6837
...
-
Kotomicuki #6556 Ha nem is a legelejétől, de már veszem meg az elém kerülő készleteket is, csakhogy a 3(-4) fegyverhez legyen elegendő (.357; .44; .308; amíg a service puskát és a varmint-ot használtam, addig az 5.56-ot, de mostanság ehelyett inkább már a .45-70 Gov't veszem, készülve a jövőre).
Persze, ez mutathatja a munkamegosztás mértékét is, hogy "csak" a kísérőnél van rendszeres és akkut lőszerhiány!
De mit csináljak, ha én még forgolódok, hogy mi van, amikor ő már a fél tárat kiürítette és nekem vhogy nagyon későn "pirosodik" be a célkeresztem is (hatásos lőtáv). -
#6555 18. szinten is azzal poffogtatok és elég erős. Mondjuk a hunting rifle sneakelve odabasz a nagy skorpióknak is.
Eszméletlenül ki van találva a fejlődés. -
Kissssss0 #6554 mivel én soha nem bontattam le lőszert így amiből a legtöbb volt azt adtam mindig a követőknek, ők meg szépen használták az extra készletet amit én felhalmoztam, de még így se lehet elhasználni azt a tonnányi lőszert amit össze lehet guberálni innen onnan. -
Kotomicuki #6553 Visszamentem Primm-be, mert meglett a 75-ös zárnyitásom...
Találtam egy "otthagyott" 50-es széfet is (eget verő dolog ebben sem volt), de a 75-öst kinyitva végre előkerült az a fegyver, amit már rég nem használnék, mert eljárt fölötte az idő: Cass használja a .357-es ismétlőt, amibe egyre nagyobb gond lőszert találni (a 9 és 10 mm-esek lebontásával is), mert eléggé gyorsan és jó hatásfokkal puffogtat vele a csajszi -> a .44-est a kezébe nem merem adni, mer' ahhoz még kevesebb a lőszer...
Sz'al, nagyon ráfért volna még 0,5-1 év (hivatalos) finomítás a játékra! -
Although #6552 Beteszed rögtön a játékfájlok alá és akkor ha használsz modot ami módosít valamit felülírja. De van telepítési útmutató. -
#6551 És az mind MOD-tól függetlenül alkalmazható?
A Sunshine Boogie quest érdekes módon ebben sincs javítva. -
Although #6550 Komolyan mondom a japcsi patch az must have. Mojave patchel ellentétben ez nem változtat semmin. Viszont eszméletlen mennyiségű bugot javít amire az Obsidiannak már nem volt ideje.
Readme
Yuki patch readme -
Kissssss0 #6549 ja az a küldi eléggé elbaszottra sikeredett sajnos. -
Kotomicuki #6548 Hát, a fegyverekhez kellő jártasságot is jobban belőhették volna: a .357-es ismétlő 25-ös igénye után én nagynak találom a .44-es 75-ét.
Igaz, a kettő hatása az ellenfelekre is (pláne elsőre) mutat "némi" különbséget, de a kezdő .308-asok, amikhez közelebb áll a .44-es, azok is beérik 50-es fegyverjártasságival.
A másik, ha nem veszem fel a küldetést azelőtt, hogy az ahhoz rendelt helyszínre érjek, akkor nem kapom meg a küldetéshez szükséges tárgyakat, már később sem:
Camp Searchlight-nál először betévedtem a városba és ott lelőttem pár ghoul-t, de tag-ot nem találtam náluk.
Később az őrmesterrel beszélve felvettem a küldetést, de a maradéktól, meg ami még a település körül kóricált egyedtől sem tudtam már összeszedni a kellő mennyiségű tag-et -> pár XP-t, kupakot és egy puskát buktam az egészen.
Aztán így térképezzem föl a terepet... -
#6547 Valahol megdöbbentő számomra, hogy ilyen szintű hiba maradt a játékban, hogy nincs egy olyan szállás sem, ahol ezek közel vannak. Csúnya időhúzó megoldás. Ha nem HC módban tolod, akkor csak időt húz. HC módban viszont food, pia és slp.
