5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
Gabe18 #290 Hát először talán a tervezett bétához kellene eljutni, addig felesleges megjelenésről gondolkozni... -
#289 Steam legtöbbször drágább mint az itteni dobozos.Amúgy meg túl nagy a csend a játék körül, én már nem hiszem hogy Q1-be kijön. -
Lebowski #288 a mostani ROnak sincs nagyon nagy magyar tábora. magyar szerver sincs ha jól tudom, vagy ha van is, tuti üres. elég jó kis csatácskák szoktak kialakulni azon a pár szerveren, ahol általában összegyűlnek a népek. szóval nem kell ennek akkora közönség, mint mondjuk az általad említett játékoknak.. -
Wolfsnack #287 kéne magyar csoportot indítani itt -
Wolfsnack #286 az bíztató Steam csak nem ír hülyeséget
ha onnan majd olcsóbban lehet megvenni akkor onnan szerzem meg, dvd-re nincs szükségem, csak cd kulcsra :) -
zoltang #285 http://store.steampowered.com/app/35450/
Steam-en meg...
Game Details
Title: Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
Genre: Action
Developer: Tripwire Interactive
Publisher: Tripwire Interactive
Release Date: Q1 2011
Languages: English, French, German, Russian, Spanish -
#284 *2. n.évet -
#283 egy újságban meg 3. n.évet. -
Wolfsnack #282 itt meg harmadik negyedévet írnak :( -
Wolfsnack #281 wiki szerint első negyedévben megjelenik, áráról nincs még infó? előrendelés van már? úgy olcsóbb? -
Rue East #280 én szerintem meg pont nem sajnálatos, hogy nem lesz akkora tábora
létszám növekedésével egyenes arányban jönne a sok hülye, akkor már kéne nekik valami csalás is, mert nehéz, hát kösz, inkább ne
bár sajnos a dolog efelé tendál...
-
Wolfsnack #279 én csak attól félek, hogy így csak pár tucat ember fog vele játszani, alig lesz magyar szerver és nem lesznek nagy csaták
mert ugye nincs sajnos akkora tábora mint az új COD, BF, CS részeknek
de ne legyen igazam, amúgy gyűjtök rá és valszeg megveszem majd :) -
Lebowski #278 ez pont az a játék, amit egyszer megveszel, boltban,steamen, tökmindegyhol, és sose fogsz úgy visszagondolni, hogy basszus ebből x sört is vehettem volna. biztos vagyok benne hogy hasonló horderejű dolog lesz, mint az RO a maga idejében volt. -
#277 Már az első résszel se lehetett. -
Wolfsnack #276 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!félve kérdezem: tört verzióval lehet majd a multit játszani? vagy kezdjek spórolni? :) -
#275 PcGamer leírás képekkel.
A cikk szerint a legjobb multi pálya leírása képekkel. Grain elevator
És mindez a német hadsereg híradójának szemszögéből anno.
Deutsche Wochenschau 1942
-
#274 Hát igen. Ilyenek kellenek a PCnek... olvasása közben majdnem elmentem :D -
#273 Nekem mindig.
Általában az első két lövést elvétem....
Viccet félretéve: nem sok bug van benne, de azt már (néha) én is észrevettem, hogy a karakter "hitbox" (azt hiszem így mondják...) néha nem jó.
Főleg a mikor a karakter szélét lövöd, nyilván ez fekvő ellennél hatványozottan így van. Oda kell sétálni és agyonütni puskatussal.
-
Solt #272 Én sem értem... ArmA/2 is elfér egy topikban... máshol más a szokás! :)) -
#271 Ez minden játéknál így van, ahány rész annyi topic, nem tudom mi nem világos. -
Gascan #270 :D :D minek ennyi topik ennek? :) -
#269 egy teljesen különálló fps ami várhatóan nemsokára indul betával -
steweee #268 vki leírná egymondatban hogy ez tulajdonképpen micsoda? emlékeim szerint vmi bf mod. most nagyon rá vagyok kattanva a netes játékokra, ha tetszik szivesen csatlakoznék -
Solt #267 Másik RO topik töki... :D -
priluki #266 Betaaaa?? -
#265 nebassz elindult beta? :D -
Gascan #264 másnak is van olyan gondja, hogy célkeresztben van az ellen kb. 10 méterre előtte ő is te is fekszel és legalább 3 golyó kell hogy meghaljon? -
#263 Egy összefoglaló cikk az RO 2-ről. (angol)
Heroes of Stalingrad -
#262 Ha elég nagy valóban, tegnap pl. Wild Bunch szerveren Danzig már 50 fővel is mészárszék volt és nem taktikai csata.
De talán ezek a pályák nagyobbak lesznek.
Újra nekifut a Wermacht hogy elfoglalja a gabonasilót. -
#261 64 játékos egy szerveren nagyon tetszik
a pályák nagyon hangulatosnak tűnnek -
#260 Néhány érdekesség ebben a FAQ.-ban ami a hivatalos fórumban jelent meg:
1,
Összefoglaló a játékról (angol)
Fegyverek, screenshot-ok, játékmódok)
2,
Eddig nyilvánosságra került pályák
("spoiler" gombra kattintva képek is) -
#259 Hozzánk a legközelebbi Cora 70 km-re van, de vagyunk ezzel így még néhány millióan.
Másrészt (nekem legalábbis) egyszerűbb letölteni és kész, nem kell sorba állni,karosszékből intézhetem, kapok mellé 2 db meghívót, stb...
-
#258 Jó de a dobozos meg szerintem már csak egy ezres a Coraba. -
#257 Bár ez még a jelenlegi RO-ra vonatkozik...
Red Orchestra 50%-kal olcsóbban: 4,99 Euro vagyis 1400.-Ft
Vásárlás itt: Steam
-
zoltang #256 Örülök is neki, a RO is a kedvencem évek óta. Sajnos ritkaság és azokat is ilyen klisék szerint készítik...
Az angolszászok az amcsik is. :)
-
#255 akkor örülj neki hogy itt lesz német single player rész is, ez is ritkaság. -
Héeder #254 MIért, Amerika segg nyalása jobb?? -
zoltang #253 Ne politikának szántam, csak már elegem van, hogy egy 2. vh.-ás játékban mindig az angolszászok, vagy az oroszok seggét nyalják. (Vagy csalnak a javukra a játékban...) -
#252 ne politizáljunk már -
zoltang #251 Aha nem is tudtam... :)
Szegény vörösökről szól a játék. Ennyire nyalni...