5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • bosco05 #410
    nem rossz indulatból írtam ezt, csak engem annyira nem hat meg a krafika, ennek a játéknak nem az lesz a lényege
  • bosco05 #409
    jöjjön ki cod1-es graffal komolyan ki nem szarja le?
  • Gascan #408
    sztem az a baj hogy olyan sokáig készül a játék hogy a grafika amit már rég megcsináltak lassan tényleg kiavul
  • bosco05 #407
    atomvárós cucc! újra warozni akarok! remélem soha nem lesznek warez szerverek és warez kiadás a játékból! isten adja hogy így legyen
  • lolSL
    kb annyit tesz, hogy meghallgatják a régi BF és CoD játékosok siralmait, és warozásra alkalmas lesz a játék. Nem játékmenetben fog azokra hasonlítani, hanem ezek a ficsőrök lesznek megtalálhatóak benne:

- RO TV 2.0 – a fully featured spectator mode (1st, 3rd and freecam) for broadcasting and moviemaking
    - SDK – full Software Development Kit and mapping tool out of the box
    - Demo Recording – fully supported, to allow for immediate inclusion intournaments, LANs etc
    - LAN Support – the game is LAN friendly and features LAN specific functionality. TWI also plan to sponsor LANs financially for HoS
    - Custom Server Configs – Server configs are fully customizable, so rulesets areeasily created for organizations like ESL, Clanbase, eSports Portal, etc.
    - Fully Modifiable Gameplay – A host of variables controllable server side with abespoke server tool, to ensure balanced and fair play. This includes weapons,classes, game types, gameplay elements and scoring elements – back to the goodold days!
    - Client Optimization – Your own preferences are fully adjustable, including fullkey bind, HUD configuration etc
    - 10 Maps on release – 64 player maps which can scale down for smaller team countsi.e. 5v5, 8v8 etc.
    - Teamwork Based – Team play is integral to winning!
    - 6 Gameplay Modes – Including Territory, Countdown and Firefight… Conquest,Countdown and TDM!
    - Squad Leaders – Spawn on your SL just like Battlefield…

RÉSZLETES DOKUMENTÁCIÓ WAROZÁSHOZ!

- ROLadder.net - hivatalos war ladder oldal lesz!

Szombaton volt egy konferencia, ahol ismert klánok tagjai vettek részt , és megbeszélték, hogy miként lehet ezt tovább finomítani, igazából a RO-tól idegenkedő arcok meggyőzése volt a cél ezek bejelentésével.

++Újabb hírek a játékról:

- 2 anticheat lesz egyszerre: VAC és PB

- egy rövid ellenőrzési folyamat után mindenki bejelenteti a ranked rendszerbe a saját szerverét, így nem csak a full alap beállításokkal lehet ilyeneket futtatni, aki viszont megszegi a szabályokat midnenféle xp trükközéssel stb, az örökre el lesz tiltva a ranked serverek futtatásától.

- PC Gamer és egyéb helyekről hamarosan érdemi infók kezdenek cseperegni
  • Gyuszopapa
    Ezt most magyarul is légyszi.
  • FSpofon
    Competitive gamers: with the recent "announcements" from the MW/CoD camps, we've had a sudden rush of comp gamers shouting "save us!" Fortunately, of course, we have a ton of features in place already (as the faithful know) to aid comp gaming around RO. So, if you are/know any more comp gamers who are getting pissed at the news around the soon-to-be-completely-console-oriented games - bring them over here!