-
Kissssss0 #6546 pontosan kell be írni mert máskülönben nem fogad el semmit.
lucky38 lakosztály konyhájába a hűtő mellé leraksz egyet(vagy oda ahol épp a bázisod van) aztán többet ezzel se kell foglalkoznod hogy hol vannak a tábortűzhelyek, aztán meg rohangálni utánuk.
elmondhatatlanul könnyebé és élvezhetőbbe válik a játék ha van egy hely ahova lerakhatja a cuccait az ember és mellette karnyújtásnyira vannak az összes crafting table helyek is. -
#6545 Sajnos nem működik sehogy sem. Azt vágja a képembe, hogy compiled script not saved
Tévedtem, mégis. Megjelent a földön a sütő. Hej, végre nem kell rohangálni...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.15. 13:02:23 -
#6544 Én nem futottam bele aknába sehol. -
#6543 "Az pedig könnyű :) Nekem egy óra alatt megvolt.
Aztán aknára léptem és kezdhettem előről. Utánna már csak 10s :)"
De jót nevettem ezen bocs biztos nem volt vicces mikor csináltad -
#6542 Ez az az útvonal, amit a közelben ácsorgó fazon ajánl, de a szikladal mentén is végig lehet spurizni a kerítésig... igaz valószínűleg nem sértetlenül de el lehet jutni oda, és akkor már nem rakétáznak.
Tény, hogy ott meg lehet kínlódni a bejutással, de megoldható (plusz ott van az alagút is) -
#6541 Be lehet jutni az útról balra letérve a szikladal mellett szorosan végig futva a kerítésig...
Amit a fazon javasolt, hogy az épületek fedezékében haladjak, az nem működött, amikor ezt az utat megtaláltam, azóta nem is erőltettem az épületek felé áttörni.
Az alagút is megoldás lehet, de ott 100-as zár van, és kóborol arra 2-3 halálkarom is -
#6540 Vagy simán -
#6539 Ahhoz képest arra menve sikerült, megnéztem YT-n. n+1 olyan hely volt, ami lehetett volna fedezék, csak nem annak kezel a játék...
A solar array questet sem értem. Minden elem ki van javítva, generátor megy, de az interface azt mondja, össze kéne dugni kábeleket. Nem találtam egyelőre sehol, pedig nagyítóval néztem már át a környéket.
Ja, hogy bugos..
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.15. 00:35:11 -
Kissssss0 #6538 van alternatív bejutási lehetőség? na ezt jó tudni... -
#6537 Az pedig könnyű :) Nekem egy óra alatt megvolt.
Aztán aknára léptem és kezdhettem előről. Utánna már csak 10s :)
Bal oldalt a fal mellett fuss be mert balról tüzelnek, ott nem ér el. Ne menj a házak közepére be a halott paladinhoz, nem hiába halott :) -
#6536 Hehe.. az egy feladvány :-)
A boomerek tüzelnek a kívül állókra, ott nem lehet lopakodni.
A bestia kunyhó közelében álldogál a csóka, akivel fogadni lehet a bejutásra... ő azt mondja az épületek fedezékében haladj... de inkább a sziklafal mentén érdemes futni a kerítésig, ha elérted a kerítést megszűnik az ágyútűz, odabent pedig kaphatsz néhány küldetést...
Survival módban játszva a kísérőket hagyd az ágyúk hatáskörén várakozni, azok nem élik túl az ágyúzást...
Alternatív bejutási mód az alagúton keresztül (100-as lockpick, és deathclawok a közelben)
Nem rossz móka az, ha rájön a játékos, hogyan lehet eljutni a kapuig :-) -
#6535 Na most baszta fel először az agyam a játék.
A reptér környékén levő paladin hulláknál tüzelni kezd az ágyú. Tökmindegy, hogy merre megyek és mit csinálok, még a sprint moddal is halál. A misc leírása szart sem ér a questnek...
Külön vicc, hogy ez része valami triggelert szkriptelt szar. Lehetek láthatatlan lopakodásban, akkor is jön az ágyútűz.
Bombatölcsér? Szart sem ér, nem fedezék, belő oda is.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.14. 23:25:09 -
#6534 Szánj rá időt, és szintlépéskor, amikor perket választhatsz, nézd át a lehetséges perkeket, azokat is, amelyek az adott karakter előtt zároltak.
Ezt már a kezdéskor meg kellett volna tenni, ha specializált karaktert szeretnél, egy 20-as szintig átlagosnak mondható lövész fejlesztés után már nehéz lopakodó közelharcossá átnevelni ezt a karit, de egy másikkal újra kezdve nem járhatatlan az elképzelés, de jóval nehezebb az útja, mint egy orvlövészek.
