhány eseti pluszt is tudunk biztosítani.
Igaz ez eddig csak a Killing Floor játéknál volt. (karakter csomag)
Mi folyamatosan ott vagyunk a játékaink mögött és hosszú távban gondolkodunk és ez mondjuk ne mondható el az Activision-ról és a CoD szériáról.
Bővíthetőség, hozzáadott plusz:
Mi egyértelműen többet adunk mint a CODBO:
Az SDK mod (pályaszerkesztő) még a játék kiadása előtt kiadásra kerül sőt igazából már a mod-csapatoknál van már.
Folymatos kapcsolat és párbeszéd van a kiadó és a modder-csapatok között és együtt jóval nagyobb sikerre számíthatunk.
Rising Storm mód (Csendes-óceán hadszíntér)
Vietnam
I. világháborús mód.
Ezeket a módokat a Steam-en keresztül mindenki letöltheti és játszhat rajta, ebben egyértelműen többet adunk mint a CODBO.
Funkcionalitás:
Ez ismét egy olyan terület melyben egyértelműen jobb a mi játékünk mint a CODBO.
Gondolok itt pl.
Dedikált szerverek,
Web-alapú szerver-adminisztráció,
64-játékos szerverekre hivatalos támogatás (support)
A fejlesztők csak és kizárólag a PC-s verzióra koncentrálnak mivel nekünk nincs konzolos kiadásunk.
Ezeka legfontosabb különbségek az RO2 és a CODBO között.
Az biztos, hogy az RO2 más játék lesz mint az első rész, úgy tervezzük, hogy több helyen tesszük hozzáférhetővé tenni a játékot és emellett hűek vagyunk ahhoz a stílushoz amit az eredeti RO képvisel.
15 évvel ezelőtt mi egy új, kicsi cég voltunk, nem volt pénzünk és gyakorlatilag minimális támogatásunk volt (munkatársak, fejlesztők, reklám, stb...)
Most sokkal több tapasztalatunk van és jóval több erőforrásunk mint akárcsak az RO első kiadása idején volt.
Darth Vader-t idézve: "when we last met I was but the learner, now I am the master." :)
„Amikor legutoljára találkoztunk akkor még én voltam a tanonc, most már én vagyok a mester.” :)
Rising Storm
Vietnam mód -
#185 BUY. -
#184 Az 5-oldalas PcGamer bemutató KÉPEKBEN -
#183 Semmi, még csak a belső tesztelések indultak el (178. hsz)illetve kezdik promotálni a játékot különböző játékmagazinok oldalain.
Szerintem közel van de majd kiderül. -
priluki #182 semmi info nincs a beta-teströl? ugy olvastam lesz,vagy tévedek? -
#181 Januári PC GAMER-ben (amerikai kiadás)megjelenik egy 5-oldalas játékleírás az RO2-ről.
Új képek, egy újságíró tapasztalatai.
A napokban kezdik az újságot terjeszteni.KÉP -
#180 Duplán megéri megvásárolni az RO2-t.
Bár inkább a II. v.háborút preferálom de biztos kipróbálom ezt is. -
#179 Készül egy vietnami mod is a játékhoz, In Country: Vietnam néven jelenik majd meg a steamen.
-
-
Gabe18 #177 Kinézettel nem lesz különösebb gond, még ha láttunk is már szebbet. Kérdés az optimalizáció. Bár mivel ez csak pc-re lesz, igy talán ezzel sem lesz nagyobb gond. -
-
#175 Aki a haditörténelmet szereti:
Eredeti német térkép Sztalingradról -1942
Német légifelvételek
Sztálingradi célpontok -
#174 szerintem házigazdát is lehetne választani, tudom még nincs 500 hsz, de majd lesz és már nem veszik annyira komolyan, így minden friss infó fent lehetne -
#173 kép alóli szöveget ki kéne vetetni, írtam a mod topicba, de nem történt semmi. -
#172 Jó ez az összefoglaló, kár, hogy a banner alá nem tudjuk kitenni. -
dextr #171 The RO:HoS Fact Thread