win
  • Fpocok
    Jó lesz ez.
    A Dead Island mellett ezt is mindenképp megveszem. Remélem jön még idén mindkettő :D
  • Smithwarden
    Meg hogy en finnyaskodok.
    10-bol 9 irasodban csak nyafogsz folyamatosan a forumokon...te NEGATIV.
  • me and a monkey
    Az RO 2006-os játék, de számomra még mindig nagyon jó bizonyos pályák grafikája. (pl. Königsplatz )
    Nem sok logika lenne abban, hogy 5 évvel később egy rosszabb grafikájú játékkal rukkoljanak elő, de valóban majd ez a béta alatt biztos kiderül.
  • Gyuszopapa
    Jajj ne finnyáskodjál már a grafika nem minden.Ott a Brink milyen szuper a grafja.
  • Smithwarden
    En elhiszem, hogy szebb lesz a vegleges verzio es remelem is hogy ez igy lesz, de a kezikameras ok eleg gyenge indok sztem.
    Aranylag le lehet szurni egy rosszabb minosegu kezikameras felvetelbol is, ha ronda a texturazas/robbanasok/animaciok/stb, raadasul ez eleg jo minosegu felvetel a jatekrol.

Mind1 vegulis, majd remelem hamarosan a betaban/demoban kiderul ugyis, hogy ilyen-e vagy szebb.
  • me and a monkey
    Ez a hivatalos fórumban már felmerült: az oka, hogy kézikamerával vették fel a jeleneteket képernyőről.
    A játék e téren nagyon is rendben lesz.

• KM
    Rendben van az...
  • Smithwarden
    Az oke, hogy a grafika nem a legfontosabb egy jateknal, de azert ennel a videonal nehol felszisszentem, hogy jajj de ronda...egy uj 2011-es jateknal ez kicsit kevesnek tunik.
  • Desiderata #395
    ezt muszáj lesz megvenni!!
    azért nem bánnám ha lennének tört szerverek is, mert akkor mégis több noob-ot lehetne írtani :)))
  • tutituti
    http://www.gamereactor.eu/news/7508/GRTV:+Red+Orchestra+2+Interview/?sid=122450f990318a530ef8f747359890fb
  • me and a monkey
    Ez csak 1 vélemény, nem biztos, hogy mérvadó. Reménykedjünk . :)

zoltang

Én is a CoD-ról nyergeltem át, épp a minap gondolkodtam azon, hogy a CoD-ot 5 év után már annyira untam, hogy a gépen sem volt fent míg az RO-val míg most is nagyon jókat játszom akár egy-egy unalomig ismert pályán is. (pl. Königsplatz, StalingradKessel, stb...)

Darkest Hour nagyon jó de nekem irgalmatlan nagy lagjaim vannak és a chat-ben látom, hogy másoknak is, de ez csak az új pályákon jelentkezik.
    Gran-on játszottam, német oldalra billen, gyakorlatilag kacsavadászat volt ránk de tetszett a pálya.
    A mortar tök jó de fogalmam sincs miképp is kell használni de azt láttam, hogy komoly tömegmészárlást lehet véghezvinni vele.
    A spawnrendszerben vagy egy újdonság ami baromság: egy ikon jelzi, hogy lehet transzportálódni a pálya egy adott részére és az ezt jelző ikon egy oda nem illő futurisztikus ikon.
  • bakvarnyu
    ne már Ez lenne akkor az év csalódása .
  • zoltang
    Ettől félek a videót nézve. Nem értem, miért akar a cod-ra hasonlítani a játék, ha ez tényleg igaz. Én a R.O. előtt azzal (1-2) játszottam és megváltás volt nekem anno ez az új játék.
    Csak lesz valami beállítási lehetőség arcade és "szim." között. :)

más:
    DARKEST HOUR 5.0 nem lett rossz csak nincsenek sokan a szervereken és nem tudok mindent kipróbálni benne. Az aknavető külön élmény lehet... :) A Gran nem kicsi pálya (offline nézegettem), de még ezzel nem volt szerver, hogy kipróbáljam.

Ha meg így haladunk nem fog a RO (remélem) kihalni...
  • me and a monkey
    Félhivatalosan bejelentették, hogy nyár végén adják ki a játékot.