Orvlövésznek kell egy jó fegyver, megfelelő képességek, perkek, ED-E, és Boon és már olyan távolságból támadhat, ahonnan még nem is látják.
ED-E buffja bejelzi a lényt, Boon bevilágitja.
Zárt térben annyi a módosulás, hogy ott nem lehet mindig lesből támadni, kell egy karabély, vagy sörétes, de a perkek többsége azokra is hat.
Lopakodó közelharcos teljesen más fejlesztést igényel, kell hozzá az unarmed, és a közelharc is néhány fontos perk miatt (pl ninja).
A végeredmény erős kari lehet, de az odáig vezető út nehéz, sokkal inkább meg kell gondolni, kinek megy neki, mint egy lövésznek, akit lehet meg sem tudnak közeliteni, már vége is a harcnak.
Unarmed képességekkel lehet tanulni néhány támadás kombót, amit megfelelő mozdulat sorral lehet elő hívni - érdekesebbé teheti a stílust, de nem elég csak célozni és lőni.
Közelharcos a Fallout sorozatban csak akkor működik, ha szereted minden nehézségével együtt, és kitartasz a választott ösvényen, ami olykor nehéz, őszintén szólva, én fel is adtam, a lövész áll közelebb hozzám, lehet az hagyományos, vagy energia fegyvert használó...
A lopakodás nekik is hasznos perkeket tesz elérhetővé, de nem kell testközelből pofozkodni, cazadorokkal, halálkarmokkal (amivel, ha nem végzel 1-2ütéssel, vége a harcnak) -
#6533 Igazából egy amolyan "assasin" karakteren gondolkodtam el, hogy lehetséges-e. Felnyomni 100-ra a stealth és kézifegyvert. Akkor szörnyeket és/vagy bárkit le lehet vadászni?
Szereztem már Thermic lance-t.
Az unarmad kategóriában van, ami a DT-t ignorálja.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.14. 12:10:43 -
SaGa #6532 Szerintem meg pont hogy ez az előnye ennek a résznek. Nem vezetnek a kezedet fogva, te döntheted el, hogy annak ellenére, hogy mindenki azt javasolja, egyelőre ne menj oda, te mégis odamész és igen, végeznek veled az ott található sokkal erősebb ellenfelek. RPG-t játszol, nem céllövöldét. Egyébként meg az F1-ben is simán meghalhattál egy random encounterben, akkor is, ha arra mentél, amerre azt a játék készítői elképzelték számodra. Itt ezek az utak mentén tanyázó lények a „random encounterek”, csak már messziről láthatóak, felismerhetőek, felmérhető, hogy érdemes-e összefutni velük, vagy jobb lenne későbbre hagyni és kerülni. Az F1-ben nem volt ilyen lehetőséged. Mentél valahová és kaptad a nyakadba az áldást…
És igen, minden feladatnak minimum kettő, de a legtöbbnek még több megoldási lehetősége van. Vagy akár ki is hagyhatod, ha nem tetszik, nem illik a karakteredhez vagy túl nehéz az adott időpontban. -
#6531 Az is arra példa, hogy nem egyféle módon lehet megoldani egy-egy faladatot.
A Stripre bejutás normál esetben a Freesaidról történik, 80-as tudomány képességgel meggyőzhető a robot, hogy engedjen át, de akkor sincs semmi gond, ha ez nem megy, csak akkor szerezni kell egy belépőkártyát... a vonattal bejutás tulajdonképpen XP veszteség, de hiányzik? :-) (nem hiszem)
Van feltétele a vonat használatnak, de nem különösen nehéz, véletlenül" is teljesülhet, vagy kijátszható
1 - kedvelt a karakter az NCR-nél
2 - ott van Boon is
3 - NCR páncélt visel a karakter
A három közül elég egy.
A frakció páncél viseléssel bizonyos mértékig lehet álcázni, pl a légiós bérgyilkosok nem támadnak, ha légiós páncél van a karakteren, de ez kétélű dolog, mert ha meglátják olyanok, akik az adott frakcióval ellenségesek, azok támadnak rá. -
#6530 Kell bármi követelmény arra, hogy a reptérről átvonatozz a Stripre? Az NCR adott szint és repu alatt nem enged be?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.14. 00:19:40 -
#6529 A Gothic is ilyen volt és imádtam ezért. Nem hozzád szinteződnek a dolog. A játékban egy ideig vannak NO GO területek. Ennyi. -
Although #6528 Teljesen más motor teljesen más rendszer. 2010 környékén volt egy mondat. Az Obsidian bármiből aranyat csinál.