Later in the summer, our own next title. Announcements about games on other platforms.
    Alan Wilson, Vice President of Tripwire Interactive

Másik infó: Ro Darkest Hour módban játszottam valakivel aki belekerült abba a bizonyos 50 fős körbe akik tesztelhetik a játékot.
    Nem volt túl hízelgő a véleménye: szar árkád-stílus, hasonló mint a CoD.

Hogy minden vélemény képviseltesse magát....
  • Fpocok
    Zsír.
  • me and a monkey
    Steam infó a mai napon:

And for the RO2 fans - yes, we are rolling out the "Friends and Family" beta. Getting closer to closed and the large closed betas. The F&F beta is a milestone, of course. Initially designed just to roll the game out to a whole bunch of PCs in non-development environments (i.e. in peoples' homes) and see what immediate wierdo problems surface. But beyond that, it means we get a first reaction from a bunch of people who haven't played the game yet.

It will really take a couple of weeks to iron the initial kinks out of the beta system, so that we can actually get people down to some serious playing. Get the distribution rolling smoothly, updates and all the rest of it.

Néhány hetet írnak a zárt béta fázisig.
    (Yoshiro - Tripwire főnök)
  • Lebowski
    áhhááá :D azthittem a wishlist környékéről lehet valahogy odatalálni, de erre nem gondoltam :)
  • me and a monkey
    400ezer példány fogyott (2009-ig) az RO-ból, így biztos gyorsan elfogy a 20ezer béta kulcs.
  • Serpa
    így - 10,003 tag
  • Lebowski
    ezt hogy nézted meg?? :)
  • Serpa
    Azért.

jaja; 10,003 tagja van a csoportnak epillanatban.
  • Fpocok
    Majd meg kell csinálnom nekem is.
    A régi accountom, amin bementem oda, azt eladtam azóta :D
  • me and a monkey
    De igen, igazad van tényleg volt ilyen hír is. link
    Lehet, hogy így is lesz, azt még nem tudjuk mi alapján osztják szét a kulcsokat de biztos hogy közel sincs 20ezer Steam-es igénylő jelen pillanatban.
  • Serpa
    nem arról volt szó, hogy az kaphat (esélye van) majd béta kulcsot aki belép a hivatalos HOS steam csoportba?
  • bakvarnyu
    Azon gondolkoztam lesz-e 20 ezer ember akit érdekel, a szervereken kb 300 szokott lenni ha mindent összeadok Na jó csak vicc
  • vzajcev
    Biztos van még hely/50 ember/
  • me and a monkey
    Nem, még semmi. Ha ki is kerül egyáltalán az még odébb lesz.
  • Desiderata #376
    váóh, és van fent videó? esetleg valami jó minőségben?
  • me and a monkey
    Elindult a béta 2. fázisa, 50 ember tesztelheti az RO 2-t. link
    A következő fázis már a 20ezer kulcsos,béta lesz, ahol mindenki igényelhet majd kulcsot.
  • me and a monkey
    Éppen linkelni akartam én is, köszi, hogy résen voltál.
    Nagyjából: befejezték a béta első fázisát és elkezdik a végső PR-kampányt, hírverést a játék körül.
  • lolSL
    But RO2: yes, close to the first phase of beta now. Won't be many more Saturdays before we are chatting about that. Finalizing script for the v/o for the single-player campaigns. Tweaking Countdown gametype, both to suit the clan players (setting it up so we can be sure it is perfectly balanced) and to work well in the MP campaign. And starting to get the final PR campaign organised... the fun!
  • Desiderata #372
    egy multi demó kijöhetne, legalább lehetne véleményezni és csiszolni rajta
  • Gyuszopapa
    Ja,ne a reklámra költsék a pénzt hanem a játék jobbá tételére.Ha jó lesz úgy is sokan megveszik.A DICE meg bekaphatja a BF3-mal együtt,olyan gépigénye lesz hogy belegebedünk ha futtatni akarjuk nomálisan.