Ezt vagy el hitted vagy nem. De pár év alatt egy tele gyermekbetegségektől szenvedő motorból kihoztak egy játékot ami a gamebanshee oldalon ami nem rossz,, mai napig első helyen van a 2010 utáni játékoknál.
Lehet mondani persze minden tök egyszerű lett a W3, Skyrim, DA:I, stb.
Visszanézve, ez igaz ez a banda bármiből aranyat csinált.
Ezt akkor érted igazán ha az FNV után belekezdesz az F3 vagy F4-be.
Igen ott van a W3 sztori mikor azt mondtad utána napokig hetekig nincs mit elkezdeni mert ilyet nem találsz.
Az FNV az amiért a gamebanshee oldalon az első. Van craft, jó van, sztori, jó van, karakterek jók, van questek mellék questek, minden jó. Úgy az egész nagyon jó.
Ilyen nincs másik 2010 után. Mert ott van emléknek az Awakening DA:O amivel elkezdődött a zuhanás. Csak nem fogadtuk el.
Ez mindegy elfogadod vagy sem. Ez a banda azért élte túl mert emberek pénzt adtak a játékra amit közösségi finanszírozásban meghirdettek. Fizettünk azért, mert én és sokan hittük megérdemlik.
-
Kotomicuki #6527 Azért sokkal jobban volt felépítve a F1: ha maradtál az "úton", akkor FOLYAMATOSAN fejlődtél és ezzel együtt a kihívások is, míg itt egyre másra botlasz bele a hopp, ezt sem tudom, azt sem tudom-ba. Hiába mehetsz bármerre (a szupermutáns őrjáratoknak megfelelő cazador és halálkarom, meg óriásskorpiókon kívül), ha egyszer alig-alig akad olyan küldetés, amiben ne volna egy-egy túl magas léc (a F1-ben ehhez képest alig volt ilyesmi, mert az adott módra épített karaktereddel megoldottad a dolgot, míg itt félbe kell hagynod, mer' vmiden még nincs elég pötty).
A F1-ben nem volt már a 2. helyszínen olyan elem, ami miatt ahhoz a 20. szinten kellett volna visszamenned!
Sőt, maga a játék vezetett a megfelelő helyszínekre az adottról, nem kellett az adott szintedhez, felszerelésedhez és tudásodhoz illő után kajtatnod, 50x, hiába bejárva az egész térképet. De ettől függetlenül MEGTEHETTED azt: pl. ha találtál egy karavánt megtámadó raider csapatot és a háttérben meg tudtál bújni, akkor máris jobb fegyverekkel és így -eséllyel mehettél a következő helyszínre, de a fnv-ban addig kell robotolnod, bolyonganod, amíg össze nem jön annyi szint és pötty, hogy végre föl tudd törni azt a kurva zárat/terminált, ami azt a fegyvert/kódot/tárgyat rejti, amivel végre kifilézheted/megoldhatod az adott helyszínt, mert amúgy csak kóvályognál az egyik félbehagyott küldetéstől a másikig.
Sz'al a F1-2-ben gondosan ügyeltek arra, hogy mindig játszhass: vmi leküzdhető célpont mindig volt, addig a fnv-ban van azért egy olyan állapot a kezdeti helyszínek után, amikor csak vagy és "vársz" arra, hogy vmi történjen már, aztán, ha végre ez összejött és megtörtént, akkor hirtelen a ló túloldalán találod magad, tövig a dögunalomban, mert már csak hentelned kell -> a játék eleje és vége között kidolgozatlan maradt a java, a fejlődés öröme. -
#6526 Fallout 1-ben is gyorsan Game Ower volt, ha rossz helyre tévedtél... már a Valultból kilépve bele lehetett futni szupermutáns őrjáratba, ha nem a megadott két irányt követted, hanem elindultál" felfedezni"., és sikerült a mutánsok útjába kerülni.
Ott is ugyanúgy megvolt az, hogy nem tudtál kinyitni zárakat, terminált feltörni, kifizetni egy jobb fegyver árát - vagy vissza tértél oda később, vagy hanyagoltad.
Az meg fejlesztés technikai kérdés volt, hogyan oldják meg azt a problémát, amit a Fallout 3-ban sokan kifogásoltak: nagyon hamar lett "félisten" szinten a karakter. Erre nem találtak jobb megoldást, csak azt, hogy a NV-ban csak minden második szinten lehet perket választani.
Biztos lehetett volna jobban kidolgozni a rendszert, de ahogy írtam, én nem igénylem a tökéletest, megelégszem azzal, ha valami jól működik, és azzal, hogy rengeteg a választható perk, a lehetőségek száma növekszik, és bizonyos döntések meghozatalára készteti a játékost azzal is, hogy nem választhatja az összes perket, válogathat a lehetőségek közül.
A Fallout 4karakter-fejlesztési rendszere nekem semmivel nem szimpatikusabb, sőt szerintem nem is jobb, mint a New Vegasé, legfeljebb másabb, de volt néhány év gondolkodási idő, hogy miben változtassanak az elődökhöz képest. -
Kotomicuki #6525 De a F1-ben legalább működött az az egy út, de itt minden kis sallangra kell tenni: a fallout 1 (és 2)-ben jóval több pöttyöt kaptál, kevesebb perk-kel, de azoknak komoly kritériumaik és hatásuk is volt a karakterre, míg a fnv-ban látszólag kevesebb pötty kellene, de az összecsapottsága miatt jóval előbb és jóval több, mint amit ki lehet hozni a szituációkból és sok-sok perk is kell, hogy használható legyen az az egy út -> tehát a fnv-ban jóval később lesz meg pl. a jó lövészed, mert a hozzávalókhoz kell az a 30 szintnyi pötty és perk, hogy ki tudd szedni a széfekből a fegyvereket és legyen annyi (egymásra épülő) perk-ed (és pöttyöd), amivel már használható is lesz az a fegyver.
Azt értem, hogy szabad pályás, de ne kelljen már 30x körbejárni az egész térképet, mert itt sem volt meg egy csekk, meg ott is elmaradt egy!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.03.13. 18:23:06 -
#6524 Ezen én nem problémázok, bár én se igazán értem, hogy lehet szintlépés nélkül eljutni Vegasig.
Még, ha szándékosan kerülsz is minden harcot, akkor is kénytelen vagy megvédeni magadat, felfedezel helyszíneket, tehát XP-z kapsz, és az elején nagyon kevés kell a szintlépéshez.
Bár én nem törekedtem arra, hogy meneküljek az XP elől, és is sokszor már 4. szinten Vegasban voltam (vagyis a karakter), megvannak a lehetőségek a pénz szerzésre (pl kirabolni a Grafokat), vagy fegyverek megszerzésére (pl bejutni a Boomer bázisra), de nálam kb eddig terjed a matekozás a játékot illetően, nekem nem kell a 10-as intelligencia, szerencse, ettől függetlenül azzal sincs gondom, ha másoknak az a fontos - ez is ennek a játéknak a lényege, hogy számtalan a variáció benne.
Az, hogy elmondom a véleményemet, az nem jelenti azt, hogy a másik játék stílusát megkérdőjelezem, van aki fontosnak tart valamit, a másik meg nem... ez nem egy multi, gép ellen kell játszani, a gép meg legyőzhető :-) -
#6523 Nekem nincs igényem a tökéletességre, sőt onnantól nem érdemes számomra a játék, amikor már nincs hová fejlődni benne, ami azért jó messze van (50. szint elérése)
Küldetést nem lehet elbukni legfeljebb némi XP-vel kevesebbet kivenni egy-egy küldetésből, de az is pótolható, respawn van, korlátlanul lehet vadászással is gyűjteni az XP-t, nem számottevő veszteség az, ha egy-egy opció az XP miatt marad iki, inkább a plusz köröket nem szeretjük (pedig abban is XP van)..
Egy szabad pályás játékot ennyi lehetséges képességgel nem lehet úgy megoldani, hogy minden feladat biztosan megoldható legyen... annak az lenne az ára, hogy megszűnne a szabad mozgás lehetősége, és a fejleszthető képességeket is töredékére kellene redukálni
Már a Falluot 1 is úgy működött, hogy nem tudtál minden lehetőséget kihasználni.... -
#6522 Ja a Van Grafokkal szemben az a tulaj van akinek egy szexrobotot kellett vinni neki egyszer :D -
Kotomicuki #6521 A freeside-on is van kaszinó az energiafegyver-kereskedőkkel szemben: a 4k a beültetésre és a 2k a pénzcsekkolásra, hogy bejuthass A kaszinókhoz, kihozható belőle (legfeljebb egy-két fiend hulla és kilőtt karaván kifosztása kellhet hozzá, ha nagyon nem tettél pontot a luck-ra).
Az odajutás meg 1-2 oldallal előrébb van leírva! De talán van a YT-on is belőle fenn.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.03.13. 18:00:59 -
#6520 Egyet nem értek.
Régen játszottam vele igaz, de Vegasba hogy is jut be a karakter lvl1-en?
Mintha az ottani securitronnak fizetni kellett volna vagy valami speckó dolog kellett. Meghekkelni talán?
-
Kotomicuki #6519 Igen, ezért van pl. már Primm-ben is egy 75-ös zárnyitást igénylő széf és a Mojave Outpost felé Óriásskorpiók...
Én meg azt mondom, hogy nem lett jól kiegyensúlyozva az egész: legyenek nehéz helyszínek, de ott minden nehéz legyen, már a bejutás is, nehogy az egyszeri karakter betévedhessen oda, de ahova betévedhet, ott ne legyenek már ekkora különbségek!
Gyakorlatilag, amíg 100-ra nem húzod a képességeidet, addig csak kóricálsz, ökörködsz - igaz, hogy vannak az alacsonyabb szintekhez is küldetések, de messze nem annyi, mint a már kész karaktereknek, hogy fel lehessen ezekből húzni a karaktert - , aztán, amikor megvannak a 100-ak, na, AKKOR kezdhetsz el játszani...
Próbálkozni lehet, de amikor egy-egy küldetés felvétele már bezavarhat más küldetésekbe, akkor azért meggondolná az ember, hogy mibe is kontárkodik bele. A legtöbbet meg az teszi tönkre, hogy van benne egy-egy, akkor és ott lehetetlen pontszámot igénylő elem!
Nagyon nincs kidolgozva a kétkulacsosság se a Légió és az NCR között, mert bár vannak olyan küldetéseik, amik nem tesznek be direkt a másiknak, de ezekből kevés van - és mindenhol ott van egy-egy lehetetlen igény egy-egy képességből, ami tovább szűkíti az amúgy sem bő választékot.
Sz'al, továbbra is fenntartom, hogy nagyon jók az alapok, de messze nincs még kiegyensúlyozva a játék - és sajnos nem is lesz már...
...és ide tartozik, hogy csak az alapjátékkal nehezebb, mert a DLC-k olyan dolgokat vágnak az egyénhez, már kezdésként, amiket nem kéne -> a folyamatosságot nem lehet fellelni az egészben, hogy itt kezd el és erre visz az út, mert csak-csak akad olyan képességcsekk, amit akkor és ott nem lehet megugrani és emiatt félbe kell hagynod az adott küldetést (jó esetben félbehagyhatod, ha nem, bukod).
Tehát, mint a kezdőhelyszín ellenfelei: kis skorpio, kis gekko, coyote és cazador, meg halálkarom -> nincs kellő (mennyiségű, folyamatosan növekvő kihívást jelentő) átmenet a két véglet között, csak a bolyongás, hogy hátha ez most jó lesz... -
#6518 Hát igen, én is észrevettem, hogy mikor 5 db simpakot sem érzek meg, akkor talán fel kéne tolni a medicine-t. -
#6517 Dethclaw és egyéb szörnyek miatt egyes helyekre művészet eljutni. Bitter Spring tája is ilyen és Vegashoz én is rájöttem, hogy kerülni kell, de nagyot. Bár a mutánshokhoz nem mentem fel rendet tenni és arra sem vettem még a fáradságot, hogy a bal felső sarokban levő másik tábort meglátogassam. Hovatovább a térkép déli részén sem derítettem fel még mindent. Egész egyszerűen hatalmas a térkép, sok párbeszéd, rakat quest. Ez a gamma Witcher 3 léptékű tartalommal bír.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.13. 16:59:03